1340
Mégis csak lesz ... :)))
-
#617 bakker!:) minek kelsz te olyan korán?:) én majdnem akkor fekszek:))remélem ott leszel délután! -
#616 ez nem a topicba való, de ha már írtál, akkor írok róla:DD jobb ha nem látod, eddig szerettem de most megutáltam mint a [email protected]él szarabb meccset már rég láttam, síralmas volt ahogy menekült és ahogy folyt a vére az ukránnak...... -
#614 szedd le innen
-
Lifeforce #611 Tegnap egész nap ment 22óráig.Bár megint nem én állítottam le.Nem tudom, hogy mi a baja, hogy éjszakánként leáll. -
#609 a külföldi szerverek meg lagzanak:( -
#608 bakker:) Lifeforce meg offline icq-n:) LSC: remélem azért gyüssz, ne meg persze Yirzsij te is legyél ott, nincs kifogás:) -
#607 én nem tudok dolgozom sorry. -
#604 tehát: Vasárnap 16 óra -
#603 hát ez elkeserítő..:( ketten futkorászunk Commanderrel, és senki más...nemtom télleg megéri-e így fenntartani a szervert...mindenesetre holnap délután 4 órakor tervezünk 1 időpontot valami kis harcocskára, aki tud az jöjjön. -
#600 sőt már most:))) -
#599 most jöttem le, mert megint nem volt senki, 21:30 körül felmegyek újra, remélem lesz vki -
#598 laughing out loud.Hangosan röhögök. -
#597 Force Software Vertex Processing:ezt kapcsold YES-re.Ha nem jó telepítsd a legutolsó drivert.Ha 8500, 9000 radeonod van akkor használd a Catalyst 02.3 drivert és ilyenkor a Force Software Vertex Processing-et kapcsold NO-ra.
Milyen kártyád van amúgy? -
#594 8 körül aki tud legyen fent -
#593 Sajna no spekes engleishe :((( -
#592 Holnap délután 3 4 körül lesztek mert akkor felmegyek én is megnézem milyen? -
#590 olvasd el a játék readme file-ját abban benne van ez amit mondasz. -
Lifeforce #587 Keresd a H.G.S.-t -
Lifeforce #586 Van.Nekem köszönhetően. -
Lifeforce #585 Szerver elindult. teperjetek. -
#583 Baz itt gammeltek ezerrel hát nem igaz hogy nem tudttok segíteni !!! -
#579 Szasztok kellene egy kis segítség ATI kártyám van és ugrálnak a textúrák :(
Mit lehet vele kezdeni??? -
#578 mondjuk lehet azért, mert már harmadik napja csak fürdök, alszok, eszek, iszok és amikor ezeket éppen nem akkor multizok:) -
#577 azt hiszem kezdem unni...:)
-
#576 most jöttem le szerverről, én is egyedül mászkáltam:))szerintem utánad mentem fel Yirzsij:) -
Road Lee #573 csatl. -
#571 max 15 perc és ott vagyok!!!!!!! -
Road Lee #569 affene !
háááát nem csak én vagyok így?? :o) -
#568 :( nálunk is háború
van miatta:) -
Road Lee #567 nem enged az asszony :( -
#566 miért nem jön senki szerverre??? ha nincs az a baj, ha van akkor meg nem jön senki.......:( -
Road Lee #560 és mi is címe annak a szervernek ??
ugyanaz mint tegnap?? -
Lifeforce #559 Nincs pach.Valamit elnéztél. -
#557 huh...multizik az ember néhány percet és rögtön 1 csomó hozzászólás...ilyet...
-
Lifeforce #556 Elindítva a szerver.Ennek a pöcsnek meg utánnanézek :) -
#554 kinek van otthon gyors vonala?Gondolok itt 512 felettire. -
Road Lee #549 szassztok
hol is van az a 1.1 patch??? -
Lifeforce #548 Félreértettetek :).Nem most állítom le hanem akkor amikor a leváltására kijön egy normális gamma.Természetesen ma is 18órától bezizzentem az igi2 szervert. -
#547 hát nagyon sajnálnám:( remélem azért legalább hétvégén még lesz valami... -
#544 úgy érzem igi2 multi is history:(.