Wizardy 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
De játszottál már igazi taktikai játékot, mindjuk Laser Squad?
Akkor tudod mirõl beszélek.
A harc egyébként egy az egyben lemásolja a Fate - Gates of Dawn c. 1991(?)-es Amiga szerepjátékot, nem is tudnám jobbra elképzelni.
A Wizardry persze sokkal jobb szerepjátéknak.
Szal igényes.
Olyan A5-ös, méretben fekete-fehér.
A játék irányításáról ír, a szabályrendszerrõl, a fõbb fajokról. Azoknak akik már játszottak már a wizardryval nem sok új infot ad.
1.: Chaos gömbbel klikk a vezéren.
2.: Beírni: coordinates
3.: Beírni: 10:24.
ÉS Hawaii! És ezutánbármikor beszélni akarsz a vezetõvel, a párbeszéd ablakot a káosz gömbbel nyisd meg. Ez persze azt is jelenti, hogy ezután valszeg manuálisan kell a kulcsszavakat beírni, de én az automatikus jegyzetekbõl puskáztam, a küldetések kulcsszavaival érdemes kísérletezni.
Akkor ez a megoldás, hogy be kell gépelni?
No este megpróbálom én is begépelni a koordinátákat! :))
Csak kár, hogy átkozott. :-)
Most Sea Cavesben küzdök a kripta õreivel.
Wizardry rullz!!!
De miért? Már nálam voltak a teleport koordinátái, és lefizettem a csajt is a kocsmában. A vezetõ azt mondta, láttak az Umpanikkal együtt...
Ha esetleg úgy megyek vissza, hogy visszaviszem az emberüket (Zeric? Deric?), akkor lehet, hogy megkapom a nyomkövetõt?
A fõtrezornál ugyan nem láttam ilyen visszateleportáló gombot, de én is úgy gondolom, hogy ez az. Viszont kényelmesen ki lehet menni az utcára... fel a liften és ki...
Ha már itt tartunk, egy sunyi alak kérésére kirámoltam a bankot... még a városi õrség is segített :-)))... de hol a sunyi alak? Valami Ratthus. A quest-listámban még ott van, hogy menjek vissza hozzá...
Ehhez az ajtóhoz a másik liften lehet lemenni (merthogy két lift van a bankban).
Azért a party így is egyre ütõsebb, és mindenkinek megvan a maga haszna.
Arnikában a bank alatt találtam egy széfet, aminek 8 zárnyelve van. A harcosom 1 % eséllyel erõvel ki tudná nyitni. A gatgeteer és a ninja csak szórakoznak, de reménytelen. Van értelme a harcossal force-olni, amíg ki nem jön az 1 %, vagy van más megoldás annak a trezornak a kinyitására? Ehhez a trezorhoz külön lift vezet, tehát ezen a folyosón nincs is több széf.
Pentium II/Celeron 233 or better
64 MB of RAM
4x CD drive
A soundcard
A 3D graphics accelerator is required
Szóval nagyon barátságos.
Cane of Corpus vadul hangzik, ennek ellenére lehet, hogy nélküle folytatom, ha már noviceben kezdtem.
Mi a Wiz8 gépigénye? Játszik valaki néha még a Wiz7-tel?
üdv
Azt viszont eldöntöttem, hogy ahogy vége már kezdem is újra egy másik partyval. Ilyet utoljára a Mafiával éreztem, elõtte mega Diablo 2-vel, még elõtte a Half-Life-al.
Tegnap levertem Bartlonet, hát irdatlan munka volt, kb. 10x töltöttem állást a 12. szintû partymmal. Aztán elkezdtem egy újabb teljesen reménytelen csatát, és a faerie ninjám elsõ ütésre megölte (Instant kill). Na nem volt semmi. Meg is van az AD, de a cane of corpus nem volt nála, errõl lecsúsztam. :-(
Aztán vissza Arnikába és átvettem az elkészült Steelhide Armort Antone Rapaxtól.
Most mindent üt nálam ez a game!
www.dlh.net itt van tuti.
De lehet homalyosodik valami.Talan a mine bol lehet lejutni oda a csillevel.Vagy nem?A fene se tudja mar. :(
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
Fel kellene venni a Marten's idolt a Marten's Bluffben de nem tudom, hogy lehet eljutni hozzá. Az az idol kéne amitöl majd az egyik hõsöm eltûnik. Biztos tudjátok. Már a csapdával kinyírtam a rapax assassint, meg minden, és rohangálok az martens bluff udvarán, de sehol sem találok egy ajtót amin bejuthatnék a idolhoz. Mi a búbánatot csináljak. Hol kell bemenni?
Talán lentrõl a Trangoktól lehet feljutni vagy hogy?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
Egyszer lopni próbáltam az arnikai paptól. Valamiért nem tetszett neki :), majd nem töltöttem vissza a játékállást, tehát rosszban maradtunk, így most már csúnyán néz rám és nem áll szóba velem.
Nem lehetne valahogy kibékülni vele?
El kéne passzolni neki a fölös varázskönyveket... :)
Nem emlékszek arra, hogy 1280-ig fel lehetett vinni a felbontást és hogy támogatta volna a EAX2-t.
Én meg a T'rang vezetõt hátulról megszólítottam :-), nem a kis ablak felõl, hanem bementem a fülkéjébe, hát nagyon ki volt akadva, ezren jöttek rám. Volt utána állástöltés. :-)