Project IGI 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Instict
nézd meg azt a linket!😊

Instict
Commander jössz este harcolni?

Instict
én szívesen segítenék, de sajnos nem emlékszem már rá, ráadásul azóta újra fel lett rakva a gém, és a mentések meg ki vannak törölve...

Jo az ha van magyaritas.
En orulok neki.
A je!Mukodik az xpm😊
Methos from GH
Nem tudom tudtok-e róla, de készül a magyarosítás! Jelenleg kb. 93%-os! Katt ide: gamehunter.uw.hu - hamarosan 1-2 hét fenn lesz a fuill verzió!

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Instict
jót harcoltunk ma este, komi kezdésnek leigázott vagy 100 embert...Commander bánhatod, hogy nem voltál!😊 na majd holnap😊

Instict
mindig irc-n közöljük egymással, hogy éppen melyik szerverre megyünk #igi2.hu

Bundi
Egyébként én is 1000. akartam lenni. De mind1 mostmár. Panterának segitsetek, ha tudtok, szerintem nem a véleményre, hanem a válaszra kiváncsi. Nem? Ja, melyik szerveren vagytok, hentesek?
Bundi
Megmondanád, Pomogacs (továbbiakban Pogmancs, mert én igy hivom), hogy ez most miért kérdés? Talán ha tudnám, hogy TE hány éves akkor talán...
Instict
ja egyébként ha felmegyek egyedül, akkor egy codemasters szerverre szoktam menni, ahol "only Sandstorm ("-ra végzõdik

Instict
vártalak, láttam valami nem volt rendbe irc-vel😞 de errõl a hütlenkedéssel az rs-el kapcsolatban még beszélünk a Sandstormon!😊)

komi!!! rohanj vazz a boltba😊)

Instict
igi2.fw.hu

Instict
a linux szerver patch-et márciús 25.-re ígérték, de nem jelent meg

magán ftp serverrõl
And5
én nkm csak kicsomagolva van meg

Kis Szabó [PT]
honnan töltöd le?
Meglegyen?
Akkor ujra letöltöm, csak hogy adom neked oda?
Esetleg a SoulSeek fájlcserélõvel menne, azt hasznalom.
Kis Szabó [PT]
vkinek nincs meg az iso verzióból a dev-ig21.r33-as fájl??
Instict
végül is elõbb-utobb majd kijössz ebbõl a mondatból valahogy

vagy nem akinek hanem ha
nem akkor hanem az
Akinek IGI2 nem megy vegigjatszas nelkul akkor ne eroltesse!!!!!!!!!!
MAgi
Üdv, az egyik haveromnak kellene a végigjátszása a gémnek! Tud valaki egy címet errõl, vagy vmilyen nemhivatalos magyar honlapot?
(Amúgy egyáltalán nem ismerem a játékot.)
CB-LSC
Mi a pálya itt?Lehet valahol nyomulni?
agya = megy
Ne ez van ha mindenki +veszi az eredetit : agya multi 1000L a forum+ hanyagolva 😊)
Csak azért mert már nagyon lent voltun
Komit dobj má 1 mailt ,hogy mikor vagy,leszel ONLINE
Instict
ha te nem jössz, mi se megyünk😊

Instict
eredetiben szerezted meg? mert ha nem, akkor nem is fogsz felmenni sajnos 1 szerverre sem, csak talán ha jövõhéttõl lesz tört megyer szerver.

Segitsen már valaki elakadtam. A Secret Weapons Lab pályán azt irja "Upload data on EMP weapons. Hova kell ezt feltölteni. Már szétfutkostam az agyaqm.
Instict
dehogynem. tegnap is beosztottam, 6 óra igi, és utána 20 perc rs.😊 de majd növelem a az rs idejét, csak készülünk az angol igi bajnokságra... 900 font az 900 font😊)

CB-LSC
mér nem lehet mindkettõvel játszani?
CB-LSC
vannak objectives map ok is.
Instict
szerintem nem lehet rámondani rs-re, hogy száksz. megvan a maga szépsége. grafikailag meg szerintem verhetetlen, nagyon jól ki van dolgozva, csak bele kell szokni. tegnap este felmentem a red team-be (ott voltak CB-sek szerencsére, így mindig a nyerõ csapatba voltam😄) kb. a 4. kör után már egész élveztem. gyorsan elmentem mindig egy jól megszokott helyre, ott elbujtam, és onnan szedtem az embereket😊 szal szerintem lehet azt élvezni, csak hozzá kell szokni. de azért marad az igi😊

Instict
vazz! én akartam az ezredik lenni😄DD

Instict
egyik nap hajnalba felnéztem, nem volt senki. ez nem is volt gond, körbenéztem, és valami hentesüzembe sétáltam...az egész marha sötét volt😊 ja meg 1x bementem pár percre, télleg tetszett csak 1 dolog nem, mégpedig, hogy ha lelõnek, végig kell várni a partyt. 😊 de azért most benézek, ha már így invitálsz minket😊

Sziasztok mindenkinek.Nem akarok szemtelen lenni de nem próbáljátok ki a RavenShield-et multiban?
Na ilyen kellett volna lennie az igi2-nek.
60 fegyver, iszonyatos jó játék feiling....
és tökéletes netkod és ami nagyon lényeges.Pontosan reális.Ja és 90%-ban teli szerver.
Ha érdekel benneteket azé látogassatok el a
http://hgs.servegame.com -ra 1024*768 ban nézzétek meg mert úgy lett készítve.Igaz még csak 50%-os
Instict
leszek, mert már elég unalmas egyedül rohangásznom😊

Instict
úgy látom a játék kezdi elveszteni kedveltségét😞(

Instict
😄DD jah!😊

Bundy hany eves vagy?
Ejnye maris elarultatok a klan ket szent szavat😊
Instict
de azért nyomtam 1 gyors menetet sandstormon😊) gyere irc-re

Instict
Az nem fütyi hanem Fityma Warriors te!😊) szedem patchet

Bundi
Úr isten.. Már majdnem ezer... 3 napig nem irok, aztán... Nézd a. Hát igen, ez IGI!
Bundi
Lesz ma multi? Legyen! Ha lesz, akkor a 195.56.235.94:26001-en vagy a 212.92.18.49:26001-en. A 7-es pályán hogyan jutok tovább.. Erre kéne nekem még a válasz..
bazz én akor sem veszem+
😊