1661
Wizardry 8
-
bulis #379 Köszi mindenkinek megtaláltam a dolgokat. -
Remedy #378 A Z'Antos szobában használod az zárt ajtón a T'Rang armot. Ott jobbra, egy kis teremig, aminek a bal oldalán valami képszerű van. Odasétálsz, és ott bemondod: Marten. Erre megnyílik, ott van a napló. -
bulis #376 Ki az a Bobo?
Mikor kapom meg az üzenetet?
Jártam Martens Bluffban, de nincs meg a kulcs. Hol találom, vagy miféle kulcs ez? -
#375 Fenn van az sg ftp-n is. -
#374 1. Bobo ketrecében.
2. Benne van a diary-ban: "Eternal Trust Survives the Soul" [Marten üzenete,(ha nincs benne akkor el se fogja fogadni hiába tudod)]
3. Ha jártál Marten's Bluff-ban akkor nálad kell lennie a kulcsnak. -
bulis #373 Lenne egy két kérdésem.
Shiny Metal Ball-t Tryntonban hol találom?
A Shamannak mit kell mondani amikor visszahoztam az idolt Martens Bluffból? Az első kérdésére Martent válaszoltam és azt elfogadta, de nem tudom mit kell mondani neki a második kérdésre.
Szintén Tryntonban az elzárt ládához, ahol a messenger van írva, hogy lehet bejutni? Azt már tudom hogy felette lévő elzárt kunyhóból kell bejutni de nem tudom hogyan. Valami spec item kell.
Előre is kösz mindenkinek! -
Remedy #369 http://gcw.abs-x.com/games/pc_wizardry_8.shtml -
M.A.D. #367 Zászló megoldva, most levelet kaptam, meghetek vissza Arnikába. -
#366 Ott van az 1ik szobában, Marten szobája felé. -
Remedy #364 Nem messze onnan, egy szobában, ahol használni kell, ha jól emlékszem. Nekem sikerült ellopnom Fuzzfastól is egyet. -
M.A.D. #363 Umpani táborban zászlót kaptam. Most mehetek megint valahova jó messzire.Komolyan mondom ezt a "monk"-ot kirúgom. Semmmire sem jó! -
Remedy #357 Kipróbáltam :) RFS-81 ott marad, ahol lerakod. -
Remedy #356 Köszi a választ.
RFS-81-en én is gondolkodtam már. Elvileg a Minesba megy vissza. Esetleg segíthet, ha rákérdezel egy NPCnél, miután kirúgtad. De még nem próbáltam. -
#354 fantasy környezetben lévő mese:
itt -
Remedy #353 M.A.D.:
A Rogue Leader diamondja lehet, aki az Umpani tábor előtt volt. Semmire nem jó, csak el lehet adni.
Kérdés:
Hol a Marten's Idol a Bluffon belül? Sikeresen keresztülgázoltam mindenen, és eljutottam Mad Martenhoz, aki felvilágosított róla, hogy kell a sisak, ami Tryntonban van, és oda kell az Idol. -
M.A.D. #352 Én elattam egy szürkésfehér Diamond-ot 9.600-ért mert kellet a lóvé. Remélem máshol nem funkcionált volna, mert 10.400-ért adja a dög. -
#350 210.97.40.130 /.tmp/TaGGed/om1/tRy/<2>;;another;;<2>/<1>/<1>.<1>/;;;<1>RecYcLeD;;;/<1>/<4>/prn<1>/<3>;;;stiLL;;;<3>/<2>.fiLLed/_a=-o=-s=-_/<1>/<2>here/ l:anonymous p:[email protected] -
Remedy #348 Neked már semmire. De végül is használhatod.
Eau the Rapax Parfume a babára, megvárod Raven Rapaxot, beengeded, aztán összesajtolod.
Előtte ments persze, és ha nem tetszenek a tárgyak, amik nála voltak, Retry. Szamuráj tárgyakat lehet zsákmányolni, a Bushido Blade az egyetlen értékelhető, esetleg a gyengébbik szamuráj páncél.
Hogy szükség lesz-e a T'Rangokra nem tudom, még nem tartok ott. Szerintem nem igazán. Az agyonzúzok mindenkit tecnika működik. -
TneX #347 Nem tud valaki 1 helyet ahonnan lekaphatnám??Épp kinyomtam a demót,és igencsak megtetszett...és jó lenne ha meglenne,mert előbb-ztóbb ennek is neki akarok vágni.Tehát legyen már valaki olyan jó,hogy mond 1 helyet,vagy kiteszi valahova...cserébe majd számíthat rám,amennyire csak tudok... -
Remedy #345 hmmm
A there is nothing left to steal feliratot nem szabad komolyan venni. Simán lehet lopni tovább, ki tudja meddig. -
Remedy #344 A műtét sikerült:)) -
Remedy #343 Indítottam legújabb partymban (örökös újrakezdő vagyok) két mook harcost. Giant sword rulez. Nincs is vele baj, igen jó, mert berserkben 1 csapás 90-100 HP között, és egyelőre csak kétszer csapnak egy körben, de később majd ütősebbek lesznek a Power strike és a további stuffok miatt.
De: 36 font a kard (a Fang talán csak vagy 5), úgyhogy zabálja a staminát. Stamina regeneration nem sokat ér. Most lázasan dolgozom, hogy megváltoztassam némi műtéttel a harcosok nemét, 1 db nyakláncom van, ami staminát regenerál, de azt csak nő viselheti. Hátha bejön a dolog, nincs kedvem megváltoztatni.
Szegény Milest végigráncigáltam egy pár helyen, 11 szintű tolvajként sikeresen meglopta Don Barlonet. Elloptam a Cane of Corpust is, de az Astral Dominaet nem lehet, nekem legalábbis kiírta, hogy nincs több ellopni való. -
Remedy #342 Süllyedünk... -
Demeter #341 Ismerős! :) Beholder és "bandája". Milyen furcsa is volt mindaz, most így visszagondolva. Pedig milyen jókat térképezgettünk is annó. Nem volt holmi automap funkció. -
#340 nekem megvn az uj peccs, de le is szedtem rola nem volt jo nekem legalabbis. (igen egy konzolos tud ilyennel jaccani.) -
M.A.D. #339 Új peccset, rakott már fel valaki? -
#338 map... skacok senki nem játszott anno a Dungeon Master-el és rokonságával?? spirálfüzet, ceruza, radír, és hajrá. :) -
penti #337 help
Wizardry 8 *CD3*clone cd -s keresem
help -
Remedy #335 http://www.volberding.com/Wizardry8/cemetery_dungeon.htm -
Demeter #332 Hol is van ez egészen pontosan ha nem vagyok túl kíváncsi? :) -
Demeter #330 bree & Fki: nagyok vagytok srácok köszönöm! Én balga ezt, hogy elnéztem. Pedig már 1000 éve hordozgatom magamnál ezt a bitot! :)) Pedig már hányszor úgy voltam vele, hogy eladom. :D
Amúgy ha egy picit odafigyeltem volna akkor feltűnhetett volna, hogy vajon mit keres egy jeget szóró bot a Rapax Rift-ben. :)
Mégegyszer thx!!! -
Demeter #327 Wand??? Hmm....az jó, mert olyanom sincs! :D Lehet, hogy elhagytam vagy elhasználtam vagy netán még meg sem találtam?? Hol lehetett rálelni? Azt tudod?? Csak azért furcsálom, mert a lávaketrec szélén van egy jókora kulcslyuk, szal oda kellene a bot?? -
Demeter #325 Hmmm...jókérdés. Nem is tudom, de lehet, hogy Crock elfogadná mint Brekkek testrészkét. Lehet.. :)) -
Remedy #324 Találtam egy Dead Frog (döglött béka:) )nevű tárgyat. Akarom mondani loptam a Fuzzfastól Tryntonban. Nem tudja esetleg valaki mire is jó? -
Demeter #323 Semmi gond! És ismét átjutottam a segedelmeddel! :) És már nincs is más hátra itt a Rapax birodalomban, mint a Staff of Ash megszerzése. Csak van vele egy kis bibi, mégpedig a nálam lévő kulcsok egyike sem nyitja a láva ketrecet. Hmmm....lehet, hogy valahol már felhasználtam ezt a kulcsot?? Létezhet az? Csak azért kérdem, mert benn a kastélyban is volt egy olyan kulcsom, amit két helyen is lehetett használni (pl. teleport Arnikába). Szal szerintem most mi a teendő? Ja és sorry, hogy egyfolytában nyaggatlak. ;-) -
Demeter #321 bree: figy, nincs kedved egy kicsit chatelni? Ha van akkor (hogy ne kelljen "messzire" menni :) ) itt az SG-n várlak a Wiz8-as szobában.
Bye.. -
Demeter #320 Hmm...ez fura, már csak azért is, mert ahogy megszólítom (mivel mást nem igazán tudok) válaszolnom kell neki. Mást nem tudok csinálni. Nem tudok senkire "rámutatni". Szal és mivel nem tudom, hogy mit feleljek, hibás válasz miatt elmegy. Most vagy én vagyok a béna, vagy nem tudom, hogy mi van.... -
Demeter #318 Igen erre gondoltam. De miképp adjam neki oda azt az emberem akin rajta az a 3 cucc? -
Demeter #316 Azért csak felmerült "némi" problem. Nevezetesen mit kell válaszolni Al-Sedexus-nak azon kérdésére, hogy " mit ajánlanak fel a kezeim.."? Ott vagyok, hogy a Dark Nectar-al megidéztem az oltáron, de sajna nem tudom, hogy mit feleljek neki.
Tudsz segíteni ebben?
Thx! -
Frank #314 Koszi Remedy!