Condition Zero azaz új CS?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jatszal CS-el, ugyanaz gondolom picit mas palyakkal, vagy vard meg amig kijon a vegleges mukodo verzio ~1 honap mulva.
Na mért ne mmegy fontos lenne ipvel akarok haver ellne de ne mmegy ne mcsatlakozik help me
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Nem megy a multi miért????? ne mtok jáccani haver ellen ne mcsatlakozik miért help....
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Igen, ez igaz sajnos meg egy kicsit laggolnak egyebklent semo a steamben a games-ben keresd legalul
hát steam inditofileod csak van 😄 ott games- és legalsó. Amúgy jo, akik cz-znek, mind jofejek, csak ugye még ez a pár szerver lagol nagyon, ami van. DE királyságos a game csak igy tovább 😛
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Igen most neztem. Egyebket en tudtam ra csatlakozni csak ugylatszik mar +szunt. Itt 1 masik: 82.217.97.123:27030 -ezen "aranylag" sokan vannak.
bocs elbasztam a linket, de a games-ben legalul a third party gamesben lesz Condition Zero cimen. Sok szerencset
Igen gondolom vagy nonsteamel vagy cdrol inditottad. Szedjel le egy Steamet + legyen egy eredeti cd kulcsod es rakd fel 1. a steamet. Aztan czero setupnal steamet valaszd es ide telepitsd! : Steammappa\Steamapps\[email protected]\half-life
Ezutan igy fog kinezni!

Ezutan igy fog kinezni!

Hat ja. 1 nagy szart sem er. Nemtom ki monda ezt az otletet de hogy latna a xz servereket amikor meg meg se jelent a cz, tehat a game type-ot nem is ismerheti.
honnan tudnám ltölteni?
pls adjatok vmi oldalt THX
pls adjatok vmi oldalt THX
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
a the all seeing eye-ról hallottal már ? 

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
144.118.216.62:27015
Mi ezen a nem ertheto?