1661
Wizardry 8
  • Demeter
    Thx na már meg is van! :))
  • Demeter
    bree: figyu akkor most elkéne egy kis segítség Al-Asaiz kérdéseire. A másik már megvolt, de ezt nem vágom. Szal ha tudsz segíteni akkor megköszönném!

• Remedy
    A Mook ranger király kari. Minden szinten.
    A Monk elég gyopár alacsony szinten, később jó.
    A Lord az ok, de nem vagyok hanyattesve tőle. A HP regeneration nem akkora durrantás. Szerintem a sima harcos sokkal jobb választás, a sok HP és stamina regeneration miatt, plussz gyorsan fejlődik.
    A helyedben benyomnék egy fightert, meg egy mook rangert.
  • Frank
    Hi!
    Kellene egy kis segitseg mert nem tudom eldonteni a csapat osszetetelet. A 6 helybol 4 mar megvan:
    faeri-wizard
    elf-bishop
    hobbit-gadgeteer
    felpur-samurai
    A 2 fenmarado helyre van 3 jelolt:
    human-monk
    human-lord
    mook-ranger
    Szoval szerintetek melyik ketto lenne az idealis. En eloszor elkezdtem egy lord-fighter duoval de olvastam, hogy a ranger rengeteg criticalt lo, a monk pedig magas szinten sok criticalt ut(viszont az elejen eleg verszegenynek tunik). A lord meg a folyamatos regeneralodas+dual skill miatt tunik jonak.
    Elore is koszi.
  • Demeter
    Kellemes karácsonyi ünnepket és boldog újévet kívánok minden egyes fórumozónak!
  • Demeter
    Nem akarom lelőni a poént, de a Shiny Metal Ball másra jó. Próbálkozz Arnikában a reptéren. Simán rá fogsz jönni, hogy mire is jó az a kis gömb. :)
  • Remedy
    Just a question:

Találtam még Arnikában egy Damaged Black Box-ot. Ezt kell megjavítani a Shiny Metal Ballal ami Tryntonban találtam, vagy pedig Baiyinban fogok találni valamit?
  • Demeter
    Aha az tényleg jó móka kipróbálni más karaktereket is. Valszeg én is ha végzem a te példád fogom követni, mert érdekel, hogy milyen is lehet pl. egy bárd vagy lord kari.
  • Demeter
    Akkor lehet, hogy tényleg rosszul értelmeztem. Sorry! :)
    Amúgy hol tartasz a játékban? Végigvitted már?
  • Demeter
    Hát nem tudom, én vagy 10 napon keresztül csak pihentem (próbaképp) de az istennek sem akart elmúlni az őrület a karikról. Miveel ez nem egy szokványos Insane! Ezt maga a Dominus okozza, szal nem "múlasztható" el holmi pihenéssel. Épp erre jó a helm, azaz emiatt kell.
  • Demeter
    Igen ez így van elmúlik, kívéve az az átok ill. őrület amit a Marten's tomb-béli szellemmel való találkozás után szenvedsz el. Bár lehet, hogy nem is a szellemmel való találkozás miatt őrülnek meg a karakterek, hanem nem bírják ép ésszel felfogni a Destinae Dominus "hatalmát". Nemlehet??
  • Demeter
    Nem az volt a megoldás (amúgy már a Marten Idol quest óta a Faerie varázslóm fején pihen a sisak) hanem, hogy annak az illetőnek a kezébe kellett adni a Dominust aki hordja a sisakot, és pihizni kellett egyet vele. Bammeg ekkora poént! De ami tök jó hogyha kiveszem a kezéből és mondjuk átteszem egy másik kariéba (vagy a hátizsákba) akkor a party ismét megőrül! :)))

M.A.D:
    Figyu sajna Marten sisakja sem nyújt teljes immunitást az őrület ellen, de van egy varázslat Sane Mind a neve (akár Psi akár Priest használhatja) ami semlegesíteni tudja.
  • Celern
    hehh... az utalás az a Tyntoni patkánykörzetben egy zárt ajtónál van :-) Ott mondják hogy a tudás harmadik hírnöke... bár az sem bizti, hogy ezzel van összefüggésben, de asszem :-)
  • M.A.D.
    Az egyik karakterem megőrült nekem is, és nem tudom sehogy sem feloldani. HELP!
  • Demeter
    bree: na nagy nehezen de rájöttem ennek az átoknak az "ellenszerére". Pedig milyen pofon egyszerű volt a megoldás, ott hordoztam a hátizsákom mélyén! :))
  • Demeter
    bree:
    Figyu már kezdek egy picit morcos lenni mert annak a Marten gyereknek az "átkát" (őrület!) nem tudom sehogysem eltávolítani magamról. Nálad is az egész party megőrült miután távozott a szellem? Még a Psi karakterem 7-es szintű Sane Mind varázslata sem bírja végérvényesen feloldani az őrületet! És így meg egy kicsit nehézkes a játék?? Sorry, hogy már megint ilyen hülyeségekkel zargatlak. :))
  • Demeter
    Thx! De mondjuk arra azért igencsak kíváncsi lennék, hogy ezt a "tudás" szót honnan találtad ki. Azaz hol van erre akárcsak egy ici-pici utalás??

Remedy:
    Köszi a linket de én inkább maradok bree kolléga tudományánál. Remélem nem bánja. :)))
    De azért tényleg thx!
  • Remedy
    Hi All!

Thanks for the help! Itt egy korrekt kis leírás a végigjátszásról angolul, ha mást nem az ilyen kódszavakat ki lehet mazsolázni belőle.

http://www.volberding.com/Wizardry8/Wiz8Main.htm
  • Demeter
    bree:
    Thx a tippeket a kulcsot ill. a csizmát illetően. Viszont egy újabb kérdés merült fel a részemről, ennek az őrült Marten szellemének mit kell válaszolni azon kérdésére, hogy "mit is keresek".

thx!
  • Demeter
    Hmmm....a fa palánkot tényleg már felszedtem, de sajna kulcsot az még egyet sem találtam semmiféle csontinál. Pedig bejártmam minden zegét-zugát a Sea Caves-nek. Amúgy azt a szakadékot sem nagyon lelem, ha csak nem arra gondolsz amihez egy csúszós út visz le. Mert ha igen, akkor sajna ott nem tudok átmenni szöges cipő híján.

Viszont a konzolra visszatérve valszeg tényleg ez lehetett a hiba, hogy nem tettem rá a kártyát. De kérdem én, erre honnan a fenéből lehet rájönni???
    Mert, hogy egy fikarcnyi infó sem szólt erről, az tuti!!

De azért köszönöm!!!
  • Demeter
    Jujj akkor lehet, hogy megint nem egyről beszélünk. :)) Figy, Sea Caves-ben találtam egy kötelet amin egy kampó van, namármost miután használtam feljutottam egy szinttel feljebb. Ez egy hatalmas terem volt és ott volt vagy 5-6 rogue spectr, spectre sige, 1-2 undead ill. egy szép kis csóka hatlmas karddal akezében. Na én ő rá gondoltam mint a Crypt Guard. De az nem Marten és nem is ad semmit, ill. egy jó kis Giant's Sword van nála de azt sajna csak Mook harcos használhatja. Szal nincs semmiféle kulcsom ill. szöges cipőm (még). Na most akkor, hogy is van ez??? :))
  • Demeter
    Jaja, pedig akkor egy konzolról beszélünk. Épp nemrég mentem le a víz alá, hogy elmenjek a Sea Caves-be. De ahogy elnéztem annak a konzolnak a hátulján nincs semmiféle drót. Most akkor mi a fene van ilyenkor?

Figy nem tudod, hogy hol tudnék utánanézni annak, hogy a gadgeteer-am miből mit tud összetákolni? Van valami listaféle erről a neten? Pl. úgy mint az alkimistának a cuccai?
  • Demeter
    Na akkor valszeg nem "jó" konzolnál lehetek, mert abból az ég világon semmiféle drót nem lóg ki! Szal akkor valszeg emiatt nem tudom megcsinálni....hmm....

Ja figyi egy másik kérdés, voltál már Sea Caves-ben? Mert ha igen akkor érdekelne, hogy mi a fenét lehet csinálni miután legyőzted a kripta őrzőjét? Van ott egy kétszárnyú ajtó amin egy bazi nagy lakat van, de azt nem tudom kinyitni valami spéci kulcs híján. És onnan nem sok felé lehet elmenni. Egy szinttel leljebb is találtam egy ajtót (ami be volt falazva) de azt sem igazán tudom kinyitni, mert oda is valami speckó key kell.
    Tudsz segíteni eme kérdésekben? Sorry ha egy kicsit sokat kérdezek. ;-))
  • Demeter
    Remedy:
    oda kell a Marten's Idol amit a Marten's Bluff nevezetű helyről lehet megszerezni. Járd majd körbe a várat, és próbálkozz a katapulttal.

bree:
    1. igen valszeg majd kell a sgítséged a Rapax Castle-t illetőne. Majd ha visszamegyek oda akkor szólok. Ok?
    2. Naszóval, nekem semmiféle madzagom sincs (mivel annó elhasználtam, hogy a T'Rang teleportot működésbe hozzam vele. Honnan szerezzek új drótokat?
    3. Okay thx, majd ha visszamegyek a T'Rangokhoz akkor kipróbálom. Mondjuk eleinte furcsáltam is, hogy mire jó az a 3 kapcsoló.

thx all...
  • Remedy
    Tryntonban valahol az 5. szinten van egy kis emelvény, ami egy specific itemet szeretne. Rájött már valaki mit kell oda dugni?
  • Demeter
    Köszönöm a válaszokat! Majd megyek és ki is próbálom!!!
  • Demeter
    Jaja az tényleg poénos. Bár én egy kicsit elakadtam, mert nem tudtam, hogy Al-Asaiz (az a Rapax csajszi) nak mit kell mondani. Te már megoldottad??

Ja és mégegy kérdés, most épp az Mt. Gigas Upper Caves-ben vagyok és most jövök Yamir-tól. Namármost bejártam ez az egész szintet de nem tudom, hogy miképp tovább. Felfelé (mármint egy szinttel feljebb) nem lelem az utat, csak lefelé. Viszont voltam egy nagy teremben, ahol középen egy konzol szerűség volt, csak jelenleg működésképtelen állapotban. Valahogy meg kellene javítani, mert annak a segítégével nyílna 3 ajtó. Csak azt nem tudom, hogy mivel javítsam meg.
    A másik meg, hogy Yamir egy küldi ereéig azzal bízott meg, hogy pusztítsam el a T'Rang teleportot. Hogy kérdem én???

• M.A.D.
    Én tegnap 13 órát nyomtam végig. Qrva jó!
  • Demeter
    Mivel lehet kínlódni? Amúgy teljesen mind1 mert én már azelőtt végeztem Z'Ant-al mielőtt akárcsak találkozhattam volna ezzel az Assassin gyerekkel. Szal így járt! :))
  • Remedy
    Hmm
    Hát arra, hogy átadd Z'Antnak, ez ugyanis a második T'Rang küldetés.
  • Demeter
    Na figyi, én már azelőtt "hostile" voltam a Rapax-ok szemében mielőtt találkoztam volna ezzel a bérgyilkos figurával. :))
    Szal teljesen mindegy, hogy meghagyod az életét vagy sem a Rapax-ok úgyis utálni fognak!! :D
    Viszont elgondolkodtató, hogy vajon a feje mire lehet jó????
  • Remedy
    Csak sejtésem van. Nekem azt mondta az Assasin a találkozáskor, hogy nem öl meg, de üzeni a Z'Antnek, hogy ő a következő. El is ment volna, de én kinyírtam.
    Ezután az összes Rapax kiutált, még nem voltam a Rapax Riftben, de jártam a bejáratnál, és rámzúdultak egy páran, szóval jó esély van rá, hogy nem kéne legázolni. Viszont van egy Bushido Bladeja a kis szemétnek, úgyhogy megéri elkaszálni.
  • Demeter
    Miért "jó" az ha a Raven Rapax fejét megszerzem? Vagy netán nem kellene kinyírni??
  • Demeter
    Nem tudja valaki véletlenül, hogy (még mindíg a Rapax Castle-nél maradva) milyen választ kell adni Al-Asaiz nevezetű Rapax nőnek? Az a csajszi az, akit két Earth Elemental Lord őrzött. De nem is a válasz érdekelne igazából, hanem egy kis "támpont" a válasz megkeresését illetően!

thx..
  • Demeter
    Köszönöm! Majd mindjárt megyek és ki is próbálom.

Ja amúgy az életben nem jöttem volna rá, hogy mit kell csinálni azzal a rongybabával! :) És amúgy mire "jó" ha találkozol azzal az Assassinnal???
  • Remedy
    Egyszerű. Crocnál veszel parfümöt, és a T'Rang kastélyban van a földszinten egy terem. A kastély háta mögül katapultot el kell sütni, aztán felmászni a falra, úgy eljutsz a teremhez, egy karral a bábut le, rá a parfümöt, és már jön is.
  • Demeter
    Lenne egy kérdésem mégpedig a Rapax Castle Upper level-el kapcsolatban. Már az egész terepet felderítettem, de az istennek sem jövök rá, hogy miképp is lehet a King's Treasury-ben lévő ajtót kinyitni. Van ott a falon egy bemélyedés ahová valamit be kell helyezni, de fogalmam sincs, hogy mit! Vele szemben meg van egy fém ajtó fenn a falom! Amire mondjuk nem is lehet klikkelni, de gondolom ha a megfelelő tárgyat tenném be a mélyedésbe, akkor inyílna. Ja amúgy ugyan itt van egy olyan hely, (szól is, hogy valami furcsát fedezett fel a falon) ahol simán át lehet menni a falon.
    De vajon mi a fenét kell a mélyedésbe tenni????
  • Remedy
    Magic Screen. Pap varázslat.
  • Demeter
    Jaaa...az mindjárt más! ;-)
  • Remedy
    Ez már a harmadik partym. És külön emiatt van benne egy farie ninja is.