1046
Civilization 3.-Kinn van! Érdemes leszedni, ki játszik már vele?
-
#692 Konyorgom, valaki kuldeje el a tutorial es a civilopedia kivetelevel a szovegfileokat. Mindossze egy e-mailt kell kuldeni amihez csatolva vannak a fileok.
PLZ!
[email protected] -
#685 Konyorgom, valaki kuldeje el a tutorial es a civilopedia kivetelevel a szovegfileokat. Mindossze egy e-mailt kell kuldeni amihez csatolva vannak a fileok.
PLZ! -
#684 Konyorgom, valaki kuldeje el a tutorial es a civilopedia kivetelevel a szovegfileokat. Mindossze egy e-mailt kell kuldeni amihez csatolva vannak a fileok. -
#682 Valaki lecci kuldje mar el a txt fileokat. Nem tudok mit csinalni. -
BISMARCK #681 ÜDV!Felraktam az 1.29p-t,a Double your Pleasure-t és a hozzá való Kal-El térképet.Most a barbárok szivatnak.Hogyan lehet őket kikapcsolni?(a játék indításakor nem lehet,tehát valahogy menet közben kellene) -
noxon #680 Csákó!
Tudtok valamit mondani arra, hogy ha feltelepítem a gamét és gamézni akarok vele, olyan hibaüzit kapok, hogy hiányzik egy sound.dll. plíz help!!! -
Hazzard #679 crackelt patchről valaki valamit esetleg tud? -
#678 Valtozekonyak. Vannak tipikus tonnas csajok, de van egy rakat kurva jo no. Viszont vannak olyanok, akiknek kurvajo alakjuki van, de olyan a fejuk, mint egy pehelysulyu Star Trek idegennek.
Vki kuldje mar el a .txt fileokat plz. -
Xboxman #677 Milyenek az amcsi csajok? -
#675 Na akkor vki el tudja kuldeni oket? -
#674 Ja. Most epp a femili geperol irok. Az elozo ket uzi a sulibol ment. : ))) -
#673 Hmuda Amerikából??? Király! :)
Tényleg ottleszel 10 hónapig? -
noxon #670 Csákó!
Tudtok valamit mondani arra, hogy ha feltelepítem a gamét és gamézni akarok vele, olyan hibaüzit kapok, hogy hiányzik egy sound.dll. plíz help!!! -
#669 Sziasztok!
Honnan tudnám letölteni az ISO-t?
Köszi! -
hagen #668 Oké, akkor egy kis hibajavítás az előző üzenethez.
1. "ha egyik elit egységet megnyer egy csatát" - helyesen: egységed
2. "Nagyobb az esény" - helyesen: esély
3. "ha van Heroic Epic kis világcsodát" - helyesen: világcsodád.
4. "Végül, ha van 3 ... " - hiányzik: sereged (army)
Bocsi. Ezentúl először átnézem az üzenetet a Mehet! gomb előtt. -
hagen #667 Vezér (leader) keletkezésére akkor van esély, ha egy elit egységet megnyer egy csatát. Nagyobb az esény, egyrészt, ha te vagy a támadó, másrészt, ha van Heroic Epic kis világcsodát. Amelyik egység "létrehozta" a vezért, ezután már semmiképpen nem hozhat létre újabbat (az 1.29 patch óta az egységnek külön nevet is adhatsz). ezen kívül, ha van egy vezéred, addig nem fog új keletkezni, amíg fel nem használod valamire.
A vezérrel ugye lehet világcsodát 1 kör alatt felhúzni, VAGY egy sereget (army) csinálni. Utána eltűnik.
Egy seregbe 3 egységet lehet bepakolni, amik ezután együtt mozognak, hp-jük összeadódik, nem lehet őket szétszedni és upgrade-elni sem.
Ha van egy sereged (army) lehetőség nyílik a Military Academy és a Heroic Epic kis világcsodák építésére.
Military Academy: A városban, ahol ez van, tudsz sereget (army) gyártani, amibe ugye egységeket pakolhatsz.
Heroic Epic: Növeli a vezér keletkezésének esélyét.
Végül, ha van 3 (lehet, hogy 4, ld. civilopedia), lehetőség nyílik a Pentagon kis világcsoda megépítésére. Ha megépítetted, a seregeid már nem csak 3, hanem 4 egységet tartalmazhatnak.
Ennyi. Remélem hasznos infók voltak. :) -
Hazzard #665 http://www.navnetwork.net/cgi-bin/XDlz/xselect?xid=56563
innen lehet leszedni.. olvassátok el mivel kell letölteni mer külben szar lesz - persze csak próbájjátok ki aztán gyorsan töröjjétek le.. mer ugye ez illegális : )) -
Hazzard #664 ha már itt tartunk.. engem is =) -
#663 Engem is érdekelne. Hirtelen kedvet kaptam egy kis világhúdításhoz. : ))) -
xtaki #652 latott mar valaki hozza peccset?
ja esmikor lesz multiplayer peccs? -
hagen #651 Hahó!
Megjelent az új patch! 1.29f
Letölthető pl. a www.civfanatics.com oldalról.
A legfőbb újdonság az, hogy az Editorban végre lehet városokat/egységeket/kezdőpontokat stb., szóval mindenfélét beállítani.
Sajnos pár dolog kimaradt, pl. nem lehet az Editorban a civilizációk közötti diplomáciai állapotot(háború, szövetség stb) belőni, és nem tudom, hogy lehet-e "lapos" térképet csinálni.
Sajna crack még nincs.
-
xtaki #650 az ado merteket csk be kell allitani es koronkent megtermelt javakbol vagy penz vagy tudomanypont keletkezik...
a varosterkepen, ha leszedsz egy "termelo mezot" , akkor egy happy urge jelenik meg a lakossagot jelkepezo fejeknel...ha arra raboksz akkor beallithatod hogy adoszedo,tudos avagy ecceri boldog urge legyen
-
W.Wallace #647 Helósztok! Megérkeztem! -
hagen #643 Hát, úgy értem, hogy eleinte nincs rá lehetőség, aztán egy idő múlva pedig lesz, de nem tudom mitől függ.
Talán kell lennie egy bizonyos számú nagykövetségnek, vagy valami ilyesmi..
Igen-igen, Medicineman, arra gondolok, bár tuti, hogy nem a rifleman a feltétel. -
hagen #641 Hello!
A civilopédiában elkezdem az egységek szövegeinek fordítását. Stip-Stop.
Más: Mitől függ, hogy van-e lehetőség Kölcsönös Védelmi Egyezményre? Egyszerűen nem tudok rájönni, néha van, néha nincs. Talán a Right of Passage előfeltétel? -
Guriga #639 Frissítettem a civiliopedia fordítását. -
Guriga #637 Szia Hagen!
Jó ujra látni! Ha letöltöd a civilipoedia aktuális verzióját, a 1.21f-et, akkor már láthatod is mennyi van lefordítva belőle. De külön is fel van téve, az ugyan az, mint a magyarítás csomagban.
Én kb május 20 körül fogok egy kicsit nagyobb adagot fordítani.
Válassz egy részt, aztán hajrá, és küld el nekem, majd kiteszem az oldalra. Ide be is szólhatsz, hogy mit fordítasz.
Bye!
Guriga -
hagen #636 Hali!
Korábban a diplomávia fordításában próbáltam segédkezni, de aztán elmaradtam vele. Bocs, hogy nem jeleztem vissza, de akkoriban nem nagyon voltam gépközelben..
A civilopédiában viszont szívesen részt vennék. Mi(k) az(ok) a rész(ek), amivel/amikkel még senki nem foglalkozik? Megpróbálkoznék vele.
A program már letöltve! -
Guriga #634 Hali!
Na, hosszú hallgatás után keltsük életre a topicot...
Van egy civiliopedia forditast segito kis program a weblapon. Fordítók hajrá.... -
xOszi #633 Ha valakinek mégis kell, gamecopyworld-ön már megtalálja... -
Guriga #632 ..."meg persze a exe-hez is új crack kell"...
Már akinek.... -
xOszi #631 1 jó hír azért van az 1.21-el kapcsolatban, a diplomácia nem változott az 1.17-hez képest
De a többi text-ben van változás, meg persze a modban is, meg persze a exe-hez is új crack kell... -
xOszi #630 Kint van...
ftp.infogrames.com/patches/civ3/Civ3v121f.exe
Kb. 9 mega
xOszi -
Guriga #629 Nagyon úgy néz ki.... -
Guriga #627 Hali!
Frissült az oldal. www.tar.hu/civilization3
Az államformák rövid ismertetése került fel. -
Guriga #626 Hi!
A diplomácia fordítása teljesen elkészült. Le lehet szedni a szokásos helyről. -
Guriga #624 Durva, nagyon durva -
Spheriot #623 A legnehezebbebb fokozaton , huge mapon egész területet elfoglalva jön ki kb ez a szám. A végén elég pepecs munka, mert ha autora rakod a munkásokat ott ahol öntözöl átrakja bányára és csökken a lakosság. Huge mapon kb 50 munkással kell dolgozni hogy ne lepjen el a szennyeződés, azt meg egyenként irányítani, plusz kb 200 város kezelése kb. egy kör fél óra.
Szóval egy ilyen érték(15ezer pont) kb egy hónapi munka lehet napi 2-3 órával számolva.
-
#618 annyit visz az adott épület fenntartása -
Meszi #616 Egyebkent az 1.17-es patch csokkenti a korrupciot, ti mit allapitottatok meg ezzel kapcsolatban?
Ja a masik, kivancsi vagyok nektek mennyi a max pontotok amit eddig sikerult elerni?