1661
Wizardry 8
-
#861 Na kapd be a .......mobilod!:) -
#860 Jaja, a Load Spell nagyon powerful! ;) -
#859 Egy tutira van egy elzart szefben valahol a felso szinteken. (ha jol emlexem) -
#858 Lehet újraéleszteni Resurrecion Powderrel ha találsz valahol a Monasteryben , de én ilyenkor mindig a Load "spell"-t használom inkább. -
#857 ja, ezért fulladt le az első Morrowiund fordítás project, amoben én is benne voltam -
#856 Hat az ilyen jatekok leforditasa hihetetlen nagy project.
Meg egy nagy csapattal is legalabb egy ev. Tudom mert csak a TCM 2004 amit en forditottam mar az is tobb mint "4MB" szoveget tartalmazott es tobb mint 4-5 honapig tartott.
Es egy ilyen jateknal nem eleg szimplan a forditas koordinacioja, hanem hihetetlen turelmet es odafigyelest igenyel, hogy az eredeti szovegek es fejtorok megtartsak a jatek eredetiseget es hangulatat. Lasd pl a Magyar Fallout project.
Le a kalappal sracok elott.
Raadasul hihetetlen mennyisegu a szoveg es a forditok van, hogy mas stilusban forditjak a szovegeket.
Amugy Fred szerintem a jatekok legtobbjet min 80% onkentesek vegzik a sajat szabadidejuk raforditasaval.
Sajnos a legtobb nem uti meg a minosegi szintet, Tisztelet a kivetelnek, mint pl Randal,Hunnenkoenig,Hykao,Imyke,Zagash a Falloutos sracok.
Elnezest kerek azoktol akiket kihagytam volna.
Es ugye ha mar nehany nehany mondatos project mar nem uti meg a kivant merteket, akkor bizony egy RPG eredetisegenel es minosegenel, mar sokkal nagyobb az elvaras.
Raadasul sajnalatos modon hihetetlenul sok olyan egyen van , akik csak a kezdeti fellangolasnal forditanak le nehany mondatot, aztan eltunnek a sullyesztoben annelkul, hogy hogy meg arra vegyek a faradsagot, hogy barmilyen indokkal visszamondjak az egeszet.
Ilyenkor szokott az jonni, hogy valami tortent a vinyommal es elveszett az anyag. -
#855 Na én is nekikezdtem. Kérdés: már az elején elpatkolt az egyik emberem, újra lehet éleszteni, vagy bekell szereznem helyette valaki mást? -
Gustafson #854 Részben félreértetted. Bárkit, aki nekiáll BÁRMELYIK játékot lefordítani, igen nagyra becsülök, és eszem ágában sem volt senkit sem megbántani. Ha mégis megtettem, elnézést kérek. Az alábbiakat inkább csak az elkeseredés íratta velem, merthogy egy rpg magyarítása sokkalta több munka, mint egy lövöm-aki-mozog fps-é, így jóval szerényebbek az eredmények (bár szerencsére van kivétel, pl. KOTOR, B.G.I-II, Icewind Dale stb.) És az rpg-k magyarítását azért szeretném ennyire, mivel ez a játékstílus a kedvencem, de angolul nem nagyon tudok, és ezekben nagyon fontos a szöveg. -
#853 Lehet hogy felreertettem ezt a kis elcet, ez esetben elnezest. De ha nem ertettem felre, akkor egyvalamit jo tisztazni. A doom3at onallo, szabadidejuket onkent raaldozo emberek keszitettek, akik ugy voltak vele, hogy megcsinaljak, mert hatha segit par embernek. Igy azt szamonkerni, hogy "az elgondolkodtató feladat, logikai fejtörő, fontos párbeszéd"-es doom3 helyett nem a wiz8at forditottak, igazan badarsag lenne. Es ilyenkor felmerul egy masik lehetoseg, miszerint miert nem te kezdel bele?
Ha komolyan gondoltad, es nem erre ment ki az elozo kommented, akkor ez esetben felreertettem es elnezest. -
Gustafson #852 Hát, végül is a Doom 3-at érdemesebb lefordítani, abba rengeteg az elgondolkodtató feladat, logikai fejtörő, fontos párbeszéd... -
#851 Ezt sigmavirus érti. -
#850 Biztos talalt valami mobilos Wizardry gamet is. :P -
#849 Mi van??? -
#848 Nem fogsz csalódni, de csak úgy lehet élvezni, ha közebn folyamatosan nyomkodod a mobilodat is. -
#847 Hát vittem végig már pár RPG-t szal akkor belevágok ha télleg ilyen jó!:) -
#846 A grafika nem gond, örülök hogy elfut a 32 MB-os kártyával!:) -
#845 Ha elkap a hangulata, nem fogod tudni abbahagyni. Persze ha nem vagy rpg-fan, akkor nem. -
#844 Ja, a grafika nem lesz sokkal jobb, bár néha nagyon hangulatos. Viszont a játékélmény mindenért kárpótol. -
#843 Lesz soksok egyeb helyszin. Az elejen a monostor amolyan tutorial palya, hogy megtanulj minden kezelest. Utana ha beersz Arnikaba, kezdodik a buli ;] Es azt csinalsz amit jonak latsz, akar kalandozhatsz is vakon barmerre, csatlakozhatsz a szevezetekhez, stb. Minimalis megkotesek persze vannak a sztori miatt, de tenyleg nagyszeru a jatek, ne add fel ilyen gyorsan. -
sigmavirus7 #842 Gondolotam, csak az első helyszín valahog yelvette a kedvemet....
Ha végig ilyen helyszínek lesznek akkor hamar elmeg ymajd a kedvem....
A strand azért tetszett!:) -
#841 Harc- és fejlődésrendszer nagyon király, nincs párja. Na meg maga a történet csodálatos... -
sigmavirus7 #840 Megvettem én is a Gurut de akármennyir elelkesedtem a játékért nem igazán varázsolt el, tudnátok említeni pár dolgot ami a későbbiekben talán lelkesítet?:/ -
#839 nem és szerintem nem is lesz, mivel iszonyat sok szöveg van benne -
Gustafson #838 Magyarításról nem tud valaki ????? -
#837 Keresd a PC GURU-ban -
KH #836 1796 Ft -
#835 Csak az a baj, hogy a 8. rész vége zárta a sztorit. De erre a szabályrendszerre bármilyen szerepjátékot lehetne írni, annyira ki van találva. -
#834 Pedig talán lesz folytatás, mert tudomásom szerint a Wizardry jogokat valaki megvette a Sirtech-től. Ezt onnan tudom, hogy egy csapat elkezdte csinálni a Wizardry 7 remake-t, de miután hivatalos engedélyt akartak kérni a Sirtechtől leálltak vele, mert a Sirtech már nem volt képes engedélyt adni nekik hivatalosan egy remake-hez, mivel már nem volt a jogok birtokosa. -
#833 Mekkora próféta vagy te Ollie Atya! -
Jacky #832 Tökéletesen egyetértek a kollégával, ez az egyik legjobb játék amivel életemben találkoztam, pedig sokkal játszottam! Megveszem én is az újságosnál, jó az eredetiben :) -
#831 Jah, az én eredeti Morrowindememt is egy vidkártyához kapta a _kollegám_, majd ingyen nekem adta :))) lehet utálni érte, de nagy mákom volt.
Viszont eredeti Wiz8-am még nincs, úgyhogy már el is döntöttem, hogy megveszem a PC gurut - igaz, ezzel gyakorlatilag nem támogatom a néhai Sir-Techet, de mégis.
A Wiz8 sajnos nem volt anyagi siker soha (pedig nagyon megérdemelte volna, a mai agyonsztárolt szaroknál (Doom3, Deus Ex Invisible War) fényévekkel jobb játék. Egyszerűen fel nem foghatom, hogyan nem volt egy kiadó sem képes meglátni mindezt, vagy legalább a játék régi hírnevére építeni.... na mindegy, nagy kár érte, értük.
DB -
#830 Mar megvettem eredetiben kb 1 eve. Azert kerdezem hogy mennyiben kerul igy beszerezni, mert a jatek nem erdemelne meg - az en olvasatomban - hogy ennyire "learazzak" ingyenes mellekletnek. 1500 Ft, amiert kapsz egy nagyszeru jatekot es egy ujsagot tele mindennel (minoseget nemtom, nemszoktam venni) Nekem furcsa. Habar a morrowindet is adjak par videokartyahoz, de ott azert a kartya nem 2000ft ;] Tudom hogy ez valami partneri viszony, vagy ilyesmi a kiado/forgalmazo es a guru kiadoja kozott, de akkor is furcsa ezt a jatekot igy "learazni". De ez csak az en velemenyem, sok ember biztos orul neki hogy vegre hozzajuthat igy. -
#829 Ja, nekem is megvan a Wiz8, de gondoltam veszek még egy példányt a biztonság kedvéért. Na meg ezek a bundle-k soxor olyanok, hogy installálás után már nem kéri a lemezt, szal még előnyös is, hogy nem kell betenni a cd-t ha játszani akarsz. Amúgy meg most asszem 2500-be kerül valami Classics kiadásban, és ha minden igaz ahhoz még kézikönyv is van. -
#828 1600-1900 körül vannak ezek az újságok (CD vagy DVD verziós, ettől is függhet.) Most voltam újságosnál de nem láttam. Mondjuk megvan a Wiz8, természetesen végig is vittem.... de ki tudja? :)
DB -
#827 Nem tudom pontosan, szerintem 1500 körül. -
#826 Mennyi egy guru mostansag? -
#825 Hoppáré... nem gyenge az!
DB -
#824 A Wizardry 8 a mostani PC GURU melléklete! -
#823 Ebből bannolás lesz :))) -
soliol #822 Hello solo vagyok!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
üdv.Solo