1046
Civilization 3.-Kinn van! Érdemes leszedni, ki játszik már vele?
-
antijedi #883 izé, civ3 conquestben mik az ujdonságok? :P -
#881 szerintem igen -
#880 Kell hozzá az eredeti Civ 3? -
#879 2003-11-05 Civilization III: Conquests (c) Atari 49x15 MB DEVIANCE
már kijött a Conquests... -
#878 aranyon van a conquests, november 14-én jelenik + -
#877 Azt sajna nemtom. Nekem a CD-n volt egy update azt raktam fel. -
antijedi #876 ha 836 kb akkor jo
amugy ez melyik verziohoz van? -
#875 Próbáljátok ezt!
(amúgyis szarik a tar.hu a felhasználókra, akkor miért pont az oldalak tartalmával szarakodna? :PPP) -
#874 Úgylátszik törölték (mellesleg ne letöltésmanagerrel szedjétek). Megpróbálom mégegyszer felrakni. -
antijedi #873 hmm, nekem egy 0 méretü file jön le, pedig nem votl meg nagyon gondom uw-vel :P -
#872 Okés, ebben vannak a megfelelő tömörített fileok, lehet csemegézni. :D -
#871 Link
Elivelg jó. -
#870 Most töltöm fel, nemtudom, hogy 100%-os fordítás-e, de az biztos, hogy a Civilopédiának a Game Concepts része fullos (mivel én csináltam anno :DDD). -
#869 Én a DC++-rol szedtem és azon a CD-n alaból benne volt. Várjatok, felrakom őjket UW-re (kinek ez nem jó, akkor sorry, de csak ez van). -
#868 Hmuda, honnét lehet letölteni? -
antijedi #867 milyen cd-n van ez a forditas? :P -
xOszi #866 Hmuda: el tudnád küldeni a civilopedia befejezett fordítását? Anno én is fordítottam a diplomacy részt, Gurigától meg leszedhető a többi file, de Guriga oldalára soha nem került fel a végleges civilopedia... -
#865 Hihetetlen. A CD-n (mellesleg sikerült a Daemon Tools-t használni) pont az én megkezdett civiliopédia fordításom befejezett változaza van. Hüpp, olyan jó érzés, hogy ennyire elterjedtem. -
#864 Kösz, ennyit akartam tudni. :-) -
Darkboy #863 Nekem ez úgy működött - ha jól emlékszem - hogy feltettem, nem indult, de volt hozzá no cd is -
antijedi #862 daemon és alcohol is tudja mountolni... -
#861 Ja, de ripeket nem szenvedem. -
Darkboy #860 Van valahol egy no cd verzió is. -
#859 Hát a daemon toolsom támogatja a ccd filet, szóval remélem nem lesz vele gond. Ha meg igen, akkor hiába csesztem el egy napot az életemböl. :(((
Mellesleg nem tud vki egy Silent hill 1 lelőhelyet, úgy kedvet kaptam a kipróbálásához az otani 2. rész leírása alapján (nyilván előlröl kell kezdeni egy történetet. :) -
Darkboy #858 Én alcohol 120%-kal sziktam kiírni, az is csinál virt. meghajtót, de azzal nem megy. -
#857 De én nem akarom kiirni. Csak egy síma daemon toolsal akarom emulálni. -
Darkboy #856 Clone cd-vel kell kell kiírni: -
#855 Nehogy azt mondjátok, hogy ki kell írnom cdre, mert hülyét kapok. -
#854 ccd img sub -
antijedi #853 mármint miylen kiterjesztés?? :P
nem clone cd-s fileok? -
antijedi #852 mi a nevük? -
#851 Na most három file van. Eddig mindig bin+cue párossal operáltam, ezekkel mit kel csinálni Daemon toolsal? -
#850 Ja, most látom, hogy user limit van. :PPP -
#849 Köszi, de sajna nem akar beindulni a töltés. :((( -
Darkboy #848 http://free.x3.hu/djcom/index2.htm.
Ha ez segít, itt fent van még, de nem tudom, mikor törlik. -
Darkboy #847 http://free.x3.hu/djcom/index2.htm -
#846 Hát ez az, hogy CD-n sincs senkinek, pedig nem egyszer kerestem rá, nem egy hubon. -
antijedi #845 hmmm, dc++?
jobb 5letem hirtelen nicns, már elég régi game ahoz hogy sehol ne legyen fent... :(
esetleg ha van kiegel egyberakot gold verzio az talán még fellelhetőbb, de nemtom... -
#844 Na vki? -
#843 Felhozom, hátha vki tud helyet.