1406
Condition Zero
  • davos80
    Nekem is ezt csinálta, pedig javított 2. CD van fennt.
  • Extraboy
    Valaki tudja hogy mit kell csinalni a kuldetesekben mert siman megcsinaltam a celt akkor kijon 1 ablak vagy continue vagy valami s betuvel kezdodo (mar elfelejtettem ;)) Ha continuera megyek akkor nyomhatom egy evig a palyat semmi nem lesz mert kesz a kuldi de ha a masikra megyek akkor meg azt mondja h elmentve de amikor vegigjatszom az elso oszlopot (3 palya) azutan meg mindig locked marad a kov oszlop. Mit kell tennem?
  • [NST]Cifu
    A CS anno ugye egy HL multi-MOD-nak indult, és tisztán az is volt - egészen a Beta 7.1-ig. Aztán a Valve megvette kilóra a fejlesztőket, és létrejött a CS 1.0 (már nem béta) illetve folyamatosan a következő verziók, amelyet ki is adtak dobozban (a STEAM-el eggyüt fejlődött a CS 1.6beta is). Valamikor az 1.0 körül merült fel, hogyhát offline nem igazán lehet játszani a játékot, mivel igazán jó Botok nem nagyon vannak hozzá. Jött az ötlet, hogy csinálják meg a botos verziót aféle UT módra, vagyis hozzáraknak néhány plusz pályát (tudni kell, hogy már a Béta 7.1 idején is többszáz custom pálya volt...), megcsinálják a botokat, és adnak egy fain kis külcsint, és voilá, kész a CS:CZ. A gondok ott kezdődtek, hogy húzodótt a fejlesztés, és nem tünt igazán ütősnek az egész kotyvalék. Ekkor a Valve átpasszolta a fejlesztést a Turtle Rock Studios-nak, aki az X-Box-os CS-t is csinálta. Ők azt tették le az asztalra, amit látsz. A probléma az, hogy az alap a HL engine, és a STEAM, erre kellett építeni. Bevallom már a Beta 6.6 idején is voltak minőségi custom modellek, amik azért megütötték azt a szintet, amit a CS:CZ nyújt. Szóval ez van.
    Szvsz ha két éve jön ki, még akár tarolhatott volna. De ma...
  • FLeK0
    csak a legnepszerubb online akciojatekrol.
  • insp
    Ja, csak CS-t nem játszottam , valahogy kimaradt az életemből. Bár a mai tapasztalatom alapján nem sokról maradtam le...
  • insp
    Világosítsatok fel plíz! Ez a híres-neves CS, vagy valami más?
    Én életemben nem játszottam CS-t, de megnéztem ezt a CS:CZ-t. Ezt most komolyan gondolták a készítők? röhejes ez a grafika...
  • Maxxx
    (deleted scenes)
  • Maxxx
    2 haveromnal is pont ez a gond van.
    Kilep winbe tolteskor.
    Akar CZ, akar CZ deletes scene-snel.

:p
  • antijedi
    mondom hogy nem kéne reklámozni... :)
  • FLeK0
    CSHU!
    szerver meg biztos nincs, mivel a multiplayer resze keddtol fog mukodni a Steamen.
  • BaziJoe
    És valami magyar oldal a játéknak? Címet is kérnék ha igen!
  • BaziJoe
    Sziasztok valami szerver a játékhoz már van?
  • blackgamer
    full CZ innen már "megrendelhető"

http://isoburning.uw.hu/
  • Jonny87
    Aza poén hogy nálam nem is kért cd kódot ~~
  • PszihoApu
    mükszik oh je
  • PszihoApu
    azt írják máshol is ez a kód de valami crack kell azt hol találok ?
  • cifuatwork
    BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB

• PszihoApu
    ez7 nem jó másik
  • krisz073
    AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAAA
  • krisz073
    Az a 2. cd amit leszedtél rossz.Kiadtak egy Proper verziot azt kell leszedni
  • PszihoApu
    már látom elég sokan letöltöttétek valahonnan 1 cd keyt tudna valaki adni?
  • grayfox
    eh. valve egy csíra szar akkor ugy nez ki le is törlöm a forum beírások alapján. hihetetlen banda ez a valve.
    a steamhez is csak gratulálni lehet nekik egy korszakalkoto SZAR.
  • DonnieBrasco
    Örülj neki, hogy nem megy! Én leszedtem, felinstalláltam, elindítottam a CZ részt: semmi, béna botok, minden ugyanolyan. Aztán megnéztem a deleted scenes nevű részt... először ne tudtam, hogy sírjak vagy nevessek - végül simán elhánytam magam.
    Ekkora égést még életemben nem láttam!!!!

DB
  • grayfox
    Én jobbat tudok. Leszedtem a proper 2-es cd-t és azt sem fogadja el installáláskor. LOL?
    Mi lehet a para?
  • krisz073
    Sziasztok.

Leszedtem a Gamet ,már a javitott 2. cd-el de mikor elinditom a játékot,választok embereket és ott a töltés végénél nekem folyamatosan visszalép windowsba :((
    Tud esetleg valaki valami megoldást???
  • And5
    legalább lehet multiba jácani vmi tört serveren ?
  • Toughtful
    Egy kicsit részletesebben:
    Aki akar röhögni, szemesgessen a Deleted Scenesben. Valami szánalmas részleg, nem is értem, miért rakták bele a CS:CZ-be, merthogy ez nem kárpótlás a rajongóknak, inkább égés a készítőknek...

Az alap CS:CZ teljesen jó volna, ha az idő nem járt volna el felette. De sajnos bizony eljárt. A játékmenet echte online, csak most offlineban, a botmenedzselés még az UT2K4 szintjét sem üti meg; az egész CS:CZ-t maga a CS fíling az, ami még viszi a hátán. A pályákon jópofa változások vannak (általában a gagyi felbontású textúrákat gagyi felbontású, de másmilyen textúrákra cserélték) és egy-két új is bekerült a repertoárba. Szomorú tény azonban, hogy a CS:CZ ettől függetlenül sem vehető számításba a mostani mezőnyben: Nem két-három, hanem úgy öt évet késett - mert valószínűleg már a Quake3-Unreal idejében is eléggé húztuk volna a szánkat, ha egy INGYENES modhoz készült kiegészítőlemezt szinte null újítással, egy zsák pénzért sóztak volna ránk.
  • Toughtful
    Szánalmas.hu... :(
  • Serpa
    képeket beszúrhatna vki !
  • DarkJedi
    Igen.
  • Rusy
    Amit le lehet tölteni 2cd-s az már a final?
    van benne single meg minden?
  • Jonny87
    oda tudnád adni az árát ?
  • PszihoApu
    tudnátok adni sn számot??
  • nagykispeter
    Köszi
  • FLeK0
    A rendes CZ-ben levo SP resz teljesen a CS-hez hasonlit, persze szebb es tobb feladat van, a Deleted Scenes meg ilyen "HL jellegu" vegigmegyek 120 terroristan 10perc alatt jatek.
  • nagykispeter
    A single része az milyen tipusú?Egyedül kell-e nyomni vagy csapatba?Mihez hasonlít inkább a Rainbowhoz vagy a Mohaahoz vagy a Ghost Recconhoz?
  • Rain1
    Az 1.3 a lopott verzió. (előző héten nyomtuk LANban, de sokminden hiányzik még belőle)
  • FLeK0

• balcooo
    vagjal be képeket ezerrel jaja, kivancsi vagyok mennyit fejlodott a lopott óta
  • CalebJoe
    Ez tényleg kijött! Jeee