1340
Mégis csak lesz ... :)))
-
#1200 oksa, ma nekem se jó mert csordogál lefele vice city:) -
#1198 ok:) -
#1196 ma mikor jössz? -
neménvoltam #1194 megoldódott -
neménvoltam #1193 szeva! bocs a lámaságomért, de a 2. single player pályán ( a bányában ) miért nem tudok elindulni a vonattal? először még sikerült, másodszor már nem. Ez mér van? -
#1191 nemtom, de minek hozzá? -
neménvoltam #1190 Csá! NEm tudjátok mikor érkezik a magyarosítás? -
#1189 mikor jössz ma commander? -
#1188 :DD voltam már én is csatorna csatába, mondjuk ekkorába még nem:) én meg amit mondtam, trükköket, holnapra megnézem:) -
#1186 akkor ma nem jössz? -
#1181 jössz ma commander? -
#1179 Mert másolt játékra crackelt patch kell. -
#1177 gyere fel irc-re -
#1176 honnan szedted a patch-et? -
#1174 mikor jössz ma kb? -
#1173 nem volt még ilyen. holnap akkor probáld meg -
#1170 mennek a dolgok, mármint irc-n, de most kiugrok egy helyre és 10 perc múlva vagyok
-
#1168 várjak még vagy menjek egyedül? -
#1166 na nem jössz????? -
#1165 Commander akkor várlak! -
#1164 ok!:) várom már nagyon:)) -
#1162 dejóóóó!!!:) pont ma akartam írni mailt vagy legrosszabb esetben átmentem volna!:) most jöttem, pont 54/23-as átlaggal, de olyan szar csapatom volt, hogy max 1 ember volt mindig velem. naná, hogy leszek!:) szerdán akkor este chaten. mikor menjek fel? -
#1160 szija! rég írtál! egyébként ez mi amit írtál? vagy hol találom? -
IPomogacsI #1159 Ha van kedvetek probaljatok ki a wolf kiegeszitot (ET).Ingyenes teljesen. -
#1158 ha nem eredetid van akkor csak tört szerverre tudsz csatlakozni. jelenleg nem tudok tört magyar szerverről, de ha esetleg találnál, mindenképp szólj. -
Jacky #1156 Szerintem robbantsd fel. Mondjuk C4-el vagy RPG-vel. -
#1155 Sia Urak!! ( és ha vannak akkor Hölgyek! )
Az Air-Strike pályán, hogyan kell a légvédelmi ágyukat(objektiv 1-3)vagy mik azok, kikapcsolni? Vagy leállítani? Az egyik oldalán vannak valami létrák, de nem tudok felmenni.(lehet nem is kell?)Előre is köszi a segítséget! -
#1154 Peccselnem a gamet a Setup.exe nevu file-val, 1.1-re. De akarhova masolom, mindig azt irja, "Unable to find the previous installation. Mi a feneert csinalja ezt? Honnan futtassam a peccset? -
#1153 elég közel kell menni hozzá és onnan várd meg míg visszaszámol 15-től 0-ig -
#1151 hát megmondom őszintén én csak a multizás miatt töltöttem le a patchet. a kilépést meg nemtom mér lehet, nekem nem csinálta. -
#1150 40mb a patch...
van értelme vele vesződnöm?
isdn nem olyan gyors... :o( -
#1149 tehát, nekem sem hivatalos van... :D
ezt nem írtam bele... -
#1148 hi lányok-fiúk!
remélem vannak lányok is! :P
az lenne a kérdésem, mivel nem hiszem hogy olyan sok embernek lenne "hivatalos verzió" hogy másnak is ki ki lépeget az igi2?
általában küldetés elején még, de csak az 5. pályától kezdve...
nem tartom vszínűnek, hogy gép probléma lenne...
vki tipp?
thx! -
#1147 ok:)) -
#1145 #1114 -
neménvoltam #1144 szevasztok! azt szeretném kérdezni nem-e adták már ki a hivatalos peccset ( 1.1 ) . Ti tudtok róla valamit?
-
#1142 jah:)) de nemtom mikor megyek legközelebb, mert tegnap, vagyis ma hajnalban felbosszantottak. valami köcsög török. megálltak a spawnpointoknál és nem tudott senki kijönni sehonnan. a férgek... -
#1141 Instict te egy vérengző fenevad vagy :) -
#1140 Commander! Timberlake 3 kör: 73/13 :)) -
IPomogacsI #1139 Ha csalas nelkul nem megy nem kell eroltetni.