1661
Wizardry 8
-
Remedy #450 Akkor tedd azt:), mert elkezdtem feltölteni a Supergamezra, upload/wizardry7 -
Remedy #447 Kellene neked olyan? -
#445 100ig fejlodik-fejleszthetö, de tárgyak útján fölé megy. átváltáskor a fejlödés megmarad, de a szintenként kapott pontból fejleszteni nem lehet. -
#440 Biztos , hogy nincs rip belőle . :) -
#438 Bocsi, de nncs kedvem végigolvasni 500 hozzászólást. Valaki megszánna egy rip letöltési címmel? :) -
#437 azt majd a marten adja oda ha oda adta a tekercset. -
#435 nessie nel tobb fele el lehet menni.A sea caves az a terulet ahol Marten tartozkodik. -
#432 vagy mesz swamp-->Bayin utanna buvarkodsz egy kicsit vagy pedig az umpani barlangrendszerbol.Az utobbi maceransabb mert sok kuldit meg kell csinalni mire megkapod a kartyakat. -
#425 ok kosz akkor eladom oket. :((( -
#423 Az umpani ak akkor lesznek morcik amikor szetvered a halyojukat (ez egy t'rang kuldi).Amugy a rangok ram is morcik lettek mert bementem olyan helyre ahova nem igazan lehetett volna ugyhogy most uresen all a rang bazis es ugrottak a kuldieik es vele egyutt a +xp is. Amugy a giant sword oket mikortol tudja a harcos hasznalni mert most 23. ik es meg mindig nem. -
#422 huhh gyerekek, Bayjin-ban meg lehet egyszerre szerezni a light sword-ot is, meg a light shield-et is! Asszem kell egy kis mak hozza :)
Hm. Ha valaki tudja, melyik T'rang, es Umpani kuldik elvegzesekor lesz morcos rank a masik fel, irja mar ide pls (tehat meddig lehet nyomni a kuldiket retorziok nelkul), mert nekem mind a ketto ram ugrott, miutan visszavittem a fickot Bayjin-bol -
M.A.D. #419 de, csak most kicsit kevés az időm. Lesz itt még kérdés. -
#418 Mivan kalandorok?Senki nem nyomul mar a W8 al? -
#417 nálunk még nem kapható sajnos. -
#416 bárcsak minden asszony így állna a témához... :) -
Zsuzsi #415 Sziasztok !
A férjem nagyon imádta a wizardry7-t. A wizardry8 megjelent már Magyarországon vagy csak várható ? -
#414 random amit ad... indexfórumon rengeteg kört futottak vele, van ott Excaliburtól kezdve LightSword-ig minden... de van hogy egy szál Thief's dagger... akkor generálja le, amikor elöször lépsz be arra a térképre, szóval elötte ments. -
#411 ilyenrol szo sincs mert egy csata utan kovetkezett be.Aszem a Nessie utan volt. -
#409 hat kezd kilenni a tokom.Az egyik karim megint uncounscious lett es az istennek sem akar felebredni.Pihentem egy csomot semmi ,cure light cond potion es semmi ,a papommal is probaltam a cure lesser condition t de az eredmeny ugyanaz.Probaltam meg restorationt ,cure disase ,cure paralysis t bar ezek csak probalkeppen de semmi.SEMMI!!!!Hogy a fenebe lehet felebreszteni? -
GodBadka #407 Megint en vagyok.
Megtalaltam a valaszt az elozo oldalon, ugyhogy mar nem kell segiteni. -
GodBadka #406 Csa mindenki.
Lenne egy kerdesem. Lehet hogy volt mar korabban is de sajna nincs idom atolvasni az osszes hozzaszolast. Na szoval amikor a Rapaxoknal mar beavatottak vagyunk es megidezzuk Al-akarkit akkor megkerdezi hogy mit ajanlunk fel neki. Na ide kellene valami valasz. Lehet hogy csak en vagyok taplo, de nem jottem ra. Elore is koszike a segitseget.
-
#405 unconcious az vagy KO-tól vagy stamina elfogyástól van... alvástól helyrejön általában.
a drained meg permanens HP meg tulajdonságcsökkenés.
http://www.tk421.net/wizardry/wizardry.shtml
http://www.mindflay.com/
itt rengeteg minden le van írva. -
#402 Hali!No megint van egy ket zavaros dolog.Amikor unconscious az emberem akkor van amikor a cure light sem gyogyitja csak a restoration.Ez miert van?Tul nagy sallert kapott?A masik az hogy sikerult kinyitnom egy ladat aminek kovetkezteben az egesz party drained lett.Ez spell bol nem lehet leszedni csak a renewal potionnal?Amugy ez a drained mit is jelent pontosan szoval milyen hatassal van a kari ra?Es meg valami.Nem tudtok valahonnan Wizardy8 leirast amiben a spelleken keresztol az atkokig minden benne van.Egyszoval egy wizardy mindenes olyasfele mint annak idejen a tudasfa volt a diablo 1 hez.Koszi. -
Remedy #401 Köszi, már rájöttem. A wiressel meg is csináltam. -
Jacky #400 Az also szinten, a csapoajtos folyoson. -
Jacky #399 Sgt. Balbrack ott van az erodben valamelyik hazban (Nincs tul sok. -
#397 ok majd megprobalom.Ja es meg van rajtam egy drained nevu valami.Ez xp t sziv el tolem vagy mit?Es mivel lehet leszedni? -
#396 az unconciousness az a sima ájulás... azt a cure light cond. gyógyítja... -
#394 insanity? van rá gyógyír, de jópár nap alatt kialusszák... menj egy békés helyre, és camp.camp.camp..... -
#393 ja es meg valami.Neha annyira osszezavarodik egy ket karim harc alatt ,hogy semmivel se tudom leszedni roluk.Se kipihenni nemtom.Csak az segitett ha elhalalozott a karim es feltamasztom. Hogyan lehet eszhez teriteni megint a halal+ress en kivul? -
#392 ha a hangszer 'harci' varázslat, akkor simán harc közben use item... ha charm vagy ilyesmi akkor beszélgetés közben... megfelelö helyen. -
#391 ott van a sajat invertoryban de ha use olni akarom akkor kiirja hogy nem tudja hasznalni ,pedig megvan hozza a szukseges music ertek es a szint. -
bulis #390 Még egy kérdés: Hol van Sgt. Balbrack? Sgt Rubble-val már találkoztam és meg is kaptam a 4. sec. cardot, de nem találom a másik kiképzőt. -
Remedy #389 A személyes inventoryban kell legyen, onnan kell USEolni mint egy potiont vagy ilyesmit. -
Remedy #388 Ott van, ahol az az ürge van aki a Staff of Ashot kéri. Bal hátsó sarok :) -
#386 a hangszereket a barddal hogy a fenebe lehet mukodesre birni mert az istennek se tudom sehova se berakni oket.Vagy az invertoryba is kifejtik a hatasat? ,bar azt kotve hinnem. -
Remedy #385 Kérdés megoldódott. -
Remedy #384 Igen tud. A bishop mindent varázslatot tud.
Csak pihenés közben gyorsítja.
KÉRDÉS:
Hol a T'Rang teleporter? -
M.A.D. #382 Jó is! :))))
Off: nekem megy v.1.22-es peccsel no cd crack, de lassab egy picit. :(((( -
Remedy #381 :)