Condition Zero azaz új CS?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Pls. segits!
Ha jatek kozben vagyok adminkent (es van adminmod a gepen)
akkor hogyan tudok 1 masik ember nickjet hozzaadni az admin csoporthoz?
Nem igazan sukerult ezt kivennem a readme-bol.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Ha war idejere letrehozok 1 servert akkor hogy allithatom be hogy a klantarsaim automatikusan adminkent joinoljanak be???
MuchACHO!
Keszitettem 1 demot rola!
1. innen toltsd le!: www.tar.hu/gamenews/cz/szabadulas.dem
2. Masold be ide: cz mappad/czero mappa
3. Jatek kozbe hivd le a consolt es ird be "playdemo szabadulas.dem"
4. Watch it!
Sok szerencset!
Egyebkent akinek megvan rajtam kivul annak a kuldetesek kozt van egy "~fastline"-valahogy igy hivjak kuldetes?
Vagy csak nekem van ilyen lama verziom?!
(unreal-ibb lett tõle!?)
Ekkor szurd le.
Sok szerencset!
Most mondja már meg valaki PLZ: Ami a neten van az a Leaked lopott CZ, tehát nem a hivatalos, vagy Kijött már a rendes is, csak én lemaradtam róla????????
What I do, and what I listen.That defines me.
😊, én is láttan...
a boltokban tuti nem lehet kapni, cora is hirdette par hete.
a nemzetkozi verziokat most sokszorositjak belole (US mar kesz ~1 honapja), tehat meg kb. 2 het es a boltokba kerulhet.

Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard

Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
"de eleg sok uj szoftver mar bejott, meg Star Wars Galaxies is van! 😊"
😄
Media Marktban is benne volt, 9990-ert, mar vagy egy honapja... 😊
Egyebkent ma meg nem lattam Tescoban, de eleg sok uj szoftver mar bejott, meg Star Wars Galaxies is van! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ott benne volt, szal bizti lehet kapni
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Egyebkent en mar vegigjatszottam es nagyon tetszett!
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
1.6rol meg nem atallas kerdese, a Steamen jon magatol vmennyi frissites a multiplayer reszhez.
plusz a CZben azert olyan AI lesz ami versenybe szallhat a mai jatekok botjaival is sztem.-