33
-
#33 Akkor egy kis finomság: itt a 66-os hozzászólás :))) -
Apátok #28 Amit nem értek az az, hogy mire ez a nagy melldöngetés: bibi nekem már x hete megvan a feketén. Töltsd le. Tedd fel a gépedre. Ennyi. -
#24 apatok :
hasonlat : nem autot lopunk, mert akkor szamgepet lopnank (ez egy parhuzam ;)
ez olyan mint amikor ut szelen az ember hordokat talal (ha keres akkor konnyen) tele benzinnel... ne mond hogy nem tennel vele probat ;) (foleg ha tudod, hogy ugyan olyan minosegu benzin amit 10 kilometerrel arreb dragapenzen megvasarolhatsz ....
mi szepen leallunk a hordok melle, es buszkek vagunk a talalekonysagunkra.. -
#23 magyarul, valaszoltal, tehat teis utolso , senkihazi tolvaj masneven MAGYAR vagy ;) ez azalol nem bujhatsz ki... ;)
hiaba akarsz beallni a sorba es atlagos tomegfogyaszto lenni, nem fog sikerulni... ;) -
Apátok #22 Teljesen egyetértek. Nekem nincs elég pénzem, hogy autót vegyek magamnak. Akkor lopjak egyet vagy mi ??? Csak azt nem értem, hogy ha leszeditek a netről az XP-t, akkor még büszkék is vagytok magatokra ??? Siralmas... -
#19 Tudom sajnálni az amcsikat ők megveszik az okos emberek meg letöltik a netről...
"Egy amerikai Windows XP-ket vásárol" ez nemnormális valaki fogja le !!!! (mentőt ide de gyorsan)... -
szucsati #18 Na egy kis kulonbseg amcsi kes magyarok kozott {8-)
Naluk most rohan mindenki a boltokba megvenni, mi meg ket honapja rohantunk a warezoldalakra letolteni {8-)
Predatornak igaza van. -
Flashy #13 de amugy ha neztetek volna: amikor videokonfoltak Billyvel aki kint volt valami utcan, az elso gep vagy webkamera beszart, nem volt kep, az asszisztense rakott ele gyorsan egy masik gepet/kamerat/nemtommit es ugy tudtak confolni ;)) de ez nem a winxp bugja volt azt hiszem. -
#12 azert jellemzö a sok zokni amcsi veszi a home editiont... mi meg letoltjuk a prof corp ot :P -
#10 azert tudnak nagy faszsagokt irni az SG-sek :)) oket sem az agyuk miatt szeretjuk :)) -
#9 "A Microsoft elnökének beszédét Sydneyben hatalmas videókivetítőn át élvezhették az ausztrálok" biztos nagyon elveztek :))) -
#6 De Billi bacsi most hogy kicsipte magat!
Hol marad a regi vaszongatya es a kotott pullover??? -
#5 A het legnagyobb poenjat mondtad most :)
Kiraly -
#4 Oops alkoholista-nak is feltűnt a dolog... ;)
Kicsit eccerre írtunk... :S -
#3 "Bill Gates az amerikai "Legyen Ön is milliomos" játékban Regis Philbin-el"...
Csak elképzelem az üdvözlést:
-Bill legyen Ön is milliomos!
-Khm... Ne mááá!
;)))