Wizardy 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki nem tud egy komplex, hosszabb, a mellékküldetésekre is kiterjedõ leírásról? Én örülnék neki, mert nem nagyon találtam csak gagyit, vagy letölthetetlent...

De én is elsõsorban arra lennék kiváncsi, hogy nem kacsintgat-e visszafelé az újságíráshoz?

Én legutóbb akkor hallottam felõle, amikor kibaszták az 576-ból.

PiszkosFred
Nemtom mi van veluk, de nem is erdekel. Marmint ugy ertem, hogy igy, mint CoVboy egy olyan alak maradt meg az emlekeinkben - enyem es kozeli ismerosokeben - aki ha elkapta a fonalat, feldobta az adott napunkat. Foleg a Fish! es egyeb regebbi kalandjatekok ismertetese es kozbeszolasok. Ha most tudnank hogy mi van vele, lehet rontana ezen a regi szep emleken. Igy CoVboy megmaradt egy kult figuranak, akinek a valodi enjere nem vagyunk kivancsiak ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
ComGame Kft. létezik, õk adják ki az Ezt Vedd Meg sorozatot. 😉)

Mind1, köszi azért...

PiszkosFred
Magyarul nemtom sajna. Anno csinalni akartunk egy oldalt - merthogy Elder Scroll mellett ez a masik sorozat a kedvencunk - de ido es egyeb moralis okok miatt letettunk rola. Nem nagyon tudok magyar oldalakrol w8 kapcsan, ami persze nem jelenti azt hogy nincs. Angol vegigjatszast meg lehet talalni tomegevel a googleval.

Tényleg, Covboy-jal nem lehet tudni, hogy mi van? Vagy Gettoval? Tényleg érdekelne, hogy mit csinálhatnak, meg persze az, hogy a w8 leírás honnan tölthetõ le...

PiszkosFred
Naja, csak az a masik addig tartott, hogy beertel NewCity-be, es csokolom. Az pedig baratok kozt is fel ora jatek (terkep felvetele, elso dungeon kitakaritasa+jelszavas cetli megszerzese, majd irany a varos es valaszolni az ornek.) A hosszabb lelegzeture nem emlexem, az lehet ezek szerint kimaradt az eletembol. CoV jart rendszeresen, gurut csak haverok vettek meg, en csak beleolvastam.

Ami még érdekes lenne, az az, hogy a pc guru a wizardry 7-hez 1995-ben jelentetett meg egy 6*4 oldalas végigjátszást, meg volt elõtte is már egy másik , de az nem igazán végigjátszás volt...

A magyar nyelvû végigjátszás hol található meg?

PiszkosFred
De persze a szepsege a dolgoknak akkor jon elo, ha onerobol jatszod, ne ertse senki sem felre. En sem jatszottam meg vegig a 8at, pedig belekezdtem joparszor...

PiszkosFred
W7-ben nem csoda, az emberprobalo volt abban az informacioszegeny vilagban (ha jol emlexem csak egy ujsagban jelent meg rola cikk, az is csak egy kezelofelulet es alapinformaciokat felsorakoztato bemutato volt, semmi walktrough es miegymas) es kellett majd egy, masfel ev mire vegigjatszottad. Foleg a parbeszedes feladvanyokkal voltak gondok ;]

8 azert annyira nem veszes, hamarabb a vegere lehet erni leiras nelkul is, de vegigjatszassal meginkabb..

gergou
jah, igen ket novenyt kell osszekotozni, es azzal megkotozni...

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
valmi novennyel kell megkotozni aszem...😊

`Take a look to the sky just before you die`

Hehe most kezdtem el újra játszani ezzel a játékkal, mert már vagy 5-ször elkezdtem, de sose jutottam még a végére, csakúgy, mint a 7-ben sem...

Tryntonban a leszakadt hídon hogy lehet átjutni?

3P
Köszi!

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Látom alszanak az indexen 😊
1.nem tudom, valahol az elején talán, Arnika, Crock, a triniknél esetleg? De csak az a dungeon éri meg ahol van egy fõmonsta, neve nem ugrok be de egy nagyon jó amulettje van. A többi retro nem sokat számít.
2.elvileg 50, de elvileg ha cheatelsz van 51, is de ezekre már eszméletelen mennyiség kell, csodálkoznék ha mondjuk negyven 1-2 szintûnél magasabb lennél és nem unnád meg. Ja, ez is csak 1 karival müxik.
3.inkább töltsd le, én nem tudok róla, mások is nyilván azért nem írnak mert nem tudják.
+1. 18 szint a legmagasabb szintû varázslatokhoz kell a tiszta varázslókkal. Másoknál ez +4 szint pl.:ninja az alkímiával, ahogy írtad. Ennél tovább nem érdemes vinni, mert minden altulajdonságot lehet növelni sima gyakorlással. Pl.:játék elején az alacsonyszintû monkommal beálltam gyönge szörnyek közé, amik ütöttek 2 órán keresztül de nem találtak el, illetve a lopott amulettjeim regeneráltak, ezért fölugrott a stealth-em 100-ra. Mondjuk egy 18 monk/akármennyi fighter durva a stealt, critical, unarmed, damege resist miatt + heavy páncélok + berserk.

Szóval szerintem nem érdemes 18/22-nél magasabb.

3P
Senki?

3P
Három+1 apró kérdésem van.
1. Hol tudok Short Staffot venni a Northern Wilderness-es secret map-hez?
2. Van-e szintkorlát a játékban, és ha igen, akkor mennyi?
3. Wizardry Gold-ot lehet-e valahol itthon boltban kapni?
+1: Érdemes-e 18 szinrnél többet áldozni egy kasztra, vagy utána már nincs semmi extra? (ill. 23 a ninja, ranger, lord kasztoknál etc. )

Amiga
OFF:
Sütirõl írjál már privátba, leültetek beszélni?
ON:
A Game4u eredetileg újságosnál kezdett terjeszteni, olyanokat, mint Patrician pl. DVD-toktól még lehetne újságosnál kapni, hisz a filmeket is így árulják.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
Újságosnál? Ez nem újság melléklet, hanem DVD tokos verzió, és valszeg a kézikönyv is benne van, mert elég súlyos.

Amiga
Ha Game4u, akkor valszeg újságosnál is kapható lesz.

ollie
MediaMarkt

Evil
hol?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Amiga
Az már jó bolt!

ollie
Gyerekek! 3 rugóért árujják a gámát valami Game 4 You sorozatban!!!

PiszkosFred
Keress rá a googleval, konkrét linket már nemtudok sajnos..

ollie
És honnan tudom letölteni?

PiszkosFred
Nem. Pár hete találtam én is a neten. Csináltak letölthetõ editort a w8hoz, amivel a játékban található alap portrékat lecserélheted amilyenre csak akarod. Kell vagy 4-5 fajta méret, picit hasonló az eljárás mint a nwnnél, de itt a prog vissza is rakja a képeket az eredeti helyére..

ollie
Úgy érted, hogy van egy beépített portré editor? Mert akkor még nem tûnt fel nekem.

PiszkosFred
Próbáld ki ezt a portréeditort. Egészen megdobja az amúgy is kiváló játékot ;]

ollie
aszittem most dolgozol, nem pedig golfozol 😛

Amiga
Én végigküldtem, megérte. Majd nekiveselkedek újra, csak most golfozom inkább.

ollie
Na, megint feltoltam a gámát a vinyómra, és még mindig lenyûgöz a harc- és fejlõdésrendszere a játéknak.

PiszkosFred
Csinaltam par portret a jatekba, kedvenc nwn es bg fajtaimbol valogatva, es egeszen mas a hangulata a jateknak igy, hogy ugy neznek ki ahogy en szeretem ;] Valahogy olyan ez a jatek, hogy felevente eloveszem es elszorakozok vele egy ideig. De meg sosem jatszottam vegig, lehet majd most... ;]

Evil
na, hatha lesz mellekletkent, mondjuk egyike azon keves jatekoknak amiert nem sajnalnek penzt kiadni.
tan fel is pakolom ma, kedvem szottyant megint vegigjatsznai, anno egy-ket dolgot nem csinaltam meg benne.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

ollie
Ja ezt nem tudni. Én annyit hallottam, hogy nekik lett volna, de valaki megszerezte elõlük. De hogy mi lesz, végül, azt nem tudom. De egyébként most már csak 4 rugó eredetiben (kézikönyvvel).

PiszkosFred
Korábban valamelyik ujság - ezek szerint a gamer - beharangozta korábbi számában hogy a wiz8 lesz a cdmelléklet. Aztan mégse.

Evil
most mirol is van szo?lesz a wiz 8 valamelyik ujsag mellekletekent?

ollie
Ja elhappolták elõlük állítólag. Lehet, hogy egy másik újság melléklete lesz? Amúgy a Gamer azóta bedobta a dúrcást és csak elvétve lesz játékmelléklete. Kiváncsi vagyok, hogy mennyi olvasótól esik el így.

PiszkosFred
Hat inkabb ne legyen 9 mintsem varni kelljen ra ujabb 9 evet ;]

Methylisocloro
Ugyan már, nem kell ilyen pesszimistának lenni. A 8-as is 9 év után jelent meg 😉

Evil
sajna nem lesz 9 😞

PiszkosFred
No, ezek szerint csak beharangoztak, aztan megse.

A Gamer melléklete lett volna. De nem lett!!
rorr
aztán melyik újság melléklete volt kedves Fred?kérlek segíts!üdv:Senki Alfonz

PiszkosFred
Viszont nem is kell letolteni, csak vegye meg az ujsagot. Ennyit kiadhat ra, es elmondhatja hogy megvan az elso jogtiszta jateka eheh...

ha offline akkor nem tudja letölteni

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

PiszkosFred
Nemreg volt valamelyik offline pcs ujsag melleklete, talan onnan..

PiszkosFred
Ejnye. Most talaltam a neten egy portreszerkesztot, amellyel a jatekban talalhato - igencsak statikus - karakterkepeket lehet szepen atbuheralni. Csak azt nem ertem, en eddig miert nem tudtam rola???? ;]

(fel is raktam azonnal, nekifutok ujra az uj bandaval...)