Project IGI 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hat persze hogy befogadunk (meg en is kezdo vagyok😄D hehehe) , kellenek a jofej emberkek, akikkel jol lehet jatszani. Szoval hajra magyarok, ha van szerver jelezzetek, en is igy teszek, nuh have fun!
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Meg nem multiztam benne, de szivesen beszallok, es "probalkozom"!
Irjatok, ha O.K. 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mennek fel jatszani, muah😊
AMugy: TS=TeamSpeak2 - dumalo progi.
CBsek, CB klan tagjai😊
TS KLIENS - kliens, amit user hasznal
TS oldal: A progi hivatalos weblapja.
Csere, no comment.
A csererol meg az oldalrol lehet letolteni😊
Töltsétek le az új TS klienst mert máshogyan nem enged fel.Jelszó most nincs.30perc mulva fentvagyok és aki bejön azt reggelem befelé.
Ha a gyári ts oldala behalna akkor a cserén fentvan onnan is húzhatjátok.Amikor én töltöttem le már csak 5-el jött 😊
Milyen két gombot akarsz megnyomni? Nem kell semmit nyomni. CSak elindítotd, és kész. Majd késõbb a játékban lehet használni a gyorsbillentyûket. (F1, F2, stb...)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Na mind1. Szóval csinálsz egy új kulcsot ezzela progival, és beírod ide: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\IGI 2 Retail\CDKey
Így menni fog (valszeg)
Szóval elindítod a trainer, és hagyod futni játék közben.
Használat:
F1: Életerõ "befagyasztása"
F2: Töltény "befagyasztása"
F3: Tár "befagyasztása"
F4: Vissza eredeti állapotba.