Condition Zero azaz új CS?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jokerdes. enis az 1.3-at nyomom de magasrol leszarom az ilyeneket. Egyebkent tud valaki servereket mert en csak 1-et tok.
a CZ 1.3ba hogy lehet berakni mp3at mer látom hogy van vmi mp3 player amõgy szrtm nem rossz tele van buggal de lehet vele játszani érdemes kipróbálni
nem a Valve csinalta
miert nem kersz a Valve forumain segitseget? ok szeretik a toljavokat es a barataikat is, es tuti ertenek hozza!
rcon_password blah
gondolom az a tutor lehet, menuben nincs ilyen beallitas?
Jah. Marciusban.
En most jatszom az 1.3-al csak 1 gond lenne vele. Menet elejen kozbe vegen stb. feljonnek pittyego (idegesito) ablakok amik kozlik veled mint egy hulyegyerekkel pl. hogy hatastalanitsd a bummot. Ezeket hogy lehet kiba**ni?
En most jatszom az 1.3-al csak 1 gond lenne vele. Menet elejen kozbe vegen stb. feljonnek pittyego (idegesito) ablakok amik kozlik veled mint egy hulyegyerekkel pl. hogy hatastalanitsd a bummot. Ezeket hogy lehet kiba**ni?
marciusban
tavasszal jön a game?
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
udv 2001-ben!
Lehet, azert huzzak, mert mostmar ratoljak az egeszet HL2 motorra 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Valami lopott vacak...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Akkor mi a franc az az 1 cd-s akármi, amit tegnap este letöltöttem CS - Condition Zero cimszóval?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Ne ijesztgessel mar!
Ha mar lopjatok a jatekot, legalabb azt varjatok meg, amig megjelenik a teljes, es lopjatok azt!
Skacok, megy ez a game az eredeti CS nélkül? Vagy ez "csak" egy kiegészitö?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
valaki próbálta már a 1,3-as verziót? cdkey problémái vannak nálam 😛
Na ez sem jelenik meg. Azért ez tahóság, én meg hülye nem szedtem le a nuke verziót mert vártam szépen, de hiába
Pedig bíztam benne, hogy kis szívembe rég múlt idõk emlékeit idézi fel...
Pedig bíztam benne, hogy kis szívembe rég múlt idõk emlékeit idézi fel...
"Nagyon kene!"
Minek, hogy rohangalj soloban a mapokon? oO
Minek, hogy rohangalj soloban a mapokon? oO
tuti a Valve belso tesztelo csapatanak jeles tagja, es nem adhatja ki, a kepekert is elnaspangoljak 😞
Ebben az uj izeben a regi lopott CZ-bol vannak a mapok a Ritual modelljeivel, meg par uj file az ujabb CS frissitesekbol hogy menjen az egesz.-
tehat semmi uj, ujabb winrarfan warezgroup termeke (igaz, par modellt ujra kellett forgatni h menjen ugylatom), de ez legalabb egy jol mukodo kis bemutato abbol hogy mi lesz ebbol.-
a cst lecserelnem ra, szebb picit ranezesre, vegre nem azok a sima egyszinu csupasz mapok mindenhol
tehat semmi uj, ujabb winrarfan warezgroup termeke (igaz, par modellt ujra kellett forgatni h menjen ugylatom), de ez legalabb egy jol mukodo kis bemutato abbol hogy mi lesz ebbol.-
a cst lecserelnem ra, szebb picit ranezesre, vegre nem azok a sima egyszinu csupasz mapok mindenhol

ez egyre rondább
All Your Babes Are Belong To Us
fogalmam sincs mi van a cs2-vel!a haverjaimat már nem érdekli belebuzultak a nfs ug-ba engem azért nem mert a mostani gépen ugyse menne, amúgy a többiek? igérgették hogy meglesz (azóta sincs hír róla!)ami azért is kulonos mert egy tesco-s ujságban láttam!a szokásos legális áron9900
állítolag gond vele hogy csak single pl. van benne vagy multi nem tudom?ha lesz gépem megszerzem valoszinu elbazták a gamet
állítolag gond vele hogy csak single pl. van benne vagy multi nem tudom?ha lesz gépem megszerzem valoszinu elbazták a gamet
tolvajok cimborainak nem megy ugylatszik.
az nem lesz kint elobb. cz elobb is kijohet, ha a kiadoja raszanja magat, a jatek keszen all.-