Wizardy 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a final csapatom megvan csinálva tegnap csináltam meg, egyedül a bisholal lesz némi problémám, de aszem nagyjából már tudom mire kell tölteni 😊 realmban meg schollban
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nyugodtan használhatom sokszor a táborozást? vagy van valami mellékhatása? például nem tudok felvenni küldetést vagy van valami ami idõvel kapcsolatos?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nálam az alchemist a faerie a csapatban, õ eleve masszívabb karakter a legtörékenyebb mage-nél, viszont könnyen össze lehet hozni egy igen jó faerie plate-et, amit mage is fel tud venni, és ugyanannyi AC-t ad, miotn a mage-em jóféle köpenye (és ugye erre jön még +2 AC racial). Nyilván ezeket meg is kell szerezni, de az elején éppen a +2 AC miatt nem marad le úgysem. Ezzel együtt nem mondom azt, hogy kötelezõ a faerie mage, pláne ha indítasz ninját ebbõl a fajból (az viszont nem tudja viselni az említett páncélt, a ninják már csak ilyenek), csak jeleztem, hogy érdemes számolni velük is.
A faere azért nem választottam mert azt olvastam hogy kevesebb armort találok neki, ami szerintem nem olyan jó, és magenek kell a jobb armor kevés a HPja, de te jobban tudod, ha azt irod hogy jobban megéri a faerie mint az elf akkor módosítom a csapatott, amúgy is megálltam a játékkal, kis munka van itthon.
Örülök hogy a rangert jól állítottam be 😊 meg a bishopot 😊
Hobbit gadgeteer. Szerintem a strenght, a vitality és az intelligence felerõsítése gyengíti a karaktert, senses, speed, dex kellett volna agyba-fõbe ebben a sorrendben, a te célod az eagle eye!. Egyébiránt a felpurr gadgeteer is simán versenyképes, bár kissé törékenyebb.
Elven mage. Nyugodtan mehetett volna több pont az intre, csak 95 fölé ne menjen a majdani szintlépésekkel együtt sem, mert egy helyen, elég korán amúgy, lehet kapni +5-öt ajándékba. Fontos, hogy mihamarabb meglegyen a power cast.
Szóval általánosságban nagyjából az eddig leírhatóak mondhatók el: a fõ attribútumokat érdemesebb bátrabban felhúzni az expert skillek mihamarabb való eléréséhez, a bishopnál ezt meg is tetted (ízléstõl függõen azért a speed és senses rovására egy vitality mehet opcionálisan az elején), a rangernél is (senses!, dex). Rangerbõl egyébkétn a hobbit talán még stabilabb a mooknál, de az utóbbi gyorsabban felhúzható a két fõ képességet tekintve, amúgy bármelyik jó választás. Kivétel a samurai, aki ugye eleve egy sokoldalú karakter, ezért kevésbé lineáris a fejlesztése, bár a power strike miatt én azért az erõt, ha nem is karakterkészítéskor, de késõbb igyekeznék gyorsan felhúzni. Persze nála ez nem kötelezõ.
Varázshasználónak amúgy jók a faerie-k, mert gyorsabban töltõdik a manájuk, és a +2 AC indulásnak nem rossz, ha úgyis egy tipikus törékeny mágiatudort tervez az ember, akkor ezzel lehet ellensúlyozni az ebbõl fakadó sebezhetõséget.
A faerie ninja szerintem a samurai vagy a gadgeteer helyett fér be. Stílusra inkább a samurai helyett, de gadgeteer RPC-t könnyebb szerezni, és viszonylag sok helyre is elmegy az emberrel, erõsebb is az RPC samurai-nál. Különben az említett csodafegyver random dropos, szóval nem save/load nélkül koránt sem biztos, hogy megszerzed.
Amúgy ha valaki Flamestryke zseniális Wiz8-as oldalát keresné, õ sajnos pár éve meghalt (RIP), de a honlap itt elérhetõ.
Rangert meg a gadgeteert nem akarom kivenni, mindkettõ hasznos szerintem
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ja és nem foglalkozzatok a wizardry 6 kiírással 😄 félre írtam
Fighter Mook: azért mert állítólag a legjobb kardot csak mook használhatja.
Samurai Human: azért mert a legjobb statja neki van.
Ranger Mook: jó resist vizre meg mentalra, és a statja is normálisak
Gadgeteer Hobbit: két féle fajt mondták jónak, mook és hobbit, mook jó resistje van és -10 zel kevesebbet lehet állítani a statban hobbithoz képest, szóval nem kérdés inkább hobbitot választotam.
Bishop Elf: két jó faj van, faery meg elf, a faerynek jobb a resistje de -10 el kevesebbet tud a statjára adni mint az elf + kevesebb armor választéka van.
Mage elf: olyan jól beállítottam hogy mesziröl is képes volt 6 sebzést okozni 😊 frostal lv1 karakter szinten 😊
Az egyetlen problémám a kommunikáció, az senkinek nincsen, és nem tudom eldönteni kinek adjak, vagy azt hagyjam üresen?
Harcos
Samu
Ezermester
Monk
Healer
Mage
Dwarf Monk (Speed, Strength)
Faerie Ninja (Strength, Speed)
Lizardman Fighter (Strength, Vitality)
Mook Lord (Strength, Vitality)
Elf Bishop (Intelligence, Piety)
Hobbit Gadgeteer (Dexterity, Speed)
Hm, az enyém nem is volt olyan messze ettõl.
-Monk + Ninja + Ranger + Priest + Fighter
vagy
-2 Mage + Ninja + Priest + Monk
Gadgetzer eleinte fun, de aztan elveszti a varazsat, helyette inkabb vigyel egy rangert.
Priest is mehet, o majd eletben tart mindenkit, es amikor nem kell heal, majd dobalja hatulrol a kulonfele disease, blind es egyeb cuccokat, segitsegkent a harcban.
Egy jo ketkezi harcos sem art a vegere, egy pure warrior, vagy esetleg samurai.
Valkyrt es tolvajt ne vigyel, mert mindketto aranylag koran fog a csapathoz csatlakozni (Arnikaban), es szinte a vegeig veled maradhatnak (kiveve 1-1 helyszint).
A vegen van par npc, aki a foboss elott lelep, vagy lelephet, mar nem emlekszem kik, erdemes megnezni es annak fenyeben donteni.
szal a választékból kéne valami jó csapatott kihozni 😞
Ha kész vagy, importáld õket a 8-ba.
De inkább csináld, ahogy jól esik. 😛
Nosztalgia ként szeretnék újra játszani ezzel a jó játékkal, ajánljatok csapatot.
köszike
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Hunted: The Demon's Forge
http://huntedthegame.com
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
http://www.wizardryworld.com/topics.html
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Brenda Brathwaite
Sir-Tech Jagged Alliance:
Canada Unfinished Business
Ha nyernék a lotton felbérelném azokat az embereket akik ezt a játékot csinálták, hogy legyen folytatás mégha csak én játszanám is 😄
Visszatérve megvana megoldás megveszem a might and magic 7 és 9 et mert a 6 anyira jó volt hogy huh 😄 csak ajánlani tudom még mostis. Azzal vagy 50-100 órát játszottam ha nem többet mig a mostani hude jo zsir avatarral meg kb 5-t.
amúgy egyetértek a gothic jó,de közel sem olyan összetett mint a wizardry.
az arx fatalis is nagyon lightos,a morrowind szintjén mozog.
A másik kettõ meg õskori meg nagyon elavultak már...
Annyira utálom ezt, amikor símán lehetne csinálni részeket még.