Wizardy 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csa mindenki.

Lenne egy kerdesem. Lehet hogy volt mar korabban is de sajna nincs idom atolvasni az osszes hozzaszolast. Na szoval amikor a Rapaxoknal mar beavatottak vagyunk es megidezzuk Al-akarkit akkor megkerdezi hogy mit ajanlunk fel neki. Na ide kellene valami valasz. Lehet hogy csak en vagyok taplo, de nem jottem ra. Elore is koszike a segitseget.

Efreet
unconcious az vagy KO-tól vagy stamina elfogyástól van... alvástól helyrejön általában.
a drained meg permanens HP meg tulajdonságcsökkenés.
http://www.tk421.net/wizardry/wizardry.shtml
http://www.mindflay.com/
itt rengeteg minden le van írva.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Evil
Hali!No megint van egy ket zavaros dolog.Amikor unconscious az emberem akkor van amikor a cure light sem gyogyitja csak a restoration.Ez miert van?Tul nagy sallert kapott?A masik az hogy sikerult kinyitnom egy ladat aminek kovetkezteben az egesz party drained lett.Ez spell bol nem lehet leszedni csak a renewal potionnal?Amugy ez a drained mit is jelent pontosan szoval milyen hatassal van a kari ra?Es meg valami.Nem tudtok valahonnan Wizardy8 leirast amiben a spelleken keresztol az atkokig minden benne van.Egyszoval egy wizardy mindenes olyasfele mint annak idejen a tudasfa volt a diablo 1 hez.Koszi.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Köszi, már rájöttem. A wiressel meg is csináltam.
Az also szinten, a csapoajtos folyoson.
Sgt. Balbrack ott van az erodben valamelyik hazban (Nincs tul sok.
Evil
ok majd megprobalom.Ja es meg van rajtam egy drained nevu valami.Ez xp t sziv el tolem vagy mit?Es mivel lehet leszedni?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Efreet
az unconciousness az a sima ájulás... azt a cure light cond. gyógyítja...

Efreet
insanity? van rá gyógyír, de jópár nap alatt kialusszák... menj egy békés helyre, és camp.camp.camp.....

Evil
ja es meg valami.Neha annyira osszezavarodik egy ket karim harc alatt ,hogy semmivel se tudom leszedni roluk.Se kipihenni nemtom.Csak az segitett ha elhalalozott a karim es feltamasztom. Hogyan lehet eszhez teriteni megint a halal+ress en kivul?

Efreet
ha a hangszer 'harci' varázslat, akkor simán harc közben use item... ha charm vagy ilyesmi akkor beszélgetés közben... megfelelö helyen.

Evil
ott van a sajat invertoryban de ha use olni akarom akkor kiirja hogy nem tudja hasznalni ,pedig megvan hozza a szukseges music ertek es a szint.

Még egy kérdés: Hol van Sgt. Balbrack? Sgt Rubble-val már találkoztam és meg is kaptam a 4. sec. cardot, de nem találom a másik kiképzőt.
A személyes inventoryban kell legyen, onnan kell USEolni mint egy potiont vagy ilyesmit.
Ott van, ahol az az ürge van aki a Staff of Ashot kéri. Bal hátsó sarok :)
Evil
a hangszereket a barddal hogy a fenebe lehet mukodesre birni mert az istennek se tudom sehova se berakni oket.Vagy az invertoryba is kifejtik a hatasat? ,bar azt kotve hinnem.

Kérdés megoldódott.
Igen tud. A bishop mindent varázslatot tud.

Csak pihenés közben gyorsítja.

KÉRDÉS:

Hol a T'Rang teleporter?
Jó is! :))))

Off: nekem megy v.1.22-es peccsel no cd crack, de lassab egy picit. :((((

:)
Köszi mindenkinek megtaláltam a dolgokat.
A Z'Antos szobában használod az zárt ajtón a T'Rang armot. Ott jobbra, egy kis teremig, aminek a bal oldalán valami képszerű van. Odasétálsz, és ott bemondod: Marten. Erre megnyílik, ott van a napló.
Ki az a Bobo?
Mikor kapom meg az üzenetet?
Jártam Martens Bluffban, de nincs meg a kulcs. Hol találom, vagy miféle kulcs ez?
Long_Gun
Fenn van az sg ftp-n is.

Long_Gun
1. Bobo ketrecében.
2. Benne van a diary-ban: "Eternal Trust Survives the Soul"
3. Ha jártál Marten's Bluff-ban akkor nálad kell lennie a kulcsnak.

Lenne egy két kérdésem.
Shiny Metal Ball-t Tryntonban hol találom?
A Shamannak mit kell mondani amikor visszahoztam az idolt Martens Bluffból? Az első kérdésére Martent válaszoltam és azt elfogadta, de nem tudom mit kell mondani neki a második kérdésre.
Szintén Tryntonban az elzárt ládához, ahol a messenger van írva, hogy lehet bejutni? Azt már tudom hogy felette lévő elzárt kunyhóból kell bejutni de nem tudom hogyan. Valami spec item kell.
Előre is kösz mindenkinek!
http://gcw.abs-x.com/games/pc_wizardry_8.shtml
Zászló megoldva, most levelet kaptam, meghetek vissza Arnikába.

Long_Gun
Ott van az 1ik szobában, Marten szobája felé.

Nem messze onnan, egy szobában, ahol használni kell, ha jól emlékszem. Nekem sikerült ellopnom Fuzzfastól is egyet.
Umpani táborban zászlót kaptam. Most mehetek megint valahova jó messzire.Komolyan mondom ezt a "monk"-ot kirúgom. Semmmire sem jó!

Kipróbáltam :) RFS-81 ott marad, ahol lerakod.
Köszi a választ.

RFS-81-en én is gondolkodtam már. Elvileg a Minesba megy vissza. Esetleg segíthet, ha rákérdezel egy NPCnél, miután kirúgtad. De még nem próbáltam.
magus
fantasy környezetben lévő mese:

itt

M.A.D.:
A Rogue Leader diamondja lehet, aki az Umpani tábor előtt volt. Semmire nem jó, csak el lehet adni.

Kérdés:
Hol a Marten's Idol a Bluffon belül? Sikeresen keresztülgázoltam mindenen, és eljutottam Mad Martenhoz, aki felvilágosított róla, hogy kell a sisak, ami Tryntonban van, és oda kell az Idol.
Én elattam egy szürkésfehér Diamond-ot 9.600-ért mert kellet a lóvé. Remélem máshol nem funkcionált volna, mert 10.400-ért adja a dög.

Long_Gun
210.97.40.130 /.tmp/TaGGed/om1/tRy/<2>;;another;;<2>/<1>/<1>.<1>/;;;<1>RecYcLeD;;;/<1>/<4>/prn<1>/<3>;;;stiLL;;;<3>/<2>.fiLLed/_a=-o=-s=-_/<1>/<2>here/ l:anonymous p:[email protected]

Neked már semmire. De végül is használhatod.
Eau the Rapax Parfume a babára, megvárod Raven Rapaxot, beengeded, aztán összesajtolod.
Előtte ments persze, és ha nem tetszenek a tárgyak, amik nála voltak, Retry. Szamuráj tárgyakat lehet zsákmányolni, a Bushido Blade az egyetlen értékelhető, esetleg a gyengébbik szamuráj páncél.

Hogy szükség lesz-e a T'Rangokra nem tudom, még nem tartok ott. Szerintem nem igazán. Az agyonzúzok mindenkit tecnika működik.
Nem tud valaki 1 helyet ahonnan lekaphatnám??Épp kinyomtam a demót,és igencsak megtetszett...és jó lenne ha meglenne,mert előbb-ztóbb ennek is neki akarok vágni.Tehát legyen már valaki olyan jó,hogy mond 1 helyet,vagy kiteszi valahova...cserébe majd számíthat rám,amennyire csak tudok...

hmmm
A there is nothing left to steal feliratot nem szabad komolyan venni. Simán lehet lopni tovább, ki tudja meddig.
A műtét sikerült:))
Indítottam legújabb partymban (örökös újrakezdő vagyok) két mook harcost. Giant sword rulez. Nincs is vele baj, igen jó, mert berserkben 1 csapás 90-100 HP között, és egyelőre csak kétszer csapnak egy körben, de később majd ütősebbek lesznek a Power strike és a további stuffok miatt.
De: 36 font a kard (a Fang talán csak vagy 5), úgyhogy zabálja a staminát. Stamina regeneration nem sokat ér. Most lázasan dolgozom, hogy megváltoztassam némi műtéttel a harcosok nemét, 1 db nyakláncom van, ami staminát regenerál, de azt csak nő viselheti. Hátha bejön a dolog, nincs kedvem megváltoztatni.
Szegény Milest végigráncigáltam egy pár helyen, 11 szintű tolvajként sikeresen meglopta Don Barlonet. Elloptam a Cane of Corpust is, de az Astral Dominaet nem lehet, nekem legalábbis kiírta, hogy nincs több ellopni való.
Süllyedünk...
Ismerõs! :) Beholder és "bandája". Milyen furcsa is volt mindaz, most így visszagondolva. Pedig milyen jókat térképezgettünk is annó. Nem volt holmi automap funkció.

\" örökké nem eshet.... \"

GAMECUBE
nekem megvn az uj peccs, de le is szedtem rola nem volt jo nekem legalabbis. (igen egy konzolos tud ilyennel jaccani.)
Új peccset, rakott már fel valaki?

Efreet
map... skacok senki nem játszott anno a Dungeon Master-el és rokonságával?? spirálfüzet, ceruza, radír, és hajrá. :)

help
Wizardry 8 *CD3*clone cd -s keresem
help
http://www.volberding.com/Wizardry8/cemetery_dungeon.htm
Hol is van ez egészen pontosan ha nem vagyok túl kíváncsi? :)

\" örökké nem eshet.... \"