1661
Wizardry 8
-
Remedy #135 Sehogy ;) -
M.A.D. #134 A 132-es tárgytalan! -
Remedy #133 Thanks. -
M.A.D. #132 Emberek. A Patch nagyon fontos? Nekem megvan, de akkor meg kéri az 1.CD-t. -
#127 Patch v2: Nem tuom, a nagy oruletben eszrevettetek-e, de a jatek egy ido utan egyre jobban belassul... Na ennek a javitasara adtak ki a javitast, jatekban semmi sem valtozott asszem. Ha valaki szerez ehhez is torest, irjo mar izibe :)))
...
Nehogymar noviceben nyomjatok, ez gyalazat :)
...
Kerdesek: Umpani kuldiknel a T'Rang-ek a hegyen vannak a bazi szarnyas leny utan?
Mas: Mocsar is arra van?
thnx
-
Remedy #126 IDzni úgy lehet, hogy belépsz az inventoryba, ott lenn középen, asszem a legszélső az alsó sor iconjai közül az identify, ráklikk, aztán klikk a tárgyra, az erősség automatikusan a tárgy erősségére áll, ha a karid képes rá, illetve van pontja a szférából hozzá. -
Demeter #124 Remedy:
Thx, szóval akkor nem árt ha minél előbb 100-as ra felvinni az INT-et. Hmm...de még akkor sem garantált a "tökéletes" találat. Furcsa, feletébb furcsa. Ja amúgy igencsak jó kis kard az a Bloodlust igaz átkozott de kit érdekel. :))
bree:
Köszi de már alant írtam, hogy sikerült. Csak először valami oknál fogva nem akarta, hogy sikerüljön. -
Remedy #123 Gőzöm sincs mitől van, én is épp eleget szívok vele. Ha az a 67-es Wizardry azt jelenti, hogy 33 %-ban berontod a varázslatot, az megmagyarázza a dolgot. Egyedül a wizardrynál olvastam kiemelten hogy hat a varázslat sikerére. -
Remedy #122 Valaki eljátszadozott már professionok váltogatásával? A W7-ben király, bár volt benne korlátozás, a tulajdonságok leestek a kaszt alaptulajdonságaira a váltásnál, úgyhogy várhattál, mire újból tudtál váltani. Itt úgy látom az a kibaszás, hogy rengeteg XP kell a továbblépéshez továbbra is, hiába váltok át pl. 7 szintű tolvajból 1. szintű rangerbe. És nem tudod fejleszteni azokat a tulajdonságokat, amiket az új profession nem ismer. -
Demeter #120 Na amúgy csak össze jött! Hogy miért fogalmam sincs..
Amúgy 1000xp járt érte fejenkét. Mégegyszer köszi az infót bree. -
Demeter #119 bree:
Kipróbáltam a holy water-t, de valahogy nem igazán működött. Szerinted?
Remedy:
Na ja, és az mi a fenétől van? Mármint a spell backfire?? Mert már kezdem únni, hogy a hatos szintű fireball pont akkor csapódik az arcomba amikor nem kellene! Amúgy a mage-em wizardy skillje jelenleg 67-es és mégis elég sokszor jön elő a spell fizzles..
Miért? -
Remedy #117 Szerintem a csapat ok. Csak én a monkot raknám az első sorba, nem a priestet. -
Remedy #116 Ja, bocsi, nem psionics számít a magednek, hanem wizardry. De gondolom ettől még értetted. Nekem a psionistám is gyakran besül. Az nagyon király, mikor a spell backfires, akkor nyugodtan tölthetem vissza az állást. -
Remedy #115 Nekem is van ilyen kínom. Találgatok csak. Tuti számít a Psionics képesség. Meg az adott szféra képessége is valószínűleg. -
Demeter #114 nick:
Figyu Monastery azt a "trezort" egy speckó key nyitja. Ha egyre gondolunk akkor kell találnod majd egy olyan szobát, ahol középen egy szobor áll és egy koponyát tart a kezében. Na ha közel állva a szoborhoz rákattintasz a koponyára akkor kinyílik egy titkos rekesz a falban, ott lesz a kulcs.
Csak vigyázz, hogy nehogy rögtön szembe állj a szoborral mert ott egy csapóajtó lesz, és ha ott állsz akkor biza egy szintet leljebb fogsz esni.
Amúgy az a csukjás pali mindenképp elteleportál, miután elmondta, hogy mi a küldetésed. Viszont azt a kaput (vagy ajtót) egyenlőre még én sem tudtam kinyitni az emeleten.
Amúgy egy két tipp a ládák kinyitásához. Először is kattints a search-re (kis nagyító ikon) hogy megnézd milyen tipusú csapda védi a ládát. Majd ezután ha megvan (piros vagy zöld négyzetben az adott csapda tipusa) csak kersed ki a jobb oldali listából és illeszd oda. Ha zöld akkor nem "annyira" vészes. Álltalában a poison dart féle csapdák a legkönyebben hatástalaníthatók.
Ezt így elmondva lehet, hogy kicsit fura, de ki lehet tapasztalni. Amúgy nem árt ha a rogue vagy gadgeteer lock skillje jó magas egy ilyen próbálkozásnál.
Viszont lenne nekem is egy kérdésem. Mégpedig a temetőben járok és ott a kriptában van egy muksó aki fel van lógatva egy "láva" gödör fölött. Na az csak dísznek van, vagy van valami "szerepe" is??
Thx! -
Demeter #112 Figyelj cimbi, jó lesz ha gyorsba beszerzed mert qurva jó a game. Hidd el nem fog csalódást okozni!!
Amúgy egy kérdés, miért van az, hogy Arnika-ban mikor bemennék egy "házba" megjelenik egy Mook hologram. Majd miután tájékoztat erről arról, a csapatomban lévő Mook (psi) egyszerűen fogja magát és elmegy! Na ez miért lehet?
Ja és még valami, miért van az, hogy a Mage-em (Faerie) majd 100-as Int-el csak minden 3. spellt tudja elsütni. Spell fizzle...spell fizzle!!
Why????? -
#111 KÉP1 ,KÉP2 ,KÉP3 ,KÉP4 ,KÉP5 ,KÉP6 ,KÉP7 ,KÉP8 ,KÉP9 ,KÉP10 ,KÉP11 ,KÉP12 ,KÉP13 ,KÉP14 ,KÉP15 ,KÉP16 , gondolom ennyi elég is lesz .De ha ennél többet is akarsz látni , akkor nézz el IDE. -
#109 Szóval csak "füst" ... -
#108 marha egyszerű a megoldás... nem szabad táborozni vagy menteni, amíg elhalványul a hologram... előte utána bátran, azt az 1 másodpercet ki lehet bírni mentés nélkül :D
(nagyobb a füstje....) -
#107 Hustler_hu !
Látom nagyon benne vagy a témában .Biztos tudod , hogy megjelent egy új patch a játékhoz , ami egy elég komoly bug-ot javít .Szóval az lenne a kérdésem , hogy ezt felraktad , megvan crack-elve esetleg neked vagy valahogy kikerülhető-e , mert nem akarok egy olyan játékot beszerezni , ami esetleg nem játszható végig éppen emiatt .Mindjárt iderakom neked , hogy miről is van szó .
HARDWIRED
Újabb Wizardry 8. patch
Sogun, 19:49 - Játék: RPG - (0 komment)
(GG) A Sirtech vízre bocsátotta legújabb foltját a Wizardry 8. nevű zászlóshajójuk megsegítésére. Ez a patch a következőt javítja: "Ha a Mook hologram épp elhalványodóban van, mikor kiadod mellette a táborverési vagy állásmentési parancsot, akkor programhiba folytán a hologram nem jelenik meg újra. (Ami elég gázos... a továbbjutást tekintve) Nna, most már újra feltűnik a hologram. Korábbi hibákat is javít a patch. -
#106 A martens Idolt meg a wordot megtalalod ha atmesz a mocsaron es delen atmesz a Martens Bluffbe ... (de ott nem fogsz tudni jobban bejutni ... hanem mashol kell ) szinten a mocsarnal ... elmesz eszakkeletfele ... at a hidon ... majd feljutsz a hegyekbe 1 banyahoz ... ott a banyakocsival kell addig kavarni mig ki nem jutsz a Martens Bluffbe ... ott fogod megtalalni oket ...
A patkanyoknal 2 ajto van amihez kulcs kell ... az 1ik kulcsot a patkanyfonok melleti szobaban talalhato ... a masikat meg csak akkor kapod majd meg ha hasznalod az idolt es beszelsz a shamannal (de nem a 7ik boughton hanem a 6-ikon ) akkor jutsz majd el abba a szobaba ahol az a zart ajto van es nem lehet kinyitni es mogotte a lada van ... A marten Idol NEM a kep mogott van ... a kep mogott csak a martens words van (bele kell olvasni a naploba) a marten idol megszerzese :
Kavarni kell a martens bluff also reszein mig 1 jaratot nem talaltok ahol fel lehet jutni majd ott van 1 kapcsolo ... majd rohanas kifele ott ahol a liftfeletti presek vannak ... atool delre lesz 2 feljaro ... remelem segitettem ... ennel jobban nemtudok ... -
Remedy #105 A liftes hídnál minek kulcs?
Ha felértél az Upper Monasterybe, az egyik oldalsó ajtón át egy kertbe, onnan meg egy terembe, ha jól emlékszem, ott lesz egy NPC akivel találkozol, és ő mondja hogy menj Arnikába. -
Remedy #101 Elvileg Safedisc emuval mennie kellene. De nekem nem ment, fel kellett rakjam a cracket. Pedig 2.88-as Daemon Toolsom van. -
Remedy #100 Kurva igénytelen grafikája van...
De a hangulata olyan ennek a gamenek, hogy nem bírom abbahagyni. Pedig sírni volt kedvem mikor kijöttem a Monasteryből, és a sík egyforma falak közt mentem percekig. -
Remedy #99 Vannak spéci bárd tárgyak, lehet velük varázsolni. Nem próbáltam még 8-ban.
A Dragonok köpése magas szinten semmit se ér. Alacsony szinten jó móka. -
#96 figy ... a legfelso szinten ezek a dolgok kellenek :
Blue Marble ... nyitja a 7ik "lelki" szintet ... oda kell az a virag Zuzu a neve ... meg Mistery Potion (megveheto az eladonal)
Ha mar jartal a martens bluffben akkor kell : martens Idol , meg words of Marten (ami a kep mogott van ... az kell mondani a kepnek : Marten)
tovabba kell 2 lianna a leszakadt hidhoz ... ott talalhato ahol az a fejalaku vmi kilog .. ott a falon van .. 2 kell belole ...majd merge a kettot . A Fopatkany meletti szobaban megtalalod a kulcsot a Breederszekhez ... azokat kell kinyirni ... de utanna az osszes patkany hostile lesz kiveve Don-t meg segedjet ... (nalam ok is azok lettek :)) mivel szepen kiirtottam oket :)) fizet a franc neki ... a leghosszabba csatam volt ...) -
#94 ehe ... en novicen nyomulok ... es jo messze vagyok ... de megnezem en hogy te hogy fogod kifizetni vagy kinyirni DON-t a fopankanyt ugyanis nala lesz az 1ik Dominae ... es laza 89000 adja el ... ellopni lehetetlen .. (a thiefem 65 skilles pickpockedben ... de lehetetlen )
.......
namost ...
en kinyirtam :))))) mondjuk az egesz partibol 8 ember ... maradt 3 elve :)))) es kb . 1,5 oraba telt ... de kinyirtam (es most halal buszke vagyok magamra :)) ) -
Ebola #93 Long_Gun: nekem az elso fele kellene... a 3. az megvan... kuldj levelet hogy hogyan csinaljuk -
#92 Legyetek mÁr szívesek egy címet adni mert marlow-ék hamar törölték és még hiányzik a 3-as cd fele:((((((((
Ui.: Nincs ám mindenki a bix-en. -
jarlaxe #91 a diablo2 nem is crpg. sima hack'n'slash. igényes, és szórakoztató hekkenszles, de hekkenszles... -
#90 A patkányok a 6th bough-on azaz a hatodik szinten vannak fenn.De készülj fel mert nagyon kemények a két breader akiket ki kell nyirni, legalábbis expert fokozaton, nehogy valaki noviceben játsszon az szentségtörés!
De vigyázz a patkány bárót meg az ajtónállóját ne nyird ki (ugyse tudod level 20) hanem inkább mond neki, hogy a dark savantot keresed.
Szerintem ez is marmint a wiz8 magasan veri a baldurs gateet, a Pool of rad-et, a diabloii már jobb nem is beszélni.
-
M.A.D. #89 Nekem még a hivatalos oldalakról semm jött le. -
#87 a 3. cd kell neki install után is.
MINDENKI: KIJÖTT A 2. PATCH, DE AZ EXET IRJA FELUL... úgyohgy... :)
yellowcab: nem igazán a Baldur'sra, hanem a Might&Magic sorozatra, a Wizards&Warriorsra, meg ilyenekre hasonlít. belső nézetből megy, körökre osztott harcrendszerrel. nézd meg a Wizardry8.com-ot, ott vannak screenshotok. -
M.A.D. #86 HELP! Ma fel akarom installálni az otthoni vinyómra a gamet. Full install (Dameon Tools) után nem kér CD-t???
-
Ebola #83 Lecci lecci dobjuk ossze amink van...
Nekem a 2. 3. CD hibatlan...
az elsobol kellene ugy 14file... CRC- -
Gary #82 Abba a könyvtárba, ahová a Wizardry 8-at telepítetted. Egyszerűen csak másold be könyvtárastól és kész... -
#81 Marlowe-nál már nincs kint. Tud valaki másik helyet? -
M.A.D. #79 Emberek! A patch .001-es filet, hova kell másolni? -
#78 melyik file ? -
#76 MuERTe !
Ha látnám , hogy milyen is , akkor meglenne rövid időn belül , de így !?
Mikor vagy otthon ? Nekem péntek szabad .Ha estleg megvan még a demó , akkor megnézem tényleg . :)