1340
Mégis csak lesz ... :)))
-
Nonoo #146 a kéziszámítógépnél lehet menteni!!
Upload néven!! -
#145 Eladó egy számitógép, itt lehet megtekinteni.
http://free.x3.hu/mr-titok/index.html -
#143 hi! tudna valaki mondani cdkeyt? koszi -
#142 Hi!
Lehet a játékban menteni, vagy magától ment párszor?
Csak quickload van benne, szal lennie kell valami mentésnek is. -
#141 NA este 9 re kb le is jön Megyek Multizunk egyet.
Addig valaki írhatna róla néhány szót, mármint hogy milyen lett a Multi. -
#139 Lejött,most rajzolom...
Csak befejezem a Splinter-t... -
netuddki #138 nahhhh....
még 2 óra és lenn van :o) -
#137 Lifeforce koma nem tudna valami FTP szervert beizzítani ma estére holnap meg a Gameszervert? -
#136 Szerintem a lifeforce beüzemeli. -
#133 NAgyon állat a játék én már jácccom. -
Lifeforce #131 2CD-s -
#130 Hány CD-s a game? -
Lifeforce #129 Valakinek esze is van köztünk :) -
#128 Mi volt ez a nagy moderálás? :) -
Lifeforce #127 De mint említettem eltértünk a tárgytól LOOL :)
Szal remélem, hogy a játékot kijavították mert voltak benne olyan bugok, hogy sokszor lehetetlenné tette a multijátékot :( -
#120 szerintem is nagyon elkúrták, a modellek túl kicsik a pályák túl nagyok, nem csé (bár nagyon hasonlítani akar rá) :)
nemhiszem hogy a full sokban fog különbözn a demotól :( -
#119 Szerintem ne fáradj vele, megadod nekem a letöltési helyedet, én letöltöm és elmondom neked, jó-e. :) -
#117 Jé, te is erre kolbászolsz néha? :)) -
#116 Mondjuk azt nem értem, hogy miért csak az nforce-on írják, és isonewson még semmi hír róla.
-
#115 Én folyamatosan frissítem az ftp hozzáférésemet, de még nem töltötték fel, de ami késik nem múlik :D
-
#114 Van aki már tölti? :) -
Lifeforce #113 kurva annyát nem elment :(
Szal azt akartam még írni, hogy aki multiban szeretne nyomni annak itt lesz délutántól egy Magyar szerver:
szerver név: H.G.S.
ip: 212.92.18.48 (default port)
Mivel Magyaroké a szerver és nem a külföldieké ezért itt a jelszó: cbps
-
#112 Remélem már izzítod a szervert! -
Lifeforce #111 HUJA HUJA HAJ :)))) LOL :)
NA VÉGRE LÁTOM MEGELŐZTEK A HÍRREL!!!
REMÉLEM, HOGY E GAMMA NEM LESSZ AZ ÉV BUKÁSA ÉS A HIBÁKAT KIJAVÍTOTTÁK!!!
-
#110 Yeaaaaaaaa, kinn az ISO EMBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#109 Kijött
2003-02-19 PC Game ISOs IGI-2: Covert Strike (c) Codemasters 102x15 MB DEVIANCE -
#107 Miután végigmentél a futószalagon, egy nagy raktárban találod magad. Ott szépen mindenkit eliminálj ki óvatosan, majd egy ajtón ki tudsz menni a raktárból. Kint balra fordulsz, és egy földalatti létesítmény bejáratához érsz. Ott kiiktatod a kamerát, majd a 2 emberkét is, végül a lifttel leereszkedsz a mélybe. -
#105 A lift a pálya legvégén van, ahol véget ér a demó.
-
#103 http://www.tothegame.com/game.asp?ID=138 -
#100 Jujj kipróbáltam a singli-t. Lehet hogy bennem van a hiba mert sokat vártam , de Ha HArdon 1 méterről meglövöm a járőrt azért vegyen már észre és ne álljon mint fasz a lagziban.
Pf nemnbaj majd sokat multizom :) -
#99 Ez az első benyomi volt a játékkal kapcs, de ezek szerint másnak nem jött be ... -
#98 Jo hogy mondod vazz, mert eppen toltottem, de nem szenvedek vele:)
-
#97 Ez egy qurva yoo játék lesz !!!
Ugyan így elsőre hardon, nem sikerült bejutni ... (a lift előtt lőttek le), de azért kinézetre, AI-ra, játékélményre nagyon OTT van. Fekszem a fűben és onnan lövök hangtompítóssal, este és az őrök azt se tudták honnan lőttem rájuk. Össze-vissza szaladgáltak fel s alá, átrohantak rajtam vagy hárman és lövésük sem volt ki nyírta ki őket később. Támadtak, védekeztek, erősítést hívtak. Majdnem olyan yoo-k, mint a SC-ben az őrök. Jó kis game lesz. Amikor először láttam belőle képeket, azt mondtam undorító lesz a grafika. Ezek után amit a SP demóban kézhez vettem szépen nézett ki. Gyorsan is futott tök full grafikkal, sebességgel SZERINTEM nem lesz probléma. Jöjjön ki gyorsan a full, mert egy VC, SC, Raven Shield megjelenése el fogja terelni a figyelmet erről a "phasza" kis játékról. A demo legalábbis nagyon jól néz ki.
-
Nyiri #96 Le ne toltsetek, nem eri meg :(
Hard fokozaton dog unalommal egyol sikerult a demo palya
Az ellenfelek ai-ja annyira jo csak, hogy eledalljon és lelodd -
Nyiri #95 Kint a Single DEMO a Hardwireden!!!! -
#94 Na van itt magyar szerver, király a gamma
Jovok -lovok party (193.225.150.253:26001) -
#93 Ez nagyon jo gama lesz de várnunk kell sajna((( -
Lifeforce #92 Én is egyetértek.
A 395-ös ver.Lehet, hogy grafikailag jóval gyengébb volt de ez, hogy a szerver állandóan kidobál, az emberek 90% röpköd....stb.A 395-össel rengeteget nyomtam.De ezzzel hagyagolom egy darabig amíg ki nem javítják. -
#91 Najó igazatok van, ez még tényleg nem embernek való -
#90 Nekem eddig jol ment 395-s de ez 2 perc után fel megy a pingem 2-3 ezerrre és ki dobb kb vagy 30 szerveren néztem mindegyiken ugyan ugy, vagy megint jönn az hogy adsl nem megy ????