Condition Zero azaz új CS?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
szerintem te ne lamazzal senkit, eddig 15 uzenetet kuldtel nekem hasonlo kerdesekkel.

semo1
Half-Life Generations 3 EZ MI??

semo1
De legalább probálkozom.

Extraboy
Sok qrva bena lamer!

semo1
Az lesz.És ha azt is beszopom?

1500ft.

semo1
installálta a faszomat. Nincs banne.

semo1
Más.Hl crack-elt.Régen win98 alatt ment.Most xp van. beirom a cd key-t. a játék kéri cd-t win98 alatt ilyen nem volt.xp+köpköd rá hogy nem xp TUGYAFASZOM...de a menüig eljutok.New Game/ insert cd /pfffffff.

Jonny87
Hogy rakta bele ?! 😊 Fogta magát és felinstallálta.. :\ 😊

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

hivatalos jatekok koze ertettem, ahol majdan lesz, szepen, logoval.

semo1
Nekem nincs benne. Hogy raktad bele?

toMpEr
pedig bennevan

hat alapbol ne vard, hogy bennelegyen egy meg meg nem jelent game....

semo1
Steambol van xx. Melyiket a CZ-hoz?:n leszedtem egy 600k-t a legkisebbet.Kér e-mail cimet+password-ot.irtátok a Games-ban keressek ilyen nincs is benne.

Extraboy
Ezt mondom mar miota de a sok lamer nem erti meg!!!

mert Steam kell neki..

ricsi1
nem!megy

Extraboy
Az igaz

ricsi1
" connect 82.217.97.123:27030
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.2.15:27015
Connecting to 82.217.97.123:27030...
STEAM authentication required to connect to internet server"

ricsi1
hmm...NEM!

toMpEr
csak akkor megy lanon, ha van net is, ami nem jellemzo

Extraboy
Meg szep!

Jonny87
Szerintem õ hl1re gondolt ? vagy félreértettem ?

Mayday
Bar, vegulis az oroszoknal HL2 is kaphato boltban, akkor CZ miert is ne? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Azt megneznem, hogy ki vett CZ-t boltban... 😊))
LOL 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Jonny87
"ne már, aki multizik cz-n, az mind megvette a gamét bótban? de durva!" Most miért durva, hogy ha játszani akarsz, nem lelopod netrõl ? Én csóró vagyok, de 2K-t azért megért... Ha meg már leloptad cz-t, akkor olvasd el rídmít, és játszál vele... Az meg hogy csak ct-t rakott be botoknak, az az egyéni butaságod, mert be lehet állítani, hogy mind2 oldalra rakjon... :\

igen, ugy megy a CS.

semo1
Elég a HL-t megvenni a SteamInstall_CS -t letölteni és utána lehet játszani?

semo1
Akkor azt ird meg nekem légyszi hogy anélkül hogy megvennék bármit lehet a CS vagy CZ játszani? Ha igen melyik verziót töltsem le? És melyik seamet?

Extraboy
Kiraly. Igy haladunk akkor holnap irhatjuk a 600. uzenetet 😊

edios
csak nincs meg hl, meg cs-se! 😞

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

edios
ne már, aki multizik cz-n, az mind megvette a gamét bótban? de durva!

ehhez meg ertelemszeruen azert van csak 2 db 500pinges vacak server mert csak ~20 ember toltotte le, ez nem a vegleges jatek, egyszerubb siman CSzni, az nagyobb elmenyt nyujt magyar serveren, es nem illegal.

1 Steam kell (www.counter-strike.hu), ahhoz hogy abban jatszani tudjal(mostani HL+CS+DoD+TFC stb modokkal) meg egy eredeti, fel nem hasznalt HL/CS/DoD cdkey, de a vegleges CZ nem fog menni rajta azzal, ahhoz meg kell azt is venni, tehat erdemes azt megvarni ha mar mindenkepp vasarolni akartok.

edios
kössz, de az gondolom nem fog segíteni a helyzeten, azonkívül,hogy tisztában leszünk vele, hogy mennyit kell majd perkálni! 😊

Extraboy
Holnapra ha van idom akkor mindent le Prtscreenezek es felrakom egy lapra azok kedveer akik meg mindig nem ertik!

Extraboy
Van. En egyet talaltam amin ma jatszottam. Elmentem tartottam egy 10 perc szunetet es mire visszajottem addigra ma a server <Not Responding> (nem valaszol) -ba volt. Szoval egy kicsit meg instabilak a serverek de ha berakod a cd-t es onnan inditasz, ramesz oda hogy find servers ott mutat kb. 5 servert amibol 1 re tudsz csak csatlakozni. Hogyha cdrol akarsz csatlakozni NEM FOG MENNNIIIIII!!!!!!

edios
De netes verzióval még barátaimmal se tok jáccani? Csak botokkal? 😞

Ha igen, akkor elég csak hl-t megvenni, és annak a kódjával muxik minden? 😊

And5
vannak ehez az 1.3 hoz már normal szerverek amikhez lehet csatalkozni mer akkor én holnap megveszem a hl-t

Extraboy
esku le fogok prtscreenezni mindent ha mar ennyien nem ertitek!

Extraboy
Csak végy egy half lifeot (2000FT) es megvan a serial!

Extraboy
Azt kenytelen vagy megvenni vagy ha vagy olyan mester hogy olyat tudsz szedni amit meg senki sem regisztralt be akkor zseni vagy.

edios
hi! leszedtem a netrõl condition zerót(v1.3), azt most próbálxom vele.. van ugye 3 menü, options, find server, meg multiplayer game.. és multinál nem enged csatlakozni az ott levõ gamékhez mer hiányol valami steam accountot.. (meg egy kicsit feltûnõ az is, hogy 5 szobát jelez ki csak, és össz úgy 10 játékost, pedig filteren nicns semmi beállítva 😞 )
szóval valami helpet pls nyomjatok, hogy hogy tudnék másokkal is jáccani!

(játékot legalább sikerült kreálni, ott szaladgáltam 10 swatossal, ellen mondjuk nem vót..
de a grafika nagyon szép, alap cs-hez képest szerintem)

szóval nagy cz-sok, segítsetek egy kicsit! 😊

csum666
no ruter nem ment...

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

semo1
SteamInstall_CS kell letõlteni hozzá

Extraboy
Amelyik geprol akarsz krealni az ugye kozvetlen csatlakozik a nethet nem routeren keresztul ugye. Ha ez +van akkor meg arra kell figyelni hogy ne dedicated legyen a szerver. Pedig mi mar csinaltunk ilyet a haverommal es mukodott...

csum666
jaja de fordítva se megy

Extraboy
Neten creal a haverod es te akarsz connectelni?

csum666
Mért ne mmegy a multi kérlek titeket mondjatok vmi ötletet

Extraboy
Es nem en lol