183
Gyorsabb lett az SG?
-
#61 Mateos, neharagudj, de neked még egy konstruktív hozzászólásodat sem olvastam a fórumban. Tudod, amilyen az adjonisten... -
#60 fuuu
ez csunya volt. -
#59 S különbenis ,én nem vagyok egy nyalizós tipus (mint sokan mások) , én nem nyalizok , hogy milyen jó-szuper-fantasztikus bla-bla-bla ez a k**aszott lap.Ha valahol a véleményemet se szabad kimondani , ott má nagy gáz van, haver !! -
#58 kezdem azt hinni , hogy ténleg egy nagy seggfej vagy -
#57 St,az hogy én most elmondtam a véleményemet,hogy szerintem lasabb,neked ettol még nem kell sértegetned.capichi?
-
#56 Mateos, az, hogy neked ukrajnából milyen gyors nemigazán érdekes... Egyébként 36 mbit nemzetközi sávszélességünk van, és mindig olyan gyors amennyi ebből a sávból szabad.... -
#55 lassab lett -
#52 nem érzek különbséget.annyira. -
#51 Szerintem figyelj oda, mert ebben a szobában tiltott az offtopic! -
#50 Hé Ron!Hova lett a puska? -
#49 nem érzem gyorsabbnak -
#48 ebből mindent megtud az érdeklődő amit megérdemel: semmit -
#47 Volt egy kis bug, amit Bradockkal felderítettünk -
#46 penge gyors. tegnap is, ma is. mi volt pár napig a zizi vele? -
ricky #45 szerintem inkább lassabb!!!!! -
#44 itt mindenki nyalizik ? -
#43 Gyors lett, mint a reumás csiga. A háromújjú lajhár ehhez képest kapkodó idegbeteg. -
#42 Most nálam is megy, mint az atom. -
#41 most jónak tűnik... -
#39 Most már megint működik rendesen.
Köszönjük St! -
#37 nekem sajna lassú :-/
-
#36 me amcsi ceg azt intranet van és költségcsökkentes celbol egy nagy proxy szerver van vagy mi. -
#35 Aztán meg why? -
#34 én itt vagyok csak a net megy ki usaba aztan meg vissza az sg hez :)
-
#33 Hogy kerülsz te külföldre?!Azt hittem ennyi sárgalap után bevonják az útleveled:) -
#32 De nem mindig. -
#31 Nekem mostanában lassabb, mint azelőtt. -
#30 külföldröl gyorsan ? én most külföldröl nyomulok ADSL-el,'s mégis kurva lassan jönnek be a topicok. -
#29 külföldröl jo gyorsan megy :)
legalbbis most mig alszanak az amcsik :) -
#28 traceroute szép tiszta, semmi gond vele.
és szokás szerint minden pörög, villámgyors, CSAK az SG fórum akadozik, meg tölt lassan... és lassan 1 hete minden reggel. délután meg este száguld, pedig akkor kellene nehezebben mennie. -
#27 Semmi sem fut, pillanatnyilag 5% a terheltség.
-
#26 Éppen most kaptam levelet, hogy az externetnél külföldön keresztül megy a belföld. Megnéztem a tracert, és ez most tényleg így van.
Viszont ez nem hiszem, hogy a napok óta tartó éjfél utáni lassulással összefüggésben van.
Kösz, hogy utánanéztek nem e nálatok lehet valami.
Nem fut ebben az időbe valami progi a szerveren, mondjuk arhiválás, vagy hasonló ami esetleg lassíthatja az adatforgalmat? -
#25 Bradock, én Matávnetről nyomulok (~33.6), és tökéletes minden most. Úgy vélem, hogy externetéknél lehet valami gubanc a Bix felé, vagy az UPC hálózat felé. Mindenesetre a probléma érdekes, jelzem a hálózati rendszergazdának.
Mateos: azért lettél kimoderálva, mert ide konstruktív véleményeket várunk, és nem "csak úgy" típusú üzeneteket. -
#24 St!
Jelenleg nincs a gépemen tűzfal, a háttérbe sem fut semmi. A topicok közt illetve az egész SG-n csak akadozva tudok mozogni, az oldalak rém lassan jönnek le. És mindez azután, hogy elmúlt éjfél. A tracert, ping normális értékeket mutat.
Ez olyan démoni, nem? Valami csak van nálatok, mert más weblapoknál ez nem tapasztalható. -
#23 ITT az alapja a moterálásomnak.
Remélem nem csináltam valami rosszat? -
#22 'S különbenis azé ne kezdjük má egymás **** **** (ugye tod kire célzok ? :-)). -
#21 na ne má !! most csak azé törölted ki mert az f.szerk-nek irtam ?
Bradrock:cencúrázunk-cenzúrázunk ? -
#20 -
#19 -
#18 Nem szabad csúnyán beszélni!
Moderálta: