1661
Wizardry 8
-
#1341 Logout-on olvastam, nemrég! Na joccakát!:D -
Drizzthsz #1340 Én is szeretném tudni! -
Drizzthsz #1339 Életemben először megvan a Cane of Corpus. Zsííííír. Azóta volt olyan turn csatában, hogy első ellenfél, cane-nel critical, másik: Nunchakával critical. :-))) Nagyon zsíír fegyver! A party: faerie ninja, hobbit samurai, mook bard. Eddig a siren's wail+samurai Bloodlust karddal vitte a pálmát, de már megérte a FN indítása. :)
Egyébként írtam egy cikket A Wiz. 8 óta eltelt időről, ha valakit érdekel esetleg:
Gamepodról. -
#1338 ez melyik újság? -
#1337 Itt egy Magyarnyelvű végigjátszás, ha esetleg valakinek szüksége lenne rá.
NEM PC Gurus !!!
Wizardry 8 végigjátszás
-
matyi009 #1336 Aha ahoz a karakterhez kell rakni akinél a destinae dominus van -
matyi009 #1335 lol megvan a destinae dominus dumáltam marten el és amikor elköszöntünk mindenki insane lett!Aluttam de nem múlt el mitől van és hogy szabadulok tőle? -
matyi009 #1334 Aha de megvan már! a templom őr egész erős volt miután lement a 700életének a fele kapott egy instant killt ugyhogy nem volt nagy szám de a kemény firelord még bénább, de viszont akkora sörhasa volt!!xD -
matyi009 #1333 Ti hogy csináltátok meg? -
matyi009 #1332 De lehet hogy nekem játékhiba mert nem tudok átmenni a láván ahol pedig át kéne hogy tudjak én meg elakadok megakad valamiben ja meg találtam láncot de nemtudom így már nem is lehet megcsinálni a játékot ha itt elakadok... -
matyi009 #1331 1000kössz -
Zóanagyvarázsló #1330 Egyébként OpenOffice-szal megnyitva, majd új néven elmentve, változatlan tartalommal kisebb lett, mint a tömörített fájl. -
#1329 http://www.rarsoft.com/
;-) -
matyi009 #1328 őő zipbe nemtudod?mert nem nyitja meg ez a xar -
matyi009 #1327 :D kössz -
#1326 én meg gyorsan elküldtem -
matyi009 #1325 én csináltam gyorsan egy e-mailt -
matyi009 #1324 [email protected] -
Zóanagyvarázsló #1323 Akkor maradjunk egyelőre az e-mailnél (mindárt át küldöm a címet privátban), majd később kitalálom, hogy hova rakom fel. Köszönöm előre is. -
matyi009 #1322 de nincs is benne az angolban sincs nézd meg repax rift, repax castle -t keresd -
#1321 persze. feltéve, ha megadod -
Zóanagyvarázsló #1320 Esetleg fel tudnád tölteni igyenes tárhelyre? Én boldogulok az angollal, meg eddig nem is volt szükségem végigjátszásra, de akkor lehetne linkelni itt, ha valakinek problémája van az angollal és/vagy a játékkal. -
matyi009 #1319 az jó elküldenéd e-mailben? -
#1318 nekem megvan a magyar leírás, vörd doskiban. 9,38 mega. rarral tömcsizve 930k -
matyi009 #1317 Aki tudja mit kéne csinálni vagy megvan neki a magyar végigjátszás az szóljón lécc! -
Zóanagyvarázsló #1316 Formázás óta nem játszottam vele, talán 14-15-ös. A Rapax Riftbe még csak bekukkantottam, most a Mt. Gigasben mászkálok. -
matyi009 #1315 Hányas a partid?
-
Zóanagyvarázsló #1314 A Flamestryke' Wiz8-on biztos rajta van, ha máshol nem, az adott helyszín térképén. Én még nem tartok ott, tehát nem tudok segíteni, lespoilerezni sem akarom magamnak. -
matyi009 #1313 bakker és a végigjátszásban sincs benne! -
matyi009 #1312 Sőt semerre sem tudok menni mert van egy kis híd de az meg le van szakadva amit ez elöbb irtam hogy egy ajtón nem tudok bemenni na azthittem oda belehet ugy hogy kitört a fal a celláknál és hogy ott talán igaz hogy láva van benne de végülis nem lehet mert ott egy kötömb és nem enged stóval nemtudom hogyan tovább -
matyi009 #1311 Pf aha a repax riftnél van egy ajtó ahova speciális tárgyat kér van egy kulcsom amit találtam de az nem jó akkor mi kéne oda? -
Zóanagyvarázsló #1310 Mondom, hogy nem lehet összeszerelni, eredetileg be akarták rakni, de csak a játék szerkesztőjében van benne - állítólag. Az #1284-ben másodjára linkelt oldalon meg lehet találni az összes tárgyat. -
matyi009 #1309 Arra gondolok amit ha összeraksz felér a resurrection varázslattal meg elvileg van valami loud speaker de azt se találom bár lehet hgy a legfelső szten vannk -
Zóanagyvarázsló #1308 Szerintem kevered a Voltage Amplifiert a High Voltage Transformerrel. Elvileg csak a játék szerkesztőjében szerepel, magából a játékból kihagyták. -
matyi009 #1307 ahaha fel lehet tölteni hm nem is tudtam aha kössz azt már tom hol van de van még 1 dolog elvileg mount gigas -ban lehet megtalálni a high voltage ampfillert amiből újraéleztős cuccot lehet csinálni de az sincs meg az az oldal amit linkeltetek azon még azt se irja hogy az a tárgy ott van -
Zóanagyvarázsló #1306 Ő a T'Rangeknél az árus. Nagyon hasznos karakter, mert ugyanannyiért adja a cuccokat, amennyiért veszi - ugyebár az egyetlen mód a adás-vétel a varázstárgyak képességeinek feltöltésére. -
matyi009 #1305 :D van ranger és a gadgeteernek van hidden items keresője de ugysincs meg
amgy mit jelent a Sadok? -
Zóanagyvarázsló #1304 Rejtett tárgy, tehát ha nincs Ranger a csapatban, akkor ajánlott bekapcsolni a search módot, én is így találtam meg.
Egyébként egészen pontosan:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Directions: Hidden in the room #6 where Sadok usually hangs out -
matyi009 #1303 aha már azt átkutattam de nincs sehol hol kéne lennie? -
Zóanagyvarázsló #1302 Lower Marten's Bluff