1406
Condition Zero
-
#606 THX kiprobalom -
KisKolok #605 Pff. Ahova a nevedet kell beírni, ott van alul egy "Advanced" gombocska. Arra kattintsál. Scroll le, és "Enable Tutor"-t kikapcsolni. -
Losika #604 Nekem bejön csak nem tudom mia célja a képnek! -
#603 Most amit hill adott meg linket beszurtam de nem mutatja. Valaki tudja miert? -
#602 -
#601 Jah. Azt en is szeretnem tudni! -
Hill #600 http://hill.atw.hu/de_aztec_cz0000.JPG -
Hill #599 milyen parancsal lehet eltüntetni a jobb-felső sarokban lévő idegesítő info dobozt?
-
FLeK0 #598 A Source enginere fejlesztik ot is, a HL2 megjelenese korul varhato hivatalos bejelentes, kepek, ilyesmi. -
#597 Igaza van. -
#596 hihetetlen ez a sok "idétlen" hozzászólás...
ha akarsz neten játszani cs-vel, told be magad valamelyik boltba, vegyél egy eredeti hl-tmax 2000ft, töltsd le steam:cs.exe-t, telepítsd, írd be vett serialt és lám, műkösik minden...
és ha nincs erre 2000ft-od maradj csenben, ne nézzen mindenki hülyének!
a cz 1.3 verzió pedig le van írva readme-ben: de felteszed nonsteam -ként, majd lanon nyomod, mivel ez a verzió erre van kitalálva! ha egyedül akarsz botok ellen, ugyanez a folyamat, és ha valaki ezt sem érti, ahhoz már tényleg nincs mit hozzátenni... :P -
#595 2000Ft -
#594 Team Fortress 2. Ez létezik? -
Hill #593 valaki lökhetne non-steames ipket
thx -
FLeK0 #592 nem lehet megosztani, egyet egy ember regisztralhat a Steamben, igy neten nem lehet lopott dolgokkal jatszani, a CS is ilyen, torodj bele. -
dolfy #591 Szasztok srácok!
Remélem tudtok nekem segíteni,a condition zeroval nyomom de már unok a botok ellen játszani a steam meg nem jó mert vmi eredeti cd kulcsot kér ami nekem ugye nincs meg csak feltört és az meg not jó!
Ha van közületek aki megosztaná velem a cd key-t h tudjak játszani annak megköszönném! -
#590 #567 -
#589 nincs? nekem is 1.3 van! -
#588 no server -
#587 hi valki tudja hogy a CZ 1.3 al hgyna kell interneten jáccani ? -
#586 Mar akinek. Ennekem special nagyon tetszik.
-
FLeK0 #585 inkabb ne rakja fel sehova, hanem varja ki ezt a nyomorult honapot amig eljut ide is a vegleges game. azzal legalabb majd rendes servereken (vagy a lopottnal joval jobb botokkal) fog tudni jatszani, es enyhen szolva jobb lesz a jatekelmenye. -
#584 Ne CD-rol indits hanem rakd fel a steamet es oda rakd fel! -
#583 Ricsi! Bocs de amennyire tudom mi itt szinte csak a multis reszrol dumaltunk nem? :P -
#582 helosztok!Én most játszok vele.Vagy is próbálok.CD-ről elindítom,utána mit kell csinálni?Csak multizni lehet?valaki segítsen.thx -
#581 ne rakja be!!! -
#580 hmm...
van nem multis rész is?az honnét szerezhető be? -
FLeK0 #579 mutliplayerben az 1.6hoz kepest nem, kesobb biztos pakolnak bele ezt azt. -
#578 Nah, ezen is fognak meg 1 honapot ulni :P -
FLeK0 #576 jo hir; kikuldtek a sajtonak a vegleges CZ-t, meg par kulfoldi verzion dolgoznak (manualon, s dobozon) a kiadonal, aztan szallitjak is szepen egyszerre jelenik majd meg mindenhol. datumot nemsokara mondanak. -
#575 szóval csak egy átbaxás volt a Tesco részéről ?
-
FLeK0 #574 a CZ meg sehol sem kaphato, az teves reklamkiadvany volt.
egy verzio lesz, amiben a Ritual jobb SP palyai lesznek a Deleted Scenes reszben, valamint Tour of Duty botokkal a rendes reszben; felujitott es uj CS mapokon. -
#573 ez most nekem jött ? -
#572 Nem a multi -
#571 ami a Tesco -ban kapható (vagy már nem kapható) Condition Zero, az milyen verzió ? -
#570 De csinalhatnank azt is hogy akinek yo gyors nete van az 1 napra letrehozhatna 1 servert. (en chellos vagyok es annak az upload sebessege viszont csak kb. 12kb) -
#569 Hat ez az. !!!!!C U M I!!!! En is csak a haverommal tok mostmar csak jatszani. -
Takigabi #568 és az ilyen lámáz :P -
FLeK0 #567 a Valve letiltotta a servereket a master servereikrol, ezzel megallitva ennek a felkesz verzionak a szelesebb koru terjedeset. -
#566 CZ-ban miért nem látok egy szervert se? amit irtatok ip arra sem megy föl.