1661
Wizardry 8
-
#821 Próbáld ki, hogy közvetlenül az egyik emberhez beteszed. Elvileg csak ő lesz insane (?), bár már nem emlékszem... -
#820 Csinálj egy mentést aztán próbáld ki. Cane of... az egyik legbrutálisabb fegyver a játékban. -
Drizzthsz #819 ap -
Drizzthsz #818 Más: Megvan a cane of corpus. Képezzem át miatta a L17 faerie psionicomat farie ninjavá? -
Drizzthsz #817 Help me please!
A következő a gondom! Eljutottam Martenhez, akitől azonban a destinae dominust nem kapom meg, mivel nincsen nálam egy insanity ellenes sapka...
A sámánt meg már nem tudom újra előhívni! Pedig ő adná ide. Ha martent leverem, akkor meg a tárgy felvétele után az egész party insane lesz!!!
Mit tegyek? -
Drizzthsz #816 Ez jónak tűnik! -
#815 Vagy akar itt, de ez is sajnos angol tippek, trukkok, vegigjatszasok, stb..
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/30661.html -
#814 http://dlh.net/chtdb/chtview.php?lang=eng&sys=pc&disp=e23876&act=print -
#813 Kicsit pontosabban. -
#812 Ha jó az angol is, akkor nézz körül itt: http://www.dlh.net -
Drizzthsz #811 Valaki nem tud egy komplex, hosszabb, a mellékküldetésekre is kiterjedő leírásról? Én örülnék neki, mert nem nagyon találtam csak gagyit, vagy letölthetetlent... -
Drizzthsz #810 De én is elsősorban arra lennék kiváncsi, hogy nem kacsintgat-e visszafelé az újságíráshoz?
Én legutóbb akkor hallottam felőle, amikor kibaszták az 576-ból. -
#809 Nemtom mi van veluk, de nem is erdekel. Marmint ugy ertem, hogy igy, mint CoVboy egy olyan alak maradt meg az emlekeinkben - enyem es kozeli ismerosokeben - aki ha elkapta a fonalat, feldobta az adott napunkat. Foleg a Fish! es egyeb regebbi kalandjatekok ismertetese es kozbeszolasok. Ha most tudnank hogy mi van vele, lehet rontana ezen a regi szep emleken. Igy CoVboy megmaradt egy kult figuranak, akinek a valodi enjere nem vagyunk kivancsiak ;] -
#808 ComGame Kft. létezik, ők adják ki az Ezt Vedd Meg sorozatot. ;)) -
Drizzthsz #807 Mind1, köszi azért... -
#806 Magyarul nemtom sajna. Anno csinalni akartunk egy oldalt - merthogy Elder Scroll mellett ez a masik sorozat a kedvencunk - de ido es egyeb moralis okok miatt letettunk rola. Nem nagyon tudok magyar oldalakrol w8 kapcsan, ami persze nem jelenti azt hogy nincs. Angol vegigjatszast meg lehet talalni tomegevel a googleval. -
Drizzthsz #805 Tényleg, Covboy-jal nem lehet tudni, hogy mi van? Vagy Gettoval? Tényleg érdekelne, hogy mit csinálhatnak, meg persze az, hogy a w8 leírás honnan tölthető le... -
#804 Naja, csak az a masik addig tartott, hogy beertel NewCity-be, es csokolom. Az pedig baratok kozt is fel ora jatek (terkep felvetele, elso dungeon kitakaritasa+jelszavas cetli megszerzese, majd irany a varos es valaszolni az ornek.) A hosszabb lelegzeture nem emlexem, az lehet ezek szerint kimaradt az eletembol. CoV jart rendszeresen, gurut csak haverok vettek meg, en csak beleolvastam. -
Drizzthsz #803 Ami még érdekes lenne, az az, hogy a pc guru a wizardry 7-hez 1995-ben jelentetett meg egy 6*4 oldalas végigjátszást, meg volt előtte is már egy másik , de az nem igazán végigjátszás volt... -
Drizzthsz #802 A magyar nyelvű végigjátszás hol található meg? -
#801 De persze a szepsege a dolgoknak akkor jon elo, ha onerobol jatszod, ne ertse senki sem felre. En sem jatszottam meg vegig a 8at, pedig belekezdtem joparszor... -
#800 W7-ben nem csoda, az emberprobalo volt abban az informacioszegeny vilagban (ha jol emlexem csak egy ujsagban jelent meg rola cikk, az is csak egy kezelofelulet es alapinformaciokat felsorakoztato bemutato volt, semmi walktrough es miegymas) es kellett majd egy, masfel ev mire vegigjatszottad. Foleg a parbeszedes feladvanyokkal voltak gondok ;]
8 azert annyira nem veszes, hamarabb a vegere lehet erni leiras nelkul is, de vegigjatszassal meginkabb.. -
#799 jah, igen ket novenyt kell osszekotozni, es azzal megkotozni... -
#798 valmi novennyel kell megkotozni aszem...:) -
Drizzthsz #797 Hehe most kezdtem el újra játszani ezzel a játékkal, mert már vagy 5-ször elkezdtem, de sose jutottam még a végére, csakúgy, mint a 7-ben sem...
Tryntonban a leszakadt hídon hogy lehet átjutni? -
#796 Köszi! -
kHares #795 Látom alszanak az indexen :)
1.nem tudom, valahol az elején talán, Arnika, Crock, a triniknél esetleg? De csak az a dungeon éri meg ahol van egy főmonsta, neve nem ugrok be de egy nagyon jó amulettje van. A többi retro nem sokat számít.
2.elvileg 50, de elvileg ha cheatelsz van 51, is de ezekre már eszméletelen mennyiség kell, csodálkoznék ha mondjuk negyven 1-2 szintűnél magasabb lennél és nem unnád meg. Ja, ez is csak 1 karival müxik.
3.inkább töltsd le, én nem tudok róla, mások is nyilván azért nem írnak mert nem tudják.
+1. 18 szint a legmagasabb szintű varázslatokhoz kell a tiszta varázslókkal. Másoknál ez +4 szint pl.:ninja az alkímiával, ahogy írtad. Ennél tovább nem érdemes vinni, mert minden altulajdonságot lehet növelni sima gyakorlással. Pl.:játék elején az alacsonyszintű monkommal beálltam gyönge szörnyek közé, amik ütöttek 2 órán keresztül de nem találtak el, illetve a lopott amulettjeim regeneráltak, ezért fölugrott a stealth-em 100-ra. Mondjuk egy 18 monk/akármennyi fighter durva a stealt, critical, unarmed, damege resist miatt + heavy páncélok + berserk.
Szóval szerintem nem érdemes 18/22-nél magasabb. -
#794 Senki? -
#793 Három+1 apró kérdésem van.
1. Hol tudok Short Staffot venni a Northern Wilderness-es secret map-hez?
2. Van-e szintkorlát a játékban, és ha igen, akkor mennyi?
3. Wizardry Gold-ot lehet-e valahol itthon boltban kapni?
+1: Érdemes-e 18 szinrnél többet áldozni egy kasztra, vagy utána már nincs semmi extra? (ill. 23 a ninja, ranger, lord kasztoknál etc. )
-
#792 OFF:
Sütiről írjál már privátba, leültetek beszélni?
ON:
A Game4u eredetileg újságosnál kezdett terjeszteni, olyanokat, mint Patrician pl. DVD-toktól még lehetne újságosnál kapni, hisz a filmeket is így árulják. -
#791 Újságosnál? Ez nem újság melléklet, hanem DVD tokos verzió, és valszeg a kézikönyv is benne van, mert elég súlyos. -
#790 Ha Game4u, akkor valszeg újságosnál is kapható lesz. -
#789 MediaMarkt -
#788 hol? -
#787 Az már jó bolt! -
#786 Gyerekek! 3 rugóért árujják a gámát valami Game 4 You sorozatban!!! -
#785 Keress rá a googleval, konkrét linket már nemtudok sajnos.. -
#784 És honnan tudom letölteni? -
#783 Nem. Pár hete találtam én is a neten. Csináltak letölthető editort a w8hoz, amivel a játékban található alap portrékat lecserélheted amilyenre csak akarod. Kell vagy 4-5 fajta méret, picit hasonló az eljárás mint a nwnnél, de itt a prog vissza is rakja a képeket az eredeti helyére.. -
#782 Úgy érted, hogy van egy beépített portré editor? Mert akkor még nem tűnt fel nekem.