1661
Wizardry 8
-
#781 Próbáld ki ezt a portréeditort. Egészen megdobja az amúgy is kiváló játékot ;] -
#780 aszittem most dolgozol, nem pedig golfozol :P -
#779 Én végigküldtem, megérte. Majd nekiveselkedek újra, csak most golfozom inkább. -
#778 Na, megint feltoltam a gámát a vinyómra, és még mindig lenyűgöz a harc- és fejlődésrendszere a játéknak. -
#777 Csinaltam par portret a jatekba, kedvenc nwn es bg fajtaimbol valogatva, es egeszen mas a hangulata a jateknak igy, hogy ugy neznek ki ahogy en szeretem ;] Valahogy olyan ez a jatek, hogy felevente eloveszem es elszorakozok vele egy ideig. De meg sosem jatszottam vegig, lehet majd most... ;] -
#776 na, hatha lesz mellekletkent, mondjuk egyike azon keves jatekoknak amiert nem sajnalnek penzt kiadni.
tan fel is pakolom ma, kedvem szottyant megint vegigjatsznai, anno egy-ket dolgot nem csinaltam meg benne. -
#775 Ja ezt nem tudni. Én annyit hallottam, hogy nekik lett volna, de valaki megszerezte előlük. De hogy mi lesz, végül, azt nem tudom. De egyébként most már csak 4 rugó eredetiben (kézikönyvvel). -
#774 Korábban valamelyik ujság - ezek szerint a gamer - beharangozta korábbi számában hogy a wiz8 lesz a cdmelléklet. Aztan mégse. -
#773 most mirol is van szo?lesz a wiz 8 valamelyik ujsag mellekletekent? -
#772 Ja elhappolták előlük állítólag. Lehet, hogy egy másik újság melléklete lesz? Amúgy a Gamer azóta bedobta a dúrcást és csak elvétve lesz játékmelléklete. Kiváncsi vagyok, hogy mennyi olvasótól esik el így. -
#771 Hat inkabb ne legyen 9 mintsem varni kelljen ra ujabb 9 evet ;] -
#770 Ugyan már, nem kell ilyen pesszimistának lenni. A 8-as is 9 év után jelent meg ;) -
#769 sajna nem lesz 9 :( -
#768 No, ezek szerint csak beharangoztak, aztan megse. -
Jacky #767 A Gamer melléklete lett volna. De nem lett!! -
#766 aztán melyik újság melléklete volt kedves Fred?kérlek segíts!üdv:Senki Alfonz -
#765 Viszont nem is kell letolteni, csak vegye meg az ujsagot. Ennyit kiadhat ra, es elmondhatja hogy megvan az elso jogtiszta jateka eheh... -
antijedi #764 ha offline akkor nem tudja letölteni -
#763 Nemreg volt valamelyik offline pcs ujsag melleklete, talan onnan.. -
#762 Ejnye. Most talaltam a neten egy portreszerkesztot, amellyel a jatekban talalhato - igencsak statikus - karakterkepeket lehet szepen atbuheralni. Csak azt nem ertem, en eddig miert nem tudtam rola???? ;]
(fel is raktam azonnal, nekifutok ujra az uj bandaval...) -
#761 2001 november végén jelent meg!!!! -
#760 szerinem sehonnan!vedd meg! -
csemete #758 -
#756 Mér nem?
Való igaz, rakétázás után vissza kell menni a tiszthez (nem az őrmesterhez, aki lenn van a barlangban!). -
csemete #755 no nem kapom meg soha ezt a 3 -st -
csemete #753 és a hármas ? azt hogy kapom meg??????? -
csemete #751 na jo de ezeket már mind megcsináltam és mikor visszatérek az Umpani bázisra akkor én automatice megkapom azta 2 szintű mágneskártyát ?mert nekem ez kellene de nagyon. -
csemete #750 nekem 20 éve volt miért fontos a pontos idő szerintem mindegy mikor vagy igy jobb :tőbb mint 2 éve...........! -
#747 Umpaniknál kapsz egy levelet, ezt elvileg a városba kell elvinned, ahol a Dark Savant tornya és a lezuhant űrhajó van. Itt egy nagy lapos épület bejáratánál megjelenik egy hologram, kis párbeszéd, stb. Amikor az épületbe jutsz, a főnöknek kell odaadni a levelet, valami békeajánlat. Kapsz egy igenlő választ. - Ezek nem Thrangok, hanem egy teljesen más faj, tőlük kell majd a Chaos Molirit is megszerezni a hamis Astral Dominae ellenében. -
csemete #746 no akkor érthetően.Nem tudom az Umpani kiképzőn megszerezni a 2.sz.a mágnneskártyát.Vmi levél választ kell hoznom neki -
#744 Én most kezdtem újra, néhány hét múlva tudok válaszolni, már nem emlékszem... -
csemete #743 ha él még ez a forum tudna nekem vki segiteni???Elakadtam ott hogy nemm tudom hogy hogy jutok el T'rangoknál a pálya 2.szintjére ott hogy megkéne kapnom a 2-es szinntre a mágnes kártyát de nem kaptam semmi levelet azoktol a Wargoktol v. kiktől mármint válaszlevelet amit oda kéne adni a kikéző tisztnek.PLZ HELP .már 18 sz. vagyok de nem haladok a kúldetésekkel kb. 3 éve gyűrőm a játékot ,prsze nem fojyamatosan -
csemete #742 nincs sajna -
#741 Azért egész izléstelen csapatokba tudok level 8 környékén belefutni. Roppant taktikusan nem tanultattam meg senkivel a Silence nevű csodát, úgyhogy most szopok rendesen. -
#740 Darab papir. A Monastery második emelete, üveg mögött asszem. -
#739 Olvastam egy végigjátszásban, hogy rögtön az elején találni kellene egy Fellowship Passt a Monastery-ben, amit Arnika-ban kell valakinek odaadni. Már rég elhagytam a Monastery-t és nem nagoyn van kedvem visszaverekedni magam a tucatjával rohamozó 120as HP-jű rákok között. Valaki vágja fejből, hogy merre van ez a Fellowship Pass, vagy hogy néz ki? :) -
josi #738 Sajnos magyarítás nincs hozzá.
A 2-ik kérdésedre a válasz:igen
-
#737 Van egy kérdésem a tapasztaltakhoz: ha 2féle fegyvert pakoltam a harcosom két kezébe és van neki hozzá való skillja, akkor automatikusan mind2vel fog csapkodni? -
#736 Sikerült eredetiben megvásárolnom a játékot és érdekelne, hogy készített-e valaki hozzá magyarítást esetleg. (sejtem hogy ne, de biztos, ami biztos... :) -
#735 Persze, örülök, de most épp azon gondolkodom, hogy le kellene építeni ezt a nagy játékőrületet. Tegnap este csak leültem a gép elé... játszani kéne... De rühellem. Ez függőség...