32
  • GulaSoft
    Na akkor valki kurva gyorsan szaladjon ki, vegyen egy XP-t (akármelyik köcsög ja de jó a ms szoftver fan megteszi), én meg megveszem tőle 110$-ért a Palmot, mert az valahogy jobban izgat mint ez az XP. Előbb utóbb úgyis rá fog kerülni a gépemre, de az még azért egy két service pack-el később lesz csak, addig meg szivesen elpalmozgatnék.
  • Bith
    :))
  • MuldR
    jaja. Megvan ingyen, a 99$ meg arra koltom amire akarom :)
    LEGJOBB! :P
  • Pheel
    Igazad van, csak lusta vagyok kijavítani :))))
  • szucsati
    Most hogy kicsit utannaszamolok, az XP nepszerusitesehez adnak a szofver araval egyenerteku ajandekot....
    Linuxhoz is {8-))
  • szucsati
    Nalunk XP logos golyostoll lesz hozza, betetet neked kell megvenni {8-)
  • Bith
    Bírom ezt, amikor a Dunába hordják a vizet. Értem ezalatt, hogy a pl. az amúgy is csóró magyaroknál nemhinném, hogy lesz ilyen, míg kint az amcsik kapnak egy csomó pluszt is hozzá, holott eleve csak a fizetésük kb. 15-20-ad részébe kerül, nem pedig a felébe (esetleg az egészbe...).

Pheel: már mondani akarta korábban is, de a logódban az cirill karakterek ezt a szót teszik ki: PNEEL. A nyomtatott H az asszem X.
  • dewdew
    A 99 dolcsi csak az Upgrade. A teljes verzio 199.
    A Professional upgrade 199 a teljes 299.
  • Pheel
    Szerintem úgyis nagyobb lesz az érdeklődés, mint anno win2k körül.
  • kowajano
    na aszem ilyen nálunk nem lesz ;0
  • MuldR
    Es a hozza adott 128 MB rammal mit csinalhatnek? Kifurom es jo lesz fulbevalonak? Pfff. CD irom van, Palm minek? DSL nalunk a matav szerint 2050 ben sem lesz. A digit fenykepezo jo otlet. Mondom a cimet ahova lehet kuldeni .....
    :)
  • dewdew
    Azert eleg ellentmondasosak a dolgok. Az oldal tetejen ez van:
    Get up to $529 of FREE* products!
    aztan 5 sorral lejjebb:
    Buy it now and get up to $329 in FREE* Software & Memory
    a kovetkezo oldalon meg:
    Get up to $489 of FREE* products
    igaz, hogy ez a Home edition-ra vonatkozik

Egyebkent tenyleg nem rossz az ajanlat. Lehet valasztani:
    - a cikkben emlitett Palm
    - Sony 12x8x32 CD-RW + 50 lemez + szoftver
    - Fujufilm Finepix 1300 1.3 Mpixel digitalis fenykepezo + a 8 MB memoria mellett plusz 32 MB SmartMedia memoriakartya
    - Linksys® Ethernet Cable/DSL Router with 4 10/100 Switched Ports + kettoLinksys EtherFast 10/100 Cards + Linksys 10' EtherFast Cable
  • dewdew
    mar megyek is, megnezem, mert azert ezt nem kellene kihagyni :)
  • Kenny
    "Egyet fizet, kettőt kap"
    Nyomnank a "gomb" focit ;>
  • AnarchoiD
    nem tulzas, XP melett az a nagy erv (MS szerint) hogy konnyen csatlakzotathasztsz hozza kezigepeket, digitalis fenykepezoket, cdwriter meg azert poen, mert cdiro soft nelkul tudsz vele cd-t irni...

csoro vagyok, es megrogzott anti MS-es de egy ijen koncepcio hatasara enis vennek XP-t ;)