Civilization 3.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eredetileg mindegyik Civ játéknak vége van kb 2050-ben, mivel irreális lenne, ha nem fejlõdne tovább a tudomány annál a sszintnél.
...
Kiírtam a saját eredeti játékomat a CLONE CD-vel, mert féltve õrzöm az eredetit,(a másolat karcolodjon) és azt én is tapasztaltam, hogy ha letöröltem a CLONE-t a géprõl, akkor kérte az eredeti cd-t a játékhoz és nem indult, <#vigyor3>#vigyor3>tehát telepítsél egy Clone-t
Vagy a 1.29 verzióhoz van {no cd!}
Elõre is nagyon kösz!
\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"
Tom,h lehet szerkeszteni,csak kiszeretnék próbálni 1-2-t.
Érteni értem,csak mégis jobb lenne,ha magyar lenne.:)
Amikor felrakom a Civ3-ra az 1.29f patch telepítése után a magyarítást, nem indul el a tutorial játék, mert valami "modified rules"-sel kapcsolatos hibaüzenetet ír ki. Egészen pontosan a magyarításban található civ3mod.bic fájl felülírása után történik mindez. Érdekes módon, az 1.0-ás változatban lévõ magyarítással nem volt ilyen probléma. Van valami ötlet a probléma kiküszöbölésére? Esteleg ha az angol civ3.bic-et használom, azzal is jól megy a game?
...kösz! de én inkább magyarra gondoltam.
na mindegy, csá!
nagyon megtetszett és elhatároztam hogy megveszem....
Boldog karácsonyt mindenkinek.
ha tudod honnan szedhetem le: plz. help!!!
ha igen, és tudja akkor ugyan árulja már el honnan lehetne lecibálni a civ3-at? + a PTW-öt meg a Conq-et?! persze csak tisztán elméleti alapon...
Egyszer már sikerelt alacsonyabb szinten elég hosszú idõ alatt viszonylagos gyõzelmet elérnem. Csak nem fejeztem be. Kellett volna még kb 10-12 ICBM az egész Amcsi terület felégetéséhez a többi tizenvalahány mellé, de ott már tudtam, hogy én gyõztem:)
Alapból egy settler elõállítása 10 kör nem? és annyi idõ alatt nem biztos, hogy fejlõdik a város annyit.
Egyébként én mindig worker gyártásával kezdem, lehet, hogy ez is baj?
túl közel nem érdemes lerakni, mert akkor egymás elõl szívják el az erõforrásokat
jah, és kezd alacsony szinten, mert egyébként tényleg gyorsabban fejlõdik :-)
és kezdésnél a város letelepítése után (még mielõtt a workerrel elindulsz) állítsd 0-ra az adót (domestic advisor), és max.ra a science-t
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
1. letelepülsz
2. legyártod a legolcsóbb katonát
3. legyártod az új settlert
4. elmész új várost alapítani
Légyszi mondjatok valami jó kezdési stratégiát, mert az ellenfél állandóan gyorsabban fejlõdik mint én. Nem tudom miért, de sokkal több várost képes létrehozni és rohadt közel rakja egymáshoz.
Tudom, hogy a Civ3-ban ez a legjobb stratégia, de nekem akkor se jön össze.
Általában 7-10 kockával távolabbra rakom el a városaimat és lehetõleg olyan helyre ahol van erõforrás, hogy azért tudjon növekedni. Plusz az utakat is létre kell hozni. Így mire elérem az A.D. 0-át, kb van 8 városom, de már így is uccsó vagyok.
mindig a rómaiakkal kezdek.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C