1406
Condition Zero
  • dikki*yysw
    De hülye vagy, édes fiam.
  • toMpEr
    *nuked*
  • toMpEr
    az meg beta, tavaly szeptemberben szivargott ki
  • Thunderstorm
    az 1.3-as verzió van meg.mindjárt rakom a képeket.
  • toMpEr
    akkor ez mar vegleges? singlre reszrol rakj mar be par kepet, az atdolgozott palyakat mar lattuk
  • Thunderstorm
    egy 5 perc múlva berakok.tök jó hogy a régebbi pályák is át vannak dolgozva.
  • Nexushun
    Rakjál be képeket
  • Thunderstorm
    nekem megvan a cs:cz.kegyetlenül jó.kérdezzetek akármit vele kapcsolatban, válaszolok.
  • DarkJedi
    Hmm... Keddig kibírjuk, úgyis itt a Far Cry, a cache meg már ott figyel a steam könyvtárban :)
  • dikki*yysw
    Steamről le lehet nemsokára.
  • dikki*yysw
    Nyílván nem fognak sokat adni egy Far Cry meg egy UT2k4 után olyan játéknak, ami ha két éve jelent volna meg, is rondának számított volna.
    Én nem ezt várom a CS:CZtől, ha szép grafot akarok akkor FC, ha hentelni akkor UT2k4. Én CS-zni akarok.
  • Tango
    re all nem tudgyátok honan lehet a az új cs-ét letölteni?
  • dikki*yysw
    Elvileg final.
  • Nexushun
    3,1-en áll a szavazás...
  • Takigabi
    remélem nem megint valami beta szar
  • Corey
    és milyen tomper?
  • dikki*yysw
    WOW!
  • toMpEr
  • toMpEr
    Date:(2004-03-20) Section:(PC Game ISOs) Title:(Counter Strike: Condition Zero (c) Valve/Sierra) Group:(VENGEANCE) Size:(97x15 MB)
  • FLeK0
    CS kulon nem kell, adnak emelle is. Eredeti viszont igen, mert ez is ugyanugy Steamen lesz csak neten jatszhato.
  • Rain1
    Bocs, az első kérdés kilőve. Viszont az érdekelne , hogy kell-e a EREDETI játék a multihoz? Úgy tudom, hogy ez egy különálló játék, tehát nem kell hozzá a CS.
  • Rain1
    Hello!
    Megjelent már a CZ? Ha igen akkor hol lehet megvenni? Kell az eredeti játék a multihoz?
  • Extraboy
    Valaki help. Az egesz szerevrunkon mindenkinek updateolni kellett a C-D-et es ha nem updateljuk akkor kidob ha updateljok akkor meg code [60] error. help valaki plz.
  • FLeK0
    A jatek elorendelheto es toltheto a Steamen, $10-al olcsobban ha van CS-d. Megjelenes Steamen & USAban 23-an, €U-ban 26-an.
  • Extraboy
    FLeKO. WWCL legujabb valtozatat honnan tom letolteni?
  • Extraboy
    Mar nem kell
  • Extraboy
    Valaki meg 1* help!
    1.5-os servert akarok csinalni akkor hanyas verzioju hlds-t toltsem le es honnan?
  • FLeK0
    amxmod.net, forum, released plugins resz.
  • Extraboy
    Valaki meg tudna mondani hogy cs 1.5 hoz honnan tudom leszedni a warcraft3 modot???
    Nagyon megkoszonnem (linuxra kene, serverre)
  • Extraboy
    Valaki tudja hogy az uj mirc mert nem csatlakozik 1altalan a serverre,. Mert ami a cshu-n van leirva azt a fajlt (nnscrit.nns) nem talaltam.
    Pls. help
    TXH
  • FLeK0
    tul van terhelve, varjal, vagy inkabb ma ne jatszal vele.
  • Extraboy
    Valaki help. Ramegyek a csre steamben el is indulna..... ha nem csinalna azt hogy indul utana ujbol felhozza az inditisi ablakot kb 7* te nem indul!!! VALAKI HELP
    THX
  • Tom911
    Hali
    Mit jelent a restricted(class 3)?
    Mindíg ezt írja ki ha botos szerverhez akarok csatlakozni.
  • HUN Thomas
    Köszi a segítséget mindkettőtöknek és bocs a hülye kérdésekért egy kicsit túl bonyolítottam :) egyébként tényleg a 3. megoldás lenne a legjobb de az túl időigényes :)
  • Jonny87
    De egyébként ahogy én mondtam, annál nem értem, miért akarsz visszahozni botot. Tegyük fel, hogy a haweroddal 4 botot akartok löni. Ekkor legyen a maxplayer 6, belép 5 bot, beállítod, hogy mittomen, csak CT-be. Amikor elinditod a gamet, kirugsz 1et, ekkor 4 bot lesz+te. És már mehet is a hawerod. Vagy extraboy mégügyibb:), beállítod 6 maxplayernél, hogy 4 bot lépjnen csak be, és így kickelned sem kell. 3. megoldás : megvárjátok, míg kijön a teljes :P
  • Extraboy
    Lepj be new game vagy nemtom. asszem ez (hozz letre csak siman 1 gemet). amelyik gepen van a server az ne csatlakozzon roueterhez hanem egybol a netre menjen. 1.3ban a crealaskor be lehet allitani hogy mennyi botot akarsz rogton es allitsd pld. 1 -el tobbre a max jatekosok szamat, igy be tud majd jonni. Ha megis tele vagytok akkor:
    kick: kick botneve
    hozzadas: bot_add , bot_add_t, bot_add_ct
    restartolas: sv_restartround 1
    Sok sikert!
  • HUN Thomas
    És hogyan tudok visszahozni botot, mert nem tudom sajna a console parancsokat, egyébként köszi a segítséget.
  • Jonny87
    Bemennek, kickelj 1et consoleból, consoleba : kick "botneve" , és akkor befér a hawerod.
  • HUN Thomas
    Helló mindenkinek nekem az lenne a kérdésem, hogy ha csinálok egy netes servert 1.3as cz vel amire a haverom is fel tud jönni, de mivel ketten unalmas ezért kéne pár bot, lehetséges lenne bevonni néhányat a játékba. (ha eleve botos servert csinálok akkor haver nem tud jönni, ezért kéne később behozni őket ha ez egyáltalán lehetséges netes játéknál) Please help.
  • [Walaki]D`Lair
    azt tudtátok, hogy a következő patch-ben lesznek kézjelek is? Itt vannak hogy melyek: