98
Hangos a gépem!
-
Propeller #55 Nagyon teccik.... bin Laden: végre egy értelmes hozzászólás.
Kár hogy alig vette észre valaki. A tápot én is kivágtam már régen, és a hűtőventi is 6V-on megy. Úgysincs fent az oldala a gépnek, bőven elég neki annyi is. Jóféle procihűtőbordára egy normális tápvetit raktam fel, ami meg rajta volt eredetileg, eladtam
. Egy kis tölcsért hajtogattam alá alulemezből, hogy a nagy lapát az összes levegőt ráfújja a bordára. Hűt mint állat és SEMMI hang. Vízhűtés meg a FOP64 elmehet a ...........
-
Hali
Emberek a vizhűtés az tényleg halk?
Hol lehet beszerezni, és menyi körül van egy ilyen vizihűtő?
Nekem WBK38 van és a tévét alig hallom tőle.
Bye
-
Hát ha tulkiabáljátok akkor tényleg nem hallatszik a gép hangja.
A lényeg:
- tápegység hőfok/fodulatszám szabályzott
- Vízhűtéses processzor,nagyon sokan idegenkednek töle pedig ez a király! (Ettöl még nem muszáj huzatni!!)
- Winyót bele kell tenni egy mobil rack-be
,és ott már lehet hanszigetelni.
Eredmény a legyek és a szunyogok hangjára sem kell koncentrálni mert tisztán halatszanak!
-
én sem értem hogyhogy még nem törölték
minden mást szoktak
-
Ez most hardver topic? -
Jó, de máskor akkor se használd. Legalábbis rám. Köszönöm. -
keresztény
amúgy a zsidót így értettem: gazdag
mint ahogy a néphit szerint skót(én): szegény
-
A kereszténnyel ellentétben a zsidó szónak van egy bizonyos felhangja és szerintem te pont ebben az értelemben használtad rám. Ha nem így lenne, akkor miért nem a keresztény szót használtad rám? -
igazad van én ezt nem értem
például ha rám mondanák hogy keresztény vagy pogány én nem sértődnék meg
most vagy a zsidókkal van valami baj vagy én vagyok túl nyitott vagy te ... -
"© mikike 2001. okt. 29. 22:22 | Válasz erre | #15
zsidó
Válasz 'Pheel' üzenetére (#12) "
Ennél nem kell jobb cégér. Tudod én ezt így még soha senkire sem, főleg nem így direktben, de jó, legyek én a tuskó...
-
hát most erre mit mondjak
érdekes, hogy saját magaddal szemben ez a hiány nem tűnik fel
-
Ha magadtól nem jösz rá bizonyos morális dolgokra és a szüleid sem fordítottak figyelmet arra, hogy a fiukból normális ember váljék, hát nekem mennyi eselyem arra, hogy egy kis észt verjek beléd? Gyakorlatilag nulla. Érezd magad jól. -
hát most ha nem tetszik mit csináljak
halkítsd le
-
Jó megoldás, csak sok vele a macera, ráadásul több venti kell hozzá. -
Dobd ki a hangkartyat, huzd ki a beepitett csipogot -
Nem. Le kell halkitani a gepet. -
Seagate? Az igazi Maxtor Maxtor vinyok is eszmeletlen hallkak. Es igenis nem tetszik, hogy itt zsidozol. -
ok, tehát távolabb kell tenni a gépet az asztaltól -
CD-t meg nem cserálsz... -
jó
szólj hogy legyen Tapolcán is chello oké?
köszi
-
megbántódtál?
minden ami benne van
mik is ezek
a forgó izék, ventillátorok, már ezek is zúgnak
de főleg ahogy a winyó kerreg
de a HW hozó emberem azt ígérte (mondtam neki én is a Maxtor 5400-ast), hogy ez a Seagate winyó nem halk lesz, hanem nem lesz hangja...
tökre várom
de egy ilyen lábmelegítő cuccos is jó lenne
-
Attól hogy nálad - feltételezésed szerint - gazdagabb vagyok, még nem kellene lezsidózni.
Neked amúgy mi hangos a gépedben? -
ezt a katonaságnál probáltam nem működött
-
nálam biztos gazdagabb vagy akkor is
bár nőkre nem kell költenem, igaz állásom sincs
amúgy azért is jobb lenne a vízhűtés, mert megcsinálhatnák, hogy olyan legyen mint egy zsámoly és akkor este rárakhatnád a talpad és melegítené
na ha nyerek a lottón a P5-ösömbe berakatom
-
Propeller #22 1500ból viszont kijön 1 liter tömény, igaz az csak egy estére jó, de hatásos.
-
25 forint:
vatta - galacsin - fülbeilleszt - alszik -
Propeller #20 5 db bútorlap összecsavarozva, belülre 2 centis nikecell ragasztva, elölhátul kis lyukak, az egész ráhúzva a gépre, a gép pedig padlószőnyegen. Kijön 1500 forintból. Opcionálisan: 6 Volton forgó tápventi hátra beépítva, befele fordítva. Yoccakát. -
Tudod ki a zsidó! Csak én nem rohanok bele a nagy Thunderbird meg DDR lap őrületbe, hanem megvárom még nem kell akkora hűtő a nagy procinak.
A táp 300-as és 6000 HUF volt. A WBK68 5000. A 2 vinyó közül az egyik másfél éves és egyik sem 7200-es. Mi ezen a gazdagság? -
uzsorakamatra nem kell
-
de az meg 20 rugó akkor már pneeltől kéne kölcsönkérnem de úgyse adna
-
amúgy igazából vízhűtést szeretnék, mert akkor azt radiátor helyett is be lehetne nyomni
főleg ha én is AMDvel nyomulnék baró lenne télen itt bent a szauna -
zsidó
-
AMD. Erről ennyit. -
Nekem meg halk a gépem. Fordulatszabályzós tápventi, ami annyit pörög, amennyi a hűtéshez kell (keveset), WBK68-as hűtő (halk) és 2 halálcsendes Maxtor 5400-as vinyó. Plusz kártyahűtők, de azt sosem hallani. :-PPPP -
Anee #11 én se költök
nem töltök:-) -
Szerencsétlenek :))))) -
nekem is hangos
főleg éjjel
bár takaró alól tölt le, de így is kerreg...
elöszőr csak szivacsot akartam ragasztani a belsejébe, mint ami a hangfalakban is van, de nem kaptam ilyet
de egy srác ígért hallhatatlan tápot (Codegen), ventillátort (Intel) és winyót (SeaGate Barracuda)
valami olajban fut és nem lehet hallani
ez 2+12+40ből csak kijön
sokallom de szeretnék már aludni is éjjel
-
Anee #6 Szétszeded a tápot kiveszed belőle a ventit lezárod hermetikusan s teleöntöd metanollal vagy olajjal és kész a hangnélküli tápod:-) 
-
TheZsenyka #5 Valami olajkompresszoros őrület, sajnos nem vagyok a téma mestere
-
TheZsenyka #4 Nem vicc... van ilyen...