1406
Condition Zero
-
#646 Mi nem mukodik. Ha akarsz krealni 1 gamet akkor mit csinal??? (Internetserverek pedig nincsenek hozza') -
FLeK0 #645 Ha esetleg megvarnad amig megjelenik minden osszetevojevel egyutt, akkor lesz arra is esely hogy talalj par netes servert (persze nem a lopott, nemfinal verzioddal) -
Lamech #644 Hi all!
Van egy 1.3 -as CZ-m, de nállam se single mód nem megy, se internetes multi. Tud ebben vki érdemi segítséget nyújtani? Nagyon hálás lennék, mert a botok elleni multi már kezd egy kicsit unalmas lenni... :(
Thx
Dop3 -
#643 A teren talalsz rengeteg health packot. Haszanld, es csak awpvel loj! (kb. 10 loves kell :)) -
FLeK0 #642 A Steam az egyetlen hely ahol a HL-el, a CS-vel es a tobbi hivatalos MOD legfrissebb verzioival jatszhatsz (CS 1.5 utani, csak ezen lesz majd CZ, HL2, es TF2 multi is). Ahhoz, hogy jatszani tudjal a jelenlegi jatekokkal (CS, HL, DoD, OP4, DMC, Ricochet, TFC) szukseged lesz egy eredeti HL cd-keyre, ilyet ugy 1500-2000Ft-ert kaphatsz. -
d1g1t4l sp00k #641 most valaki elárulná,hogy mi az a "steam" ??? meg steames cs? mer van 1.5,meg 1.6,meg jáccottam a CZ-vel is,amig végrehajthatatlan küldetést nem kaptam (hajorol kéne leszedni 1 vadászgépet mindenféle kézifegyverrel,a leghatásosabb a desert eagle,de persze a vadászgép nem rest dobálni rám a rakétákat) :)))
szal nem vagyok 1 nagy csé fán,de azé ez a CZ megfogott engem is,és igy már érdekelnek ezek a csés dolgok :) szoval akkor ugy őszintén: mi a lényege a "steam" szonak? -
FLeK0 #640 Steam\clientregistry.blob -ot torold le -
#639 arra van valami megoldas,hogyha atrakom masik konyvtarba a steamet,akkor elkezd mindent letolteni ujra? -
FLeK0 #638 mind1, ne vitazzunk ezen. majd ha lezarjak a wonauthot, vagy ha meg 1 par ujdonsagot kapunk a jovoben a Steames verzioba akkor ugyis atall a maradek ember. -
FLeK0 #637 mi instabil? csak a v-gui2nek koszonhetoen 6x stabilabb maga a program. a Steamben mostmar 1 jo ideje nincsenek kimaradasok, igy az is mukodik, nem ertem a problemadat.
a winxp is stabil, es ha nem teszel ra 600 shareware programot akkor az is marad. -
#636 Mint a windows -
#635 Mert instabil szar -
#634 Emléxem, nekem, meg a haweroknak is ez volt a véleményünk. Persze mikor még steamünk is aligalig volt, meg instabil stb . Söt, volt akinek nem is volt, mégis fikázta -
FLeK0 #633 legyel buszke a lopott jatekokra, tedd vitrinbe. elarulnad hogy az 1.6rol miert ilyen szornyu a velemenyed, es az 1.5 meg miert olyan kurvajo? -
#632 Majd amikor a steam.... akkor talan -
#631 Megvan az 1.6 a czvel egyutt. Az 1.6 egy kalap szar a cz valamivel jobb. -
FLeK0 #630 te akkor is a nagy 1.5-tel fogsz jatszani ha a Steamen mar 1.8 szinten fog tartani a jatek? akkor mar nagyon ki lesznek rohogve akik nem kepesek valtani ;) -
#629 Fujj! -
FLeK0 #628 steames cs -
#627 Pl? -
FLeK0 #626 mert mar jo ideje van szorakoztatobb. -
#625 Mer? -
FLeK0 #624 1.5 mar nem fun -
#623 Uj 1.5 FUN szerver: .:Vadaszgoreny:. !!! Ip: 195.70.51.195:27045 Szivesen latunk mindenkit! -
#622 ertem.jo tudni :D -
FLeK0 #621 az egy kozel sem vegleges lopott anyag. -
#620 szal akkor ne jaccak inkabb vele neten.ok -
#619 a neten mar rajta van a condition zero. -
FLeK0 #618 ha nalatok mar megjelent, akkor biztos. de szerintem nem a legjobb otlet a jatek fejlesztojenek a rendszeren a toluk lopott dolgokkal jatszani. -
#617 lehet?most nem? -
#616 aha.ertem.koszonom -
FLeK0 #615 igen, ezzel is ugy lehet majd neten jatszani mint a mostani Steames CSvel. -
#614 lehet hogy rosszul ertelemztem,de ha akarok neten jaccani cz-val,akkor nekem kell a steam.ugye?
-
#613 Nem új cs hanem cz ! -
#612 Valaki. PLs. help! -
#611 1. Play online->create... de milyen beállításokat kell csinálni mellette, hogy mások is csatlakozni tudjanak?
Kiirja az IP-címet a konzolba, de ha azt a címet irják be a többiek, akkor nem találja a szerveremet. Se úgy, hogy 27015 a vége, se úgy, hogy 27005.
Milyen progi kell, hogy rámtaláljanak? Mert jött valaki, csak őt meg túl gyorsan kitettem, nem tudtam megkérdezni, hogy honnét jött:) Azt hittem, hogy könnyebb lesz. Mint mondjuk LAN szervert csinálni.
2. Voice communitionba hogy lehet zenet berakni????
HELP!
THX -
#610 restartround utan nem kell "_" jel. Elirtam -
#609 mp_startmoney 16000 vagy
sv_startmoney 16000 pontosan nem tom
aztan sv_restartround_1 -
KisKolok #608 vásárlás... tudod :)
állítsd be hogy mennyi pénzzel kezdj, és vásárolj amit akarsz... -
yidam #607 Hali! Van nekem egy problémám, hogy a játékban csak egy hangtompítós fegyverem és egy késem van. Nem lehet valahogy beállítani hogy ne ezekkel kezdjek?