92
  • blackcaptain
    Ugyan akkor lehet csatlakozni a kizárólag Stronghold szerverre is, ami a következő:

Név: ...:::::::::::::::::| Stranghold-Game |:::::::::::::::::...

Jelszó: 12345
  • blackcaptain
    A lenti hamachi szerver már nem él, viszont a következőre lehet csatlakozni bátran:

Név: ...:::::::::::::::| M.M. |:::::::::::::::...

• blackcaptain
    Sziasztok Gémerek!

Egy új hamachi szobát nyitottam:

Név: :::| Multi Game |:::

Olyan játékosokat várok a szobába, akik már oda vissza verik a gépeket és végre valós személyek ellen is összemérnék az erejüket!

A következő játékok szerepelnek jelenleg:

- Age of Empire 3 + kiegek.
    - Empire Earth 1
    - Lord of the Rings The Battle for Middle Earth 2
    - Stronghold Crusader
    - American Conquest
    - Battlefield 1942
    - Command & Conquer Generals
    - Cossacks Art of War, Back to War
    - The Settlers VI

Ezt a listát természetesen majd a játékosok tovább bővítik!

Ha szeretnél egy jót játszani, de senkit nem ismersz akkor itt a helyet!

Vigyázz, kész, Game!

• nemzetes
    Stronghold crusader magyarul itt van:
    http://col.try.hu
    A stratégiák között találod. Én is innen húztam le nemrég.
  • fabriczó
    megmondanátok hogy ezt honnan lehet letölteni?
  • Petaki
    Sziasztok látogassatok el ide: http://www.strongholdgame.hu
    Nemrég nyitottuk meg! ;) Kellemes időtöltést!
  • geeg
    nem tudjatok honnan lehet letolteni a stronghold crusaidert
  • kutyakiraly
    Nem tudja vki hogy kell multiba játszani???
  • martin12
    gagyi
  • Lynx_TWL

AKI TUD CRACKES EXE-T 1.2es VERZIOHOZ AZ SZOLJON PLZ
  • Gnome
    Nekem is tetszett a játék...csak még azt nem tudom hogy lehet az akasztófát vagy a dugeont vagyis a rossz dolgokat használni:(
  • sziju
    ez a lepcsorombolasos modszer nalam is bejott, csak idoben kell mert ha ottvannak a nyakadon nem enged ugye sem epiteni sem rombolni:) aztan forro vizet a kopaszra meg eljenek az ijaszok:)a csalifolyoso ugy erdekes ha egheto anyaggal boritja be az ember, gep ellen mukodik. Egyet utalok, hogy a kutyak valogatas nelkul zabaljak meg a katonakat
  • sziju
    hali, a 15os palyanal az ijaszokkal addig lovoldozgettem az elso vedelmi vonalat a falon amig kipusztultak, kis lapatolas utan igy szinte semmi veszteseggel tudtam betorni a varba...johetett a masodik falbontas es a foellen lezuzasa. ha az ijaszokkal megtartod a kello tavolsagot rad sem lonek a varbol. csak az idore kell figyelni(remelem ez a 15os palya:))
  • mikike
    már törölték is
    léci most este tedd fel vagy inkább dobd át mélbe
    k
  • Petrinus
    Sikerult valakinek tuljutni a 15 palyan? A pig erod ostroma keves emberrel?
  • mikike
    tedd fel megint
  • sziju
    Felepitettem egy tucat templomot... seperc alatt meghozta nepem kedvet:) thx
  • sziju
    A, koszi! Majd jol megerositem hituket es kedvuket par templommal. Termeszetesen egymassal szemben helyezem el a templomokat es a kocsmakat mint regen szoktak:)
  • sziju
    Sziasztok, nekem is nagyon bejtt a game, az invazios palyakon alt boldogulok, de a kampanyban kb a 8. palyanal amikor azt kell elerni hogy a nepem ihajj de jolerezze magat(75)istenek nem birom 40 fole vinni ezt a szintet. Neha akkor boldogabbak amikor jol megadoztatom oket,probaltam mar dupla kajaval adonelkul stb de nem akarnak egy joleti tarsadalomra hasonlitani... fene erti:) Van vkinek valami tapasztalata-otlete? elore is kosz
  • Inquisitor
    Hát lehet (biztos), hogy én vagyok a lamer, de ilyen nehéz stratégiai játék utoljára (legalább is nekem) a Cesar III volt ...
    A demoban lévő inváziós pályán mindig elfogynak az embereim a III. csatában :(
    Nincs valami jó taktikátok? Hiába építek lakóházakat, meg viszem le az adót, nem lesz több emberem, ellenben elfogy az aranyam ...
    Valami tipp???
  • Aquli
    warezcenter.warez.hu van rip itten.
  • I.C.ram
    egyet nem ertek az akasztofa mire jo azon kivul hogy csokken a parasztjaim jokedve?
  • MaDFoX
    Na majd ma... ;)
  • silanor
    Nem csak a rip, hanem az iso is kiszall a 13. palyan, de van egy mentett allasom (a szomszedtol kapta, de sajna mar a palya vegenel tartott mikor a mentest csinalta :( )ami ezen tullep. Innen letolthetitek:
  • I.C.ram
    ja hogy neked kidob en azt hittem nem megy tovabb a jatek nos akkor tudom ajanlani a mission unlockert amivel attudod ugrani azt a palyat www.actiontrip.com/cheats
  • I.C.ram
    :))))))) Szerintem karacsonykor kerheted is az uj gepeket mert mar a Buszvezetonek is jobb gep van beepitve a muszerfalba
  • _HABLA_
    Menni fog, de ez a vereség biztos receptje.
    Én K6-2 450-nel nem tudok 2v2-t játszani aoe2-ben, már 1v1-ben is szarul fut.
  • MZ/X
    Hat nem tul eredeti egy jatek az biztos. Mar vagy 6-7 (vagy 10?) eve volt ilyen, Castles neven. 1 az 1ben koppintas.
  • pite
    "A gyüjtögetésben a helyi paraszt kommuna áll rendelkezésünkre, akik kielégítese az egyik legfontosabb feladatunk."
    vegre egy kupleraj menedzselo jatek!
    :D
  • I.C.ram
    nem szal el csak ott van egy bug menj oda par katonval es rakd oket agressivre vidd oket a tablahoz ahonnan az enemy tamadni szokott es lass csodat valamelyik ellenseges katona ott ragadt csak nem lehet latni de ha agresszivben vannak a katona akkor automatan kinyirjak a szerencsetlent...
  • MuldR
    Kar hogy multiplayerbe 2 nel tobb fo eseten elvezhetetlen :(
  • _HABLA_
    Én letöltöttem játékot, de nemigen tudtam vele játszani. A grafika nem rossz bár az egységek elég szarul néztek ki. Nagyon nem tetszett a játék koncepciója sem, nevezetesen, hogy nem lehet közvetlenül irányítani az embereket mint pl az age of empiresben, valamint a játék számomra túlzottan lassú folyású, engem egyébként a zene egy idő után kimondottan idegesített szívesen kikapcsoltam volna ha tudtam volna. Egyébként a játék lehet, hogy nem rossz, csak nem az én stílusom.