Wizardy 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
1. csak japán nyelven adják ki, úgy meg egy kicsit nehéz velük játszani.
2. a Wizardry 1-et másolják, nem a 6-7-8-at. mondjuk az se rossz 😊
Az nem érdekel hogy mangás ha a gameplay hardcore wizardry 😊
Amennyiben a józan ész ellenében annyira hiszel a létezésében, kérlek nyiss neki egy topikot, ne itt offolj és értetlenkedj!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Lásd például itt.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ez például megjelent Japánon kívül is. Gyakorlatilag egyszerre jelent meg a 8-cal.
A manga stílus?
<#idiota>#idiota>
.zip-be csomagolva kb. 5 MB.
Letöltöm
http://sacred2.hu/