1661
Wizardry 8
-
Gyerekek a mage nem tud divine magic et?
Vagy csak az elején nem? -
Annyira nem vészes, elég ütős négyes ez...
Elején sokat kell alacsonyszintű szörnyeket ütnöm, hogy a kasztolók fejlődjenek, arnikában meglesz a bloodlust onnantól a harcos már szépeket üt, kicsit később meg a cane of corpus után már nem gond..
Hardban fogom kezdeni, hadd szóljon.
Egy gond van, hogy a ninjának kell fejlesztenem a lock/disarm trap tulajdonságát is amíg nincs knock-knock varázslatom. -
Nálam még sose fordult elő.
A négyfős parti nagyon izgalmas lesz ;) -
Most látom, hogy #894 , #893 ban is ezzel a problémával küzködtek mint én...Ezekszerint ez valami bug lehet...Tököm...Remélem az új partyval megúszom ezt.. -
Legfrissebb patch volt fenn igen...Na mind1 letöltöm újra(sajnos sehol nem látom már boltban pedig utólag megvenném), aztán újra 1.2.4 és 1.2.4 nocd exe hátha jó lesz:(
Most egy ilyen partival fogok indulni a 6 player helyett:
Lizardman fighter
Faerie Ninja
Elf Bishop
Valamilyen Mage
Azért akarok 2 castert mert imádtam első végigjátszásomnél mikor 2 idézett elementál szétkapta az ellenfelet pár kör alatt :) -
Zóanagyvarázsló #1056 Itt le van írva minden, nagyon jó oldal:
Flamestryke's Wizardry 8
Néha én is felakadok abban a küszöbben, de eddig mindig túljutottam rajta (1.2.4 - a hazai verzió alapból ilyen). -
A "legfrissebb" peccset raktad fel? En is vegigjatszottam anno, barmi fele tartosabb hiba nelkul. A mostani partyval meg nem jarok ott, de remelem nem lesz gond. Peccseltem az 1.2.4re, es eddig minden ment tokeletesen. (leszamitva a partym benazasait neha, de ez emberi hulyeseg, nem bug ;]) -
Patch után se lett jó...Fasza pedig...utóbbi időben ez a játék kötött csak le :S
-
Nekem is volt ilye, de aztán valahogy jó lett. Legújabb patch fentvan? -
Fura mert egyszer régen már végigjátszottam..Faszom :( -
Fasza asszem ennyi volt a wizardry 8...Programhiba lehet...umpani bázison egyik épületbe se tudok bemenni mert túl magas a küszöb...valami bug...Egyszerűen nem tudok belépni. -
Én el voltam tévedve ezekszerint...Azt hittem fegyvereket is lehet csinálni saját magának... Hol találni jobb fegyvereket a gadgeteernek Fred? -
Én EZ alapján csinálgattam mostanában, de anno az tuti, hogy végigpróbálgattam minden cuccot mindennel, aztán néha működött és lett belőle valami... ;] -
Valaki leírná hogyan lehet gadgeteer el itemeket gyártani? Esetleg van valahol lista ezekről? még www.gamefaqs.com on se találtam erről infót. -
matyi009 #1047 Nem találom a high voltage transformatort amit elvileg Mt. Gigas ban lehet találni de hol?
-
Zóanagyvarázsló #1046 Az egész cég szűnt meg, nem csak Wizardry folytatás nem lesz egyhamar (az ő nevükhöz fűződik a Jagged Alliance 1-2 is, melyek szintén elég jó játékok.).
Szakmailag mindenképpen sikeres volt, az eladásokat nem ismerem - különben is szerintem nagyon-nagyon jó, valószínűleg az utolsó komoly, igazi régivágású RPG-t tisztelhetjük benne. Esetleg a Wizards and Warriors-t érdemes még kipróbálni, ha teszik a W8 - még én sem próbáltam, de tervbe van véve. -
csgj #1045 Ez a nyolcadik rész valóban nem volt sikeres, én meg csak ezzel játszottam :D De az elődjeit rengetegen imádták. -
matyi009 #1044 ezek szerint nem volt túl sikeres játék -
Nem nagyon van szo rola. -
matyi009 #1042 Nem csinálnak wizardry 9 et? -
matyi009 #1041 Umpani alagúttól pedig tök sok erős szőrnyek vannak!De ilyen szempontból elég hülye játék hogy minden állat megtámad álltalában és a ráják instant dead telnek, mert a ráják félénkek és azért olyan laposak hogy könnyen elbúlyhassanak nem nekirontanak mindennek!!! -
A Rynjinek ellen jól jön a Heal All, ...mivel mágia használók a Silence, Magic Screen, Soul Shield. Ha már nemtudnak varázsolni közel jönnek, és közelharcban már gyengék.
-
matyi009 #1039 A T'rang os küldetések meg tök jók!
-
matyi009 #1038 Aha már meg van jó sok élete!A ládához meg úgy lehet odamenni hogy Marten's bluffben van egy bálvány azt kell a hatodik ághoz vinni ahol van egy oltár kinyillik egy ajtó és ott van a sámán aki ad egy kulcsot amivel be lehet menni egy másik házba a ratkin treen és ott van egy luk a padlón ahol le tudsz menni oda. Meg le tudtam győzni Don Barlonét
aki huszadik szintü volt csak inni kellet néhány superman potiont és az a legjobb hogy nála volt a cone of corpus és még valami domine csak nem jut az eszembe, meg Bayin ba meg nem birok eljutni mert a mocsárból oda az út nagyon nehéz mert ilyen erős szőrnyek védik és mindig megölnek pedig 8 an vagyunk a partiban és 14-17 es szintüek, de az umpaniknál pedig elvégeztem a búvárleckét és van egy csomó buvárszerkóm és talán úgy át lehet menni bajinba a mocsárból, de nem hiszem mert úgy túl egyszerű lenne!!!! -
Noodlee #1037 Ha jól emlékszem, akkor a krokó egy alagúthoz hasonló kidőlt odvas fában lakik... -
Zóanagyvarázsló #1036 Ha bejárod az egész mocsarat, akkor meg kell találnod, én is addig kószáltam, míg belebotlottam.
A trynton-i kérdésre szerintem később derül ki a válasz a történetből, kár lelőni előre a dolgokat. Egyébként valószínűsíthető, hogy bármelyik végigjátszásban le van írva. -
matyi009 #1035 Ja és a mocsába él Crack e nyaékpai kitő gadgetter cuccokat lehet venni és az benne a poén hogy ha megveszed ezeket a dolgokat és utána megölöd mégegyszer ott van nála!! -
matyi009 #1034 Meg elvileg a mocsárban van egy krokodil aminek a bőréből páncélt lehet csinálni de én sehol nem találom merre van az? -
matyi009 #1033 hi na mi van senki nem ír rajtam kívül?Egyébként van a ratkin tree-n tryntonban egy ház ahol egy ketrec választ el egy ládától és van egy üzenet ,na oda hogyan lehet bejutni?vagy milyen varázslat kell? -
-
Aha, csak kettő a különbség. -
matyi009 #1030 Én 13! -
Én 33. -
matyi009 #1028 De arra még nem válaszoltatok hány évesek vagytok! -
matyi009 #1027 ja tényleg várjá eszembe jutott! tudom mert leesel ! -
bree #1026 Ez a hely a játék eleje körül van a Monastery-ben. Nem messze ettől a szobától találsz egy kulcsot, ami nyitja ezt a széfet. Csak arra vigyázz, hogy a mikor a szoborhoz érsz, ne állj előtte. -
Jó ezeket olvasni. Fantasztikusan jó ez a játék. -
matyi009 #1024 A végigjátszásban van két mondat amit nem értek hgy hol van:
a széfet csak úgy tudjuk kinyitni, ha a szobor kezében tartott koponyát megérintjük. A falban megjelenő titkos rekesz tartalmazza azt a kulcsot, amelyikkel kinyithatjuk a trezort (resurrection powder)
Szerintetek mert én ilyennel nem találkoztam? -
matyi009 #1023 Ti egyépként hány évesek vagytok? -
Zóanagyvarázsló #1022 Csak faerie ninja tudja használni.