Project IGI 2
Oldal 1 / 27Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
helló mi lehet az oka annak hogy nem tuk a multiplayer-rel játszani azt írja a CD kulcs nem lett elfogadva remélem tudtok segíteni, köszi a válaszokat
ki tudna segíteni igi 2 covert srike játékleírással? [email protected]
ki tudna segíteni igi 2 covert srike játékleírással?
Hy all.Amikor tölteném be vmelyik pályát,akkor kidob az asztalra,de ha nem vagyok bejelentkezve xfire-re,akkor meg simán mûködik.Mi lehet ennek az oka.Köszi a segítséget elõre is.
honnan tölthetem le
Hi All!
Hogy tudom a mesterlövész puska távcsövét! A numpad /-re nem reagál.
A beállításoknál nem találom!
Hogy tudom a mesterlövész puska távcsövét! A numpad /-re nem reagál.
A beállításoknál nem találom!
jaja, nyomhatnánk!
honnan szedtek 1.1, 1.2 és 1.3 -at?
1.1 a hivatalos ugye?
üdv:
Mac
honnan szedtek 1.1, 1.2 és 1.3 -at?
1.1 a hivatalos ugye?
üdv:
Mac
már megoldottam, 1.3 as verzoóval gamelek 😊
multi engem is érdekel!
multi engem is érdekel!
srácok kéne egy kis help!! ismét feltettem a gamest, mert állati baró!
szal install, majd crack, majd update 1.1 re onann 1.2 re és 1.3 ra, dehát cumi mert irja hogy tegyem be a cd t 😊)) valaki help me!!!
szal install, majd crack, majd update 1.1 re onann 1.2 re és 1.3 ra, dehát cumi mert irja hogy tegyem be a cd t 😊)) valaki help me!!!
hi! lehet játszani neten tört játékkal? pls segitsetek!!!
Sziasztok! Tudna vki segiteni IGI 2 játék uccsó pályáján, mert vmi konzolokat kell megdönteni mielött megkezdödik a rakéta kilövése, és sehol nem találom a konzolokat, meg utána hogy jutok be a rakétakilövö melletti épületbe.....???? Elõre is köszi, ha esetleg vkinek van végigjátszása ide is küldheti...??? [email protected]
Sziasztok! Az IGI 2-ben a 13. pályán vagyok és nem jövök rá hogy kell tovább menni a 2. célponthnál az ajtó nem nyílik csak úgy tudtam bemenni, ha az õrök kinyitották és berontottam. 2. Complete, és akkor mivel közben az ajtó becsukódott nem tudok kimenni rajta. Elõtte a daruból kiszedtem a mesterlövészt? Mi a megoldás? hogy lehet kijönni? Írjon valaki please...
El kell menni a nagy épület elötti futószalaghoz arra rá kell ugrani és azzal be tudsz jutni. Az épületben fel a toronyba és ott is lesz egy futószalag azzal át lehet kelni a víz felett és átjutni a másik épületbe, vigyázz mert a végén egy kamera van azt lõdd ki.
hali... szal már az elején elakadtam... körbe-körbe szaladgálok, mindenkit kixeltem (vagy 3-4 csóka maradt) kilõttem a risaztókat, és elfogyott a lõszerem. Hol kell bejutni?
Hali!
Nyomjátok még multiba a gammát?
üdv
Nyomjátok még multiba a gammát?
üdv
Szijasztok!
Nem tudtok véletlenül egy végigjátszást, amit le tudok tölteni? Mert megakardtam az uccsó pályánál és sehogy sem tudok továbblépni!
Köcce elõre is!!
Nem tudtok véletlenül egy végigjátszást, amit le tudok tölteni? Mert megakardtam az uccsó pályánál és sehogy sem tudok továbblépni!
Köcce elõre is!!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
na már rájöttem mi volt a gond 😊
csak msot az a probléma állt elõ bár ez is fent állt, hogy amikor az egeret arrább viszem akkor a fegyverrel csak késõbb néz oda vagyis lassan reagál..
csak msot az a probléma állt elõ bár ez is fent állt, hogy amikor az egeret arrább viszem akkor a fegyverrel csak késõbb néz oda vagyis lassan reagál..
pedig eddig még nem volt semmivel sem gondom, csak itt :| elõször én is arra gondoltam, rakjam akkor újra a videó kárty drivert?
hi all!
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy a garfika nekem vmiért nem éppen jó állapotban van, és az érdekelne hogy mit csináljak vele hogy ne legyen ilyen?
konfigom:
AMD Sempron 3000+
Radeon 9600 XT 256 Mb
1 Gb DDR 400 Hz RAM
a kép pedig itt van a garfikáról:

Nekem egy olyan kérdésem van, hogy a garfika nekem vmiért nem éppen jó állapotban van, és az érdekelne hogy mit csináljak vele hogy ne legyen ilyen?
konfigom:
AMD Sempron 3000+
Radeon 9600 XT 256 Mb
1 Gb DDR 400 Hz RAM
a kép pedig itt van a garfikáról:
Nem hiszem. 😊
Annyi h. ügyes vagy.
Annyi h. ügyes vagy.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Elakadtam már az elsõ küldetésnél. A meteorológiai állomáson bemennék a laborba a chipért (4. feladat), de a második ajtó nem nyílik. Az elsõnek a védelmét még feltöri de a másodikat nem lehet kinyitni. A védelmi rendszert már kikapcsoltam.
Project IGI 2 ÚJRA! - Töltsétek le és játszuk multiba MAGYARUL!
http://osg.quaker.hu -> Letöltések -> Project IGI 2 😉
Lécci mindenki töltse le aki szerette vagy szeretne játszani valami jó játékkal multiba, egy kisebb trükkel meglehet oldani hogy lehessen multiba, az oldalon minden levan irva! Azt szeretném h minnél több ember jáccon vele mert szerintem nagyon kafa játék pláne 10 en 😉. Aki letöltötte pls vegyen fel MSN-re vagy irjon ide MSN: [email protected]
http://osg.quaker.hu -> Letöltések -> Project IGI 2 😉
Lécci mindenki töltse le aki szerette vagy szeretne játszani valami jó játékkal multiba, egy kisebb trükkel meglehet oldani hogy lehessen multiba, az oldalon minden levan irva! Azt szeretném h minnél több ember jáccon vele mert szerintem nagyon kafa játék pláne 10 en 😉. Aki letöltötte pls vegyen fel MSN-re vagy irjon ide MSN: [email protected]
elkúrtam a linket gamehunter.hu
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
nem emléxek a stroy végére, több mint egy éve nyomtam végig, a magyarítás itt csak 1.0-ás verzióval megy....
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Hello
a jatek vegen lelovi Anya Jones-t?Kerlek valaszoljatok,hello/
a jatek vegen lelovi Anya Jones-t?Kerlek valaszoljatok,hello/
Hello,ket kerdesem volna hozzatok
1:A jatek vegen mi tortenik David-del?Nem ertem a story veget,Anya lelovi,mert hallani loveseket,de ha nem David miert ul a foldon.Nos ezt nem ertem.
2😮lvastam valamit a jatek magyarositasarol,ez csak a szovegeket magyarositja,vagy a jatekban hangzo beszedet is?Na es honnan lehet letolteni(egy link el kellne).
Hat ennyi,elore is kosz a valaszokat,sziasztok.
1:A jatek vegen mi tortenik David-del?Nem ertem a story veget,Anya lelovi,mert hallani loveseket,de ha nem David miert ul a foldon.Nos ezt nem ertem.
2😮lvastam valamit a jatek magyarositasarol,ez csak a szovegeket magyarositja,vagy a jatekban hangzo beszedet is?Na es honnan lehet letolteni(egy link el kellne).
Hat ennyi,elore is kosz a valaszokat,sziasztok.
Azt én vágom vazze.Csak azt nem hogy a ..csába talál el 2000 m-röl az ak-val?
HONDA-The Power of Dream
Hja igen, már az Projec IGI-ben is mesterlövész volt minden bokorugró. 😉
Valószínûleg a lopakodást kívánták elõtérbe helyezni, ami már az elsõ részben is kiemelkedõ szerepet kapott.
Valószínûleg a lopakodást kívánták elõtérbe helyezni, ami már az elsõ részben is kiemelkedõ szerepet kapott.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Van valami jelentõsége a nevedben a "1911"-nek ???
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Vazze megbolondulok ettöl a játéktol.Tiszta gáz hogy embert lelövöm és félig eltünik a földbe.A mesterlövésszel leszedek vkit olyan mesziröl hogy még zoomal is alig látom,erre a mellete lévõ simán eltalál az ak-val.Igy szar.
HONDA-The Power of Dream
Lehet hálóban is játszani???? vagy csak neten?????
Ez a Bot beraás engem is érdekelne és még 1 kérdés a shop menüt mivel lehet elõhozni a multiplayer játékban?????
Ez a Bot beraás engem is érdekelne és még 1 kérdés a shop menüt mivel lehet elõhozni a multiplayer játékban?????
Sziasztok!
Az érdekelne (a játék multiplay részéhez), hogy BOT -okat be lehet e tenni és ha igen, akkor honnan lehet leszedni a szükséges progit?
Illetve pálya készítõ is kellene.
Ellõrre is köszi!
Az érdekelne (a játék multiplay részéhez), hogy BOT -okat be lehet e tenni és ha igen, akkor honnan lehet leszedni a szükséges progit?
Illetve pálya készítõ is kellene.
Ellõrre is köszi!
Az a GF4 MX VGA karidtól van.
Sajna megoldá nincs rá.
Sajna megoldá nincs rá.
Ismételten meg szeretném kérni a ki tudja mert sajna HJ. nem tudott segiteni a konzolt, hogy lehet elõhivni mert nekem nem jön elõ a bal shift+ctrl+f9-el illetve semmivel
sziasztok. nekem a IGI 1 - el van gondom.Xp alatt nincs célkereszt. sõt egyáltalán nincs egér. vagyis nem látni
elõre is köszi a segítséget
elõre is köszi a segítséget
Azt szeretném kérdezni, aki tud kérem válaszoljon, hogy kell a konzolt elõhivni mert már mindent kiproszáltam de nekem nem megy.
Hú, az a baj, hogy már nincs fenn a gépemen az IGI2.
De a lényeg, hogy a magyarítás fájlt (vagy fájlokat) oda másold be, ahol a játék mappáján belül az ugyanilyen nevû fájl (vagy fájlok) vannak.
Tehát felül kell írni a játék eredeti fájlját.
De a lényeg, hogy a magyarítás fájlt (vagy fájlokat) oda másold be, ahol a játék mappáján belül az ugyanilyen nevû fájl (vagy fájlok) vannak.
Tehát felül kell írni a játék eredeti fájlját.
GameHunter
Letöltés elõtt, egy ingyenes regisztráción kell átesned.
A magyarítás csak a nem patch-elt (1.0) játékkal mûködik tökéletesen.
Letöltés elõtt, egy ingyenes regisztráción kell átesned.
A magyarítás csak a nem patch-elt (1.0) játékkal mûködik tökéletesen.
Oldal 1 / 27Következő →