Wizardy 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Walktrough 1.0 from the-spoiler.com
Ez is egy angol nyelvû végigjátszás
UHS - ez tippekkel vezet rá a megoldásra, így ha minél inkább önerõbõl dolgoznál, akkor erõsen ajánlott, más játékokhoz is
Van még kétféle magyar nyelvû végigjátszásom is, de azok merevlemezemen. Ha privátban írsz egy email címet, szívesen átküldöm. Mellesleg az lenne az igazi, ha valaki feltenné egy ingyenes tárhelyre, és azt be is tudnánk tenni a bannerbe, én emiatt nemigen fogok csinálni egyet.
😊
erõsen várom
úgyhogy :
Wizardry 8
nagyon helyes...
eee pck re melóhelyre tökéletes választás.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Link
http://sacred2.hu/
Sok-sok eve mar, hogy dndztem, de ugy emlekszem, hogy class valtas utan a levaltott class megmarad azon a szinten ahol hagytad. (legalabbis dnd 2nd-ben igy remlik, azota nem tudom valtozott e) Vagyis ezert maradt lvl1 tolvaj vegig. De lehet hogy hulyeseget mondok, nagyon regen volt mar, halovany emlek csupan... 😊
ON
PSN ID.: Beegabor
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
Pedig valóban, az egyik legjobb, valaha megjelent CRPG.
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Igazság szerint Fighter esetében is kellemetlen lehet a drasztikusan alacsony Intelligence és Senses, mert úgy nagyon lassan fog fejlõdni a Close Combat, esetleg a Ranged Weapons. Ettõl függetlenül ténylet STR/VIT kell neki dögivel, de mindenkinek fér egyéb képességeire is pont. Egyébként én is úgy fejlesztem, ahogy írtad. (STR/VIT 12-14 szint körül már max körül lehet egyaránt, így a játék hátralévõ részében lehet kozmetikázni a többi képességet.)
Talán még a Mage is viszonylag tiszta sor, bár ott is el lehet gondolkodni, hogy INT mellett minek érdmees nekifeküdni (PIE - plusz mana, gyorsabban fejlõdõ realm skillek, ráadás stamina, VIT - plusz HP, stamina sosem árt, Speed/Senses - nagyobb kezdeményezés). Én INT/PIE mellett döntöttem, de mivel az INT már jóformán a játék elején ki lett maxolva, hamar akad felszabaduló 3 pont, így könnyebb beosztani.
Rundstedt17: Lásd amiket írtunk, de az elmúlt pár oldalon is rengeteg szó esett a csapatépítésrõl, karakterfejlesztésrõl, hasznos linkek is vannak, tehát érdemes lehet visszaolvasni, olyan kérdésekre is választ kaphatsz, melyek még meg sem fogalmazódtak benned.
Látom nem nézted meg a csapatom, amit régebben beírtam.
Ranger
Kezdésnél : SENSES (max.) / VIT. (annyit, hogy a 14 HP. meglegyen) / DEX. (hogy 60 legyen) / többi STR.
Utána : SENSES / STR. --- Majd : VIT. / SPEED.
Skillek : Ranged Combat / Bow / Scouting (ha már van...)
Én nem szeretek két irányba fejleszteni, úgyhogy nálam csak lövöldözött.
Az egyik legjobb - kvázi kötelezõ - kaszt.
Ezt egy régebbi hozzászólásomban írtam :
"...A Ranger már 5. szinttõl lövi a kritikusokat, a Monk is már kezd alakulni. A legutóbbi csatánál azt hittem nem jól látok. Jött 7 Juggernaut (240 HP). Ebbõl 3-at a Ranger, 2-õt a Monk végzett ki kritikussal, Teljes HP-nál (Isten a tanúm). A hatodikat a Harcos lebénította, így már könnyû volt. A hetedik összefo*ta magát, megpróbált elmenekülni, de õ sem úszta meg...."