23
-
Bekomman #23 Már csak pár mila dollár hiányzik de még akkor is csak ott a nagy kérdés linux lesz-e vagy csak olyasmi mert ha rendelkezik a Win összes rossz tulajdonságával a progik érdekében akkor inkább vegyen az ember Wint. Egyébiránt a linuxnak szabad a forráskódja úgyhogy itt talán nem a népszerúségét fogják növelni és 20 fő nem fogja tudni fenntartani a fejlesztést mind a linuxal mind az ofisszal. -
#22 Mer az eléggé instabil -
#14 meg fognak bukni, ki fogad velem ? :) -
Joe #13 Elvileg semmi akadálya a dolognak, de rengeteg munkába kerül, az MS-nek pedig szinte semmibe, hogy a saját software-it úgy írja meg, hogy ne fussanak Lindows alatt. A Proci idő, amivel többe kerül, ha jól írják meg 5-20%, mert "csak" át kell irányítani a windows hívásokat a megfelelő Linux-os hívásokra. Szerintem a DirectX viszont macerás lesz, mert más a struktúrája, mint az OpenGL-nek. Sok olyan funkciója van, ami benne sincsen az OpenGL-ben. -
#12 LOL, a végén majd a vallatásnál úgy is kiderül
(vagy beborul) mit tud a Lindozer... -
Flashy #11 ha jol tudom, 'W'ine 'I's 'N'ot 'E'mulator. csak a pontossag kedveert. -
#10 valami olyasmit hallottam hogy eliteltek a ms-t és közze kell tennie a forraskodot... persze ezellen ellebezett az ms szal meg varat a vegsö megoldas :) bar nekem no problem a w2k val -
sanya_ #9 Windows emulátorok eddig is voltak linux alá. Kérdés milyen prociidő igénye lesz ennek a lindows megoldásnak.
Yfel: "Lindows arra a többéves kutató- és fejlesztőmunkára épül..." no comment. -
#4 sok szerencset nekik is, kivancsi vagyok hany honapig huzzak a jogi harcokkal -
#1 Na ja! Nem ők az elsők, de ha nem hagyják magukat akkor lesz belőle valami! (Remélem)