Project IGI 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elindítom.Ha leállna akkor szoljatok icq-n.
Katt a logómra és ott a számom.
Pont most fejeztem be azt a pályát. Bemész a házba, azon az ajtón ahol a kamera van, és azon a szinten kimész az elkerített részhez, ahol a generátor (vagymi) van.
Egy jó tanács: tartogass mentést a vége-felére is... 😉
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
srácok ebben a gémben nincs mentési lehetõség??
3 kaput kell kinyitnod!
Elsõ ott van annál a háznál, ahol a számítógép van. Ha azt kinyitottad, átmész a kapun, és lesz ott még egy kis bódé, ahol szintén meg kell nyomnod egy gombot. (itt szerintem nem történik semmi...)
A harmadik kapu pedig a sentry gunnal szemben van. Aztán vissza a háztetõre kijárat felett.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Cvd: Én onnan nem tudtam kimenni. Az egy zárt "ketrec". Lehet, h én valamit máshogy csináltam, de nem vezetett semmire. Ja, és az õrtoronyból mindig rámlõttek, ha pedig visszlöttem, egy egész hadsereg jött a nyakamra.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
És a másik: "jobban lõnek, mint én az ellenfelek"
Csak következtetni tudok, mit akatál leírni. Szóval, ha nem tetszik, hogy ugyan olyan tûzerõvel rendelkezel, mint a másik katona, menj Serius Sam-ezni.
Na mind1.
Megy a szerver és kong az ürességtõl.Már arra gondoltam,hogy lekapcsolom mert senki nem játszik rajta.
(H.G.S)
ip: 212.92.18.49 (default port)
ha valaki nem tudná vagy béna az sll see eyeje 😊