25
  • sanya_
    Kiváncsi vagyok kinek fekszik le a M$(Ki írhassa a proci dobozára hogy best buy for WXP)
  • Bazz!
    Bazz! Az SSE-1 és a 3DNow! Professional ugyanaz, bazz! De nagy lámák vagytok, bazz!
  • Bazz!
    Bazz! Lámák vagytok, bazz!
    "A Windows XP szintén optimalizálva lett az Athlon és Athlon XP processzorokhoz. Az új Athlon XP már ismeri az SSE-1 utasításokat, és ebből előnyt is kovácsol a korábbi Thunderbird változathoz képest, a Microsoft legújabb operációs rendszere alatt." Ez igaz! De legalább ne írnátok pár sorral lejjebb ezt:
    "Az operációs rendszer nem támogatja azonban az Athlon XP 3DNow! Professional bővítését, ez a Microsoft szerint már csak a következő Windows változatba kerül bele."
    Bazz! De lámák vagytok, bazz!
  • MuERTe
    Cel400 64 mega rammal tökéletesen elég netezni. Játszani meg ez a gép 98 alatt is kevés :)
  • TheZsenyka
    Kedves setétparé! Jelentem alássan a Windows XP-hez hasonló stabilitású Win9x kompatibilis cuccmerákot még nem láttam... tessék fal felé fordulni és pihenni... gyógyszert bevetted?
  • item
    AMD K6-2 450 Mhz ez a céges gépem ! és a Német RC1-es eredeti WinXP fut ! 256 mb ram van a gépben ! Elfogatható teljesítményt nyújt ! Az biztos hogy nagyobb konfigga jobban dolgozik !
  • AnarchoiD
    a totalis minimum :

233 -as P1 64 megz rammal

en 300-as cerkan probaltam 64-rammal = AGYHALAL

elfogadhato gep : 600-as p3 198megz rammal , ezen mar el lehet puttyogni, gamolni egyebek

havernal lattam 1.3 -as TB -n 1gig DDR rammal, Gef3-al ... nos... hasitas volt

szal cerka 800 vagy PIII 600 tokeletesen eleg neki, es annyi ramot a gepbe amennyire tellik ;)