Project IGI 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zotya123
40mb a patch...
van értelme vele veszõdnöm?
isdn nem olyan gyors... :o(

Zotya123
tehát, nekem sem hivatalos van... 😄
ezt nem írtam bele...

Zotya123
hi lányok-fiúk!
remélem vannak lányok is! 😛

az lenne a kérdésem, mivel nem hiszem hogy olyan sok embernek lenne "hivatalos verzió" hogy másnak is ki ki lépeget az igi2?
általában küldetés elején még, de csak az 5. pályától kezdve...

nem tartom vszínûnek, hogy gép probléma lenne...
vki tipp?
thx!

Instict
ok😊)

Instict

szevasztok! azt szeretném kérdezni nem-e adták már ki a hivatalos peccset ( 1.1 ) . Ti tudtok róla valamit?
Instict
jah😊) de nemtom mikor megyek legközelebb, mert tegnap, vagyis ma hajnalban felbosszantottak. valami köcsög török. megálltak a spawnpointoknál és nem tudott senki kijönni sehonnan. a férgek...

Törölt felhasználó
Instict te egy vérengzõ fenevad vagy 😊
Instict
Commander! Timberlake 3 kör: 73/13 😊)

Ha csalas nelkul nem megy nem kell eroltetni.
Helloka
Tudna valaki segiteni hol lehet a cheat-okat be gépelni, köszönöm.
Bocsi srácok, mi csak Lan -on nyomjuk... 😞 De majd ha 1szer nem csak melóban lesz széles sávú elérésem, akkor még megkereslek benneteket... 😉

Butchman
Instict
Commander, az lesz a vége, hogy átmegyek hozzád😊) tegnap 1ébként nem is voltam fent, ma fent leszek szerintem, csak írd meg kb. mikor jössz és én s úgy intézem, hogy fentlegyek.

Instict
szija! milyen 3-4 fõs csapatotok? 3-4-en nyomjátok multiba???

Deicide,
A választ nem tudom, de egy mentéssel a 4. végérõl, vagy az 5. elejérõl ki tudnálak segíteni. (már úgyis megcsináltad ezek szerint a 4-est)
Üdv,
Butchman
Sziasztok,
Volna egy kérdésem 😞lehet hogy már beszéltetek róla, csak sajnos nincs túl sok idõm végigolvasni az egész fórumot) Lehet-e találni az IGI2 -höz botokat valahol? Elég nagy pályák vannak a mi 3-4 fõs csapatunkhoz képest... 😊 Legyetek szivesek segítsetek, ha tudtok. Köszönöm szépen elõre is.
Üdv Mindenkinek,
Butchman
Törölt felhasználó
én sem,pedig sokat beszélgettünk
Hello
1 kis aproság megtudná mondani valaki hogy lehet aktiválni a konzol a játékba a F2 nem jön be, köszi
Instict
egyébként is jó lenne már beszélgetnünk😊

Instict
aki igazán hû a játékhoz, annak nem öli meg😊

En varok turelemmel 😊
Csak kijon ha igertek.
Instict
www.studioonline.hu/igi2

Instict
Commander! láttam megint kivágott. írd be: /query instict -és akkor tudsz írni

Instict
nem szaggat az, csak olyan gyors vagy, hogy a többiek csak szaggatottan tudnak követni😊

Instict
szedd le a hivatalos oldalról a ezt, ebben benne van a patch is.

Instict
van 1 kapu ahol 2 õr volt fent. na azt a kaput kinyitod, majd felmész a tetejére ott vársz egy picit, majd kijön az ember magától egy teherautóval.

IGI 2 ben van coop mod ha két gépet összekötök simán és s single küldetéseket akarom úgy végigvinni?

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

www.megagames.com ???

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Hol a fenében van az 1.1 PATCH a crack megvan hozzá az update nincs ??? Valaki tegyen egy linket pls.

zotso
Szia Urak!! segítség kellene! azon a pályán amelyiken a Priborit kell kiszabaditani a börtön böl, én kiszöktem , leöltem mindenkit, számitogéppel infra géppuska kamerák leállítva, kapuk kinyitva, vissza megyek az emberért a rácshoz, de nem nyílik. Mi a francot kell csinálni?
Instict
megint influenza?

Instict
Commander, láttam voltál fent, fentvagy valamelyik szerveren?

Instict
nincs mit. Commander jössz akkor ma este vagy nem??

zotso
Kösz a segítséget. Én is gondoltam valami ilyesmire, csak azt hittem mint a MoHaa-ban, hogy a rádion kell kérni légi támogatást és nem is kerestem bombákat. Akkor azokat még meg kell keresnem.
Instict
van a hídnak 4 pillére, és azokra fel kell tenned a bombákat, ha jól emléxem. ne a hídon menj, hanem mellette mindkét oldalt van egy járda a híd oldalán. ott megtalálod a pilléreket, aztán meg rohanj😊

zotso
kösz, sokat segítettél😊
zotso
Szia Urak!! Olyan kérdésem lenne, hogy bár nem rég keztem a játékot, és az ukrán pályán vagyok ami idõ limites is, mindenkit kinyúvasztottam , felvettem a rádiót, akkor mit kell csinálni, hogy a hídon a páncélos és a teherautók ne menjenek át , mert ugye akkor sikertelen a küldetés. Elõre is köszi a segítséget.
Instict
Commander, jössz ma este?

Valaki segítsen!! Az utolsó pályák egyikén már lelõttem mindenkit, és már nem tudok mit kitalálni. Ez az a pálya, amikor be kell menni egy kínai templomba, és egy föld alatti laborban kötök ki. Az elsõ feladat: "Get blueprints of laboratory" Kérdezem: hol van a Blueprints???
Mint már mondtam, bejártam mindent, mindenki halott!!
Instict
ma mikor jössz???

fluga
srááccookk! mi a rák van,mert az install vmi issszonyat lassú, a második cdtõl kezdve alig akar menni, sõt szinte nem is megy😞 mi lehet a gond?

Próbáld ki ezt: http://www.megagames.com/cracks/html/c907850_0.htm
Baze el se hiszem! Igyen osztogatnak IGI2 regisztrációs kulcsokat! Regisztráljatok ti is! Gyorsan amíg van!Project IGI 2 Key Sweepstake
CB-LSC
Instict
ez 1 jó hír!!!nagyon jó!!!!

Instict
mikortól érsz rá?

Instict
jah..jó lenne😊

Instict
én is vele találkoztam😊)

Instict
találkoztam még1 magyarral, csak nem tudtam rendesen beszélni vele, mert akkora volt a harc...😊 szal aki az nézzen be irc-n az igi2.hu csatira, fõleg aki eredeti játékkal rendelkezik és ráadásul multizik is

Instict
ezaz😊