Wizardy 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jujj, most nézem a screenshotot....állítsam le a letöltést?
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Izé..3 cd... Tud valaki tárhelyet neki?
Na jó, holnap találkozunk a 0-dayben 😊
Na jó, holnap találkozunk a 0-dayben 😊
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Ilyenkor szoktam megkérdezni , hogy nem ejtettek-e kiskorodban a fejedre ?
Ugyanis nem tudod , hogy miről beszélsz .Mi van , ha valakinek a "régebbi vágású" rpg-k jönnek be !? Nekem specile ez jobban tetszik , mint mint a BG vagy ID .
Ugyanis nem tudod , hogy miről beszélsz .Mi van , ha valakinek a "régebbi vágású" rpg-k jönnek be !? Nekem specile ez jobban tetszik , mint mint a BG vagy ID .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Yeahhh!!! Akkor azt hiszem holnaptól megáll számomra azidõ!! 😄D
\" örökké nem eshet.... \"
MEGJELENT !!!
11/13/2001 Wizardry 8 FairLight ❤️ CDs>3 CDs>
Egy biztos ... kizárt , hogy ebből rip is lesz .Talán érdemesebb lesz lehúzni az ISO-t , valamilyen 0dayftp-ről .
11/13/2001 Wizardry 8 FairLight ❤️ CDs>3 CDs>
Egy biztos ... kizárt , hogy ebből rip is lesz .Talán érdemesebb lesz lehúzni az ISO-t , valamilyen 0dayftp-ről .

"A BC a jobbik csapat jutalma."
A program mar tobb, mint fel eve kesz van. Csak a kiadoval nem tudtam megegyezni. Ez mostanra rendezodni latszik es eme nagyszeru rpg e honap 15-e kornyeken meg fog jelenni!
Azt hiszem, ha joval hamarabb kihozztak volna a demo-t, akkor a kiado sem vacakolt volna a megjelentetessel. Ugyanis mindenki nagyon varta ezt a progit es asszem a fogadtatas is a jatek kiadasat surgtte volna. De most mar ne keseregjunk, mert nemsokara a kezunk kozott lesz ez is 😊
Azt hiszem, ha joval hamarabb kihozztak volna a demo-t, akkor a kiado sem vacakolt volna a megjelentetessel. Ugyanis mindenki nagyon varta ezt a progit es asszem a fogadtatas is a jatek kiadasat surgtte volna. De most mar ne keseregjunk, mert nemsokara a kezunk kozott lesz ez is 😊
Az biztos, hogy tarolni fog mivel mostanság nincs is egy épkézláb rpg a piacon. Szerintem minden esélye megvan, hogy az év szerepjátéka legyen!
Amúgy én is nagyon remélem, hogy nem "csak" 1-2 cd-bõl áll majd a gém. Szerintem a történettel sem lesz semmi gond - az elõdöket isemrve - szal amiatt sem kell, hogy aggódjunk.
Már csak egy dolog miatt kell, hogy aggódjunk az pedig a kiadási dátum!
Amúgy én is nagyon remélem, hogy nem "csak" 1-2 cd-bõl áll majd a gém. Szerintem a történettel sem lesz semmi gond - az elõdöket isemrve - szal amiatt sem kell, hogy aggódjunk.
Már csak egy dolog miatt kell, hogy aggódjunk az pedig a kiadási dátum!
Ami képeket én láttam róla azokat biztos nvidia kártyán csinálták, mert a ködeffekt elég hitvány volt 😊)

A készítők nyomatékosan fölhívták rá a figyelmet, hogy ne a demó alapján itéljék meg a játékot. Ez csak egy mindenből egy kicsit tipusú interaktív bemutató 😊
Szerintem a grafika tökéletes, a zene nagyon jó, a real-time harc profi, a hangulat jeles!! Akárcsak a nagy elõd esetében!! Szerinte minden esélye megvan, hogy az év szerepjátéka legyen.
Egy igazi ízzig vérig rpg-vel van dolgunk, a maga bonyolultságával. Ajánlom minden egyes rpg fannek, bár aki játszont a nagy elõddel (VII) annak valszeg ezt nem kell bizonygatni!!
Hajrá kalandra fel...
Egy igazi ízzig vérig rpg-vel van dolgunk, a maga bonyolultságával. Ajánlom minden egyes rpg fannek, bár aki játszont a nagy elõddel (VII) annak valszeg ezt nem kell bizonygatni!!
Hajrá kalandra fel...
Mint mondtam, nekem tetszik. Az a rengeteg kepesseg, varazslat, stb. Sokkal bonyolultabb vele jatszani, mint mondjuk a BG-tel.
Szerintem nem egy csucs a grafika (szogletes nagyon), de nem akadozik.
Szerintem nem egy csucs a grafika (szogletes nagyon), de nem akadozik.