Project IGI 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Köszi közben rájöttem, hogy felületesen néztem szét, most a kínai 2 es pályán tartok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Instict
belekeveredtem egy klán elleni háboruba, hihetetlen, ahogy azok nyomják...fut az ember és menetközbe kinyir vagy 5 ellenséget, de úgy, hogy éppen meglátod és már ki is nyírt...ha csak nem valami csíter klán volt😄D

Instict
Akkor megyek gyakorolni, mert az angolok szarrrá vertek😞

Elindítottam
sry most vettem észre, hogy leállt.
Elindítom.Ha leállna akkor szoljatok icq-n.
Katt a logómra és ott a számom.
Instict
aludj jól, szia, akkor holnap

Instict
nincs sajna, most jövök külföldirõl, de magyarokkal az igazi...😞

Instict
ok, szólok ha van valami

Instict
figyeled itt a forumot?

Instict
ha Lifeforce észreveszi biztos megcsinálja

Instict
most ment szét fél órája kb.

Instict
aki akar mirc-en beszélgetni a gémrõl, vagy csak úgy: #igi2.hu csatin megteheti

Instict
hát elméletileg ip:212.92.18.49 port:26001 jelszó nincs, de most épp nem megy. ha meg külföldi szerverre akarsz menni, szedd le a IGI2 multiplayer demot, és onnan nyomnd

Instict
akkor lehet megyek külföldi szerverre

Instict
😞 ez nem jó... nekem is format c-t kell csinálnom mert szarakszik a gép

Instict
mi van? szétesett a szerver?

CaviaR
Onnantól felhoztad magad 2 és fél óra alatt az uccsó elötti-elötti pályára? 😊
Pont most fejeztem be azt a pályát. Bemész a házba, azon az ajtón ahol a kamera van, és azon a szinten kimész az elkerített részhez, ahol a generátor (vagymi) van.
Egy jó tanács: tartogass mentést a vége-felére is... 😉

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Shep
A dockos pályán asszem a 13ik. hogy tudok bejutni a generátorhoz, hogy a darunak energiát nyomassak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Instict
kabbe😛PP tegnap nemtod ki volt aki amikor beléptél legelöször lelõtt téged?😄D

DEhogyis nem megy. csak üres.
Instict
na most mi van? mért ment el mindenki?

Shep
Na hát igen minden gomb megnyomva kapuk nyitva a 3ik egyébként a fõkaput nyitja /a legalább 40cm es fakapu/ de semmi, na mindegy átnézem mégegyszer.

Instict
azt nagyon remélem!😊

Instict
én tuti jövök, sejtettem, hogy a gép adja, de asszem nekem Jones volt beírva, azért nem voltam benne biztos

LSC
hát persze.Mindenki jöjjön este.

Instict
😄D errõl jut eszembe, ki fut nálunk a MR_NOT_NAMED név alatt? csak azért mert éjjel vagy 3 helyen is találkoztam ilyen nickkel külföldin szerveren. ma éjjel kirakom a _HUN-t, 3-4-ig tuti fentleszek, most 1 kicsit alszok, hogy este is nyomjuk Lifeforce szerverén, szerintem 7-9 között megyek, és téleg jó lenne ha gyûlnénk mert nagyon ruller 8 a 8 ellen😊)

Instict
Lifeforce:millió csók!😊

Szerver megint elindult.
Instict
Conrad Te Gyilkos!😊) egyébként amit meséltem, mármint az egész tárat, az közvetlen közelrõl történt és pontosan a mellkasát lõttem az ellennek, pont egy sarokba voltam, és nem is nagyon tudtam volna még másfele lõni se. ellenben úgy célravezetõbb lõni, hogy sokszor kicsit, mert ha az elsõ golyó nem talál a sorozatból rendesen, akkor a többi nem ér semmit😊

Instict
hát nemtom, de nekem most se megy a szerver

Instict
az volt a gáz, hogy lefagytam és nem volt kedvem ujrainditani, illetve nem hagytam a gépet bebootolni rendesen mert akkor túl sokat öltetek volna, és úgy jöttem vissza újra😊)) arra legalább jó voltam, hogy a figyelmeteket eltereljem😊)

thnx!!
szasztok
srácok ebben a gémben nincs mentési lehetõség??
LSC
van ez így de nálad valami gázos mert 30-as pibgel hiába lõttél el sem találtál.

Instict
huuu...vazzz😊)) erre nagyon rákattantam...idáig nyomtam külföldi szerveren, és fullon voltunk 8:8 ellen😊) LSC te lõttél le a legtöbször😛P 😄D

LSC
meg asszem a házban is lelõttem valakit.

LSC
Az én voltam😊.

Instict
ja azt elfelejtettem, hogy az volt a csúcs, amikor bementem az egyik fürdõszobába, se ablak, se semmi, és kintrõl 1 kósza golyó eltalált😊))

Instict
hát ma este voltunk végre többen, csak a gépem szarakodott. amit eddig nem láttam (kb 4 alkalommal multiztam), az az, hogy most mikor többen voltunk az emberek repkedtek össze-vissza, de megtörtént az is, hogy elöttem állt valaki kb 1 méterrel belelõttem egy teljes tárat, azaz 30 skúlót, és emberünk nyugodtan odaáll a fejemhez (miközbe belement a 28. golyó is), és egy lõvéssel kinyír😞

Megy a szerver azt alig vannak rajta.Eddig meg sirtatok, hogy nincs szerver.
CaviaR
Ugyebár az a feladatod, hogy kinyissad az ajtókat.
3 kaput kell kinyitnod!
Elsõ ott van annál a háznál, ahol a számítógép van. Ha azt kinyitottad, átmész a kapun, és lesz ott még egy kis bódé, ahol szintén meg kell nyomnod egy gombot. (itt szerintem nem történik semmi...)
A harmadik kapu pedig a sentry gunnal szemben van. Aztán vissza a háztetõre kijárat felett.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Shep
OK köszi a másik nekem is egy zárt ketrec volt, de aztán védelmi rendszer deaktiválva, kapuk nyitva viszont az a hülye Priboi nem jön a 2 õrt aki a kaput õrzi azokat sem találom /lehet már meghaltak/ vissza mentem Prihez de az csak ott ül és néz ki a fejébõl az ajtaját nem tudom kinyitni. Ilyenkor mi van?

CaviaR
Én a Sentry gun-os ajtón mentem ki. Lehasaltam, kinyitottam az ajtót, és a fal mellett végig. De sokszor volt, hogy már az ajtóban észrevett. Ilyenkor nyomtam egy sprintet, és hozzám se szagolt.

Cvd: Én onnan nem tudtam kimenni. Az egy zárt "ketrec". Lehet, h én valamit máshogy csináltam, de nem vezetett semmire. Ja, és az õrtoronyból mindig rámlõttek, ha pedig visszlöttem, egy egész hadsereg jött a nyakamra.

A másik ajtón menj ki, ahogy felérsz a lépcsõn az elején, akkor fent rögtön balra van.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Shep
A börtönös pályán hogy tudok kimenni a fõépületbõl? A sentry gun szitává lõ mindíg.

Shep
Ati legvégsõ eset win reinstall. OFP van crackelt patch hozzá /tudom én mi az a crack meg a patch/ és ha ezt rakod fel hozzá nem lép akcióba a FADE.

Instict
😊) tegnap este probáltam de nem ment

CaviaR
Te aztán bemutatkoztál srác. Ahogy AgentM is mondta, van mentés, csak kicsit ki kéne nyitni a bamba szemedet, öreg.
És a másik: "jobban lõnek, mint én az ellenfelek"
Csak következtetni tudok, mit akatál leírni. Szóval, ha nem tetszik, hogy ugyan olyan tûzerõvel rendelkezel, mint a másik katona, menj Serius Sam-ezni.
Na mind1.

Mi a fenérõl beszéltek?
Megy a szerver és kong az ürességtõl.Már arra gondoltam,hogy lekapcsolom mert senki nem játszik rajta.
(H.G.S)
ip: 212.92.18.49 (default port)
ha valaki nem tudná vagy béna az sll see eyeje 😊
Instict
ha viszont valaki tud müködõ szervert az ordítson!😊