Wizardy 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem eddig a mocsár és a bánya tetszett, nagyon hangulatosak, de a fák koronáira épített város is állat. Apropó, miután mindenrõl kifaggattam, és vettem tõle parfümöt is, kinyírtam Crock-ot a mocsárban. Ugye nem baj?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Csak ugy érdekelne,néhol egészen jól jönne.
De egyébként magyaritás nélkül is ez a legcsászárabb RPG amivel mostanába játszogatok.
Persze csak az EverQuest mellett.
Pont ott járok ahol te! 😊
Most cseréltem gömböt a monkoknál. Visszamentem az umpanikhoz és most küldtek el a generálishoz.
Most a krokodil bõrébõl készült páncélingre várok, Antone Rapax azt hajtogatja, hogy hamarosan kész lesz.
W8 forever!!!
A mágusok a játék elején irtnak, késõbb viszont visszaesnek picit. (Minden szörnynek 80-100 resistje lesz mindenre.) Elsõdlegesen a védõvarik miatt kellenek, és az ellenség szivatására (Freeze all, Turncoat stb). Sebezni a harcosok fognak.
Mi a rekordotok?
Egy körben 8 csapás szamurájjal, de a sebzésre nem emléxem.
Harcossal 4 csapás, 300 felett sebzés.
A cane of corpus tryntonban van aszem don barlone? nal.80e pizbe kerul, vagy ellopod.Ezt siman meg lehet tenni.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Nagyon tetszik a varázslat rendszere, ahogy egyre magabiztosabbak a karakterek a varázslataikban. Végre tud a mágusom tûzlabdát! :-)
Hatalmas poén volt az is, amikor valami szörny gyomrában eltûnt az egyik harcosom...
Én a magust szerettem a "ripping rock"-kal (vagy mivel), huu, hogy az milyen hatékony varázslat volt! 😊) A fireballról nem is beszélve. Ja és ott volt a barbárom a cursed swordjával, hármat ütöt egy menetben... 😊
Ki lehet majd fejleszteni a teleport varázslatot is. No az nagyon kell majd! 😊)
Ha megveszem, akkor azt azért teszem amiért meg van 11-13 eFt-ért , diablo2, warcraft3 vagy a Gyûrûk ura DVD stb, mert ez egy klasszikus. Gyûjteményben a helye! 😊 Szerintem a legjobban meg írt RPG játék. Kellõen bonyolult a karakter tulajdonságok és képességek, de azért nem lehet benne elveszni (mint a morrowindnél). A grafika viszont lehetne jobb is...
Lehet hogy neki kezdek megint. Csak nem merek arra gondolni, hogy mennyit kell keccsölni addig amig teleportálni tudok... 😊 Azok a "szabadcsapatok" az erdõben a városok között...
A játék viszont tényleg az egyik legjobb!
Fontolgatom, hogy én is megveszem ha már kijött nálunk is. Egyébként láttam a Tescoban is. Ott is 6990 Ft.
Maga a játék gondolom angol nyelvû, ugye? Azt nem fordították le, csak a kézikönyvet?
Most jutottam el egy város határába, ez Arnikától délre van, egy eléggé szellemes társaság rohant meg a temetõ mellett...
`Take a look to the sky just before you die`
A partim nagyjából 6. szintû, most találtam meg Vi-t egy ûrhajóroncsban. Van egy ninjám, egy lord, egy fighter, valkyre, priest és mage. A legtöbb hasznát eddig a valkyre-nek láttam, de hát csak tapogatózom még ezzel a játékkal.
A M&M szerintem is mesteri, ilyen hangulatot kevés játék tud teremteni, mint mondjuk egy MM7.
Na nem mintha a Wizardry 8 egy Fate II. lenne, de azért el kell mondani, hogy szerepjátékkal nem játszottam ilyen jót már nagyon régóta. Legutóbbi élményem az volt, amikor végigjátszottam a Miht and Magic VI-ot (az nem volt semmi, a gép még egy oklevelet is adott jutalmul, amit kinyomtatva, bekeretezve ki lehetett tenni a falra... Persze a játékidõ 2 hónap...
Na tegnap megvettem a W8-at a CD Galaxisban és hajnalig csak ezzel játszottam. Hihetetlenül hangulatos! Helyenként pedig olyan szép, hogy leesett az állam. Még Morrowind verõ helyszínek is vannak, és gyk. minden konfiguráción fut. Ennyire igényes szerepjátékot 10 éve nem láttam.
Szerezzétek meg.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Egyenesen United Statesbol jott 😊))))))
sr.dll file hiba. Full install a legújabb patch, persze a hozzávaló NOCD crack-el. Tudna nekem küldeni valaki egy sr.dll file-t mélben?
Thanks!
Legfeljebb majd 1 új játékban odafigyelsz a szövetségre is ha akarsz.
Elég közv. előtte menteni.