1046
Civilization 3.-Kinn van! Érdemes leszedni, ki játszik már vele?
-
fucko #785 Na en akkor pontban 20:30kor a civchaten leszek,remelem leszunk 4en. -
dzsingisz #784 fönt van 401-635.-ig is, csak rosszul van belinkelve. bővebben ugyanott, a fórumban : hibás linkek topic, megtalálod mi a teendő . -
Guriga #783 Így igaz.
De icq-n is kereshettek, 12344085 -
aiguo #782 Eleg ha csak a PTWnoCd1.04f*crack-et rakod fel...:)))
Koszike! -
#781 Hali.
A Belmondorol szedtem le a PTW egy reszet, de a 401-tol 635. resz mar nincs fent. Esetleg van valaki akinek megvan? vagy ha tudtok mondani egy linket, halas lennek.
Udv. Boss -
fucko #780 Gamespyon?Azaz a civ3 multiplayer chatjen? -
Guriga #779
Holnap este, azaz csütörtökön 20 óra 30 perc és 21 óra 00 perc között a GameSpyon leszek és várom a játékosokat, akik kedvet éreznek kipróbálni a gémet. Jön BYpsilon is... -
dzsingisz #778 ha megvan a civ 3 alap ripp, azzal megy a ptw. -
dzsingisz #777 keresem, keresem, eddig nem sok sikerrel. nem egyszerü egy ilyen "régi" gamét megtalálni, pláne iso-ban. meg én is béna vagyok az ilyenekben.
turnless : persze, ki kell próbálni. utána ugyis kiderülnek a hibái. -
fucko #775 Turnlessben is nagyon sokaig fog tartani szerintem de turn basedben meg egy örökkevalosag,meg is orulok mig elottem 3an lenyomjak a koruket.A rippel is jo de ha talalsz civ3 alapisot szolj mar mer nekem is csak a ptw isom van meg a ripen kivul. -
dzsingisz #774 turnless : ez a szimultán módot jelenti ugye ? ha igen, ezzel nincsenek jó tapasztalataim. nagyon zavaró tud lenni, hogy pl. katonai akcíók alatt nem tudod kiszámolni a lépést, mert az ellefélnek nem kell megvárnia, amíg lépsz. az támad először aki gyorsabb, így komoly meglepetések érik az embert.
játék : nekem jó, ha esténként játszunk pár órát,
és akár következő nap fojtatjuk. hosszabb gamét legfeljebb hétvégén tudok beválalni.
bánat: van egy PTW kiegészítőm, de civ3 nélkül nem tudom használni.:(
öröm : viszont addig van rippem -
fucko #773 Nemtom meddig tartana de meg turnlessben is ha egyenloek az eselyek sztem legalabb 10 ora. -
fucko #772 En aszondom ircen civ3.hu csatin legyen aki jon mondjuk holnap este vagyis csutortok este,ha nem jo csut. akkor pentek este h asse jo akkor szombat,nekem barmelyik jo csak a mai nap nem. -
Guriga #771 Ez hihetetlen, hogy már van pecs hozzá. Na, azért köszi, már sikerült is feltenni.
Most már csak az a kérdés, mikor játszunk? -
aiguo #770 Felraknad az sgftp-re? nekem nem jon be kulfoldrol a "tar.hu"...:-))
Elore is koszi !
-
fucko #769 Nekem a rip valtozatom mar alapbol 1.04f mint mar irtam,tehat ha jol ertem nekem igy nem is kell pöcsölnöm?;) -
dzsingisz #766 hmmm. lehet emilben játszani? anno a panzer generalban myomtuk így. az sem rosz, bár egy ideig eltartana egy játék. -
dzsingisz #765 ez szuper, mennyit kerestem tegnap éjszaka ezt a ..... nocd patchet. valami link civ3 iso-hoz ? ha jól tom a PTW iso-hoz kell.
ja-ja irc lenne a legjobb. -
dzsingisz #764 én is erre gondoltam, ez csak így működik. -
Guriga #761 Ja,ja, a mirc jó lenne.
Honnan lehet ezt a paccsot leszedni? -
fucko #760 Hali!Lehet menteni a jatekban szoval ha elkezdjuk egy este es nyomjuk kidolesig lementjuk es folytatjuk kozos megegyezes alapjan.Mar vagyunk 4en igy pont lehetne egy jo kis 2v2 t nyomni.
A legjobb lenne vmi chat ahol 1szerre mindannyian tudunk irni 1masnak en speciell a mircre gondoltam:) -
dzsingisz #759 sorry, van patch, bár a hivatalos site-on továbbra sem találom. akinek nem 1.04-es van, rakja fel gyorsan, mert sok bug ki van javítva.
-
dzsingisz #758 ja, nekem is 1.04f a verziószám. az eltérést azért sem értem, mert a hivatalos oldalon semmilyen patch nem található a PTW-höz. -
dzsingisz #757 sziatok !
végre van multi, ugyhogy gondoltam jelzem: vagyok, és szivesen játszok én is. icq-m nincs, emilt gyakran nézem, irjatok, ha szükség van egy szorgos civilizáció-építőre :)
egyébként nagyon el lett kapva a multi, hihetetlen jó hangulata van. a hátránya -ha ez hátrány- hogy érdemleges gamét, csak megbízható, kialakult körrel lehet játszani, mert egyszuszra, lehetetlen végignyomni.
-
fucko #756 De azer probaljuk mar meg,en mar jatszottam ugyis hogy en createltem es 5 en voltunk szal nem hiszem hogy mindenfelekeppen szar azt eltero verziok miatt,es ha mindannyian magyarok jatszunk meg jol is megy majd nem laggol mint amugy szokott.Szal mondd meg mikor jo es ha bypilsonnak is jo nyomhatnank egy free for allt vagy csak 2en,persze turnlessben hogy be is tudjuk fejezni azer valamikor ezevben :) -
Guriga #755 1.01f -
fucko #754 Mer neked milyen verziod van? -
Guriga #753 Eltérő verzióval nem nagyon fogunk tudni játszani... -
Guriga #752 Ha nagyobb felbontásban akarsz játszani, és pl a windowst is nagyobb felbontásban hajtod, akkor a ptw.ini file-ba be kell írni az elejére: (a [Civ3PTW] szekcióba) KeepRes=1 ezzel a játék átveszi a képernyő felbontását. Ez érvényes a civ3-ra is, ott is beírhatod az ini file-be ugyan ezt. Sőt, ha a ptw-ben az intrót ki akarod hagyni, akkor a KeepRes=1 utáni sorba írd be, hogy PlayIntro=0 és nem fogja lejátszani az intrót. -
fucko #751 Nemtom de a rip verziot a warezcenterrol szedtem es atz alapbol az,de amugyis a neten sok koloknek van 1.04,es mar jatszottam is parat lenyomtam egy nemet kokot 10 perc alatt ;) -
Guriga #749 hogy lehet az 1.04? -
fucko #748 vagyis 1.04essel -
fucko #747 Hat en mosma rajottem hogyha 4.01 es verzios sraccal jastzok akkor mindig megy. -
Guriga #746 2050ben vége, de játszhatsz utána is, csak nem kapsz pontot. -
#744 sziasztok.
Fent van valahol mashol a PTW olyan formaban mint a Belmondon volt? ui. a 401-resztol nekem nem akar lejonni.
Thx -
Guriga #743 Na megnéztem, 1.01f verzió. -
fucko #742 nekem 1.04 rip verzio van es nemis tom megszerezni az isot de a rippel is ment igaz 10 bol 1szer:) -
Guriga #741 ICQ-n engem is elértek: 12344085 -
Guriga #740 1.001.f vagy valami ilyesmi a verziója.
Full cd-s krekkelt. Nem a Megax féle!!! -
fucko #739 Milyen verzionak kell csinalni hogy menjen multiban mer sztem a rip verzio 1.04f nem jo 1altalan multira.