Wizardy 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kerdesem. Lehet hogy volt mar korabban is de sajna nincs idom atolvasni az osszes hozzaszolast. Na szoval amikor a Rapaxoknal mar beavatottak vagyunk es megidezzuk Al-akarkit akkor megkerdezi hogy mit ajanlunk fel neki. Na ide kellene valami valasz. Lehet hogy csak en vagyok taplo, de nem jottem ra. Elore is koszike a segitseget.
a drained meg permanens HP meg tulajdonságcsökkenés.
http://www.tk421.net/wizardry/wizardry.shtml
http://www.mindflay.com/
itt rengeteg minden le van írva.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
Csak pihenés közben gyorsítja.
KÉRDÉS:
Hol a T'Rang teleporter?
Off: nekem megy v.1.22-es peccsel no cd crack, de lassab egy picit. :((((
Mikor kapom meg az üzenetet?
Jártam Martens Bluffban, de nincs meg a kulcs. Hol találom, vagy miféle kulcs ez?
2. Benne van a diary-ban: "Eternal Trust Survives the Soul"
3. Ha jártál Marten's Bluff-ban akkor nálad kell lennie a kulcsnak.
Shiny Metal Ball-t Tryntonban hol találom?
A Shamannak mit kell mondani amikor visszahoztam az idolt Martens Bluffból? Az első kérdésére Martent válaszoltam és azt elfogadta, de nem tudom mit kell mondani neki a második kérdésre.
Szintén Tryntonban az elzárt ládához, ahol a messenger van írva, hogy lehet bejutni? Azt már tudom hogy felette lévő elzárt kunyhóból kell bejutni de nem tudom hogyan. Valami spec item kell.
Előre is kösz mindenkinek!
RFS-81-en én is gondolkodtam már. Elvileg a Minesba megy vissza. Esetleg segíthet, ha rákérdezel egy NPCnél, miután kirúgtad. De még nem próbáltam.
A Rogue Leader diamondja lehet, aki az Umpani tábor előtt volt. Semmire nem jó, csak el lehet adni.
Kérdés:
Hol a Marten's Idol a Bluffon belül? Sikeresen keresztülgázoltam mindenen, és eljutottam Mad Martenhoz, aki felvilágosított róla, hogy kell a sisak, ami Tryntonban van, és oda kell az Idol.
Eau the Rapax Parfume a babára, megvárod Raven Rapaxot, beengeded, aztán összesajtolod.
Előtte ments persze, és ha nem tetszenek a tárgyak, amik nála voltak, Retry. Szamuráj tárgyakat lehet zsákmányolni, a Bushido Blade az egyetlen értékelhető, esetleg a gyengébbik szamuráj páncél.
Hogy szükség lesz-e a T'Rangokra nem tudom, még nem tartok ott. Szerintem nem igazán. Az agyonzúzok mindenkit tecnika működik.
A there is nothing left to steal feliratot nem szabad komolyan venni. Simán lehet lopni tovább, ki tudja meddig.
De: 36 font a kard (a Fang talán csak vagy 5), úgyhogy zabálja a staminát. Stamina regeneration nem sokat ér. Most lázasan dolgozom, hogy megváltoztassam némi műtéttel a harcosok nemét, 1 db nyakláncom van, ami staminát regenerál, de azt csak nő viselheti. Hátha bejön a dolog, nincs kedvem megváltoztatni.
Szegény Milest végigráncigáltam egy pár helyen, 11 szintű tolvajként sikeresen meglopta Don Barlonet. Elloptam a Cane of Corpust is, de az Astral Dominaet nem lehet, nekem legalábbis kiírta, hogy nincs több ellopni való.
\" örökké nem eshet.... \"
Wizardry 8 *CD3*clone cd -s keresem
help
\" örökké nem eshet.... \"