Condition Zero azaz új CS?

Oldal 1 / 29Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Olyan problémám lenne h mikor elindítom a cz-t, bot ellen vagy akárhogy, miután betölti pályát kilép és kiírja ezt--->" Cache_Tryalloc:2331984 is greater then free hunk" nah ez milyen hiba? Jah és teljesen eredeti a játék és már vagy 3-4 éve megvan, sosem volt vele bajom. win7 64bit
Légyszi segítsetek! Köszi.
Csaba1990
Sziasztok akadt egy másik probléma amit nem tudok orvosolni, már több módon is próbáltam.

Elindítás után ezt a hibaüzit kapom (csak multiplayer módnál single player módba fut a game):
Fatal Error : could not load library Hó(kereszt)

A Hó(kereszt) nem mindig ugyanaz néha más karakterhármas jelenik meg de ez a leggyakoribb.
Próbálkoztam a játék újratelepítésével is. Frissítettem a videokártya drivert a directx, de még mindig fennáll a probléma.

Win 7 64 bit-es oprendszer.

Csaba1990
Kösszi 😊

lolSL
bot_join_after_player 0

Csaba1990
Sziasztok az lenne a problémám, hogy indítottam egy LAN szervert ezzel a hlds.exe-vel. Teljesen jól mûködik tudnak csatlakozni stb. stb. De botot sehogy nem tudok hozzáadni a játékmenethez.
Beütöm a szükséges parancsot és rögtön ki is dobja a játékból a botot:
] bot_add
Navigation map 'maps\cs_italy_cz.nav' loaded.
Dropped Ulric from server
Reason: Kicked

Vki tud rá orvosságot?

Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni hogy ide a fórumba vagy a [email protected] E-mail címre küld nekem Cz szervereket ?
Elõre is kössz.<#violent><#phone>
eladó counter strike: anthology - steam - akit érdekel írjon: [email protected]
Köszi szépen!!!
Nightwish006
hud_fastswitch

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Hali!!!

Mi a consol-parancsa a gyors fegyvercserének? a beállításokban nincs feltüntetve... 😞 És már nagyon sokszor néztem és tuti nincs... 😞

Köszi a segítséget! Üdv: Zazu18
Bence94
vedd meg steam-en. csak 10 $

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

De nem tudtam már beszerezni az eredeti CD-t, mert nincs a boltokban és szeretnék online-ban játszani.
Légyszi segítsetek! Megírhatjátok ide is: [email protected]
kössz
ChaosTeam
Rajta van a CD/DVD tokján.. keresd meg 😊
Valaki meg tudná mondani, a product code-t?
Metalmilitiakid
ja fasza kis pályák teccenek bujkálás ugrálás hentelés minden jáccik <#eljen><#violent>

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Na elmentem kipróbálni az új pályákat<#violent>

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Nemtudja valaki mért van az hogy ha famast veszek cz be mindig elsül kezdön burst modban de nem sebez nem fogy a golyó de lõ

megy*

ha eredetid van akkor frissítsd steamen, és kapsz még vagy 5 küldetést a world mapra ami kimaradt a megjelenéskor.
és itt van még 6 custom mission is, mind jó fajta, és ez sztem meg nem boltival is.

ChaosTeam
Köszi szépen a segítséget 😊

Már végig is vittem a játékot 😊
Metalmilitiakid
Szokd meg ez igy van

Metalmilitiakid
Vágd szét a faágat ami a repulõ orra irányában van

Metalmilitiakid
Konkrétan a jobb felsõ sarkot <#vigyor3>

azt az üveget nézd meg közelebbrõl

ChaosTeam
Sziasztok!

Én is ott akadtam el kb, mint KranaZoli.

Eljutok a VIP-es pályán egy részre, ahol az épületben golyóálló üveg mögött áll a VIP ember. Elõtte van egy kis vizes izé, 2 kenu vagy mi az, amin át kell ugrani, hogy a túloldalra juss. Remélem tudja valaki melyik pályáról beszélek

Ott a földön van egy gránátos láda, ahol "termelõdik" a gránát és arról az oldalról ahonnan átmentem AWP-sek lõnek fentrõl.

De itt mit kell csinálni ?

Semerre se lehet továbbmenni, 2 rendõr egy hídon átrohan majdnem felettem aztán beszél össze-vissza, én lövöm az APW-seket és így elvagyok ott már 20-30 perce és semmi se történik. Minden ajtó zárva, nincs se repedés, se lakatos ajtó csak lezárt ajtók és golyóálló üveg.

A küldetés meg, hogy öljem meg a VIP-et aki ott vigyorog az épületben.

Tudja valaki, hogy merre kellene továbbmenni?
Heuro
Ha 1x az ember belelendül ... :-)
Azon a pályán vagyok, ahol a lezuhant helikopter túlélõi után kell kutatni.
Van egy hegyipatak, néhány elhanyagolható terroristával, aztán elénk tárul egy lezuhant repülõ, elõtte agy aknával.

Bemegyek a repülõbe, szétlövöm a hordót, meghal a terrorista, kimegyek a másik oldalon a repülõbõl, szétlövök 2 terroristát, látok
egy fát, azon túl egy ösvényt, rajta szintén egy akna.

A fát nem lehet átugrani, kikerülni, stb.
A repülõben felvettem egy snipert, én naív arra gondoltam, hogy ezzel szépen kilövöm az aknákat.
Nem lehet.
Viszont menni sem lehet semerre.
Visszementem az elejére, nincs kiút.
A két kisérõ faszi meg csak azt dumálja, hogy tiszta a terep ...

Gondolom a repülõtõl valamerre csak tovább lehet indulni, de merre és hogyan?
Ha valaki segítene ebben, köszönném én azt nagyon :-)

Üdv!

Heuro
B.Ú.É.K.!
Megvettem a CS antológiát.
Most a CZ Deleted Scenes-t játszom.
Egy gondom van, talán tudtok segíteni.

A játék elsõ indításánál beállítottam a bill-t.
Minden új indításnál újra be kell állítani, nem õrzi meg.
Mindent a gyárira állít vissza.
Save/load-nál meghagyja.

Már keresgéltem, pl. amikor beállítottam, akkor a Total Commanderrel rákerestem minden olyan fájlra, ami 2 percen belül módosult.
Nem volt köztük a konfig file.
Mintha csak a memóriába mentené a beállításokat.

Találkozott valaki ilyennel?
Persze fõleg a megoldás érdekelne.
Már létrehoztam userconfig.cfg fájlt is, hátha abba elmenti, de nem ...
Szal megállt a tudományom.

STEAM-os a cucc.

ÜDv és kösz!

SEGITSÉGGGGGGGGGGGG!
de az eggye is a h-ba akkor is fényképeztem aztá a 2-est a h-ba és nem semmi muku :'(
Balumann
mert nem ugya oda raktad be/mountoltad mint az 1-est?

na vki segitsen plzzz <#szomoru1><#szomoru1>
lécci valaki :'(
Hali!Az mér van hogy amikor a 2cd befényképezem akkor rámegyek hogy ok és semmi.Segitség mér van ez?????????
CzGobe
Hali! Nem tudtok vmi infóval szolgálni, hogy hovatûnt a Sörfõzde server?

eom$

Sziasztok. Most már 10-nél több a magyar CZ serverek száma, lassan kezdik a magyarok is felfedezni a CZ-t.<#nyes><#nyes><#nyes>

Extraboy
Nekem amikor ilyet csinaltam, az volt a gond, hogy nem volt a 27015-os (vagy amelyiket hasznalod) port atiranyitva a server gepre. Nezd meg te is.

kissadamvikt
Üdv all! Segítene nekem valaki? Megvan eredetibe a cz(Condition zero) és szervetnék szervert csinálni a netre dedicated szerverrel.De nem megy mert van 1 routerünk és hiábva állítom be a network öt internetre akkor sem látnak a többiek neten! Mit kéne csinálnom hogy menjen? PLS segítség!!!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

A Steam-re van szukseged.

Sziasztok

Valaki tudna segíteni hogy tudnák az interneten játszani az msn címem:[email protected] Köszi a segítségeteket elõre is.
GamerAdams007
Ugy tudom, nem lehet...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Köszi!<#wave>
És a pályák sorrendjének beállítására nincs tipped?

changelevel

Hello!
Tudnátok segíteni nekem,hogy multiba hogyan lehet a pályák sorrendjét beállítani?
Mert a mapcycle-t hiába írom át, nem abba a sorrendbe jönnek a pályák.
Még egy kérdésem lenne, hogy milyen consol parancsal lehet pályát váltani, anélkül hogy a többieket kidobná a szerver?
Elõre is köszi!

zsolesz92
és ha azt is 100%ig futtatom akkor tudok azon is játszani? mert asz nincs meg de steam kiirja h le lehet szedni

A magyarok tobbsege (98%) sima cs-vel jatszik, ott 200nal is tobbet talalsz.

zsolesz92
köszi szépen, sikerült már csak az a bajom h 3 magyar szerver van 2 abbol jelszavas, a másik meg általában fullon van 😄

rágógumi
na nemsoká meglesz a gém 😄
eddig suliba 1.0.0.5-el jáccottam csak..

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Vard meg amig 100% lesz, ha regi kiadasu cz-d van, akkor annak a megjelense ota nagyjabol a jatek 60%-at lecsereltek, lesz mit letolteni.

zsolesz92
meg most nézem h all seeing eye is felismeri ezt a progit. ha nem megy megprobálom azzal is

zsolesz92
mert rá lehet nyomni jobb gombal h install de azt nem értem, netrõl tölti vagy mi? mert nem kér cdt meg semmit csak kiirja h hány %

Oldal 1 / 29Következő →