1340
Mégis csak lesz ... :)))
-
#710 Ja: Én vagyok a volt Bundi2.... "alien" de gáz. -
#709 Siker! Bejelentkeztem! Új lógóm van!!! Ez muszáj volt.. Jézus.. "szmájli beszúrás" Bocs, nekem ez még új :-) Próbáljuk ki.. Ez nagyon gáz.. -
#706 A szerveres kérdésemre is kérek választ! :-) Vagy ezt kellett volna? :-( ?! :-D -
#698 :PPP -
#696 chinese town-on voltunk 15-en -
#695 bazz!!! nem állt le!!! most hagytuk abba, ma nagyon jó volt a gém! és!!! volt néhány perc mikor 15-en voltunk!!! csak így tovább!!akkor holnap folytatjuk! csak beindulunk:)) -
#692 én megyek, mondjuk most szarakodott a vnet 30 percet, ha nem lesz semmi gond akkor megyek. -
ToMy_ #684 Nem mikor, hanem hova baze, a folyo masik partjara kell menned, miutan lepakoltad a tuzijatekot a pillerekre. Elovenni se kell, max ha pisalnod kell, de akkor se a C4-et , odaallsz a hidlabhoz az oldalso gyalogjaron, oszt tolod neki az ekson gombot. Ha kesz mind a 4, akkor meg huzas arra a partra, ahol a bazis van. Ha meg jot akarsz a kovetkezo palyara, akkor a Dragunovot viszed magaddal es valahol a domboldalon huzod meg magad. -
#682 Gyertek ma este is háborúzni, remélem ott lesz mindenki aki tegnap ott volt!! -
Lifeforce #681 A híd 4 pillérére kell rárakni. -
Gladiator_ #679 köszi -
Lifeforce #677 Menj a kifeszített drót mellett a nyilat követve, lopakodva bokorról bokorra.A végén amikor az ellen elmegy a pálya másik végére lekapod az ört a toronyból és átugrasz a keritésen a helikopterhez és bye bye :) -
Gladiator_ #676 Segítséget szeretnék kérni.
Mondja meg nekem valaki, hogy a hetedik pályán, hogy lehet átkelni az aknamezőn, és hogy lehet eljutni a 3-as objektumhoz!
Előre is köszönöm a segítséget. -
Lifeforce #675 Mehetne a szerver állandóan csak dogzom rajta.Engem nem zavarna csak benneteket.Amikor belépek akkor szét lagzik.Ha nektek jó akkor nekem is. -
Lifeforce #674 LooL :)
Sry csak fáradt voltam és korán lefeküdtem.Franc megeszi, hogy megáll a szerver.De miért jön rá a dili?Mikor jön a pach?Nagyon ráférne. -
#673 Na most má tüzzé aludni kisfiam. -
#672 mér ne érintene?? -
#666 Ámen -
#665 Life nem látod hogy ki vannak éhezve szegények a gyilkolásra?Könyörülj meg rajtu(n)k és tedd állandóvá ó magasságos az igi2 szervert amíg nem jön valami jobb gamma.Ámen. -
#664 hát szerintem 18-19 óra körül, ma volt, hogy egyszerre fentvoltunk vagy 11-en..nagyon jó volt
-
#662 hát a mairól lekéstél mheee -
#660 jah tetszett ez a mai gém, kár, hogy szakadt a szerver...Yirzsij én spawnoltam volna az utolsó fordulóban, de akár hol jöttem ki, valaki mindig le aknavetőzött vazz:)) -
#658 az melyik amikor a helikopterhez kell menni? -
#656 ha minden este ennyien lennénk nem lenne semmi gond -
#655 bakker...:) jó volt! -
Gladiator_ #654 Segítséget szeretnék kérni.
Mondja meg nekem valaki, hogy a hetedik pályán, hogy lehet átkelni az aknamezőn, és hogy lehet eljutni a 3-as objektumhoz!
Előre is köszönöm a segítséget. -
Lifeforce #651 Naaaa melónak vege szerver elidult. -
#650 én meg rámozdulok, mint vlagyimir klicsko a ring padlójára a hétvégén:)) -
#648 Lifeforce pontosan kiírja mikor indítja! -
#646 FIGYELEM!!! ma a szerver 19 óra körül indul!!!
akinek kedves az élete az jöjjön harcolni!!:)) -
#645 mikor végzel? Commander te jössz ma? Skiper? LSC? többiek? ha?:DD -
Yurij #644 Kösszi. -
#643 :)) remélem, mondjuk ahogy most áll a gépem...( -
#639 egyre jobb az oldal, tökéletes leírás, gratulálok, majd írok még hozzá, csak most nincs időm, majd este vagy hajnalba. mindenki nézze!!!::
www.studioonline.hu/igi2
-
#638 :DD majd küldök valami anyagot:) -
#629 szomorú:( -
#627 ok, rendben. -
Lifeforce #625 Írtam, hogy a Ravenshield lesz a végleges majd amikor kijön. -
#623 ok, már megyek is fel, de holnapig még hagyd légyszi, mert line of sight csak most jön, illetve este folytatom a húzását...és melyik gém lesz a végleges? csakhogy tudjam mit szedjek:)) -
Lifeforce #622 Szerver elindult teperhettek.
Igen ejtve lesz a lent leírtak miatt.Lehet, hogy megutáltok a következő mondatomért de 10 emberért nem jó lekötni egy szervert.És mivel a vietnam ilyesmi játék mint az igi de sokkal izgibb ezért szeretnék szervert nyomni belőle addig amig a ravenshield ki nem jön.Az lesz a végleges szerver.
Indítottunk egy vietnám szervert és 2perc alatt tele lett.