Condition Zero azaz új CS?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Extraboy
2004.marciusaig megjelenik a cz?
😄DDDD
Egyebkent nem tudja vki. hogy a Doom III hol tart?

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Az se lenne oly nagy gond ha meg se...

Forrest Tomee
Ez se fog már megjelenni az idén

ingame nem lehet, admin.cfgbe kell gondolom berakosgatni oket SteamID alapjan.

Extraboy
FLeKO!
Pls. segits!
Ha jatek kozben vagyok adminkent (es van adminmod a gepen)
akkor hogyan tudok 1 masik ember nickjet hozzaadni az admin csoporthoz?
Nem igazan sukerult ezt kivennem a readme-bol.

BaziJoe
Van valami info oldala a gamenak????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

3 heten belul, de elcsuszhat, a Sierran mulik.

van readme gondolom hozza

BaziJoe
És mikorra várható a megjelenés????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Extraboy
FLeKO!
Ha van adminmodom avval hogyan tom megcsinalni?

meg sehogy se jelent meg.

magus
ez hivatalosan meg nem jelent meg ugye?

kell adminmod(.org) vagy egy sima rconpass

Extraboy
Pls. help!
Ha war idejere letrehozok 1 servert akkor hogy allithatom be hogy a klantarsaim automatikusan adminkent joinoljanak be???

Extraboy
Szivesen!

Extraboy
Nah megvan!
MuchACHO!
Keszitettem 1 demot rola!
1. innen toltsd le!: www.tar.hu/gamenews/cz/szabadulas.dem
2. Masold be ide: cz mappad/czero mappa
3. Jatek kozbe hivd le a consolt es ird be "playdemo szabadulas.dem"
4. Watch it!
Sok szerencset!

Extraboy
Adjatok pls. 1 serialt a czhez mert elhagytam az enyemet!

Extraboy
Varj! Megnezem es csinalok rola PrtScr-eket.
Egyebkent akinek megvan rajtam kivul annak a kuldetesek kozt van egy "~fastline"-valahogy igy hivjak kuldetes?
Vagy csak nekem van ilyen lama verziom?!

Extraboy

azt irtak hogy a ritualos reszben azer lehet HPt felvenni mert kb 50-100 ellenfel van 1 palyan, ami 100hpval megoldhatatlan lenne 😊

EZZEL AZ ,;ÉLETITALAL'' NEM BAZTÁK EL?????????
(unreal-ibb lett tõle!?)
Extraboy
NEM GAME OVER. 1 cellaba kerulsz ahol ha hatrabbmesz csontvazak vannak. Ott talalsz 1 kest. Ha ez meg van akkor menny oda a cella ajtajahoz es az "e"(use) gombbal addig nyitogasd az ajtot ameddig az or oda nem megy es kinyitja.
Ekkor szurd le.
Sok szerencset!

BaziJoe
Sziasztok tudja valaki a megjelenés dátumát???

nem jott meg ki, most sokszorositjak es a neten terjengo kilopott valtozatnak nincs sok koze a veglegeshez.

Terra
Egy csomó helyen látok letölthetõ Cs-CZ-t, itt páran mondják, már játszottak is vele,

Most mondja már meg valaki PLZ: Ami a neten van az a Leaked lopott CZ, tehát nem a hivatalos, vagy Kijött már a rendes is, csak én lemaradtam róla????????

What I do, and what I listen.That defines me.

Forrest Tomee
Na mi a picsa lesz már ezzel a gaméval? Nem adják ki? Vagy rájöttek, hogy átírják HL2 motorra ezzel is nyernek 2 évet :o)

Nem kell hozzá cd key, vagyis hogyha neten akarod jaccani nem kell cd key.

Jonny87
És annak miköze a czhez ? 😄

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

"jojo, tudom, hogy nem annyira uj mar, de eddig ugy tudom, hianycikk volt, most meg ott figyel mar tescoban is..."

😊, én is láttan...

te ilyen jo jatekos vagy? kiprobaltad azt a jatekot aminek koze nincs szinte a CZhez? kemeny!

a boltokban tuti nem lehet kapni, cora is hirdette par hete.

a nemzetkozi verziokat most sokszorositjak belole (US mar kesz ~1 honapja), tehat meg kb. 2 het es a boltokba kerulhet.

Scorpy.hu
ok nem kell megtalaltam.

Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard

Scorpy.hu
nem tudja valaki megmondani a cz-nek a cd kulcsat?

Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard

Mayday
jojo, tudom, hogy nem annyira uj mar, de eddig ugy tudom, hianycikk volt, most meg ott figyel mar tescoban is...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

nem értem, akkor minek rakják ki....😞
"de eleg sok uj szoftver mar bejott, meg Star Wars Galaxies is van! 😊"

😄

Mayday
Aaaaaa, akkor nem lesz meg.
Media Marktban is benne volt, 9990-ert, mar vagy egy honapja... 😊
Egyebkent ma meg nem lattam Tescoban, de eleg sok uj szoftver mar bejott, meg Star Wars Galaxies is van! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

az ujsagjaban láttam, a hirdetõ ujságban, ahol a tejek meg ezek vanak tod 😊

ott benne volt, szal bizti lehet kapni

Jonny87
iq odab**z 😊 hl feeling czben 😊 1.6 fos ? hm, minden láma ezt mondja, aztán akinek van esze, rájön, hogy csak megszokás. Nagyon jo az 1.6. De ha a cz ennyire xar, írjál hozzá jobb botokat kösz

BaziJoe
Én ugy tudom,hogy eltolták a megjelenést de ha nem akkor mondjátok,hogy mikor jelenik meg a game.

Mayday
Mi? Van a tescoban? Lattad???

tescoban már meglehet venni...de letölteni meg csak a bétát?

Kandurex
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY

Extraboy
Mer lenne penzszipkazas? Ki mondta hogy eredetiben kell megszerezni???!!! 😊
Egyebkent en mar vegigjatszottam es nagyon tetszett!

Kandurex
Na akkor tisztázunk már egyet s mást. A CSt elég régóta nyomom. Bár igaz, hogy az STEAM bétákkal nem szórakoztam, de mióta van normál full release, mind STEAM, mind 1.6 viszonylatban azóta egy nagy szívatás az egész. És nem ám holmi pár hétrõl, hanem HÓNAPOK óta megy vele a herce-hurca. Tény, hogy kezd stabilabb, szebb, jobb lenni a STEAM, de ennyi idõ alatt azért felgyülemlik némi feszültség az emberben (és higyük el jogosan!). A CZ -rõl ami idáig kijött az több, mint elkeserítõ. Majdnem pontos másolata az 1.6 -nak (azért picit lasabb lesz, hogy p4 -ken se fusson rendesen). Az egész némi pénz szipkázás a VALVE-tõl és SEMMI, DE SEMMI más (a CS-bõl nem remélhetnek pénzt, tekintve a korosságára, úgy értve, hogy a többség kiszállna, mondva elég volt az az 5 év (nem a versenyszintre értve). X-BOX support se a két szép szemünkért lett. Valóban az ÚJ játékok fogják a játékosokat lekötni, ahogy Fleko bá mondotta vala és nem ez a LÁTHATÓ pénz-szipkázás. A CZ bukta lesz. Egyszerûen nem felel meg a mai piaci elvárásoknak, mind motor, mind teljesítmény és mind játék téren. Ezt a puskát már ellõtték egy CS 1.x -kel. SZVSZ..lehet belekötni.,..

Jonny87
Hát flekonak igaza van :\ Az 1.6 nemfos, a steam pedig egyre stabilabb, hozzáállás kérdése. Az igaz, hogy az 1.6 gépigénye elég nagy, sajnos ez télleg negativum. Azt sem mondom, hogy a cz-é kisebb lesz. A maradék részét a CZ-nek nem lehet tudni, de ez is hozzáállás kérdése. Meghát ez az anyádat steam beszólás is igazolja, hogy mennyire akarod egyáltalán, hogy a CZ jo legyen. Én bizakodok, mer miért ne, nem fikázom elöre a gamet, és kész. Ha szar lesz ? akkor sem volt igazad, olyan nincs, hogy pocsék game, olyan van, hogy keveseket szórakoztat 😊

nem is nekik keszul. jon majd a HL2, mint remenyseg. ez a jatek a CS fele erdeklodoknek meg a regebbi jatekosoknak keszul gyakorlasra, nem igenyplayereknek, de azt hittem hogy ezt mar 2 eve tisztaztak a jatekosokkal.
1.6rol meg nem atallas kerdese, a Steamen jon magatol vmennyi frissites a multiplayer reszhez.
plusz a CZben azert olyan AI lesz ami versenybe szallhat a mai jatekok botjaival is sztem.-

Kandurex
Csak megelõlegeztem neki egy kis bizalamt :p Amúgy vszínû, hogy pocsék lesz. A CS 1.X -sek nem akaródzanak majd átállni (elég volt az 1.6) (jah és ide még egy kis apróság: Anyádat STEAM!) az újabb gémerek meg hidd el, hogy a jövõ reménységeire fognak koncentrálni.

CSHU-n lesz majd rola 1 hoszabb cikk remenyeim szerint a megjelenese utan rogvest.

Jonny87
Már végignyomtam köszib 😊

FLeK0 gondolom neked 1.k közt lesz meg a game. Majd ha kipróbáltad, írnál róla pár szót ?