1661
Wizardry 8
  • Efreet
    nekem a partim:
    1.sor cica valkyre és dracon samurai
    2.sor elf gadgeteer és rawulf papnő
    3.sor faerie mage és ember pszionista csaj.
    road to arnika, futás a 90hp-s poppie-k elől :D
  • kokas
    Bocs a 'veszek' kimaradt.
  • kokas
    Látjátok, ilyen játékok sose lesznek konzolon, én ezért nem soha konzolt.

Csúcsszuper!!!
  • Hustler_hu
    Elmondom en hogy nyomulok :
    1. Lord , Harcos 2. Gadgeteer , Tolvaj 3. Mage , Pap
    Mar elhagytam arnikat (habar meg vissza kene menni a bankba (hihi kirabolni:)) , meg venni kene nehany cuccot a Gadgeteernek , meg a borton titkos jarataban nem jartam .
    A fakon vagyok per pill . Ott is kinyirtam a nagy patkanyokat , beszeltem a shamannal a 7ik szinten .
    A harc nalam a kovetkezo (valtozo de altalaban igy nyomulok )
    Mage = Fireball maximumon (jo nagy teruletre sebez es nem kell vele ovatos lenni mivel a sajat emberekre nem hat) , majd fegyvererositesek meg mas csoportos tamadasok
    Priest = Web , Paralize , majd gyogyitas 1000xrel
    Gadgeteer = rulez a kari , mert ha megcsinaltad az ijesztodobozt akkor azzal inditok majd a villambottal (Monastry-ban talalhato ) 25 ot is sebez majd a fegverrel lovoldozok .
    Tolvaj = tomeny ijjazas
    Lord , Harcos = hehe mi mas ... harc :)))
  • MuERTe
    Legalább van benne kihívás :))))
  • Efreet
    NAGYON nehéz a játék... kemény ellenfeleket ad, a random encounterek húzósak, sokszor kell menekülőre fogni-feltámasztani partit...
  • MuERTe
    Remélem nekem is meglesz hamarosan :)) És akkor életre kel ez a topik :DD
  • M.A.D.
    Bocs. Én pénteken CD-re írom, mert a rendszergazdánknak szemet szúr a sok hely ami eltűnik a gépekből!
  • MuERTe
    Hehe, én nem tudok letölteni 3cd-t.
  • M.A.D.
    Demóóóóóó? Az meg minek? Kint van a FULL!
  • MuERTe
    Ugye? Én mondtam :))))
  • Celern
    A grafikáról meg annyit hogy nekem nagyon tetszett... Bár szögletes, de gyönyörűek a textúrák... Szerintem tökéletesen megfelel a célnak. Akinek meg nem tetszik az nézze meg az M&M-et - pedig azok bestsellerek voltak :-)
  • Celern
    Végre lejött a Demo :-))))
    145 mega ISDN-el nem túl kellemes :-/
    De ezt a játékot meg kell szereznem! :-)) Szerintem sokkal jobb lett mint a hasonszőrű Might and Magic-ek (bár a 6-os nagyon tetszett) és sokkal jobb lett mint a - szerintem siralmas :-( - Wizards & Warriors (pedig azt a wizardryk designere csinálta )
  • Efreet
    kijött patch. letölt, kitömörít, nem szív később a játékban :D

idézet egy külföldi fórumról:
    "Wiz8 is everything that it was meant to be.

To bring us the finest of what RPG's have to offer in a long, long time. "
  • Hustler_hu
    jah , es mi az email cimed ? [email protected] ?
  • Efreet
    imádom a gadgeteert :)))) omnigun überalles :))))
  • MuERTe
    A demó alapján nagyon megéri.
  • Efreet
    nincs netes játék, szerintem nem is kell bele. a baldur's-ban hányan használták? itt ráadásul a parti egybe mozog, szóval...

Z: erre a kérdésre hadd ne válaszoljak, jó? :)
  • MuERTe
    Szóval játszható a neten?
  • Laalee
    mivan beengedtek a szamtech terembe és elvezed a sulinetet?
  • Gary
    Marlowe: Leborulunk nagyságod előtt! 1000 hála!!
    A nagy kapkodásban a 2.CD-t 2x írtam meg, sebaj, jó lesz tartaléknak! :))
  • Laalee
    aki mar felrakta! neten jacchato?
  • Efreet
    pár dolog... minimum 1.1G-t rak fel, max 1.8at... úgyhogy lehet helyet csinálni...
  • marlowe
    Jimmy: akkor legyél nekem hálás (meg mindenkinek aki az oldalon van megemlítve :):

ITT nézz szét jól
    Remélem nem trölnek, amíg leszeded.
  • jarlaxe
    szörnyű sejtésem támatt....igazság elvtárs=sedó...?
  • skorpio7
    Szerintem ha megkéritek Marlowe-ot , akkor felrakja valahová az ISO-t majd .
    Lehet , hogy neki nem tetszik , de attól még másnak igen .
  • Efreet
    figyelted a mondatalkotását?
    "Annak idején az Első és Második rész is nagyon szépen nézett ki, annak ELLENÉRE, hogy gyönyörű volt"
    azért ez nem semmi...
    wiz8 meg rulla, remélem valahogy lehet majd kapni itthon. a grafika olyan amilyen, a jókis Wizardrys hangulat megvan ezerrel. más nemkell :)
  • jarlaxe
    figyejj barátom...hány éves vagy te? mer ha több lennél tizennégynél, akkor kapizsgálnál valamit abból, hogy (főleg egy szerepjátéknál) nem az a lényeg, hogy csillogjon a grafika...a magadfajták miatt volt több hétig első a pool2...ha arra gondolok, hogy nekem a wiz7 még most is nagy játékélményt okoz (pedig a grafikája az olyan, amilyet a tizennégyévesek elképzelni se tudnak), mert jó a sztori, jók a karakterek, nagyon jól jáccható...barátom, te jáccál a pool2-vel...
  • Efreet
    így van. istenjó :) (a demo, mert holvana3cd???)
  • MuERTe
    A játék jobb mint a grafikája.
  • marlowe
    Jujj, most nézem a screenshotot....állítsam le a letöltést?
  • marlowe
    Izé..3 cd... Tud valaki tárhelyet neki?
    Na jó, holnap találkozunk a 0-dayben :)
  • skorpio7
    Ilyenkor szoktam megkérdezni , hogy nem ejtettek-e kiskorodban a fejedre ?
    Ugyanis nem tudod , hogy miről beszélsz .Mi van , ha valakinek a "régebbi vágású" rpg-k jönnek be !? Nekem specile ez jobban tetszik , mint mint a BG vagy ID .
  • I.C.ram
    :)))
  • Demeter
    Yeahhh!!! Akkor azt hiszem holnaptól megáll számomra azidő!! :DD
  • skorpio7
    MEGJELENT !!!

11/13/2001 Wizardry 8 FairLight [3 CDs]

Egy biztos ... kizárt , hogy ebből rip is lesz .Talán érdemesebb lesz lehúzni az ISO-t , valamilyen 0dayftp-ről .
  • Mighty_
    A program mar tobb, mint fel eve kesz van. Csak a kiadoval nem tudtam megegyezni. Ez mostanra rendezodni latszik es eme nagyszeru rpg e honap 15-e kornyeken meg fog jelenni!

Azt hiszem, ha joval hamarabb kihozztak volna a demo-t, akkor a kiado sem vacakolt volna a megjelentetessel. Ugyanis mindenki nagyon varta ezt a progit es asszem a fogadtatas is a jatek kiadasat surgtte volna. De most mar ne keseregjunk, mert nemsokara a kezunk kozott lesz ez is :)
  • Demeter
    Az biztos, hogy tarolni fog mivel mostanság nincs is egy épkézláb rpg a piacon. Szerintem minden esélye megvan, hogy az év szerepjátéka legyen!
    Amúgy én is nagyon remélem, hogy nem "csak" 1-2 cd-ből áll majd a gém. Szerintem a történettel sem lesz semmi gond - az elődöket isemrve - szal amiatt sem kell, hogy aggódjunk.
    Már csak egy dolog miatt kell, hogy aggódjunk az pedig a kiadási dátum!
  • I.C.ram
    honnan szedhetem le?
  • MuERTe
    Ami képeket én láttam róla azokat biztos nvidia kártyán csinálták, mert a ködeffekt elég hitvány volt :))