1340
Mégis csak lesz ... :)))
-
#214 hány pályás összesen? -
#213 Hi! ahogy mész a helikopter írányába, jobb oldalon megvan 1 részen szakadva a vezeték és ott nincs akna 1 kicsi részen. ott van egy kapu, aminek a tetején nincs szögesdrót, azon mássz át. de előtte szembe van egy őrtorony és áll ott egy ember, azt nyírd ki! -
Nagyitó #211 A Prison Escape részben, hogy kell a végén kiszabadítani a fazont a rács mögül? Az összes kaput kinyitottam az összes őrt megöltem még azt a kettöt is aki bezárkozott a felső emeletre, mit kell még tennem?? -
#210 Kimentettem a Save-t is... De Zipelve 5.26 Mb! Nekem meg 5Mb a tárhelyem!:( Akinek kell az írjon. Akkor felrakom valahova. -
#209 Na... Végignyomtam...:D
Aki esetleg elakadna kérdezzen bátran... (na nem mintha olyan nehéz lenne) -
Lifeforce #207 elenben a szerverekben nem.Minek is indítana szervert ha senki nem tud felmenni rá :( -
Lifeforce #206 Egyetértek veled :( -
#204 Life!
Nem akarok vészmadár lenni, de ez a game nem azt hozta sok embernek amit várt... (többek között nekem se)
A game közel 1 hete már kint van és összesen 18 server található!!! abból már 5 nem is müxik...
-
#203 Hi CaviaR!
Az Air Strike pályán vergődöm egy ak47-el... Ha minden igaz, ez a 15. küldetés!
Ui: Se MSN se válasz a levelekre... Azt hittem már megnősűltél és az asszony eladatta a gépet veled!:DDDDDDDD -
Lifeforce #202 Köszi de ezt én mind tudtam és fent is van a szerveren de valami szerver törés kellene hozzá vagy valami mert a porttiltással nem megy :( -
#201 Nem próbáltam, csak spekulálok!
A gamershell oldaláról letölthető a Project IGI 2 standalone server (74 MB).
Ezzel a toolal lehetséges dedikált lan game inditása is a networkconfig.cfg-ben található lo public érték 0-ra állitásával.
Így nem fog látszani a szerver (gamespy, ase, belső szerverbrowser), viszont ha itt közzéteszitek az IP-t akkor mindenki tud hozzá csatlakozni parancssorból:
igi2 ip port player password begépelésével, mivel a szerver nem látszik így a password el is hagyható.
Végül a link. -
#199 Crem! köszi szépen, aztán már rájöttem, a 15. pályán vagyok, de mintha mosat 1 kicsit kezdeném unni:) -
#198 Szeva Crem!!!
Én is nyomom. Hol tartasz? Én a havas pályán nyomorgok... -
Deajka #196 Bocsi, most én tévedtem...Nem szóltam semmit. -
Deajka #195 És lehet, hogy a könyvtár neve :crack. -
Lifeforce #194 Miért?Ezt lehet máshogy is? -
#190 Hi!
1,Menny ki az épületből azon az ajtón amelyik felett van egy kamárás géppuska!
2,Az épület másik sarkán van egy bódé ajtóval! Ezen ha bemész már látod a megoldást!;) -
Lifeforce #189 Ezt én is szeretnem tudni.Én indítanák belőle Magyar szervert de addig míg valaki nem tud rá megoldást addig nem sűrün.Ha valaki tud valamit ordítson ezerrel. -
Marcus_ #188 Mikor lesz tört magyar szerver?
Mer télleg minden külfödi kidob:-(( -
#186 király lenne mert a singléhez nincs hangulatom :)
a soffal se jáccottam singlében csak multyban :)))) -
Lifeforce #183 Ha valaki tud megoldást a szerverre akkor én elindítanám végre és lenne egy magyar szerver belölle de a francos kulcsellenörzést még tüzfallal sem tudtam kizárni :( -
#182 Kösz -
#181 A lift mellett van egy elkerített gép a biztonsági kamera mellett. Lelövöd a lakatot, és megbuherálod. Akkor üzemelni fog a lift. -
#180 Az első pály a 3. feladatánál nem tudom hívni a liftet nyomom a két kapcsolót de nem történik semmi. Mit kell csinálni? -
#178 Az nagyon derék, csak nem az a feladat. :)
1) Bemész az első ajtón ami elötted van kezéskor. Lelövöd a lakatot a rácsról, feltöröd a zárat, és bent vagy a Raktárban. Kinyírsz akit akarsz, de nem fontos. Aztán a kijössz, és a két tartáj között átmész a ládákhoz.
2) 3.feladat: Van egy nagy ház, és vezet bele egy szállítószalag. Gomb megnyom, felugrik szalag, bentvan a házban. Innen menni fog. -
#176 a börtönbe amikor lecsuknak és meg kell szökni, hogy a francba tudok átmenni a 4-es ponthoz? -
#173 Az első pálya 3. feladatánál mit kell csinálni. Nem tudom hogy kell kinyítni a lift aknát. -
#170 hi Godzoo :) -
#168 minenképp le kell szedni hogy ne unatkozzon az ember ha nem sofol multiban :)))) -
Cobra11 #163 ki. -
#162 Kijott mar az IGI2 telejes verzioja? -
#160 pl a CD jén a crack könyvtárban. DE ha ott nincs elküldöm neked icq- irc vagy ahol akarod. -
Tovi #157 #146 -
#156 Ennél a játéknál csak a küldetés befejezésekor lehet menteni? -
#155 Ja már tudom. :( Tört szerver mikorra várható? Illetve szerverhack. -
#154 Miért nem tudok egy szerverre sem bemenni. Belép, de ahogy betölti a pályát kivág... -
Lifeforce #153 LooL mindenki nézzen utána és keressen megoldást hozzá és már lököm is be a 20fős első Magyar szervert. -
Lifeforce #152 Ha valaki tud megoldást a szerverre akkor én elindítanám végre és lenne egy magyar szerver belölle de a francos kulcsellenörzést még tüzfallal sem tudtam kizárni :( -
#150 Nálam is ugyanez van, így sokkal de sokkal nehezebb célozni. A demóban tényleg jobb volt az irányítás, de remélem, ehhez is hozzászokok majd. -
#147 Jujj de szar ez a játék! :(( Tök segg AI-val bugos dolgokkal, és ronda grafikával. :(