Wizardy 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Meg egy nagy csapattal is legalabb egy ev. Tudom mert csak a TCM 2004 amit en forditottam mar az is tobb mint "4MB" szoveget tartalmazott es tobb mint 4-5 honapig tartott.
Es egy ilyen jateknal nem eleg szimplan a forditas koordinacioja, hanem hihetetlen turelmet es odafigyelest igenyel, hogy az eredeti szovegek es fejtorok megtartsak a jatek eredetiseget es hangulatat. Lasd pl a Magyar Fallout project.
Le a kalappal sracok elott.
Raadasul hihetetlen mennyisegu a szoveg es a forditok van, hogy mas stilusban forditjak a szovegeket.
Amugy Fred szerintem a jatekok legtobbjet min 80% onkentesek vegzik a sajat szabadidejuk raforditasaval.
Sajnos a legtobb nem uti meg a minosegi szintet, Tisztelet a kivetelnek, mint pl Randal,Hunnenkoenig,Hykao,Imyke,Zagash a Falloutos sracok.
Elnezest kerek azoktol akiket kihagytam volna.
Es ugye ha mar nehany nehany mondatos project mar nem uti meg a kivant merteket, akkor bizony egy RPG eredetisegenel es minosegenel, mar sokkal nagyobb az elvaras.
Raadasul sajnalatos modon hihetetlenul sok olyan egyen van , akik csak a kezdeti fellangolasnal forditanak le nehany mondatot, aztan eltunnek a sullyesztoben annelkul, hogy hogy meg arra vegyek a faradsagot, hogy barmilyen indokkal visszamondjak az egeszet.
Ilyenkor szokott az jonni, hogy valami tortent a vinyommal es elveszett az anyag.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
PSN ID.: Beegabor
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Ha komolyan gondoltad, es nem erre ment ki az elozo kommented, akkor ez esetben felreertettem es elnezest.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Viva La Virus1!!!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ha végig ilyen helyszínek lesznek akkor hamar elmeg ymajd a kedvem....
A strand azért tetszett!:)
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Viszont eredeti Wiz8-am még nincs, úgyhogy már el is döntöttem, hogy megveszem a PC gurut - igaz, ezzel gyakorlatilag nem támogatom a néhai Sir-Techet, de mégis.
A Wiz8 sajnos nem volt anyagi siker soha (pedig nagyon megérdemelte volna, a mai agyonsztárolt szaroknál (Doom3, Deus Ex Invisible War) fényévekkel jobb játék. Egyszerûen fel nem foghatom, hogyan nem volt egy kiadó sem képes meglátni mindezt, vagy legalább a játék régi hírnevére építeni.... na mindegy, nagy kár érte, értük.
DB
A ti kung-futok nem erõs!
DB
A ti kung-futok nem erõs!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
üdv.Solo
A következõ a gondom! Eljutottam Martenhez, akitõl azonban a destinae dominust nem kapom meg, mivel nincsen nálam egy insanity ellenes sapka...
A sámánt meg már nem tudom újra elõhívni! Pedig õ adná ide. Ha martent leverem, akkor meg a tárgy felvétele után az egész party insane lesz!!!
Mit tegyek?
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/30661.html