1340
Mégis csak lesz ... :)))
  • Bundi
    Ja: Én vagyok a volt Bundi2.... "alien" de gáz.
  • Bundi
    Siker! Bejelentkeztem! Új lógóm van!!! Ez muszáj volt.. Jézus.. "szmájli beszúrás" Bocs, nekem ez még új :-) Próbáljuk ki.. Ez nagyon gáz..
  • Bundi
    A szerveres kérdésemre is kérek választ! :-) Vagy ezt kellett volna? :-( ?! :-D
  • Instict
    :PPP
  • Instict
    chinese town-on voltunk 15-en
  • Instict
    bazz!!! nem állt le!!! most hagytuk abba, ma nagyon jó volt a gém! és!!! volt néhány perc mikor 15-en voltunk!!! csak így tovább!!akkor holnap folytatjuk! csak beindulunk:))
  • Instict
    én megyek, mondjuk most szarakodott a vnet 30 percet, ha nem lesz semmi gond akkor megyek.
  • ToMy_
    Nem mikor, hanem hova baze, a folyo masik partjara kell menned, miutan lepakoltad a tuzijatekot a pillerekre. Elovenni se kell, max ha pisalnod kell, de akkor se a C4-et , odaallsz a hidlabhoz az oldalso gyalogjaron, oszt tolod neki az ekson gombot. Ha kesz mind a 4, akkor meg huzas arra a partra, ahol a bazis van. Ha meg jot akarsz a kovetkezo palyara, akkor a Dragunovot viszed magaddal es valahol a domboldalon huzod meg magad.
  • Instict
    Gyertek ma este is háborúzni, remélem ott lesz mindenki aki tegnap ott volt!!
  • Lifeforce
    A híd 4 pillérére kell rárakni.
  • Gladiator_
    köszi
  • Lifeforce
    Menj a kifeszített drót mellett a nyilat követve, lopakodva bokorról bokorra.A végén amikor az ellen elmegy a pálya másik végére lekapod az ört a toronyból és átugrasz a keritésen a helikopterhez és bye bye :)
  • Gladiator_
    Segítséget szeretnék kérni.
    Mondja meg nekem valaki, hogy a hetedik pályán, hogy lehet átkelni az aknamezőn, és hogy lehet eljutni a 3-as objektumhoz!

Előre is köszönöm a segítséget.
  • Lifeforce
    Mehetne a szerver állandóan csak dogzom rajta.Engem nem zavarna csak benneteket.Amikor belépek akkor szét lagzik.Ha nektek jó akkor nekem is.
  • Lifeforce
    LooL :)
    Sry csak fáradt voltam és korán lefeküdtem.Franc megeszi, hogy megáll a szerver.De miért jön rá a dili?Mikor jön a pach?Nagyon ráférne.
  • Taptarap
    Na most má tüzzé aludni kisfiam.
  • LSC
    mér ne érintene??
  • Instict
    Ámen
  • LSC
    Life nem látod hogy ki vannak éhezve szegények a gyilkolásra?Könyörülj meg rajtu(n)k és tedd állandóvá ó magasságos az igi2 szervert amíg nem jön valami jobb gamma.Ámen.
  • Instict
    hát szerintem 18-19 óra körül, ma volt, hogy egyszerre fentvoltunk vagy 11-en..nagyon jó volt
  • Instict
    hát a mairól lekéstél mheee
  • Instict
    jah tetszett ez a mai gém, kár, hogy szakadt a szerver...Yirzsij én spawnoltam volna az utolsó fordulóban, de akár hol jöttem ki, valaki mindig le aknavetőzött vazz:))
  • LSC
    az melyik amikor a helikopterhez kell menni?
  • Instict
    ha minden este ennyien lennénk nem lenne semmi gond
  • Instict
    bakker...:) jó volt!
  • Gladiator_
    Segítséget szeretnék kérni.
    Mondja meg nekem valaki, hogy a hetedik pályán, hogy lehet átkelni az aknamezőn, és hogy lehet eljutni a 3-as objektumhoz!

Előre is köszönöm a segítséget.
  • Lifeforce
    Naaaa melónak vege szerver elidult.
  • Instict
    én meg rámozdulok, mint vlagyimir klicsko a ring padlójára a hétvégén:))
  • Instict
    Lifeforce pontosan kiírja mikor indítja!
  • Instict
    FIGYELEM!!! ma a szerver 19 óra körül indul!!!
    akinek kedves az élete az jöjjön harcolni!!:))
  • Instict
    mikor végzel? Commander te jössz ma? Skiper? LSC? többiek? ha?:DD
  • Yurij
    Kösszi.
  • Instict
    :)) remélem, mondjuk ahogy most áll a gépem...(
  • Instict
    egyre jobb az oldal, tökéletes leírás, gratulálok, majd írok még hozzá, csak most nincs időm, majd este vagy hajnalba. mindenki nézze!!!::
    www.studioonline.hu/igi2
  • Instict
    :DD majd küldök valami anyagot:)
  • Instict
    szomorú:(
  • Instict
    ok, rendben.
  • Lifeforce
    Írtam, hogy a Ravenshield lesz a végleges majd amikor kijön.
  • Instict
    ok, már megyek is fel, de holnapig még hagyd légyszi, mert line of sight csak most jön, illetve este folytatom a húzását...és melyik gém lesz a végleges? csakhogy tudjam mit szedjek:))
  • Lifeforce
    Szerver elindult teperhettek.
    Igen ejtve lesz a lent leírtak miatt.Lehet, hogy megutáltok a következő mondatomért de 10 emberért nem jó lekötni egy szervert.És mivel a vietnam ilyesmi játék mint az igi de sokkal izgibb ezért szeretnék szervert nyomni belőle addig amig a ravenshield ki nem jön.Az lesz a végleges szerver.
    Indítottunk egy vietnám szervert és 2perc alatt tele lett.