Condition Zero azaz új CS?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
a játékot

zsolesz92
megvolt, köszi 😄, de akkor is azt irja h not installed. most telepítem ujra.

regisztrald be a cdkulcsodat (games -> activate ..)

zsolesz92
szia, nem lehet singleben játszani azzal, nekem pedig az a kérdésem: van ez a rohadft steam. megvan a condition zero eredetiben, és multiban szeretnék játszani. ha a játékban rámenyek hogy online szeretnk jászani beaggya a steam telepítõjét, ha pedig steamet indítok, akkor meg 1, nem írja ki h telepítve lenne a játék, 2, amikor serveren rákattintok kiaggya h vegyem meg. mi lehet a problem? (megprobáljak uj nicket reggelni mert egyszer volt egy másolt hl2-m és azzal reggeltem és utána már nem tudtam vele játszani singleben se és nem lehet h bent maradt a memoriában?)

xy21
Már ha így visszaolvastam akkor a cs-ben hol van single player vagy ilyen küldetések mer nekem csak botok ellen lehet jáccani oszt kész!

Extraboy
arra varhatsz

de, ugy jatszik mindenki, nem draga, 4000ft.

Sheva
de ahhoz nem eredeti gamma kéne? :S

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Steamen keresztul.

Sheva
hali valaki megtudná mondani h h lehet ezzel neten játszani?

haveromékkal akarom tolni a gammát csak nem tudjuk h kell

vki pls thx

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gergobaby
Valaki kuldjon nekem egy CS 1.6-hoz CD-key-t

[email protected] emailra...

elore is koszi

Toshiba L300-2C5

GamerAdams007
Kössz, sikerült megoldani, most viszont a 4. pályán a lopakodásban kérném a segítségedet, mert nem sikerül. Mindig észrevesznek.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Csak loni kell, az ott eldobott awp-vel celszeru.

GamerAdams007
Hello!

Nekem az lenne a gondom, hogy a condition zero-t már easy és normal nehézségbe is végvittem, szal már megvan 2 érem, de a deleted scenes módban elakadtam. A 3. pálya végefelé lehetek, ott ahol egy helikopter kell leszedni. Ennek mi a titka? Vagy csak szimplán lõni kell? Esetleg van egy rocketlauncher valahol, még ott a teherautós teremben?

Help! <#help><#help><#help><#help>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Kell hozzá crack!

akyyy
de már ki lett írva, ne pazaroljon már el üres cdket ,

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nem egyszerubb odaadni neki az eredeti cdket? A steames regisztracio utan ugysem kell tobbet.

akyyy
help plz.
Nekem megvan most eredetibe a Condition Zero, haver krte írjam át, átírtam neki, felírtam a kódját, oszt csõ.
a baj ott van, hogy mikor elinítaná, valami SOurcet ír ki, és nem indul el neki. Mit kéne csinálnia, valami crack kell hozzá? help plz

más: magyarítás van hozzá?

JAH, AMÚGY EZ A SINGLE PLAYERES KIADÁS!!!!!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lattam, epp ezert tudom hogy peldaul a konzolparancsok nagy resze is megegyezik az abban levokkel, mivel a motor ugyanaz. A q2-bol csak minimalis reszeket vettek at Carmackek ajanlasara a fejlesztes vege fele. A HL-t 96-ban, joval a q2 jatek es motor elkeszulte elott kezdtek fejleszteni.

awp-vel kell loni, nem kell olyan sok bele.

Istencsászár
quake 1 looool jóvan😄 nemtudom ki a hülye láttad már a quake 1et?😄DD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

soulhunter
régen jáccotam a CS: CZ-vel..
a kérdésem: hogy lehet a mittom én hányas pályán a repülõgépet leszedni??? vmi hajos rész,ahol fel kell menni csutkora,és már untam,h ugyanaz a vége...
ha vki végigvitte,árulja el nekem,hol van 1 rejtett légvédelmi ágyuuuu 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

megint melleszakertettel, ez quake 1.

Istencsászár
a vér mindekinél ultragagyi mitvársz egy quake 2es enginétõl...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hat palyas cz:deleted scenes kuldetescsomag itt.

KranaZoli
Hali!

Nekiálltam a CS:CZ single player módjának. Legalábbis remélem, hogy annak.

A parancsikon neve ami indítja a gammát: Deleted Scenes

A másik szerintem full multi-s játékot indított, csakmert 2 db parancsikon lett az asztalon install után.

No, ha jó helyen járok a SP-t illetõen van egy olyan küldi, hogy rakétavetõvel kell egy konvojt megállásra bírni aztán meg kellene a szállított VIP tagot és kinyírnom. Eljutok v.mi olyan helyre egy pallón kellett átmásznom, ahonnan ki tudok nyitni egy kaput. Megteszem. Bemegyek, látom 2 társam szenved, de az ajtó egy ideig nem nyílik, mire kinyílik már sehol ticcsenek. Kinyírok mindenkit de továbbra is azt mondja, hogy lokalizáljam a VIP-et, stb. Nem találom semerre. Semmi aknaajtó, semi repedés, minden ajtó zárva... Elakadtam. Aki tudja nagyjából, hogy hol is lehetek és tudna segíteni az jól jönne!

Ill. a videokártyám nem tudom csak OpenGL-ben használni. A vér ultragagyi 😞 Konfig az aláírásomban.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

A CZ-vel elerheto a sima CS es a CS:S beta is a Steamen.

nemcsakfeel
melyik verzió van meg?
2 CD-s? nekem simán megy serials.ws es kulcsal. LAN hoz tökéletes.

*hihi ** *

Mr_no_NaMe
Baze de nekem cask LAN-ra kell semmi másra!Nehogy már arra is key kell?!
Nics vmi megoldás a gém megvásárlásán kívül?
dikki*yysw
Én tudom. Az, hogy nem eredeti a kulcs.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Mr_no_NaMe
Sziasztok!

Leszedtem a cs:cz-t de kér 1 cdkeyt amit www.serials.ws -rõl leis szedtem de nem fogadja el!Nekem csak LAN-ra kéne a game netre nem.
Valaki tudja mi a baj?
dikki*yysw
nem

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

nemcsakfeel
CZ ben benne foglaltatik a CS 1.6, nem?
Mert ha -gam cstrike vel inditom akkor más a bejelentkezõ kép is. Lehet vele játszani 1.6 os magyar szervereken?

*hihi ** *

nemcsakfeel
meg egy kicsit már csontig játszott pálya, ezt én is tudom, csak nem értem hogy miért áll meg néha.. szóval nem a szaggatás, vagy a képregény effekt, hanem mintha beragadna.
pl. lövés közben rég nem nyomom az egeret de még mindíg lõ 😊

*hihi ** *

Extraboy
1. aztec_cz nekem *****ra szaggat rengetegszer amellett egy fos map mert unalmas hogy minden zold, zold, meg még zold is. a ch es a ch2 kozott pedig az a kulonbseg hogy az elso mukodik a masodik meg nem

nemcsakfeel
a changelevel és a changelevel2 között mi a különbség?
a cl_showfps nem akar száz ra menni, pedig a net_graph nál volt száz is.. ? najó ez igazán nem problem, viszont az az hogy az de_aztec_cz -n néha megakad minden, (pl. nem fordul meg, vagy mintha leblokkolna egy egy pillanatra.. ) pedig a legalsó érték amit láttam 60 FPS fölött volt..

*hihi ** *

Extraboy
igen, ezek clanmod, adminmod, illeve amx-ben vannak benne
A kov palyara vagy changelevel palyanev vagypedig ha a mapclycleben levo kov mapra akarsz lepni akkor jatszol az adott mapon min. tobb mint egy percet aztan beirod: mp_timelimit 1 - bar lehet h kisebb erteket is elfogad (pl: 0,1 😊)

nemcsakfeel
majd kipróbálom, nem ismertem eddig.
következõ pályára milyen parancsal lehet léptetni?
nextmap nem igazán van benne, meg timeleft se...

*hihi ** *

Extraboy
efpées-re van 1X-ûbb megoldas...: cl_showfps 1

nemcsakfeel
+"Azt enis szeretnem tudni de asszem hogy fps-t javitja"

ugyebár a net_graph 1/2/3 parancsal lehet beállítani hogy a képernyõre kiírja a játék az aktuális FPS értéket + egy két apró dolgot.
a net_graphwidth x értékkel be tudod állítani hogy hova írja ki ezt.. próbálgasd, "200","100" stb. értékekkel. Ja fordítva mûködik mint ahogyan gondolnád, másik irányba tolja el X irányba.

*hihi ** *

Extraboy
Van de az sztem "nem CZ", ugyanaz mint 1.6 csak texturak ujak...

grebber
Van ebben a Condition Zero-ban valami tört szerver???

Next PC upgrade: 2022

Extraboy
Azt enis szeretnem tudni de asszem hogy fps-t javitja

Kaliga
ez milyen parancs?

Kaliga
én voltam a hülye, consolba ott van, és elég 1x beállítani.

Extraboy
Igen en ugyanigy vagyok a net_graphwith parancsal

Kaliga
Köszi ezt tudom, de játékon beül+cfg-ben sem találtam, és hiba irtam be nem segített.
vagy vmit nagyon elnéztem?

cl_dynamiccrosshair 1/0

Kaliga
Sziasztok!

Hol lehet állítani a dynamic crosshairt?
kerstem cfg-ben de nem találtam 😞

Extraboy
Nekemis tetszik a CZ csak azert nem jatszok vele mert nincs magyar server! (azt a 2ot nem tekintem annak, nincs rajta soha senki 😄)