Project IGI 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Instict
most jöttem le, mert megint nem volt senki, 21:30 körül felmegyek újra, remélem lesz vki

LSC
laughing out loud.Hangosan röhögök.

LSC
Force Software Vertex Processing:ezt kapcsold YES-re.Ha nem jó telepítsd a legutolsó drivert.Ha 8500, 9000 radeonod van akkor használd a Catalyst 02.3 drivert és ilyenkor a Force Software Vertex Processing-et kapcsold NO-ra.
Milyen kártyád van amúgy?

Instict
8 körül aki tud legyen fent

Spenser
Sajna no spekes engleishe 😞((

Shep
Holnap délután 3 4 körül lesztek mert akkor felmegyek én is megnézem milyen?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LSC
olvasd el a játék readme file-ját abban benne van ez amit mondasz.

Keresd a H.G.S.-t
Van.Nekem köszönhetõen.
Szerver elindult. teperjetek.
Spenser
Baz itt gammeltek ezerrel hát nem igaz hogy nem tudttok segíteni !!!

Spenser
Szasztok kellene egy kis segítség ATI kártyám van és ugrálnak a textúrák 😞
Mit lehet vele kezdeni???

Instict
mondjuk lehet azért, mert már harmadik napja csak fürdök, alszok, eszek, iszok és amikor ezeket éppen nem akkor multizok😊

Instict
azt hiszem kezdem unni...😊

Instict
most jöttem le szerverrõl, én is egyedül mászkáltam😊)szerintem utánad mentem fel Yirzsij😊

csatl.
Instict
max 15 perc és ott vagyok!!!!!!!

affene !
háááát nem csak én vagyok így?? :o)
Instict
😞 nálunk is háború
van miatta😊

nem enged az asszony 😞
Instict
miért nem jön senki szerverre??? ha nincs az a baj, ha van akkor meg nem jön senki.......😞

és mi is címe annak a szervernek ??
ugyanaz mint tegnap??
Nincs pach.Valamit elnéztél.
Instict
huh...multizik az ember néhány percet és rögtön 1 csomó hozzászólás...ilyet...

Elindítva a szerver.Ennek a pöcsnek meg utánnanézek 😊
LSC
kinek van otthon gyors vonala?Gondolok itt 512 felettire.

szassztok
hol is van az a 1.1 patch???
Félreértettetek 😊.Nem most állítom le hanem akkor amikor a leváltására kijön egy normális gamma.Természetesen ma is 18órától bezizzentem az igi2 szervert.
Instict
hát nagyon sajnálnám😞 remélem azért legalább hétvégén még lesz valami...

LSC
úgy érzem igi2 multi is history😞.

Instict
az egyik én voltam😊) hihi😊

Az nem tud mindig menni. 😞.
Megmondom a frankót.Keresem azt a játékot ami folyamatosan mennifog.IGI2-szervert akartam csinálni de megmondom az õszintét, hogy sztem az év bukása lett a játék 😞.A single az isteni, megmaradt az a hangulat ami az elsõrészben, de az ellenség butult. 😞
A multi részérõl inkább nem beszélek.A játékmenet isteni és a grafika is megfelelõ de az összes többi egyenlõ a nullával 😞.És tudjátok, hogy mi a legszörnyübb?Hogy ez az egyik legnagyobb igirajongó,fun és....stb szájából hangzik el. 😞 (aki én lennék).Nagyon kezdtem örülni amikor elkezdtünk játszani a nem publikus 0.34-es demoval.Az tökéletes volt csak a grafikán kellett volna egy kicsit javítaniuk.Ehelyett nagyot javítottak a grafikán és a netkodot úgy elbaszták, hogy 70-80-as pingel repkednek az emberek....stb.Visszatérve a szerverhez, nem én állítottam le.Megint leállt.Na nem mintha sokat számított volna mert 22órakor ránéztem és 2ember szaladgált rajta.
LSC
Vegyétek már rá hogy mindíg menjen a szerver,de ahhoz az kell hogy többen és többet játszatok.

LSC
tudom csak olyan nyalósan hangzott,de télleg neki köszönhetjük.

Instict
😛PPPPPPP ha õ nem lenne, még ez az egy szerver se lenne😛 😊)

LSC
slup-slup.aaaaahhh.

Instict
Lifeforce ne haragudj, nem akartam alkalmatlankodni, persze elsõ a munka, így is úgy is TE vagy az ász és kész!😊 köszike még1x mheee21:ip: 212.92.18.49 port: 26001

Sry csak nekem ez munkaeszközöm és most fejeztem be a melót.Na megyek elindítom.
Most indítom
HBA|Pvt. Danny
Instict! Köszi szépen rendes vagy! 😊)

Instict
😄DD az😄

Instict
Lifeforce! mikor inditod a szervert?

Instict
egyébként megint 1 marha jót multiztam, egy marha jó csapattal😛PP 😄D

Instict
leírom részletesen, hogy minden klappoljon😊
Futtatás, oda beírod: regedit. ott kiválasztod:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\IGI 2 Retail\CDKey és ott átírod a kulcsot. Írok ide 1 generált cd kulcsot neked, KÉRNÉM AKKOR EZT MÁS NE HASZNÁLJA FEL CSAK mheee21!!! tehát a key: 7f26-8b23-1c76-2869

Instict
#518-ba írtam

Instict
Lifeforce nincs ICQ-m, de nem megy a szerver!😊

Instict
regedit:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\IGI 2 Retail\CDKey itt írd át a keyt, és nézd meg a #313-as üzenetet, ahol Lifeforce jóvoltából találsz generátort a kulcsra

Instict
szia! jah igazad van, belekerültem asszem 2 napja 1 védõ csapatba, elég vegyes felállással, 8-an voltunkcsapatonként. a mi csapatunkba volt svájci, lengyel, angol, német és én mint magyar, képzeld én a 26 évemmel majdnem a legfiatalabb voltam, a legidõsebb meg 41 éves volt. na a lényeg az, szintén a timberlake-en védtünk, és néhány perc alatt sikerült beilleszkednem, szuper csapat voltunk, mindenki tudta, hol a helye, amit jónak tartottam és megcsináltam, a lengyel srác rögtön csinálta utánam, egyszóval marha élvezetes volt. viszont tegnap 1 olyan csapatba voltam, az ellen a bizonyos klán ellen, hogy 6-an vagy 7-en voltunk, de abból csak 3-an maradtunk együtt a többi meg elkószált a nagyvilágba... lehetetlen volt támadnunk úgy. jó lenne ha összeszoknánk néhányan, és amikor igazán beindulnak majd a szerverek, illetve a klán háborúk el tudnánk érni komolyabb eredményeket.😊

HBA|Pvt. Danny
Szasztok! Ti eredeti IGI2-vel nyomjátok? Mert én nem tudok felmenni a serverre. All Seeing Eye látja, én ráconnectolok, aztán elkezdi tölteni. Minden jónak tûnik, töltöget a játék, de az utsó pillanatban mindenféle hibaüzenet nélkül kilök a játékból. Nem tudjátok mi lehet? Nagyon kipróbálnám pedig.

hali !
hol is van ez az 1.1 -es paccs??????