Civilization 3.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

..."meg persze a exe-hez is új crack kell"...
Már akinek....
1 jó hír azért van az 1.21-el kapcsolatban, a diplomácia nem változott az 1.17-hez képest
De a többi text-ben van változás, meg persze a modban is, meg persze a exe-hez is új crack kell...
Kint van...
ftp.infogrames.com/patches/civ3/Civ3v121f.exe
Kb. 9 mega
xOszi
Nagyon úgy néz ki....
Hali!

Frissült az oldal. www.tar.hu/civilization3

Az államformák rövid ismertetése került fel.
Hi!

A diplomácia fordítása teljesen elkészült. Le lehet szedni a szokásos helyről.
Durva, nagyon durva
A legnehezebbebb fokozaton , huge mapon egész területet elfoglalva jön ki kb ez a szám. A végén elég pepecs munka, mert ha autora rakod a munkásokat ott ahol öntözöl átrakja bányára és csökken a lakosság. Huge mapon kb 50 munkással kell dolgozni hogy ne lepjen el a szennyeződés, azt meg egyenként irányítani, plusz kb 200 város kezelése kb. egy kör fél óra.
Szóval egy ilyen érték(15ezer pont) kb egy hónapi munka lehet napi 2-3 órával számolva.
Efreet
annyit visz az adott épület fenntartása

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Egyebkent az 1.17-es patch csokkenti a korrupciot, ti mit allapitottatok meg ezzel kapcsolatban?
Ja a masik, kivancsi vagyok nektek mennyi a max pontotok amit eddig sikerult elerni?
Ja, igazad van, már ki lett javítva!

NEM

akarlak megserteni... de illik visszaolvasni a forumban ... pl.: #577

Szerintem nem az xp a ludas. Én magyar xp-t használok, eredeti civ3, 1.17f patch, magyar verzió és nem fagy.
Inkább a játékkal lesz gond, méghozzá a videókártyával. Erre tippelek.
Szerintem próbáljátok az alaplapi videoókártyát letiltani és beletenni valami normálisat.
Javaslat: XP csere, mondjuk 98-ra, vagy ME-re. 😊
Boca
Helló Mindenki! Van egy nagy problémám, ha vki találkozott hasonlóval és tud segíteni, azt megköszönném! Jelenség: Adott 4 különböző gép. Mindegyik eleget tesz a játék feltételeinek. Minden gépen az oprendszer winxp. 2 gépen fut a játék, 2 gépen el sem indul, telepítés utáni első indításkor egy csomót vár, majd kiírja, hogy az xp sajna nem tudja futtatni a civ3.exe file-t. Nem crackelt cdcopy-s verzió.A probléma bármelyik patch felrakása után is megmarad, sőt a kompatibilitási mód változtatása sem segít. A 4 közül a leggyengébb gép PIII 667 compaq 256 Mb ram alaplapi videókártya
Most én is újra felinstalálltam, de angollal játszok egyenlőre, igy most nincs fagyás, de majd megpróbálom milyen lesz magyarral.
A windowst is most telepitettem ujra, szóval tulképp szűz rendszerre raktam fel, nem mintha ez a winfosnál számítana valamit...
Akkor nálad valami nem jó. Szerintem is rakd fel újra.
Megprobaltam az 1.17-est de nekem nem nagyon tetszik az az igazsag.Foleg az idegesit hogy nem latom a jobb also sarokban a panelen, hogy mennyi aranyam van es mi lesz a kovetkezo korben a bevetel.
Elöször a magyarítás nélkül próbáld, aztán a magyarral.
Ja bocsi, most olvasom, hogy van már 1.17 magyarítás is. 😊
Megnézem azzal mi a helyzet, fagy-e ugyanúgy.
Az 1.16-ossal játszom, még nem patchaltem fel, mondván azzal még nem műxik a magyar verzió ha jól tudom.
Melyik verzióval játszol? az 1.17essel?
Egyebkent a fagyas tovabbra is tapasztalhato.
A minap 4-szer fagyott le egymas utan, mar alig tudtam vele jatszani. Mindig vissza kell menni legalabb 3-4 kort es mindent ujra csinalni, hogy maskepp tortenjenek a dolgok, kulonben allandoan lefagy az adott kornel.
xOszi!
A civiliopediat .Dok elkezdte fordítani hátulról.
Az épületeket is megcsinálta félig, úgyhogy azt egyenlőre hagyjad, elküldöm neked a szöveget emilben.
Le lehet szedni a www.tar.hu/civilization3 oldalról.
Gamecopyworld-on kinn van az 1.17 törése...
Kicsit megint fejlődött az oldal. Van fórum is... Felkerült az új patch... Készülnek a csodák és az épületek.
na bazzzz....
Hmuda
A vírus óta szinte csak 1 címszóra volt időm. Az is lehet, hogy a maradékor teljesen másokra bízom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hagen: nem tudom forditottál-e azóta valamit, de már túljutottam az általad megjelölt részen is, úgyhogy ha még van kedved fordítani, inkább a civillopédiában segíts.
A diplomáciával hamarosan végzek!!!!
Guriga, megy ma belőle friss.
Efreet
van új peccs... 1.17f

Majd lehet fordítok belőle. Az utolsó állapota mi volt a fordításodnak? Az, ami most is fent van a neten? Vagy azóta már frissítettél?
Nekem a Worker Jobs az utolsó szekció, ami le lett fordítva.
Hmuda
Tényleg jó lenne ha valaki vállalna egy-két kategóriát, mert nagyon ritkán van időm fordítani.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ment egy emil!
Ok! Köszi!
Van MSN Messenger-ed? Tudnánk egyeztetni...
Épületeket bevállalom!
Hmuda
Nemnagyon van időm. Aki gondolja az vállaljon belőle címszavakat.

Hi!
Ha van kedved, akkor pl az épületekről egy hasonló összeállítást lehetne csinálni, mint a nemzetekről. Mire jó, mennyibe kerül, milyen hatásai vannak.
Én nekiállok a csodáknak. De csinálhatod az egységeket is, ha az jobban tetszik.
Köszi!
Na, kicsit frissítettem az oldalt.
Hmuda a civilopediát már nem fordítod?
Efreet
mindenhol van, "önkéntes" sorozás. megfog 1 lakost, és államformától-tudománytól függöen rögtön katonát meg pár nem túl vidám emberkét csinál belöle. hirtelen harci helyzetben jól tud jönni...

Hi
Nem tudja valaki, hogy mi az a DRAFT ikon?
A város beállításainál jelenik meg, ha jól láttam demokráciánál.

a balettpatkány

dtk1985
Még mindig nem megy a letöltés, még a www.tar.hu sem jön be. Légyszi ha valaki el tudja küldeni a magyarositást az küldje el emailben. Köszi

[email protected]

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Miért nem tudod letölteni?
Pedig működik... a tar.hu -t most próbáltam ki.
270K kb...
dtk1985
Hello!
Nem tudom letolteni a magyarositasokat sem az extra.hu, sem a tar.hu szervererol sem. Nincs fenn egy mas helyen mert nagyon kellene. Kb hany megás?

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Még nincs, mostanában dolgoztam... Remélem nemsokára lesz valami.
Guriga, tetszik az új design, szerintem jó lett! Ma még küldök egy frissitést a diplomáciából.
Hagen: azért ha valami kész van, küldheted nyugodtan...
Kösz DoK!

Ment egy emil...
Kijavítottam a leader neveit, hogy csak egy szóból álljon. Elvileg a nevek nem jelenthetnek problémát.
Az egységek átnevezése persze más tészta...
Én még mindig az ékezetes betűkre gyanakszom...
Guriga: ez előző üzenetem első mondata után: ?