62
Star Wars Battlegrounds
-
Valaki nem tudná nekem feltölteni valahová a sw battlegroundot..az alapot??nagyon karcos lett a lemeze...már csak a clone campaign van meg
aki tud segíten az egy pm-et küldjön már.Köszönöm! -
C7 #61 császtok! OOM-9 kampány, 7es pálya, grassy plains. nem tud valaki valami jó taktikát? -
Richardix #60 Nah látjátok. Jó game ez. nekem még mostt is tetszik pedig ma már még a legminimumabb játékok is jobb grafójúak de vmi tetszik benne. jól elvok vele. -
Sikeres az tuti! Aki akar az pakoja fel gyorsan a GameSpy progit es jojjon mert minden este 11 utan 1000- el multizunk!!!! -
Idézet a PcGuru2001/12 számából JK2 - Jedi Outcast cikk:
''...Bíztató, hogy e játék esetében akészítők és a grafikus engine is külső forrásból származnak. Lehetséges, lenne, hogy ez a párosítás kell ahhoz, hogy végre sikeres Star Wars játék kerüljön a boltokba?''
Mocsy
-
Celern #57 :-)))) -
Hoppa! Viszavonom amit modtam! Ma este ugy 6 fele adtam neki meg egy esejt es jaccom es veszem eszre hogy mar 5 oraja nyomom es imadom! Ejjen a Star Wars nem csalodtam!!! -
Celern #53 Azért fura hogy akármilyen gagyi is, tök yol elvagyok vele :-)
Van ez így.... -
Nah most jaccotam hat... kicsit megijedtem bvaz... ha aze 2001 et irunk ... oszinten a AoE jobban nezzet ki... osztan meg mit kellet igy tulbonyoritani? nem jo ez igy :( -
Nyugodtan mondhatom , hogy tévedsz .Ez ezerszer gagyibb alkotás .Ott jól átgondolt egységek , kerettörténet és átvezető filmek voltak .Itt meg ...
Szóval nem lehet egy lapon említeni a két alkotást .Bár ha te mindenképpen ellent akarsz mondani és ez örömet okoz neked , legyen .Bár tuti , hogy egyedül maradsz a véleményeddel . -
ez pont red allert2 szintu :) -
Froce vagy Force nem mindegy... tul koran van meg ijenkor geee -
A Froce commanderbe egy jo resz volt... az is amikor nezem hogy hozza la a birodalmi lepegetot es az szep es nagy es aki az utjaba al ishten ovja -
Látom a hatás megvolt ! -
-
Azért ne vedd nagyon a szívedre a dolgot és kisírhatod a vállamon magadat , ha úgy érzed , mélyen a lelkivilágodba gázoltam . -
Ahogy írtam !
"...ha esetleg még van olyan játék , amiről nem tudsz pontos információt..."
Szóval szívesen segítek a "nyak fölötti sötétség megvilágításában" , mert látom , hogy ilyen gondokkal küszködsz .Szóval csak tanulhatsz tőlem , mert lehet , hogy hiányosak az információid - mégokoskább . -
, ezt hogy értsem ott a végén???
-
De komolyra fordítva a szót remélem, hogy ezt a segítséget úgy kell érteni, mint az SWG-nél, ahol a LA csak producer, mert, ha komolyan belenyúlnak a JK2-be, akkor annyi neki, mint az összes többinek az utóbbi időben... -
Te ennyit fáradtál ez miatt? Lol
De azért majd szólok, Okoska! -
Celern #39 Az minden igaz amit mondtok csak egyet el kell ismerni :
JOBB mint a Force Commander -
Hát persze !
GAMESTAR-ONLINE
LucasArts E3 Moviek
Az E3Coverage.com honlapra feltettek három újabb kézikamerás felvételt, ezúttal a LucasArts játékaiból. Ezen az oldalon belekukkanthattok a Rogue Squadron II-be, az Obi-Wan-ba, és a Jedi Knight 2-be is.
2001.06.12.
ZeroCool
Star Wars Jedi Outcast honlap és infó
A LucasArts tegnap bejelentett Jedi Knight II című akciójátékának már el is indult a "hivatalos honlapja", melyet itt találhattok meg. ezen felül kiderült némi infó a programról. Lássuk ezeket sorrendben:
- harci és lopakodó küldetések
- Quake III Arena grafikus motor
- két online játékmód: Jedi training és co-operative csapatjáték
Bővebb információt a jelenlegi hivatalos honlapon találhattok erről a játékról...
2001.05.18.
ZeroCool
Úton van a Jedi Knight 2!
A LucasArts hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint már készítik az egykor nagysikerű Jedi Knight című FPS játék folytatását, a Star Wars: Jedi Outcast - Jedi Knight II-t. A játék a méltán elismert Quake III egy átalakított-továbbfejlesztett változatát használja majd. Várható megjelenése 2002 tavasza. Hamarosan bővebb információt is találhattok a programról, természetesen itt, a GameStar Online-on.
2001.05.17.
ZeroCool
Jedi Knight II előzetes és képek!
A GameFirst honlapra feltettek egy rövid előzetest, a LucasArts nemrégiben bejelentett Quake 3 grafikus motorral működő third-person akciójátékából, a Jedi Knight II-ből. Ezen az oldalon a sok információ mellett megtalálhatjátok az első 5 játék közbeni képet is!
2001.06.01.
ZeroCool
PCDOME
Star Wars Jedi Outcast: Jedi Knight II
Fejlesztő: LucasArts
Kiadó: Activision
Megjelenés: 2002. nyár
Star Wars Jedi Outcast: Jedi Knight II
Eljött végre a pillanat, amikor megismerhetjük a LucasArts utolsó, szám szerint hetedik bejelentését a nagy E3 alkalmából. Azért az egy kicsit elszomorító, hogy a hét készülő játék közül csupán kettő jelenik meg PC-re. A másik PC-s játékról, a Star Wars Galactic Battlegrounds-ról már korábban beszámoltunk előzetesünkben...
...A Jedi Outcast készítésében a LucasArts szorosan együttműködik a szintén nagy hírnevű Raven Software-rel, aminek a legígéretesebb pontja, hogy a játék a Quake III Arena grafikus motorjának továbbfejlesztett változatát használja...Reméljük, hogy a 2002 nyarára előirányzott Jedi Outcast a fejlesztés során nem jut az Obi Wan sorsára, amelyet végül nem adnak ki PC-re. Talán ezt a játékot kapjuk helyette vigasztalásul. Csak győzzük kivárni!
HCGAMER
2001/05/17 22:10 - Ch00ler
Return of the Jedi
Gondolom már mindenki rongyosra nézte a fent említett filmet. Kár, hogy DVD-n nem lehet beszerezni, az legalább nem rongyolódna. Persze csak ezért :
Az E3 jót tett a Lucasarts mesemondójának is, mert végre hivatalosan is bejelentették a Star Wars: Jedi Outcast nevezetű gammát, ami tulajdonképpen a Jedi Knight második része, ami ugyebár a Dark Forces (de régen is volt ez már :-) második része volt :)) Van itt sorozat, csak nem látszik, hogy lenne.
Nem bízzák a véletlenre a dolgot, mert a megvalósítással a Raven Software-t bízták meg és a motornak pedig a kvakk 3-at választották (szerencsére :-). A történet ott folytatódik, ahol abbamaradt: írthatjuk tovább a többi arcot Kyle Katarn személyében. Sötét Jedi-ok is lesznek garmadával, nem kell félni.
Lucas bácsi univerzuma ismét csak tarolni fog, hiszen ismét csak megtalálható lesz egy halom olyan cucc, ami szorosan a filmekhez kapcsolódik. Meg persze gondoskodni fognak a multiplayer kiasználásáról is. Ez jót fog tenni a forgalomnak, ugyanis....
GAMEKAPOCS
Leendő Jedik, figyelem!
2001. augusztus 2, Csütörtök - Kiskis
Néhány újabb kép látott napvilágot a Lucasarts készülő játékából, ami nem más, mint a híres-nevezetes Jedi Knight folytatása. Végre nem saját fejlesztésű engine-nel dolgoznak, hanem a Quake 3 grafikai motorját használják föl, hogy ez mennyire hasznos, arról itt kaptok bizonyítékot. Addig is: többet Erővel, mint ésszel! ;)
Szóval csak szólj , ha esetleg még van olyan játék , amiről nem tudsz pontos információt .Szívesen körülnézek más , külföldi online újságok oldalain is ezügyben . -
SWG-t -
Az Outcastot a Raven készíti! Az AWG-t a Verant! :D
A LucasArts-nak már semmi nem adjas vissza a régi hírnevét... -
Emberek,ez a játék valami vicc lehet csak:)Mikor megy a vuki munkás és halat meg fát porszívózik:)Na elég is volt hirtelen...Gyorsan töröltem. -
Vagy esetleg a Monkey Island 5(ha készül) -
Én már csak egy reményt látok , hogy a "Jedi Knight II - Outcast" fogja visszahozni , a már teljesen fényét vesztett Lucasarts nevet .Az tényleg olyan játék lesz , amit a képek és előzetes ismertetések alapján ,már mindenki türelmetelenül vár .Remélem , hogy lesz belőle demó is egy próba elejéig . :) -
Szerintem , ha kicsit visszaolvasol , akkor láthatod , hogy a Stronghold-ot 99%-ban dicséri mindenki és tényleg ezerszer jobb , mint az AoE2 és társai .DE EZ !?! Itt pont fordított a százalékos arány és ha pl. beleolvasol a hasonló PCDOME-os topic-ba is , hát sok dicséret hmmm ... dicséret !?!?
Szóval erről ennyit . -
Jo pont ez volt a Stronghold topicba is hogy hujesek meg csunya meg baramosag oszt a francot mert en szerintem a Stronghold veri a Age of empiret de meg hogy! Mar latom hogy ez is kerva jo lesz -
egy rakas szar! -
Nem ! -
Nem rossz ötlet , de szerintem még túl korai lenne . -
Csináljatok egy külön Topicot a JK II - Outcastnak! -
(Ne szívd mellre) -
-
Ja olvastam PCGAMER-ben a leírását. Hát ember grafika gyönyöű lesz. És állitolag a gameplay is jo. -
Ezért csak egyvalami járhat !
-
Ezért csak egyvalami járhat ! -
Haha! Ilyen kis hülyeségen ennyit... Igazad van no, de azért... -
Kérlek bocsáss meg nekem! Igérem többet nem fordul elő! KÖNYÖRÜLJ!!!