Condition Zero azaz új CS?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1500ft.
Más.Hl crack-elt.Régen win98 alatt ment.Most xp van. beirom a cd key-t. a játék kéri cd-t win98 alatt ilyen nem volt.xp+köpköd rá hogy nem xp TUGYAFASZOM...de a menüig eljutok.New Game/ insert cd /pfffffff.
Hogy rakta bele ?! 😊 Fogta magát és felinstallálta.. :\ 😊
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
hivatalos jatekok koze ertettem, ahol majdan lesz, szepen, logoval.
hat alapbol ne vard, hogy bennelegyen egy meg meg nem jelent game....
Steambol van xx. Melyiket a CZ-hoz?:n leszedtem egy 600k-t a legkisebbet.Kér e-mail cimet+password-ot.irtátok a Games-ban keressek ilyen nincs is benne.
" connect 82.217.97.123:27030
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.2.15:27015
Connecting to 82.217.97.123:27030...
STEAM authentication required to connect to internet server"
NET Ports: server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.2.15:27015
Connecting to 82.217.97.123:27030...
STEAM authentication required to connect to internet server"
Szerintem õ hl1re gondolt ? vagy félreértettem ?
Bar, vegulis az oroszoknal HL2 is kaphato boltban, akkor CZ miert is ne? 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Azt megneznem, hogy ki vett CZ-t boltban... 😊))
LOL 😊
LOL 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
"ne már, aki multizik cz-n, az mind megvette a gamét bótban? de durva!" Most miért durva, hogy ha játszani akarsz, nem lelopod netrõl ? Én csóró vagyok, de 2K-t azért megért... Ha meg már leloptad cz-t, akkor olvasd el rídmít, és játszál vele... Az meg hogy csak ct-t rakott be botoknak, az az egyéni butaságod, mert be lehet állítani, hogy mind2 oldalra rakjon... :\
igen, ugy megy a CS.
Akkor azt ird meg nekem légyszi hogy anélkül hogy megvennék bármit lehet a CS vagy CZ játszani? Ha igen melyik verziót töltsem le? És melyik seamet?
ne már, aki multizik cz-n, az mind megvette a gamét bótban? de durva!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
ehhez meg ertelemszeruen azert van csak 2 db 500pinges vacak server mert csak ~20 ember toltotte le, ez nem a vegleges jatek, egyszerubb siman CSzni, az nagyobb elmenyt nyujt magyar serveren, es nem illegal.
1 Steam kell (www.counter-strike.hu), ahhoz hogy abban jatszani tudjal(mostani HL+CS+DoD+TFC stb modokkal) meg egy eredeti, fel nem hasznalt HL/CS/DoD cdkey, de a vegleges CZ nem fog menni rajta azzal, ahhoz meg kell azt is venni, tehat erdemes azt megvarni ha mar mindenkepp vasarolni akartok.
kössz, de az gondolom nem fog segíteni a helyzeten, azonkívül,hogy tisztában leszünk vele, hogy mennyit kell majd perkálni! 😊
Holnapra ha van idom akkor mindent le Prtscreenezek es felrakom egy lapra azok kedveer akik meg mindig nem ertik!
Van. En egyet talaltam amin ma jatszottam. Elmentem tartottam egy 10 perc szunetet es mire visszajottem addigra ma a server <Not Responding> (nem valaszol) -ba volt. Szoval egy kicsit meg instabilak a serverek de ha berakod a cd-t es onnan inditasz, ramesz oda hogy find servers ott mutat kb. 5 servert amibol 1 re tudsz csak csatlakozni. Hogyha cdrol akarsz csatlakozni NEM FOG MENNNIIIIII!!!!!!
De netes verzióval még barátaimmal se tok jáccani? Csak botokkal? 😞
Ha igen, akkor elég csak hl-t megvenni, és annak a kódjával muxik minden? 😊
Ha igen, akkor elég csak hl-t megvenni, és annak a kódjával muxik minden? 😊
vannak ehez az 1.3 hoz már normal szerverek amikhez lehet csatalkozni mer akkor én holnap megveszem a hl-t
Azt kenytelen vagy megvenni vagy ha vagy olyan mester hogy olyat tudsz szedni amit meg senki sem regisztralt be akkor zseni vagy.
hi! leszedtem a netrõl condition zerót(v1.3), azt most próbálxom vele.. van ugye 3 menü, options, find server, meg multiplayer game.. és multinál nem enged csatlakozni az ott levõ gamékhez mer hiányol valami steam accountot.. (meg egy kicsit feltûnõ az is, hogy 5 szobát jelez ki csak, és össz úgy 10 játékost, pedig filteren nicns semmi beállítva 😞 )
szóval valami helpet pls nyomjatok, hogy hogy tudnék másokkal is jáccani!
(játékot legalább sikerült kreálni, ott szaladgáltam 10 swatossal, ellen mondjuk nem vót..
de a grafika nagyon szép, alap cs-hez képest szerintem)
szóval nagy cz-sok, segítsetek egy kicsit! 😊
szóval valami helpet pls nyomjatok, hogy hogy tudnék másokkal is jáccani!
(játékot legalább sikerült kreálni, ott szaladgáltam 10 swatossal, ellen mondjuk nem vót..
de a grafika nagyon szép, alap cs-hez képest szerintem)
szóval nagy cz-sok, segítsetek egy kicsit! 😊
Amelyik geprol akarsz krealni az ugye kozvetlen csatlakozik a nethet nem routeren keresztul ugye. Ha ez +van akkor meg arra kell figyelni hogy ne dedicated legyen a szerver. Pedig mi mar csinaltunk ilyet a haverommal es mukodott...