1661
Wizardry 8
-
#1461 Koszonom -
Zóanagyvarázsló #1460 Átküldtem. -
#1459 Johet nekem is ha nem gond, mailcim az adatlapon :) Valahol volt nekem egyszer egy magyar vegigjatszasom, de a fene sem tudja hova raktam... Inkabb legyen meg ketszer mint egyszer sem. -
Zóanagyvarázsló #1458 Flamestryke's Wizardry8 Site - itt aztán van minden
Walktrough 1.0 from the-spoiler.com
Ez is egy angol nyelvű végigjátszás
UHS - ez tippekkel vezet rá a megoldásra, így ha minél inkább önerőből dolgoznál, akkor erősen ajánlott, más játékokhoz is
Van még kétféle magyar nyelvű végigjátszásom is, de azok merevlemezemen. Ha privátban írsz egy email címet, szívesen átküldöm. Mellesleg az lenne az igazi, ha valaki feltenné egy ingyenes tárhelyre, és azt be is tudnánk tenni a bannerbe, én emiatt nemigen fogok csinálni egyet. -
FGB #1457 valakinek nincs véletlenül meg a játék végigjátszása, vagy egy link ahonnan le lehetne szedni? Kérdeztem Google barátom, de csak halott linket adott:( -
meteoreső #1456 megnéztem működik a letöltéssel úgyhogy hajrá fiúk!
:)
erősen várom -
meteoreső #1455 ja most néztem 3 cd-s nekem csak a 2 , 3 van meg
úgyhogy :
Wizardry 8 [Slashbak][h33t] in Windows -
meteoreső #1454 látom csinálják a magyar fordítását
nagyon helyes...
eee pck re melóhelyre tökéletes választás.
-
#1453 úgy tűnik egyedül csinálja, de majd csak végez vele -
#1452 más topikban is vannak érdekes hozzászólásai:D -
#1451 :)
:D
:XD
-
Noodlee #1450 A fordító neki is ülhet megírni a 9. részt :) -
#1449 a fordításnak mi köze van a folytatáshoz? -
#1448 Ez tök jó hír nem?
Akkor még lehet folytatása is. -
#1447 Az alábbi weboldalon szinte naprakészen követhető a fordítás állapota. Az oldal saját fórummal is rendelkezik.
Link
-
#1446 Végreee -
#1445 ÚGy emléxem, hogy dual castos thief -> mage -
#1444 kösz értem, de mi a helyzet a BG2-vel? ott ha jól tudom kétkasztú -
#1443 A BG az AD&D 2nd Edition-re épül, és itt a human faj, nem lehet multiclass, csak dual-class. Abban a pillanatban, hogy átáltasz más class-ra, az eredeti class már soha nem fejődik tovább, sőt, a class-ra jellemző tulajdonságok is inaktívak lesznek egészen addig, amíg meg nem haladod az új class-al a régi class szintjét. Tehát ha mondjuk 8, szinten volt Immoen, akkor az új class 9. szintjén fognak aktíválódni a tolvaj képességei (de persze már akkor sem fejlődnek tovább). Ez egyébként nem lesz hátrány neked, nem szúrtad el. -
#1442 Értem, köszi akkor ezt elbaltáztam:D -
Noodlee #1441 Ezer éve nem játszottam D&D-t, de nekem úgy rémlik, hogy 2 féle lehetőség van, az egyikben az alap kaszt megmarad a szinten, a másikban megosztva kapja az XP-t. -
#1440 OFF
Sok-sok eve mar, hogy dndztem, de ugy emlekszem, hogy class valtas utan a levaltott class megmarad azon a szinten ahol hagytad. (legalabbis dnd 2nd-ben igy remlik, azota nem tudom valtozott e) Vagyis ezert maradt lvl1 tolvaj vegig. De lehet hogy hulyeseget mondok, nagyon regen volt mar, halovany emlek csupan... :)
ON -
#1439 kösz de 5000ezer éves topikban amiben van 100hsz sajna nem találtam meg a választ -
#1438 hmm -
#1437 Sziasztok lenne egy kérdésem igaz nem Wiz8-al kapcsolatos hanem Baldurs Gate! De nem találtam topikot nemértem miért na mindegy! Akik játszottak Wizardryval biztos tolták a BG-t is:D Szóval a jaték elején csatlakozik hozzám Imoen, aki tolvaj, de asszem a második szint után csináltam belőle egy tolvaj/mágust, namost az a gond hogy csak a mágus fele fejlődik a tolvajlás megmaradt a 2. szinten, miért van ez? -
Noodlee #1436 Ej Kopasz, Kopasz :P -
matyi009 #1435 hello, elakadtam a repax kastélyban annál a résznél ahol már csak válaszolni kell és templomosok leszünk, kérdezi hogy mit ajánlok fel neki, a végigjátszásban azt mondja hogy öltöztessük fel a kapott ruhákba és a leggyengébb emberünket adjam, na de mégis mit irjak? a karakter nevét nem fogadja el....??? -
#1434 Szerintem már nincs rá esély. Jó esetben párszázan játszhatnak még vele magyarok, és valszeg jó részük tud is angolul. Nem éri meg foglalkozni a maygarosítással.
Pedig valóban, az egyik legjobb, valaha megjelent CRPG. -
#1433 Remeljuk hogy csak te gondolod ezt igy :) -
Rundstedt17 #1432 minek?aki játszik vele már úgyis érti.fölösleges munka lenne -
Zóanagyvarázsló #1431 Soha nem lehet tudni, de jelenleg valóban nem tűnik túl valószínűnek. Pedig nem lehet azt modnani, hogy kifejezetten a párbeszédekre, elolvasható könyvekre épít, tehát nem lenne kiemelkedően nagy munka. -
cserpak #1430 Szerintetek ezt az eszméletlenül jó játékot soha senki sem fogja magyarítani? -
Gyudron #1429 Tudna valaki segíteni, hogy lvl 40 felett hol érdemes tápolnom a faerie nindzsámat, Ascension Peak-ben már elég szotyi lények jönnek :( ? -
Rundstedt17 #1428 valóban a szűk helyek az még jó is.persze még a tryinik is hasznosak nehéz csatában de egy rövidben kifejezetten szenvedés.sajna nekem a folyamatos respawn elvette a kedvem a játéktól.meg ez csak azért is idegesítő pihenni sem tudok elején ez meg gáz,jó megoldom de akkor is..az utazás kifejezett szenvedés tehát.a másik ami igazán nem tetszett hogy tulajdonképpen nincsenek is igazi városok még arnika is olyan kihaltnak tünik..van vagy pár npc és viszlát. -
#1427 jaja az a lényeg hogy addig kell 1 helyen aprítani az ellenfelet míg automata módban is lazán lenyomja őket a parti, és utána fedezd fel az új helyeket! Legalábbis így valamennyivel könnyeb! -
Zóanagyvarázsló #1426 Azt hiszem a többség egyértelműen ezt nevezné legidegesítőbb hibának. De Trynton még nem annyira vészes, mert egyes helyeken sokkal gyorsabb a respawn (szó szerint alig lehet haladni, mert mire egy adaggal végzel, jön a következő...), a szűk helyek és a szövetségesek pedig legalább megkönnyítik harcokat. -
Rundstedt17 #1425 a játék talán legnagyobb hibája a folyamatos respawn 5 centit megyek jönnek a kreatúrák és ez a legroszabb tryontonban,mert a szövetséges tryinik vvagy hogy írják azokna kis ki kell várni a mozgását idegölő.... -
#1424 Ezek a játékok nagyon kis rétegnek szólnak, ezért sem nagyon készítenek sajnos, wizardry meg már hardroce kategóriába tartozik! -
Zóanagyvarázsló #1423 A fejlesztő megszűnt, nem tudom, hogy mi a helyzet a jogokkal. Mindenesetre ha valaki egyszer fel is akarja használni brandet, nem túl valószínű, hogy a régiekhez hasonló játékot publikál. -
Rundstedt17 #1422 ez a része kb:majdnem 7 éves.lehetséges hogy lesz folytatása de például erre a részre ha jól tudom 11 évet kellett várni.