Civilization 3.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xOszi: a levelet megkaptam, a fordítással viszont elég lassan haladok. Kicsit túlbecsültem a szabadidőmet.
Executor: A diplomáciai tanácsadónál, ha kiesik egy pofa, az üres helyen kell SHIFT + egérgombot nyomni (most nem tudom melyiket), és akkor kivélaszthatod, ki legyen az üres helyen. De nem csak üres helyekre lehet így betenni arcokat, hanem cserélni is lehet őket.
Guriga: A fagyás nem lehet attól, hogy a .bic fájlban át vanna kírva a korok nevei (középkor, stb.), az egységeknél viszont vannak olyan könyvtárak (army, leader, settler) amelyeket ezekből a nevekből képeznek. A leader mindenesetre nagyon gyanús nekem, mert kétszer is akkor fagyott ki, amikor elit csapattal győztem!
Executor: A diplomáciai tanácsadónál, ha kiesik egy pofa, az üres helyen kell SHIFT + egérgombot nyomni (most nem tudom melyiket), és akkor kivélaszthatod, ki legyen az üres helyen. De nem csak üres helyekre lehet így betenni arcokat, hanem cserélni is lehet őket.
Guriga: A fagyás nem lehet attól, hogy a .bic fájlban át vanna kírva a korok nevei (középkor, stb.), az egységeknél viszont vannak olyan könyvtárak (army, leader, settler) amelyeket ezekből a nevekből képeznek. A leader mindenesetre nagyon gyanús nekem, mert kétszer is akkor fagyott ki, amikor elit csapattal győztem!
Ja, szerencsére lehet cserélgetni a file-t játék közben... Így talán kiszűrhető mitől fagy.
A .bic file-ból kiszedtem az Ű Ő Í betűket. Eddig nekem nem akadt ki, bár sokat nem volt időm játszani...
Meg az elozo verzioval en fagytam egyet a hetvegen, mikozben animalta ket egyseg harcat...
Pár hiba ki lett javítva.
A .bic file-t is javítottam, nekem még nem akadt ki. Ha valakinek fagyna, szóljon!!!
A .bic file-t is javítottam, nekem még nem akadt ki. Ha valakinek fagyna, szóljon!!!
azt senki sem tudja...
Igazad van Guriga, nem is tudom, hopgy lehettem ennyire láma... 😊
Nem is vettem észre azt a könyztárat. 😊
De most már megy. 😊
Nem is vettem észre azt a könyztárat. 😊
De most már megy. 😊
Hi!
Ment egy emil!
Ment egy emil!
Na ez a baj, szerintem nem jó helyre másolod a txt file-okat.
A játéknak van egy TEXT nevű könyvtára, abba kell kicsomagolni a magyar fileokat és felülíratni a régieket...
A játéknak van egy TEXT nevű könyvtára, abba kell kicsomagolni a magyar fileokat és felülíratni a régieket...
Na ujra telepítettem az egész civet, és megin kicseréltem szépen mindent és ugyanaz a helyzet, mint régen, szinte minden angol...
De telepítéskor nem csinált ilyen txt-ket, tehát a txt-k bemásolásával nem írtam felül semmit sem.
De telepítéskor nem csinált ilyen txt-ket, tehát a txt-k bemásolásával nem írtam felül semmit sem.
Ha belenezek a script.txt-be tenyleg csak magyar szoveget latok, de megse magyar.
Majd ma ujra leszedem es felulirom, csak most nem otthon vagyok.
Majd ma ujra leszedem es felulirom, csak most nem otthon vagyok.
A tudományok neve és a civilizációk neve a bic fileban van.
A többi a szövegfileban. A tanácsadók teljesen magyarul beszélnek.
Ha belenézel a script.txt-be, akkor magyar szöveget kell látnod. Annak jónak kell lennie.
Szerintem töltsd le ujra a txt fileokat és rakd fel ujra.
A többi a szövegfileban. A tanácsadók teljesen magyarul beszélnek.
Ha belenézel a script.txt-be, akkor magyar szöveget kell látnod. Annak jónak kell lennie.
Szerintem töltsd le ujra a txt fileokat és rakd fel ujra.
A menuk is angol.Pl: amikor kivalasztom, hogy milyen terkeppel akarok jatszani, akkor csak a terkep merete a magyar, vagy az osszes segitom, aki a jobb felso sarokban megjelenik es tanacsokat ad, mind angolul beszel, de az orszagok nevei magyarok. Pl: The Angol army fears our Cavalary. Ugyanez van, amikor mas civilizaciokkal beszelgetek. Tulkepp ami magyar, az a civilizaciok neve, a tudomanyok neve, az espionage misszoknal amit felajanl, hogy csinalhatok, szoval olyan ossze-vissza. Pedig jol csinaltam mindent, bemasoltam a szovegfileokat, meg kicsereltem a .bic file-t.
Ja, most frissítettem a szövegfile-okat. A diplomáciát is.
És totálisan angol minden? A menük is? A diplomácia képernyőn? Mert annak magyarnak kell lennie. A szövegelés még angol, de nem mindig.
Ahová építetted az ügynökséget, a város neve mellett van egy jel, amire duplán kattintva tudsz espionage missziót végrehajtani.
és miután van ügynökségem és vannak kémeim mindenütt hogy csinálok "espionage missziókat"???????????????
Bár lehet azért nem látszik, mert nem bolti sajna.
Hát pedig sajna nem magyar a diplomácia.
Mindenki english. 😊
Hogy rakjam vissza? Az eredetit?
Mert most az van bent amit tőled leszedtem.
Mindenki english. 😊
Hogy rakjam vissza? Az eredetit?
Mert most az van bent amit tőled leszedtem.
A diplomácia és a civilopédia nincs kész.
A diplomáciának kb a fele hiányzik.
A civilopédiának több, mint a fele.
xOszi, dobj már meg egy emillel lécci, hogy hogy álltok.
Most csinálom a weboldalt, ami egy kicsit kulturáltabban fog kinézi. Ha valaki akarna segíteni, megköszönném. Főleg szövegek kellenének.
Nemsokára lecserélem, azt meglátjátok, miket kellene írkálni.
A diplomáciának kb a fele hiányzik.
A civilopédiának több, mint a fele.
xOszi, dobj már meg egy emillel lécci, hogy hogy álltok.
Most csinálom a weboldalt, ami egy kicsit kulturáltabban fog kinézi. Ha valaki akarna segíteni, megköszönném. Főleg szövegek kellenének.
Nemsokára lecserélem, azt meglátjátok, miket kellene írkálni.
Rakd vissza a .bic file-t és jó lesz.
Pedig levan fordítva egy csomó a diplomáciából.
Magyarnak kell lennie.
Pedig levan fordítva egy csomó a diplomáciából.
Magyarnak kell lennie.
Fagyni nekem is szokott néha gondolkodás közepette, és szintén laphibát okoz.
Guriga tőled töltöttem le a magyarított változatot, azóta csinálja ezt néha de nem vészes.
Amúgy, hogy lehet hogy nálam a diplomáciában semmi sem magyar, mikor már egy része le van fordítva?1,16-os patch.
Guriga tőled töltöttem le a magyarított változatot, azóta csinálja ezt néha de nem vészes.
Amúgy, hogy lehet hogy nálam a diplomáciában semmi sem magyar, mikor már egy része le van fordítva?1,16-os patch.
Ügynökséget kell építeni.
Tactical nuke: én csak a legvégső esetben használom.
Mit értesz valóságnak megfelelően alatt? Mert elég jól fejlődik. Piszokul csal néha, főleg nehezebb fokozaton.
Kommunista rendszer akkor jó, ha háborúzol. Nagyon hepik lesznek a csapataid. Viszont a termelés visszaesik, meg a tudományok is.
Tactical nuke: én csak a legvégső esetben használom.
Mit értesz valóságnak megfelelően alatt? Mert elég jól fejlődik. Piszokul csal néha, főleg nehezebb fokozaton.
Kommunista rendszer akkor jó, ha háborúzol. Nagyon hepik lesznek a csapataid. Viszont a termelés visszaesik, meg a tudományok is.
még pár kérdés:
-Mire jó az Tactical Nuke, illetve az ICBM, ha használata több kárral jár (nekem) mint haszonnal?
-A gép milyen szinten fejlődik a valóságnak megfelelően?
-SZoktatok néha komunista rendszert használni?igen/nem miért?
-Mire jó az Tactical Nuke, illetve az ICBM, ha használata több kárral jár (nekem) mint haszonnal?
-A gép milyen szinten fejlődik a valóságnak megfelelően?
-SZoktatok néha komunista rendszert használni?igen/nem miért?
1. Ki kell fejleszteni a kémkedést. És akkor tudod kikémlelni a városokat.
2. ???
3. növeli a kultura termelését, terjeszkedni fog a kulturális befolyásoltság, és a határok.
4. az templom egy sima épület, és minden városban tudsz építeni, a kolosszus egy világ csodája, és csak egy városban építhető.
2. ???
3. növeli a kultura termelését, terjeszkedni fog a kulturális befolyásoltság, és a határok.
4. az templom egy sima épület, és minden városban tudsz építeni, a kolosszus egy világ csodája, és csak egy városban építhető.
Még nincs teljesen kész, és javítás alatt van.
Ja, biztos, mert lapozási hibát okoz...
hagen: irtam mailt, olvastad? Fordítasz? Jelentkezz mailon lécci...
biztos hogy fagy? hagyd ott sokáig... úgy néz ki, mintha fagyott volna, de nekem még egyszer se...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Az a gond, hogy a magyarítást valamiért nem szereti. A .bic file, ha meg van szerkesztve, akkor fagy a program. Mi nem tetszhet neki? Talán az ékezetes betűk? Nálam akkor fagy le, amikor a gépi ellenfelek lépnek.
Segítsetek lécci! Főleg tesztelni...
Segítsetek lécci! Főleg tesztelni...
eredeti, 1.16os, nálunk rengeteget megy, és még soha nem fagyott le. van, hogy negyedórákat vagy még többet gondolkozik, meg se mozdul, meg a kép is elkavarodik, de le még nem fagyott, mindig továbbjutott...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Van itt olyan emberke, aki az eredeti angol verzióval játszik? És az 1.16os patch-csel?
Az érdekelne, hogy ki szokott e fagyni néha.
Az érdekelne, hogy ki szokott e fagyni néha.
Hi!
Nem tom mi van a táron, de nekem is rosszul jönnek be az oldalak. Sőt, pár file-t is letöröltek, most rakom vissza őket. Nemsokára kijavitom az oldalt, hogy lehessen a főoldalról is elmenni a letöltéshez.
Nem tom mi van a táron, de nekem is rosszul jönnek be az oldalak. Sőt, pár file-t is letöröltek, most rakom vissza őket. Nemsokára kijavitom az oldalt, hogy lehessen a főoldalról is elmenni a letöltéshez.
Az attól függ, mennyire fogékonyak a kulturális befolyásod iránt. Lehet segit a kém, de ha rajtakapnak, az nem jó...
hogy lehet városokat elszedni másoktól? Mármint tudom hogy lehet, de mik a számok? azaz, ha van egy egyedülálló város a közelemben akkor hány kör után fog nekem felajánlkozni? érdemes ennek érdekében egy kémmel propagandát csinálni?
Ez ha jól tudom azért van mert a városnak elfoglalod a környező területeit és ott nem termelnek. Magyarán szépen éhenhalnak mire beveszed a várost.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Biztos az a gond. Próbálj meg minél több várost összehozni és ne is állj le velük, amíg el nem éred a határokat. Nagyon sokra lesz szükséged.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nem az elején van a gond, hanem a közepétől kezdve! A középkorban még gyorsabban haladok mint ahogy az a valóságban történt, de aztán lelassulok, mintha elfogynának a kiaknázható lehetőségek. Városaim megtelnek, nem tudnak tovább nőni. A fejlődésem nem csökken, de nem is nő. Beáll egy bizonyos sebességre és kész. Lehet hogy ez a probléma? kevés a városom? Lendíthet az valamit ha több városom lenne? (általában 5-6 szokott lenni, majd az 1800-as években foglalok még egyet-kettőt).
A legegyszerűbb ha már az elején mindig a lekevesebb idő alatt kifejleszthető dolgot fejleszted és legalább 5-6 harcos kiküldesz felderítésre, mert a faluktol az elején kapsz technológiákat, amik sokat lendítenek rajtad. Az az 5-6 nem minden térképre igaz. Pl, max térképnél ez már nevetségesen kevés. Egyenlőre ennyi.
valaki taníccson meg jáccani! Mi kell ahhoz hogy gyorsan fejlődjek???? a középkorig jól haladok, 1400 as évekbben demokráciám van, de aztán a huszadik században már iszonyúan el vagyok maradva, miért? pedig a lóvém 70%-át a science-re költöm!!!! valaki segíccsen plííííííííííz
Nagyon lecsúsztunk a ranglistán. Felhozom már kicsit. 😊))
xOszi: Onnan kezdem, hogy #AIACCEPTWAR, rendben?
Már rájöttem... És fel is frissítettem a file-t. Le is lehet tölteni.
xOszi: Pár dolgot már igen, de igazából 7végén állok neki.
Legyen úgy, hogy a hátralévő dolgok második felét csinálom én, jó?
Legyen úgy, hogy a hátralévő dolgok második felét csinálom én, jó?
hagen: elkezdted mar forditani? Mert a vegerol a #USER-es reszek mar keszen vannak! Megy mail, meg kuldom a legfrissebbet.
Guriga: a diplomacy-bol nincs 2 verzsön, amit küldtem, jo mindkettöhöz.
Guriga: a diplomacy-bol nincs 2 verzsön, amit küldtem, jo mindkettöhöz.
Offtopic folyt.: Helló Roli!! Nahát milyen kellemes meglepetés! Sikerült új melóhelyet találnod? Egyébként terveztem, hogy mefveszem a CivIII-at, de ahol voltam ott nem lehetett kapni. Elfogyott. Mondta az eladó, de helyette beruháztam a Cossaks-ba. És nem volt rossz választás! Ha érdekel róla infó, akkor a www.pcdome.hu-n az ismertetők között van róla leírás + az olvasói cikkek között az enyim is megtalálható, bár még csak dióhéjban. RPG rulez! 😊 Bár én már nem nyomom. Remélem összefutunk valamikor egy sörözés keretében. Jó lenne.. Már a sör miatt is. 😊))))) Üdv!
XP alatt simán műxik. (az majdnem 2000)
Bocsi Árnyvadász, de szerintem nem én vagyok az.
Szinte minden stimmel, de Győrbe és Bajára nem jártam soha. Viszont tényleg szeretem a körökre osztott stratégiát. A CTP is a kedvencem volt (van, lesz)
Szinte minden stimmel, de Győrbe és Bajára nem jártam soha. Viszont tényleg szeretem a körökre osztott stratégiát. A CTP is a kedvencem volt (van, lesz)

Offtopic: Árnyvadász, ugye Te vagy az aki Baján járt fősulira? Oszt sokat szerepjatekoztunk?
Es ugye ti is szokat nyaraltok a Bahamán...
Szo-szo van akinek Win2000 alatt muxika az 1.16f verzió?????????
Es ugye ti is szokat nyaraltok a Bahamán...
Szo-szo van akinek Win2000 alatt muxika az 1.16f verzió?????????