1340
Mégis csak lesz ... :)))
  • Lifeforce
    16óra felé.
  • Lifeforce
    Itt keresd meg ugyan azt :)
    http://www.gamecopyworld.com/
  • Instict
    Commander, te is hova tűntél???
  • Instict
    nincs kedve valakinek jönni játszani?
  • LSC
    dolgozni voltam bakke.Tudod ahol az embernek főnöke is van:).
  • guces
    lehet még 1 kérdésem? Van 1 FTP cimem de nem tudom elérni volna más ötleted vagy én tolok el valamit? A cim: 152.66.229.29
    ofp
    ofp

Az FTP-n
    (1.20,1.30,1.46):
    .pub/patch/no-cd/ofp/

Resistance:
    .pub/patch/ofp_res_1.90_patch/
  • guces
    Hello
    Sokat segitettél köszönöm
  • Lifeforce
    regeditben bennemaradt az igi2
    futtatás/regedit/keresés...igi2 kitöröl és már mehet is a telepítés.
  • guces
    Help
    Kinek lenne ötlete? IGI2 demot végignyomtam és uninstal, játék megvesz telepit de már a kod után azt irja már van telepitve elöször uninst utána telepit de a gépen nem találok semmi maradványt, nem tudom telepiteni várom a ötleteket hol mi lehet megbulyva segitséget elöre is köszönöm.
  • Lifeforce
    Olyan későt?Akkor addiglekapcsolom.Szoljatok :)
  • Instict
    én meg most ébredtem fel:)) ha tudom, hogy ilyen korán indul le se fekszek:))
  • Lifeforce
    Szerver elindult.
  • Lifeforce
    Lesz bizony.
    Az igi-nél sem nyugodtam addig amig nem lett.Most sem fogok.
  • Instict
    én pl el se tudnám képzelni, hogy úgy vigyek végig 1 játékot, hogy csaljak.
  • Instict
    tuti lesz szerver:) a csíterek közül, meg szerintem van egy csomó, aki ha megkapja a gémet, az az első dolga, hogy valamit babrál vele, csakhogy "nyerni" tudjon.
  • Instict
    :DDD nagy só lesz! na én felmegyek Lifeforce szerverére, múlthéten is szombat délután voltak néhányan asszem, és akkor lemaradtam:)
  • Lifeforce
    Tévedsz :)
    Amit ember megcsinált azt ember ki is tudja végezni :)
    És holvagy ts-ről te..... :)
  • LSC
    Én a raven shield-el vagyok így.Ha a bugokat kijavítják(pl:nem lő,nem zoom-ol,beragadsz a létrára stb.)akkor tuti megveszem márt csak azért is mert nem lessz hamar rá szerver törés mert master szerver cd key csekkolós és login is kell mint az americas army-ban.Aztán lehet hogy tévedek és két nap múlva már megy is.
  • LSC
    De az a durva hogy a nem publikus beta 385-ben is voltak(szerintem) csíterek ami hihetetlen de amit művelt az egyik gyerek az lehetetlen.Bármilyen messze volt bármilyen fegyverrel,amennyit lőtt az mind eltalált.Csak hátúlról lehetett kinyírni.Játszottam már eleget elég sok játékkal hogy lássam mit lehet,mit nem és mi a szerencse.Csak hogy a francba csinál valaki aimbot-ot 1 játékhoz ami még éppen hogy csak fut.Ezért volt hihetetlen.
  • Instict
    amikor tegnap este találkoztam a csíterekkel, megfogadtam, nem játszom...de vazz...nem bírom abbahagyni:DDD
  • Instict
    hát asszem az lesz a vége, hogy veszek egy eredeti igi2-t. én marhára élvezem:)) leszedtem a raven sp demot, azzal probálkoztam, de ha a multi is ilyen, akkor kell néhány óra az átálláshoz:) LSC: teljesen igazad van a netkóddal kapcsolatban! Commander: én is nyomtam hajnal 2-ig, de csak igin. leszedtem line of sight-ot, de a ,multit már ki sem probáltam:)
  • LSC
    azért kell jobban figyelned és vigyáznod mert értékesebb az életed.A sof2-ben ugyanígy van.
  • LSC
    térjetek át a raven shield demo-ra.Az is bugos de nem repkednek legalább.Én azért sokalltam be az igi-től mert állandóan kidob a szerver.Miért nem lehetett egy normális netkódot írni hozzá?
  • Instict
    hát lenne rá 1 tippem:))
  • Instict
    na asszem ma este hagyom abba a multiplayer demozást, mert sajnos azt kellett észrevennem, hogy volt olyan személy, aki 1000 dollárból megvette a következőket: M16+2 gránát bele, + sima kézigránát.
  • LSC
    van single és multi demo is kötelező.
    letöltheted innen. Közel 50 fegyver lessz benne.
  • Bundi
    De most megyek én is hentelni........
  • Bundi
    5. pályán mit kell a helcsikkel?
  • Instict
    ok:)
  • Instict
    nem is kell, közbe rájöttem. indulhat 18-án. ma mikor indul a szerver?
  • Lifeforce
    E-eeee. amint kijön indul a gamma.
    Elenben addig is igi2 szerver megy.
    Elindult.Mehettek hentelni....
  • Instict
    lehúzom, felrakom és gyakorlok néhány órát:) aztán mehet a szerver:)
  • Instict
    mármint, mondjuk ha csak 19.én vagy 20.án indulna, az jó lenne
  • Lifeforce
    ? nem értem a kérésed.
  • Instict
    és nem lehetne mondjuk 2 nap átfutási idő? vagy csak 1, amig hozzászokok raven shield-hez?:) szerintem nem lennék egyedül a kérésemmel
  • Lifeforce
    18-án
  • Instict
    igen, jó volt, de semmi nem múlja felül azt amikor 1-2 fő hijján fullon voltunk...na az volt az igazi:)
  • Instict
    az nem baj csak gyere!:)
  • Instict
    Asszem elméletileg holnap jelenik meg...
  • Lifeforce
    Raven Shield lesz helyette.Remélem.