Win XP problem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem megy
VIRUS!
Ez kifejezetten a SIRCAM virus! elöbb utóbb semmilyen .exe kiterjesztésű program nem indul el, mind azt irja hogy nem win32 program....
Ez kifejezetten a SIRCAM virus! elöbb utóbb semmilyen .exe kiterjesztésű program nem indul el, mind azt irja hogy nem win32 program....
segÍtsetek!!
most tettem fel az XP-t és nagy bánatomra nem megy rajta a Win Commander (eddíg csak a 4.54-et próbáltam)
MIÉRT????????????? Vagy van valami másik ami hasonló tudású és megy is rajta??
Köszi
most tettem fel az XP-t és nagy bánatomra nem megy rajta a Win Commander (eddíg csak a 4.54-et próbáltam)
MIÉRT????????????? Vagy van valami másik ami hasonló tudású és megy is rajta??
Köszi
Mostmar kezdi a tobbi program is a "is not a valid Win32 application" szovegelest... Nem tudom mi lehet a baj.
Te is valoszinuleg NEROval irtad (vagy aki irta, azzal irta) a CDt ... az a program nem kepes .ISOt mindig normalisan felirni, es BIN/CUE fileokkal is elofordult, hogy elromlott. Borzalom. Nekem is van egy ilyen XP cdm 😞
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Ha valakinek van xp cédéje nem küldené el most nekem a cd-ről (\I386\ASMS\6000\MSFT\WINDOWS\COMMON\CONTROLS\controls.man)
file-t az én cdmről csak ezt az eggyet nem lehet olvasni és nem is sikerül telepíteni az xp-t
köszi
file-t az én cdmről csak ezt az eggyet nem lehet olvasni és nem is sikerül telepíteni az xp-t
köszi
Bakka. Szerintem xp le...Me-t föl, aztán másik partícióra XP.
Így nem hinném, hogy megy...ha igen, csak elég bonyolultan.
Így nem hinném, hogy megy...ha igen, csak elég bonyolultan.
Hi !!!
Hogyan lehet a Millleniumot es az XP - t egyutt futtatni ??? Most az XP van fent, de szertenem egy masik particiora a ME - t is feltennni de annak a telepitoje pofazik valamit, hogy NTFS fileok vannak a gepen !
Most igy all :
C:\ itt van az XP
Szertnem a D:\ re tenni a ME-t, az Fat32
Hogy csinaljam ??? Segitsetek , lepesrol lepesre !!!
thx
Hogyan lehet a Millleniumot es az XP - t egyutt futtatni ??? Most az XP van fent, de szertenem egy masik particiora a ME - t is feltennni de annak a telepitoje pofazik valamit, hogy NTFS fileok vannak a gepen !
Most igy all :
C:\ itt van az XP
Szertnem a D:\ re tenni a ME-t, az Fat32
Hogy csinaljam ??? Segitsetek , lepesrol lepesre !!!
thx
Nincs vírusod? Esetleg ha húzod a procit, akkor az IDE vezérlő nem bírja a nagy frekit és hibázik. Volt már ilyen...
Szoval, olyan problemam van, hogy a winampot (meg egy par mas progit) nem birok rendesen hasznalni: pl. felraktam a winampot, mukodott rendesen, masnap bekapcsoltam a gepet, inditottam a wa-t es kiirta: winamp.exe is not a valid Win32 application. Mit lehetne ezzel csinalni, hogy mukodjon?
mas: a gyorsitokartya drivert nem engedi az XP, hogy telepitsem tip. ASUS V6600 GeForce256 32MB.
Remelem tudtok segiteni, elore is koszonom...
mas: a gyorsitokartya drivert nem engedi az XP, hogy telepitsem tip. ASUS V6600 GeForce256 32MB.
Remelem tudtok segiteni, elore is koszonom...
Ez a jellegzetes hiba a magyaritott windows-okkal. Nem kompatibilis az angol nyelvű driverekkel. Haverom is felrakta az Audigy drivert a friss HUN XPjére, azt már telepithette is ujra, ugy hazavágta.
Ez az egyik ok amiért soha nem fogok magyar nyelvü windowst használni többet.
Ez az egyik ok amiért soha nem fogok magyar nyelvü windowst használni többet.
Az a lényeg, hogy kiszedsz minden hardvert a gépből, ami nem szükséges, felrakod az XP-t és alapból nem teszel fel extra drivereket. Ha megy, akkor beteszel 1 kártyát, teszel hozzá drivert, stb.
Kaptam egy időben én is ilyen IRQ hibát. Utána lett nézve. Azt jelenti, hogy olyan szintű megszakítást akar kiváltani egy driver, amihez nincs joga. Jellemzően a betas driverek okoznak ilyet. Nekem a Live!-om csinálta a legújabb driverekig. Most már nem csinálja. A driver valszeg azért csinál ilyet, mert kilapoztak alóla egy olyan memóriacímet, amit nem lenne szabad és ez kivételt hoz fel, ami megszakítást vált ki. Ajánlom a WinXP feltelepítését minimális driverekkel. Használd, majd lassacskán rakd fel a drivereket. Ami után kihal, az a bűnös, abból kell frissebb.
baz scannelem be a történelem tételt, és a végén eddig 5-ből ötször újraindul a gép az XP alatt😊
Nem bírja a törit az XP?
Nem bírja a törit az XP?
Amúgy giga-mega thanx mindenért
Esküszöm, ez az XP hangulatfüggő!

Láss csodát... Norton Personal firewall fel, minden helyreáll..
Ki a halál érti ezt a windows-t😊
Ki a halál érti ezt a windows-t😊
BlackIce kikapcs 😊
Én is használtam egy darabig, de meguntam, hogy mindig blokkol mindent. Most legalább nem tudom ki, mivel pingelget 😊
Én is használtam egy darabig, de meguntam, hogy mindig blokkol mindent. Most legalább nem tudom ki, mivel pingelget 😊
Hi! Bocs hogy nem a témában kérdezek, de kellene nekem az adobe photo shop 5.0 újabb verz. Honnan lehet lehúzni?
Hali!
3 problémmám van amelyikből egy tulkép kérdés:
1.) probléma: az xp nem találja se a CD-olvasóm, se a CD-íróm. Eleinte csak néha-néha vesztette el őket és egy CD ajtó kinyit-becsuk segített rajta, de most semmit se talál ha berakok egy CD-t.
2.) probléma: ha gépemet leakarom állítani akkor a Kikapcsolás gomb után a Windows szépen kijelentkezik majd újraindul. Egyszerűen nem tudom leállítani a gépet kivéve ha több másodpercig (4) nyomva tartom kikapcs gombot de ez nem egészséges, régebben ezzel sem volt gond.
3.) kérdés: az xp új stílusu menüjéből tényleg kihagyták a rég használt elemek eltüntetése funkciót vagy csak én nem találom.
thx
3 problémmám van amelyikből egy tulkép kérdés:
1.) probléma: az xp nem találja se a CD-olvasóm, se a CD-íróm. Eleinte csak néha-néha vesztette el őket és egy CD ajtó kinyit-becsuk segített rajta, de most semmit se talál ha berakok egy CD-t.
2.) probléma: ha gépemet leakarom állítani akkor a Kikapcsolás gomb után a Windows szépen kijelentkezik majd újraindul. Egyszerűen nem tudom leállítani a gépet kivéve ha több másodpercig (4) nyomva tartom kikapcs gombot de ez nem egészséges, régebben ezzel sem volt gond.
3.) kérdés: az xp új stílusu menüjéből tényleg kihagyták a rég használt elemek eltüntetése funkciót vagy csak én nem találom.
thx
win2k nekem le is áll...
és az szerintem neked is, XP szívózik csak.
Valami tesztprogival nézd meg, miylen rendszernek látja az XP, pl sandra.
Ha AT-s, akkor cumi
és az szerintem neked is, XP szívózik csak.
Valami tesztprogival nézd meg, miylen rendszernek látja az XP, pl sandra.
Ha AT-s, akkor cumi
süti, mert valszeg AT-s rendszernek látja a gépet, nekem is csinálja, bár nem iylen lappal.
A biosban állítsd át, hogy mit csináljon, ha megnyomod a powert, akkor nem kell 4mp-t várni, ennél többet nem nagyon lehet rajta segíteni.
Illetve, ACPI be van kapcsolva XP-ben? és BIOSban?
A biosban állítsd át, hogy mit csináljon, ha megnyomod a powert, akkor nem kell 4mp-t várni, ennél többet nem nagyon lehet rajta segíteni.
Illetve, ACPI be van kapcsolva XP-ben? és BIOSban?
Hali emberek az miért van hogy bizonyos cdket nem olvas be az xp (amiket beolvas a millenium)? Ugyan ez volt 2000-rel is..Milleniumba beolvassa 2000 be meg xp be azt mondja hogy nincs ilyen meghajtó...
Hát én a fireburnert szeretném működésre bírni XP alatt, vana valami reményem?
Egyáltalán milyen progikat használjak XP alatt CD írásra?
Gondolok én a bin fileokra, turkálás az ISO-k-ban és ilyenek(tudjátok szokásos warez dolgok).
Szal Help plz
Egyáltalán milyen progikat használjak XP alatt CD írásra?
Gondolok én a bin fileokra, turkálás az ISO-k-ban és ilyenek(tudjátok szokásos warez dolgok).
Szal Help plz
megpróbáltam installálni cd-ről, és vinyóról is... ugyanaz volt a végeredmény... Azért kössz a választ...
Jaja! 😊 Csak legalább addig eljutottam volna!
Nekem az üzenetek jönnek be, amiket elémrak. Hogyaszondja a "munkacsoport neve nem elérhető", meg ilyen zagyvaságok. Komolyan mondom a magyarral az a legnagyobb gáz, hogy előbb le kell fordítani angolra 😊
Eddig nem voltam híve a magyarított op rendszereknek. Hozzáteszem nem sznobságból, csak valahogy az eredeti angol verzió egy kicsit mindig jobban működött. Na ezután sem fogok többet magyar win-t föltenni az tuti! XP Prof HUN szépen földzsanázott. Hogy legyen hangja is, Audigy driver ráeresztés következett. Furcsamód kérdés nélkül újraindult a verda. Indulásnál mindenféle keresztcsatolt filt-t jelzett + mindenféle hibaüzenet. Érdekes, az angol verzióval soha semmi gondom nem akadt!
Szeva!
Ahogy elnezem, a tobbsegnek sikerult a telepites.... Nos nekem meg az se... Felmasolja szukseges fajlokat, ujraindit, megvizsgalja a hardverkornyezetet, illesztoprogikat betolti, es amikor a graf. kepernyonek kellene megjelennie villog a kurzor a bal felso sarokban.... es semmi, csak RESET.
Nos, valaki meg tudna mondani mivel lehet gond? Hardverinkompatibilitás??? Amd Duron 750 Mhz, Fujitsu HDD, Geforce 2 Mx200, 128 MB RAM, nem tudom elkepzelni mi a franc lehet a gond, elore is koszi....
Ahogy elnezem, a tobbsegnek sikerult a telepites.... Nos nekem meg az se... Felmasolja szukseges fajlokat, ujraindit, megvizsgalja a hardverkornyezetet, illesztoprogikat betolti, es amikor a graf. kepernyonek kellene megjelennie villog a kurzor a bal felso sarokban.... es semmi, csak RESET.
Nos, valaki meg tudna mondani mivel lehet gond? Hardverinkompatibilitás??? Amd Duron 750 Mhz, Fujitsu HDD, Geforce 2 Mx200, 128 MB RAM, nem tudom elkepzelni mi a franc lehet a gond, elore is koszi....
Sziasztok!
Van egy alkalmazásom, amit ha elindítok Win XP prof.- on, akkor 8bites színmélységre állítja át a kepernyő tulajdonságait. Vissza tudom állítani kézzel, de nem szeretném mindíg ezzel foglalkozni. Légyszi írjatok, ha tudtok segíteni. Köszi!
Van egy alkalmazásom, amit ha elindítok Win XP prof.- on, akkor 8bites színmélységre állítja át a kepernyő tulajdonságait. Vissza tudom állítani kézzel, de nem szeretném mindíg ezzel foglalkozni. Légyszi írjatok, ha tudtok segíteni. Köszi!
Hy!Melyik a legjobb crack a supergamez Ftp-jén ha az Xp hun Home-ot szeretném crackelni??
Kössz a segítséget előre is!
Kössz a segítséget előre is!
Hali!
ftp.supergamez.hu/upload/xpcrack
ftp.supergamez.hu/upload/xpcrack
Van egy baromi nagy problémám:
Nem tudok ezzel a rohadt xp-vel DVD-t lejátszani. Kipróbáltam már 5-6 dvd playert, minden felbontást, új video drivert, de a kép kb.3 perc után elakad(a hang persze megy tovább és a gép még csak le se fagy).Fogalmam sincs, hogy mit kéne tennem, nagyon kérlek titeket segítsetek!
Egy kétségbe esett ember
Nem tudok ezzel a rohadt xp-vel DVD-t lejátszani. Kipróbáltam már 5-6 dvd playert, minden felbontást, új video drivert, de a kép kb.3 perc után elakad(a hang persze megy tovább és a gép még csak le se fagy).Fogalmam sincs, hogy mit kéne tennem, nagyon kérlek titeket segítsetek!
Egy kétségbe esett ember
Én is most szedem össze havernak a drivereket, úgyhogy itt van magyarul is: http://netmod.fornax.hu/
http://netmod.borsodweb.hu/
http://netmod.borsodweb.hu/
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
nézd meg ezt az oladlt: http://netmod.intracom.gr/
ált. a 2000-es driverek jók hozzá. A 9x-esek naggggyon ritkán, de még akkor se igazán! a többit nem tudom... :-))
Srácok,az mért van,hogy az Xp az IBM 40GB ATA100-as vinyómat is csak UDMA4-ben kezeli le???Csakúgy mint az ATA66-os Quantumomat....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Köszi szépen bobnak és Borgnak a segítséget, én is a 21.88as drivert használom már jó ideje. Most szétszedtem és összeraktam a vasat újra, ezzel úgy tűnik elértem, hogy ne rebootoljon állandóan, valószínű rövidrezárt valami mindig. Valamint visszavettem 850re a procit, az előzö 875 így is elég kritikus volt, ennél feljebb állandóan fagyott ME alatt is, úgy látszik XP még annyira sem bírja a húzást.
KRi2:CyberDriveot sürgősen cseréld le, az első olvasóm ilyen volt csak 24*esben, meg is bántam, hogy ilyent vettem. Fizess rá és inkább vegyél valami komolyabbat, vagy ha igény van rá, akkor már inkább DVD olvasóra.
KRi2:CyberDriveot sürgősen cseréld le, az első olvasóm ilyen volt csak 24*esben, meg is bántam, hogy ilyent vettem. Fizess rá és inkább vegyél valami komolyabbat, vagy ha igény van rá, akkor már inkább DVD olvasóra.