183
Gyorsabb lett az SG?
-
#103 na az jó, akkor azt jelenti, hogy korábban sem volt sz@r :) -
Borg #102 Ugyanolyan. -
#101 en nem vettem eszre gyorsulast, bar eddig se volt lassu :D -
#100 Ez miben jelentkezik? Mert nekem még mindig 44,2Kbps a sebesség. :) S a képeket nem soxor kapcsolom be.. -
#99 nekem ugyanolyan...
mások lehet, hogy tapasztaltak változást -
#98 szerver csere volt, 1 procisról 2 procisra, érezhető? -
#97 de én.. de én.. VÁÁÁÁÁÁÁOUÁÁÁÁÁUOOOOO :) na -
#96 akkor meg ? no para :) -
#95 peeersze.. senki nem is mondta hogy kihal vagy valami -
#94 ugyanmár.... lesz még fénykora az sg-nek... vagyis... majd feltámad :) -
#93 én végülis azért mondom mert a pc-s játékok leáldozott topic szoszerint meghalt... tavaly napi 6 oldal.. most heti 1 oldal..:( -
#92 mi a baj?:) -
#91 24901 lol :DD -
#90 Ez faszság. Miről beszélsz? Direkt azt írtam, ahhoz képest hogy nyár van, a fórum nagyobb mint valaha ne bosszants fel. -
#89 hm...
csináljatok már olyat hogy aki 20 ezer kommenten van felűl az tudjon moderálni és nagyobb piorityja legyen a levélküldésnél
:))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#87 jaja:((((((((pedig negyed annyi hozzászolás nincs mint anno!!! -
#86 Nem tudom szerintem ahhoz képest hogy nyár van, a fórum nagyobb mint valaha... ősszel még rosszabb lesz :/ -
#85 Eléggé túltehelt az egész pedig szerintem így nyáron nem is volt sok beszólás! -
#84 Eléggé túltehelt az egész pedig szerintem így nem is volt sok beszólás! -
#83 Hát igen! És nagyon-nagyon sűrűn fordul elő mindez! Szóval ideje lenne már tenni valamit ellene! -
#81 Jólvan, most már két nap alatt kb. 300 oldalletöltés vagy több volt nálam, ftp-ről töltök le közben, és ez alapján azt mondhatom gyors. Szal király. -
#80 megpróbálok , bocsi , de nem láttam má egy hete a barátnőmet , és ettöl egy kicsit kiborultam , de ha minden jól megy holnap találkozok vele :-) -
#79 mateos: Javulj meg! ...és szeretni fogunk -
#78 ok !! rendesen viselkedek -
#77 Akkor vagy annak a fórumát koptatod, vagy itt rendesen viselkedsz, és nem titulálsz minden fórumozót seggnyalónak.... -
#76 mé , nekem tetszik a jatekok.hu -
#75 És a császár lesujt... :-)))
jujj most én is nyaliztam...
flame -
#74 Mateos, ha nem fejezed be, kitiltom a szolgáltatódat a SuperGamezről, és akkor átszokhatsz a játékok.hu-ra -
#73 a tied meg azt,hogy azt se tod miről beszélsz.
Te is csak egy nyamvadt , szopósfejü seggfej vagy , aki a St-nek nyalizik.Sajnálom , hogy ezt kellet mondanom , de ez az igazság , bögyös gyerek :-) -
#72 Ez a két utóbbi hozzászólás jól jellemzi az intellektusod. -
-
-
ricky #69 ja -
#68 itthon vagyok , róka ! -
ricky #67 Most már kezdem észlelni én is!!!!!!! -
#66 Miért nem mész haza,ha itt nem teccik -
#65 Jesszus! Ez gyors! -
#64 most gyors, megy jól ;)
-
#63 Fuck you St bá !!
Kicsit begurultam rád. -
#62 kritikus :)
ha nem szol semmit akor az jot jelent :)