98
Hangos a gépem!
-
elvileg létezik olyan cucc, ami a monitor képét wifin átviszi, de lehet csak projektor felbontásban és kevés képkockával
nem tudom
mert ugye a periériákat nem gond wifissé tenni, szóval akár a garázsban is lehet a gép vagy bárhol
hallottam olyat hogy valaki az erkélyre teszi ki a gépét, de a páralecsapódás nem tehet neki jót
esetleg ha zárt dobozban tárolja és csak használatkor nyitja ki szellőzni
persze télen és tűző napon akkor se megy -
Mostanság nagyon kellendö lett a laptop. Érdekes. -
érdemes új gépet venni, a kétmagos procihoz adott Intel hűtőnek szinte semmi hangja
sokat gondolkodtam hogy laptop kellene inkább, de most már örülök hogy asztalit vettem
előző p4-hez képest semmi hangja -
link -
Nekem hűtőventillátor kéne, mert mindig túl melegszik a gép belseje 5 óra játék után... Új gépem(2 hónapos):
PALIT nVidia 9600GT 512MB
Proci: AMD x2 64 6000+
memória: 2x1 GB 800MHz
Alaplap: Asus M2V-MX Special Edition
Meg egy Sata tápegység 500W
-
blackgamer #93 ez a szekrényes történet érdekelne
szekrényben tárololt gépről milyen tapasztalatok vannak? komolyan kérdezem -
Ez a baj, hogy a 90e forintos kártyák is turbinák. Vagy ráhackelsz valamit, vagy marad hangzavart. -
Én is tervezek majd vmikor egy 4870est vagy GTX 260 avgy iylesmi, de tutin az is hangos lessz, szal attól még a probléma fenáll.
Majd megnézem ezt az AC ( gondolom Artic Cooling) S1et -
nekem is ilyen kártyám van, nem éppen halk, de már úgy is kidobom lassan. -
Tegyél rá egy AC S1-et. -
Alapból nem kéne hangot adnia.. Úgyhogy valami nem kóser. -
Hali
Nekem a 8800 GTm nagyon hangos.
A proci már nem, mert cseréltem ventit, freezer 7 Pro. -
blackgamer #86 vinyóm eléggé hangos a gépben, mivel lehetne tompítani a hangját?
egyáltalán miért ad ki magas ventilátoros zajt? az adatok mozgatásának más hangja van, de ez az állandó sivítás az idegeimre megy... -
attól függ milyen a hűtő... -
eh... elég kihalt tápig :S -
Nekem most a vid kártya hűtés zajong. Van valami tippetek, hogyan lehet házilag megbuherálni, hagy kicserélni valami másikra? Venni nem akarok, mert dögivel vannak itt a rossz p1-es hűtők. :P
A másik: (lehet off, de felteszem) Jó-e 4,5 ezres fordulatszám a CPU hűtőnek? Nagyon kételkedek, igaz 40°C-on van, de akkor is. :S -
Esélyes :) -
Borg #81 A hőfok-visszaszabályzós 2 ventis enermax 300-as táp (14.900) vajon halkabb mint a 3 éves DTK 230as tápom? -
Speed fan.
De sajnos kiprobálni nem tudom mert nincs a gépemben venti.
Egy hardveres szabájzó jobb lenne.(van pár ötletem)
-
aje. Kell is? ;-) -
KeviN #78 valaki tud olyan progit amivel lehet allitani a fordulatszamata a proci ventillatornak ? -
Na hali.
Ha valakit érdekel egy vizhűtő 10K-ért, az szóljon nekem.
A szivattyú 250 l/ó, ugyanolyan mint amit a Tuningneten lehet venni.
Garantáltan fojásmentes és hangtalan.
Esetleg Tv tuner csere érdekel.
(Szfvár) -
Fogalmam sincs. Utána kellene nézni. Valószínűleg adják külön is, elvégre miért ne? Pesten meg főleg! -
köszi pheel
rendes vagy
de akkor ilyenre hiába fáj a fogam iga?
-
Direkt a kedvedért megnéztem.
KME PX-300W ATX
6000 EHUF-omba volt, de mondom, hogy egy házból lett kiszerelve... -
ez milyen márka/típus/ár?
mondjuk idén már akkorse veszek újat
-
Az én tápom is ilyen. Igaz, az is egy házból van kiszerelve. Gyakorlatilag alig mozog a levegő és a tápventi foroghat vagy 1000-et percenként max. Hangja gyakorlatilag 0. A táp pedig kézmeleg, illetve annál hidegebb. -
és a táp mikor megy? -
Ex-com computer Szfvár.Lehet hogy egy házbol szerelték ki?
-
és ez mennyit forog?
vagyis mikor?
és akkor mekkora a hangja?
-
10000 ert hazzal egyutt kapsz 300 ast brutto -
Az enyém Codegen gyártmányú. -
Én kb 5000Ft ért vettem 2 hónapja 250w-os.
-
A tápegységet nem kell külön hűteni,hanem olyant kell használni amelyiknek a ventilátora fordulatszám szabájzott.Ami azt jelenti ha nincs benn meleg akkor alig forog. -
hát nőkre sajna nekem se kell költenem
de másra se nagyon
viszont a vízhűtésnél hogy hűtőd a tápot?
mer a proci, videokártya még oké (bár én nem tudnám megcsinálni), de a táp?
-
A jóféle léghűtő a CAK-38 .Vörösréz borda + 6800rpm venti. Kb 13.775Ft.= Helikopter! Igaz @PROPELLER? (WWW.Depo.hu)
A jóféle vízhűtő 20.000 Ft, vagy sajátkezüleg kb 10.000 Ft. Tuning nélkül nincs rajt venti. A szivattyú teljesen hangtalan ,csak érintéssel lehet megtudni hogy üzemel -e? Na vajon ez mekkora légy? Azt már csak plusszba mondom el hogy a videokártya és a chipset procijára is ki lehet bőviteni.
Mindenkinek a saját magánügye az anyagi helyzete, én nem nagyon vagyok eleresztve de nem költöm felesleges dolgokra a pénzemet. -
És még én vagyok gazdag... Pfff. :-) -
jó ez a vízhűtés, de sokallom érte a 20k-t
meghozta végre a cuccost a srác igaz ez 35k volt, de jött vele egy winyó
hangerők:
SeaGate BarraCuda 40GB: nincs hangja
ChiefTec 250W táp: kislégyzúgás fele
Intel ProciVenti: kislégy hangja
ezt is sokkaltam ezért kiszedtük az Intelhűtőt és beraktunk egy tuningolt AMDhez való hűtőbordát
így most elig halk (fél kislégy)
azt meg meglátjuk mennyit fagy így a Cel850
-
Köszke
Bye LooSe -
ja vizhutes rulezz.Csak esszel kell csinalni mindent 5 szor ellenorizni de ha egyszer kesz utanna nincs gondod tobbet.Es csendes!!!!