Civilization 3.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak küld majd el nekem lécci és akkor kiteszem a lapra!
Valahogy osszuk ketté azt a diplomáciát, jó? Szólj, hogy honnantól kezdve az enyém. Addig is elkezdem hátulról előrefelé, ok?
A menüben a beállításoknál még van pár dolog ami nem tiszta, ha valaki tudja a lényegét írja meg! Azok nem lettek lefordítva.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Hmuda, amit eddig fordítottál az megvan...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kénytelen vagyok ott folytatni a fordítást, ahol legutóbb frissítve volt. Kéretik nem azonnal késeket rántani és sikítozva berontami a szobámba, ugyanis a legutóbbi frissítés még a game conceptek befejezése előtt volt. Kérem elnézésetek.
A diplomáciát fordíthatod, csak xOszit meg kell kérdezni, hogy hol tart. Nehogy kétszer legyen fordítva ugyan az a rész.
Elkezdtem csinálni a modot is, de valamiért kifagy. Úgyhogy egyenlüre azt tesztelem.
Az ICQ olyan mint kb a Messenger. Látod, hogy ki van online a listádban szereplők közül. És tudsz csevegni, file-okat küldeni stb.
Meg mindent letöltöttem Guriga oldaláról is.
Mi az az ICQ?
A diplomáciát már fordítják...
ICQ-d van? Egyeztetni kéne.
Nagyobb hiányosság már csak a Civilopédiában és a diplomáciában van.
Lassan a mod file-t is kijavítom az 1.16os verzióhoz.
Bye!
Az editorral át kell nevezni az egységet, viszont az egységet tartalmazó könyvtárat és ini file-t is.
Ha magyarítani akarsz, akkor össze kellene hangolnunk a munkát, írjál lécci, ha gondolod. Ne dolgozzunk kétszer...
De akár a windows commander is lekezeli lazán.
Más:
Deity fokozaton sikerült mr valakinek eredményeket elérni? Mert kicsit gáz, hogy az ellenfelek az els? 3 körben letesznek legalább 2 várost, de lehet, hogy 3-at, míg ugye én örülök, ha annak az 1 settler-nek találok jó helyet ennyi id? alatt. És ugyebár innent?l kezdve gyakorlatilag én vagyok a leggyengébb folymatosan (mindenben).
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
ez az .ace egy tömörített fájl?
hát ez baró
és mi tömöríti ki?
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
1. Le kell venni a termelésből az emberkét. A városképernyőn látszik, hogy hol termelenek és mit. Na, ott kell leszedni a fickót és lesz belőle művész.
2. Ki kell irtani a dzsungelt és ki kell fejleszteni a kórházat.
3. Duplán ráklikkelsz egy idegen egységre és az uralkodója elé kerülsz. Ott lehet csereberélni.
Szóval az eredeti patch-ot installáld fel. Elindítod, megmondod neki, hol a játék ha kérdezi.
Amikor készen van, nocd-s krekket tömörítsd ki a játék könyvtárába. Felül fogja írni a játék eredeti exe file-ját.
Viszont jó ha tudod, hogy ha magyarítva volt a játékod, akkor a Text könyvtáradat le kell cserélni az 1.16f verzió magyar változatára. Sajnos a magyar mod még nincs kész az 1.16f verzióhoz. És ne felejts el biztonsági másolatot készíteni, mielőtt nekiállsz pacsolni 😊))
tudom hogy nagyon hülye vagyok, de ezek vannak meg
az eredeti patch, illetve ez a civ3_116f_exe.ace fájl
gondolom ez lehet a crack, de hogy a pitlibe működik?
ha átírom csak civ3116f.exe-re nem csinál semmit, el sem indul...
bocsánat a hülyeségemért, de tényleg nem tudom mi van
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
www.tar.hu/civilization3
és az a letöltött file egyébként sem akar elindulni 😞 (mer'hogy nem is ismeri fel exe fájlként...valami nem Win32 alkalmazás...)
izé? most akkor mi van?

feltettem a patchet, de mit csináljak a töréssel?
help plíííz
www.tar.hu/civilization3
címre, mert elfogyott a tárhely a régi oldalon.
Egyenlőre még él a régi cím is, kb január közepéig.
1.16f magyarítás kipróbálva és letölthető állapotban. (még azért hiányos kicsit...)
De végre ma nekem is meglett eredetiben.
Fent is van. A nocd patch is felkerült.
Még nem teszteltem, egyenlöre az 1.07f-et csinálom. Utána jöhet ez is.
Végre holnap meglesz az eredeti gammám!!
A diplomáciácia is készülget, ha valaki érdeklődne.
Frissült a magyarítás! Akinek 1.16os pacsa van, az vigyázzon mert fagyni fog, ha kicseréli a fileokat.
Lesz külön az 1.16os hoz is magyarítás. Csak még nem tudom mikor...

a konfigom: win XP, 1024x768 felbontás 60 Hz-en, 393MBRam, TNT2, 700MHz heeeeeeeeeeeeeelp
Guriga: kijavítottam, ha ezzel megelőztelek, akkor küldöm a diplomacyval együtt.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Mármint a patch törés, bár én amúgy is naponta néztem, hogy kijött-e már 😊.
Egyébként a 23.11-es driverrel valóban megjavult a scrollozás, de azért kell a patch, mert van benne pár dolog, ami tetszik.