Wizardy 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Úgy döntötem ujra játszom ezt a játékot, van egy kis problémám, nincs kedvem kivállasztani a karaktereket bellöle, aki tud segiteni mit vállaszak ki? megköszönél, vagy ha talán karakter készitési tanácsot tudnál adni az is jó lesz.
elöre is kösz
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ugyanis identify item spellt csak a priest/bishop tud...ezt hogyan oldottad meg?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem csak ezért volt jó a tegnapi game, hanem bayjin en a ládában light swordot találtam :)
Elvileg ez a legjobb kard az excalibur mellett, viszont a bloodlusttal ellentétben ezzel mindig csak 1et csap a harcosom ...Fasz kivanmá pedig örültem neki ezerrel...
Hastet meg még nem tud tanulni a bishopom mindjá megnézem mi kell hozzá.
Fejlõdésre legalkalmasabb hely amúgy szerintem a bayjin falu, akárhányszor aludtam az egyik kunyhóban mire kijöttem ott várt az nmy(kb 5ször egymás után).
A támadás gyakoriságát a saját tapasztalatom szerint legjobban az adott fegyveres képzettség befolyásolja, legalábbis nálam így mûködik - az ideiglenesen felvett két Trynnie (Sparkle jóval gyakrabban Instant Kill-ez, mint a nindzsám) és a Dwarf Valkyrie tud többször támadni a csapatomból (olyan 60-70-es képzettségi szint óta).
Nessit ha az umpanik felõl közelítem meg amint belépek a mapra ott vár nessi... Lehet azt fogom csinálni, hogy a sziklafal mellett addig szaladgálok a ládához amíg nem lesz excalibur..Türelem rózsát terem..
Tegnap a swampban megtámadott 12db(!) Gregorszerû csápos "rovar"(Lvl18) eddig ez volt a legkeményebb csatám(web,freeze all, sleep csak olyan 10% ban hatott rájuk...) Ha nincs az earth elemental lordom hiába csapkodtam volna szépeket széttépnek mint a sz*rt.
Más..
Miért van az, hogy a Ninjám 80as speeddel is még csak 1szer támad körönként? Olvastam a Solo Faerie Ninja leírást a gamefaqs on ott a srác azt írja van mikor a ninja 5ször támad egy körben.
Vajon mit cseszek el?
Kipörgettem a faerie ninjámnak egy +20 sensest adó köpenyecskét :)
Remélem így jól fogja tolni a criticalokat 90 senses felett.
Szerintem mindkettõt fejlesztettem megosztva.
Érdekes hogy a Thrown Critical + Thrown Auto-Penetrate skillek miatt sok FAQ-ban dobáló ninját ajánlanak, de nekem nem vált be. Ez nekem egy elite partiban (SAMURAI-MONK-LORD-VALKYRIE-NINJA-RANGER) volt és ott amúgyis a hátsó sorba szorult.
The Effective Skill Level is determined by the Mastery Skill + 10% of the Realm Skill.
Effective Skill Level-bõl kell 60, ez a Divinity-bõl és az adott realm (Divine Magic) 10%-a. Tehát egy 54-es Divinity egy 60-as Divne Magic-kel pont elég.
Ne hari rendes vagy, hogy benyomtad, de pont, hogy 11. szinten már meg kellett volna kapnom és 13as..
Én is láttam ezt a táblázatot ezért csodálkozom, hogy nem kaptam meg..
Spell Character Level Effective
Level Purist Hybrid Skill Level
1 1 5 0
2 3 7 15
3 5 9 30
4 8 12 45
5 11 15 60
6 14 18 75
7 18 22 90
Remélem érthetõ, egyszerûbb volt bemásolni, mint magyarul beírni. A Summon Elemental egyébként 5-ös szintû divine varázslat.
Nekem most ez a 4es jónak tûnik:
Lizardman Fighter (egyelõre bloodlustal nyomul de megpróbálom majd nessienél kipörgetni az excaliburt(úgyse fog sikerülni)).
Faerie Ninja : Coc alap
Mage és Bishop
Amit nem értek, hogy Bishopnak 13. szinten még miért nem tudtam szintlépésnél summon elemental divine spellt választani :S
Az egy személyes ninjádnak a zárnyitást is fejlesztetted?
Vagy stealth, critical, staff and wand és kalap? (9 pontot kap ugye az pont 3 képesség).
Valamint elején strength, speed vagy speed és senses?
Az elején lehet hogy néha vissza kell töltögetni a mentést, de gyorsan meglépi az elsõ 6-7 szintet a rengeteg XP miatt és onnan már nincs megállás. A stealth miatt az AC annyira fejlõdik hogy egy idõ után alig bírnak megütni a szörnyek.
NPC-t csak egyszer használtam: a Crock emberrablásnál muszáj valakit felvenni, hogy õt rabolják el :)
Érdekes ez a nagy különbség, késõbb volt egy 6 fõs partiban hátul egy shuriken dobáló human female ninjám, annak ha a hátába kerültek akkor biztos kinyírták.
Az rémlett, hogy sokszor tetem ki tagot, majd késöbb újra felvettem.
Nálad a pont:)
Szerintem ott van a félreértés köztünk, hogy én a saját 1-6os karakterre mondom, hogy nem dobhatod ki õket, vagyis ha hat fõs partyval indulsz neki a kalandoknak, akkor végig minium hat fõvel kell menned, nem tudod ezt a számot csökkenteni, az alap karaktereket kidobni. Míg te azokról beszél(het)sz, akikkel menet közben találkozunk, és akik ideig-óráig a partyval tartanak. Egyébként ezek az NPCk nem mindenhova tartanak veled, vannak zónák, ahova õk nem mennek be, ekkor elhagyják a partyt. Még Vi is, aki viszonylag sok helyre veled tart, de õ is kiszáll addig a partyból, ha olayn zónához érsz, amelybe nem akar bemenni. (ha jól emléxem, akkor a Savant területeket - érhetõ okokból;] - elkerüli. Bár ez csak egy kósza emlék, az új partymmal nem járok még ott)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lehet, hogy rosszul emlékszem...
Gyönyörû lenne :)
Kérdés: Hogyan lehet elküldeni karaktert a csapatból?
Mert olvastam egy faerie ninja leírást gamefaqs.com on ott úgy kezd a srác, hogy faerie ninja + pap ami gyógyítgatja az elején.
Gondolom elsõ pár csata után elküldte a priestet, de én nem találtam a karakterlapokon belül ilyen gombot.
Itt pedig egy végigjátszás található.
Flamestryke's Wizardry 8
Kattints rá a térképen az Arnika-Trynton Road-ra, majd utána lent a szövegben a Cemetery-re!
Ja és az umpanik elõt se találok rúnákat
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
1 gondom van még most, hogy a calzone/barlone is rögtön rám támad...
Ha leölöm õket, hogyan fogom késõbb megszerezni az astral dominaet?
Ha meg nem ölöm le akkorsem fogja így már megszerezni nekem szerintem, hogy ellenség...Ehh.
Valaki nem tudja fejbõl mit ne csináljak, hogy ne legyenek rögtön belépéskor ellenségeim?
Másik dolog... Magem 10es szinten 70es divine magic szinttel / 100 intelligenciával még nem kapta meg a summon elemental varázslatot...Annak mi a követelménye?
Ma megint ott leszek az umpani bázison(az új partyval) kíváncsi vagyok jó lesz e ...
Ha nem akkor mahinálok valami vsync dologgal...
Köszönöm szépen az infót!
Also, vertical synchronization affects your ability to jump. If you have difficulties going up stairs, change your driver settings.
Lehet hogy a küszöb probléma is ettõl van?
Meglepõdve olvasom hogy gyorsabb processzoron túl gyors a játék, be kell állítani a kompatibilitást windows98-ra
Imádom ezt a játékot, de kár, hogy már nem csinálnak normális rpgket..
:(
Istenem egy wizardry9 vagy egy Might and magic 10(az 5. részre alapozva) esetleg egy Baldur's Gate3... kár, hogy nincs igény csak az fpsekre meg az rtsekre tömegszinten..
Na de sebaj addigis megyek, küzdök, hogy végre meglegyen a cane of corpus is ;)