Condition Zero azaz új CS?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
haveromékkal akarom tolni a gammát csak nem tudjuk h kell
vki pls thx
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Toshiba L300-2C5
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Nekem az lenne a gondom, hogy a condition zero-t már easy és normal nehézségbe is végvittem, szal már megvan 2 érem, de a deleted scenes módban elakadtam. A 3. pálya végefelé lehetek, ott ahol egy helikopter kell leszedni. Ennek mi a titka? Vagy csak szimplán lõni kell? Esetleg van egy rocketlauncher valahol, még ott a teherautós teremben?
Help! <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nekem megvan most eredetibe a Condition Zero, haver krte írjam át, átírtam neki, felírtam a kódját, oszt csõ.
a baj ott van, hogy mikor elinítaná, valami SOurcet ír ki, és nem indul el neki. Mit kéne csinálnia, valami crack kell hozzá? help plz
más: magyarítás van hozzá?
JAH, AMÚGY EZ A SINGLE PLAYERES KIADÁS!!!!!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a kérdésem: hogy lehet a mittom én hányas pályán a repülõgépet leszedni??? vmi hajos rész,ahol fel kell menni csutkora,és már untam,h ugyanaz a vége...
ha vki végigvitte,árulja el nekem,hol van 1 rejtett légvédelmi ágyuuuu 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nekiálltam a CS:CZ single player módjának. Legalábbis remélem, hogy annak.
A parancsikon neve ami indítja a gammát: Deleted Scenes
A másik szerintem full multi-s játékot indított, csakmert 2 db parancsikon lett az asztalon install után.
No, ha jó helyen járok a SP-t illetõen van egy olyan küldi, hogy rakétavetõvel kell egy konvojt megállásra bírni aztán meg kellene a szállított VIP tagot és kinyírnom. Eljutok v.mi olyan helyre egy pallón kellett átmásznom, ahonnan ki tudok nyitni egy kaput. Megteszem. Bemegyek, látom 2 társam szenved, de az ajtó egy ideig nem nyílik, mire kinyílik már sehol ticcsenek. Kinyírok mindenkit de továbbra is azt mondja, hogy lokalizáljam a VIP-et, stb. Nem találom semerre. Semmi aknaajtó, semi repedés, minden ajtó zárva... Elakadtam. Aki tudja nagyjából, hogy hol is lehetek és tudna segíteni az jól jönne!
Ill. a videokártyám nem tudom csak OpenGL-ben használni. A vér ultragagyi 😞 Konfig az aláírásomban.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
2 CD-s? nekem simán megy serials.ws es kulcsal. LAN hoz tökéletes.
*hihi ** *
Nics vmi megoldás a gém megvásárlásán kívül?
Leszedtem a cs:cz-t de kér 1 cdkeyt amit www.serials.ws -rõl leis szedtem de nem fogadja el!Nekem csak LAN-ra kéne a game netre nem.
Valaki tudja mi a baj?
Mert ha -gam cstrike vel inditom akkor más a bejelentkezõ kép is. Lehet vele játszani 1.6 os magyar szervereken?
*hihi ** *
pl. lövés közben rég nem nyomom az egeret de még mindíg lõ 😊
*hihi ** *

a cl_showfps nem akar száz ra menni, pedig a net_graph nál volt száz is.. ? najó ez igazán nem problem, viszont az az hogy az de_aztec_cz -n néha megakad minden, (pl. nem fordul meg, vagy mintha leblokkolna egy egy pillanatra.. ) pedig a legalsó érték amit láttam 60 FPS fölött volt..
*hihi ** *
A kov palyara vagy changelevel palyanev vagypedig ha a mapclycleben levo kov mapra akarsz lepni akkor jatszol az adott mapon min. tobb mint egy percet aztan beirod: mp_timelimit 1 - bar lehet h kisebb erteket is elfogad (pl: 0,1 😊)
következõ pályára milyen parancsal lehet léptetni?
nextmap nem igazán van benne, meg timeleft se...
*hihi ** *
ugyebár a net_graph 1/2/3 parancsal lehet beállítani hogy a képernyõre kiírja a játék az aktuális FPS értéket + egy két apró dolgot.
a net_graphwidth x értékkel be tudod állítani hogy hova írja ki ezt.. próbálgasd, "200","100" stb. értékekkel. Ja fordítva mûködik mint ahogyan gondolnád, másik irányba tolja el X irányba.
*hihi ** *
vagy vmit nagyon elnéztem?